Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 28.5.2016.

IzudinB

Anketa  

19 glasova

1. 1. Real Madrid - Atl. Madrid

2. 2. Hull - Sheffield Wed

Recommended Posts

FINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid - Atletico Madrid (20:45)

Momčadi su međusobno igrali 54 puta do sada. Real Madrid je ostvario 31 pobjedu dok je Atletico devet, a odigrali su 14 remija. Razlika golova je 94-53 u korist Reala.

Od osvajanja titule Lige prvaka u 2013/14 sezoni, Real madrid e samo jednom porazio Atletico u deset susreta u svim natjecanjima. Međutim, jedina pobjeda je došla u četvrt-finalu Lige prvaka prošle godine u uzvratnoj utakmici na Santiago Bernabeu. Atletico Madrid je pobijedio pet utakmica, sa četiri remija i izgubio samo jednu u posljednjih deset susreta sa Realom.

Ove sezone u španjolskoj La Ligi, timovi su odigrali 1-1 na Vicente Calderonu, a na Santiago Bernabeu, Atletico je odnio pobjedu od 1-0.

Ronaldo postigao 16 golova ove sezone u Ligi prvaka, trebaju mu još dva da razbije svoj osobni rekord od 17 golova koji je postigao u 2013/14 sezoni kada su i osvojili titulu Lige prvaka.

memCAsv.png

Evo za sutra po malo od Roland Garosa pa nek je sa srecom.Sutra nakon ispit moguce da postavim jos koja tekma al za sad to je to !

Ferrer-Lopez

Bice to vrlo zanimliv mec izmedju dva spanca.Na jednu stranu imamo Ferrer-trenutno 11 igrac sveta I njegov najbojli rezultat je kada je bio 3 igrac sveta u 2013 godine; koj na zemju u karijeru ima skor 364/155(ove godine 12/5) I radi se o vrlo dobar igrac koj za svaki poen daje svoj maksimum koj I nema neki servis dok forhend I behend uvjek na nivo a ima I vrlo solidan ritern.Ove godine na zemju nema neke bas najbojle rezultate.Prvo Buenos Aires(prvo kolo lagano je dobio Olivo,onda pratili smo vrlo dobar mec I pobeda Davida u 3 seta protiv odlicni zemjas Cuevas,al onda u ½ ispao od Almagra u 2 seta);Onda dolazi Rio de Janeiro(u prvo kolo se macuio protiv Jarry 2 seta al cileanac je uspeo uzeti tek 9 gemova,onda malo se namucio protiv Ramos igrao je tu 3 seta al onda u ¼ dolazi mladi austrijanac Thiem I pocisti ga u 2 seta vrlo lagano 6:3 6:2);Madrid(u prva dva kola I protiv Garica-Lopez I protiv Kudla nije igrao na nivo I u oba meca igralo se 3 seta a onda u 3 kolo ispada u 2 seta od ceha Berdych);Rome(prvo kolo vs Volandri I 3 seta,onda dobio je u 2 seta Garcia al onda u 3 kolo dolazi Pouille I David gubi u 2 seta);Geneva(u prvo kolo je dobio Istomina nakon predaje,onda u drugo kolo lagano je dobio Garcia al u trece kolo ispao u 2 tesnih seta od Cilica al I to sam ocekivao jer ipak je igrac u godine I trebao mu je malo odmora pre Roland Garosa.Do sad tu je igrao 3 puta I svaki put odigrao odlicno.-2013 igrao je finala dobivao je Matosevic,Montanes,LOPEZ,Anderson,Robredo I Tsonga sve u 3 laganih seta al onda je u finale izgubio od Nadala u 3 seta);-2014 godine isto odigrao je odlican turnir dobivao je Sijsling,Bolelli,Seppi,Anderson I svega je na ove tekme izgubo jedan set od Andersona u taj brejk al u ¼ igrao je protiv Nadala I izgubio je u 4 set);2015 godine dobivao je Lacko,Gimeno-Traver,Bolelli,Cilic al onda u ¼ izgubio je od Mareja u 4 seta).Eto vidi se da voli ovaj turnir I da svaki put igra tu odlicno.Ove godine je u prvo kolo lagano proseto kroz Donskoya u 3 seta I izgubio je svega 3 gema,al onda malo vise muke protiv Monako nakon sto je izgubio prvi set u taj brejk uzeo je sledecih 3 seta. Na drugu stranu imamo godinu starije igrac Lopeza.Levostruk igrac Feliciano I nema neki servis manje vise isto kao David,ritern behend forhend solidni al ipak ima tu po meni razlika bar za klasu.Lopez najvise voli tvrde podloge.Do sad u karijeru na zemju ima skor 170/160(ove godine 7/6-ove godine najbojli rezultat je ostvario je u Houston kada je ispao u 3 kolo a sve ostale turnire svaki put prvo I drugo kolo).Tu na Roland Garosu je igrao 3 puta I svaki put lose rezultate .-2013 godine(dobivao je Granollers I Sousa al onda ispao od FERRER);-2014 godine(prvo kolo dobio je Dzhumhura al onda izgubio u 3 seta od Young koj je ocajan na zemji)-2015 godine(najgori rezultat I ispao tek u prvo kolo u 3 seta protiv Gabashvili).Do sad su odigrali 18 puta I Ferrer vodi 11-7-na zemju su igrali 7 puta Ferrer je dobio 5 puta I evo zadnjih 4 tekme na zemju dobio je David od koj jedan je u 2013 godine u 3 laganih seta bas tu u Francusku.

-Jedini problem tu je ako oba igraca udje u pogreske pa da ocekujemo brejkova jer oba igraca nisu konstantne.

Tipovi:Po meni je Ferrer puno bojli igrac I je blizi pobede al kvota je premala 1.22 bet365;Uzeo bih h1-1,5 sets 1.44 unibet ;tu ja ocekujem 3:1 rezultat tako da evo 3,5+sets over 1.73 unibet.3:1 nek zavrsi I svi sretni :D

Gulbis-Tsonga

Na ponudi za sutra jos jedan vrlo dobar mec.Na jednu stranu imamo litvanac Gulbisa koj na zemju ima skor(124/92 dok ove godine 6/5…ove godine na zemju svaki put prvo I drugo kolo-Barcelona(ispao u prvo kolo od Fucsovics),Munich(opet prvo kolo ispao od Dodig),Madrid(I opet prvo kolo izgubio od Pouille),Rome(lagano je prosao kvalifikacije protiv Vanni I Kudla,onda u prvo kolo dobio je Karlovic al u drugo kolo ispao od Pouille u 3 seta)Geneva(dobio je Berankis al onda ispao od Cilica koj kasnije je igrao finala kada je izgubio od Wawrinke) I tu na Roland Garosu(prvo kolo dobio je u 3 seta Seppi I u drugo kolo isto pobeda u 3 seta protiv Sousa).Do sad je na French Open igrao 3 puta:-2013 godine(1 kolo dobio je Dutra Silva u 2 seta al onda u drugo kolo je ispao od domaci igrac Monfils u tesnih 4 seta I 2 taj brejka);-2014godine(2014 godine je ostvario najbojli rezultat tu dobivao je Kubot,Bagnis,Stepanek,Federer,Berdych,al u ½ ispao od Noleta u 4 seta.Al ima velika razlika od Gulbis Iz 14’godine I ovaj trenutno jer razlika je ocigledan.Gulbis je prosle godine je imao problema sa povreda(predavao je meceva u US Open I mesec kasnije u Shenzhen I ta godina je odigrao svega 38 tekme I vrlo los skor 13/12.Na drugu stranu imamo po meni trenutno najbojli francuski I domaci igrac Tsonga.Trenutno je 7 igrac sveta I ne vise previse zemju ali svaki put pruza odlicne partije.Do sad na French Open igrao je 3 puta.-2013 godine(odigrao je vrlo dobar turnir dobivao je Bedene,Nieminen,Chardy,Toricki,Federer sve u 3 seta al onda u ½ izgubio je u 3 seta od Ferrer;2014 godine(dobivao je Roger-Vasselin,Melzer I Janowicz sve u 3 seta al onda u 4 kolo R16 ispao od Djokovic;2015 godine(opet ½ I opet odigrao je odlican turnir dobivao je Lindell,Sela,Andujar,Berdych,Nishikori al onda ispao od kasnije pobednik Stan Wawrinka u tesnih 4 seta od koj 2 taj brejka). Radi se o vrlo dobar igrac koj ima vrlo dobar servis,koj zna da napadne,forhend I behend vrlo solidan a isto veliki veliki plus je tu sto je domaci igrac a tu je publika dag a bodri.

Tipovi:pobeda Tsonga I vise nego ocigledna kvota za tiket vrlo solidna 1.44 bet365.Isto bih isprobao na manji ulog I po meni ima ovo dobar valuebet TR 0:3 2.75 bet365-3.40 unibet,I TR 1:3 4.00 bet365-4.10 unibet.

Goffin-Almagro

Jos jedan odlican mec u ponudi za sutra.Na jednu stranu imamo vrlo talentovani belgijanac Goffin koj trenutno se nalazi na 13 pozicije Atp liste I na zemju u karijer ima skor 140/62 al najvise voli brze podloge,dok ove godine na zemju ima 8/4 I najbojli rezultat je ostvario na AO 4kolo R16,Indian Wells ½,Miami ½ ,Rome ¼.Evo vidite da na brze podloge pruza odlicne partije dok na zemju malo losije al opet radi se o vrlo dobar igrac.Do sad je igrao 3 puta-2013 I 2014 ispadao u prvo kolo od Djokovic pa te od Melzer dok prosle godine je ostvario najbojli rezultat I 3 kolo dobivao je Krajinovc,Giraldo al onda je izgubio od domaci igrac Chardy.Na drugu stranu imamo vrlo dobri Almagro koj igra odlicno na bavnu podlogu.Trenutno je 49 igrac sveta dok ove sezone na zemju ima skor 13/7.Najbojli rezultat na zemju ove godine je finale u Buenos Aires kada je izgubio od Thiema a I finale u Estoril kada je osvojio taj turnir I u finale dobio je Carreno-Busta u 3 seta.Do sad je odigrao 3 puta.-2013 godine je ostvario najbojli rezultat(dobivao je Haider-Maurer,Roger-Vasselin,Seppi te izgubio u 4 kolo od Robreda u 5 seta);2014 godine(izgubio u prvo kolo od amer Sock al u taj mec vec u prvi set je predao);2015 godine(u prvo kolo je dobio solidni Dolgopolov al onda izgubi od kral zemje Nadal u 3 seta).Do sad su odigrali 3 tekme te 2012 I 2013 godine na tvrdu podlogu u Miami gde je Almagro oba puta lagano u 2 seta dobio,te jedini mec na zemju je u 2013 godine u Monte Carlo kada je Almagro je dobio u 3 seta.

Tipovi:Almagro ima vec 0:3 tako da mislim da je sad vec vreme za prva pobeda Gofina kvota ja 1 1.44 bet365,al isto ocekujem vrlo dobar mec a isto ne verujem da bilo ko od oba igraca moze da dobije u 3 seta jer ipak radi se o bavnu podlogu tako da 4 seta vrlo realne.Kvota za 3,5sets+ 1.52 unibet,38+ 1.91 pinnacle(ako mec zavrsi I padne 38 gemova onda racuna se 1 kvota)!.6:4 3:6 6:3 6:3 I opet svi sretni :D

Toliko o singlova za sutra sada malo bar da spremimo jedno duplanje kada su u pitanje parovi.

Kvote unibet sve u svemu 2.1 kvota bas duplanje :D

Herbert/Mahut-Kudla/Peralta -1(1.20)

Herbert/Mahut su vec uigran par I zajedno su odigrali 72 tekme I imaju vrlo odlican skor 54/18 dok ove godine odlicni 18/3 na zemju 6/1.Herbert je trenutno 6 igrac sveta dok Mahut 2.Ove godine su osvojili vec 3 turnia na tvrdu podlogu Indian Wells(vs Pospisil/Sock u 2 seta),Miami(u 3 seta vs Klassen/Ram) ten a zemju su osvojili Monte Carlo(u finalu vs Murray/Soares u 3 seta).Ovde u prvo kolo su odigrali dobar mec te dobili su u 2 seta australiski par Groth/Tomic.Prosle godine su I tu zajedno igrali(u prvo kolo dobili Delbonis/Schwartzman te Golubev/Istomin oba meca u 3 seta,te u 3 kolo izgubili u 2 tesnih taj brejka od Pospisil/Sock).Radi se o vrlo dobar par koj imaju odlican servis te su odlicni na mrezu.Na drugu stranu imamo Kudla/Peralta I ovo je za njih prvi turnir kako igraju zajedno.Peralta je odlican I je 63 igrac sveta dok Kudla puno losi trenutno 859 igrac sveta.U prvo kolo dobili su Bourgue/Hemery.Po meni Herbert/Mahut puno iskusni par,igraju vec dugo vreme zajedno,igra je odlicna tako da pobeda H/M I vise od ocigledna.

Guez/Millot-Murray/Soares -2 (1.10)

Necu da duzim.Murray je trenutno 3 igrac sveta dok Soares je 10 igrac sveta dok na drugu stranu imamo Guez koj je trenutno 351 igrac sveta dok Millot je bez renking!Ovo je prva godina da igraju zajedno al Murray/Soares su odigrali ove godine vec 27 tekme I skor 20/7.Najbojli rez ove godine je titule u Sidnej I Australia Open,te finale u Monte Carlo.Razlika u kvalitetu ogromna isto odlican servis,na mrezu odlicne.

Shvedova/Mergea-Hingins/Paes -2(1.37)

Kad je u pitanje ranking oba para su tu negde.Mergea 13 igrac sveta,Shvedova 4 igracica sveta dok na drugu stranu imamo Hingis 1 igracica sveta dok Paes 51.Ovaj par igram iz prostog razloga da Hingis/Paes igraju zajedno vec 2 godine I igraju odlicno imaju skor 17/2!.Zajedno su osvojili AOpen,Wimbledon,Us Open sve to prosle godine,te ove godine najbojli rezultat je ¼ Australian Open kada su ispali od Dodig/Mirza.Zajedno igraju odlicno.Mergea u mesoviti parovi odigrao je svega 11 tekme I skor 5/6;Shvedova malo iskusnija ima skor 23/18.Dok Hingis je puno vise iskusnija igracica u mesoviti parovi ima odlican skor te 36/8 prosle godine neverovatnih 14/1,a kad je u pitanje Paes sve je to istorija-u mesoviti parovi je odigrao neverovatnih 206 tekme te ima skor 146/60 na zemju 28/16.Eto vidi se das u Hingis/Paes puno iskuni par te igraju vec 2 godine zajedno dok Mergea/Shvedova ovo je prvi turnir.

Chan/Chan-Rae/Smith -1(1.20)

Oba para iskusne.Chan Hao-Ching trenutno je 7 igracica sveta dok druga Chan je 5 igracica sveta I pruzaju vrlo dobre partije.Imaju skor 88/50 dok na zemju 11/8.Ove godine su ostvarili solidni rezultate.Sidney ½,Australian Open ¼,te osvojili su Kaohsiung I Doha.Na drugu stranu imamo Rae trenutno 79 igrac sveta isto kao I Smith.I oni vec igraju duze vreme zajedno skor imaju 85/50 na zemju 12/10 ali ove godine nisu odigrali puno tekme I imaju negativan skor 6/7.Chan/Chan u prvo kolo su lagano prosetali kroz Bondarenko/Savchyk dok Rae/Smith sy se bas namucile protiv Kato/Nara koj su solidan par ali nista viseod toga u 3 seta.

Pozz ekipa,

danas su kvalifikacije za pole position u Monacu. Pošto je staza takva to je 90% utrke dobiveno, ovih 10% posto je na mehaničarima da dobro odrade zamjenu guma i to je to, tko osvoji pole position pobijedio je.  :D

Iako ću čekati treći slobodni trening, stavit ću sad jednu opciju koja mi se čini ok.

L.Hamilton 1-2(pozicija) 1.35

N.Rosberg 1-3 (pozicija) 1.15

M.Verstappen 1-8(pozicija) 1.10
S.Vettel  1-8(pozicija) 1.15

*svi koeficijenti iz SS, tako da online kladionice možda imaju i bolje.

L.Hamilton- prvi i drugi slobodni trening jako dobro odradio, s tim da je drugi slobodni trening D.Riccardo ubio(jedini vozio ispod 1:15.000 i zato čekam treći da možda i njega ubacim među prva 3 mjesta :)

N.Rosberg-čovjek vozi Mercedes, zna se kakvi su u odnosu na druge, iako se Ferrari i Red Bull popravljaju još im ne mogu parirati. Prvi slobodni trening bio je drugi, a drugi slobodni treći. Ovo bi bilo čudo da ne bude na startu među prva 3.

M.Verstappen-dečko je potencijal veliki, vozi dobra kola :D prvi slobodni trening peto mjesti , drugi slobodni trening četvrto mjesto. Očekujem ga bar u prvih osam jer bi bilo iznenađenje veliko da ne bude.*(spuco se u zid :( )

S.Vettel- Mora biti u prvih osam, ne znam što je bilo na drugom treningu i kako su dva Torra Rossa bili ispred obadva Ferrarija  :o Prvi trening bio je treći, ali drugi je podbacio. Sad čekam taj treći pa ću objaviti nadopunjeni post.

Vrijeme u Monacu je najavljeno sunčano za cijeli dan tako da će uvjeti na skoro pa idealni (idealni bi bili da se Kimi malo uozbilji i da bude prvi  :wub: ) :)

Za kraj nadam se još Canci i njegovim nekim parovima na tenisu jer gospodin ubija i hvala mu na tome. Prekjučer mi je donio lipe novce a jučer sve njegovo prošlo ali ja bio lakom pa igro na onog idiota Gillesa protiv Troickog jer je ovaj kao kod kuće igrao ali eto, pouka da treba pomalo a ne naglo  :rolleyes:.

Danas mi se ne sviđa toliko ponuda parova, mislim da će se prekinuti serija ali idemo je probati nastaviti. Izdvojio sam koji par, ako nekoga bude zanimao neki dodatno, mogu napisati najavu.

Herbert/Mahut-Kudla/Peralta 1 – Herbert (6.) i Mahut (2.) zajedno su na omjeru 54/18. Domaći par ove sezone ima tri osvojena turnira: Indian Wells, Miami i Monte Carlo, a uz to su igrali i polufinale Madrida. U prvom kolu lagano su prošli Grotha i Tomića 6:3 6:3. Kudla (859.) i Peralta (63.) igraju drugi zajednički turnir. U Nici su neki dan dobili Cecchinata i Seppia a zatim su predali četvrtfinale prije početka. Ovdje su imali dobar ždrijeb u prvom kolu u kojem su bili bolji od Bourguea i Hemerya 6:4 6:3. Kudla u karijeri u paru 41/51, na zemlji 5/8.

Guez/Millot-Murray/Soares 2 – Guez (351.) i Millot (bez rankinga) zajedno imaju 4 odigrana meča i na omjeru su 2/2. U prvom kolu iznenadili su De Scheppera i Teixeiru 7:5 7:5. Guez u karijeri u paru 67/113, na zemlji 33/46 ; Millot u karijeri u paru 15/52, na zemlji 4/12. Murray (3.) i Soares (10.) igraju zajedno od ove sezone i na omjeru su 20/7. Izgledaju dobro zajedno, Jamie Murray je jako napredovao prošle sezone i tu je formu prenio na novog partnera. Osvojili su Sydney i Australian Open, igrali finale Monte Carla. U prvom kolu lagano su prošli Donskoya i Kuznetsova 6:3 6:3.

Benneteau/RV-Pospisil/Sock 2 -  Benneteau (151.) i RV (15.) su domaća kombinacija koja ima dosta mečeva iza sebe. Na omjeru su 56/26 a RG su čak i osvojili prije 2 godine. Benneteau je opao na rankingu jer je prošle godine igrao jako slabo radi ozljede, ali ove godine se vratio i opet se „udružio“ sa starim prijateljem. Odigrali su dobar turnir u Rimu neki dan, dobili Klaasena i Rama, Peyu i Zimonjića, Matkowskog i Marakecha a polufinale izgubili u tri seta od braće Bryan.  U prvom kolu bili su bolji od Ramosa i Veselog 6:0 4:6 7:6. Pospa (17.) i Sock (18.) igraju treću sezonu zajedno. Ove sezone nisu odigrali puno turnira ali što su odigrali većinom je bilo dobro, igrali finala Rima i Indian Wellsa, četvrtfinala AO i Madrida. U prvom kolu dobili su Bellucia i Kližana 6:1 7:5. Ova dva para sastala su se prije 2 godine i tada su slavili Pospisil i Sock. Koliko su mi živaca Benneteau i Vasselin pojeli neki dan, jednostavno moram odigrati na Pospu i Socka. Igrali su protiv Veselog i Ramosa, razbili prvi set 6:0 i onda kreće show, V/R skroz preokreću meč, imali su i servis za meč, ali su se Francuzi nekako izvukli. Propustili su svašta break lopti, mučili se na svom servisu..skroz drugi igrači nakon prvog seta. Pospa i Sock su svakako bolji par, a na osnovu igre iz prvog kola jednostavno ih moram odigrati.

Klepac/Srebotnik-Doi/Osaka 1 - Klepac (33.) i Srebotnik (18.) imale su dva meča iz 2011. a suradnju su obnovile ove i ukupno su na omjeru 10/9. Ove sezone su većinom gubile od boljih protivnica, a u posljednje vrijeme pružaju fine igre, a to se posebno moglo vidjeti u Rimu gdje su napravile dva velika iznenađenja. Prvo su pobijedile seke Williams 6:1 7:5 a zatim Mattek i Safarovu 6:3 6:4, ali u četvrtfinalu nisu mogle preko Makarove i Vesnine. U prvom kolu lagano su prošle kombinaciju Ferro/Razzano 6:1 6:1. Doi (147.) i Osaka (bez rankinga) igraju prvi zajednički turnir. Mazio ih je ždrijeb pa su u prvom kolu za protivnice dobile Paquet i Arcangioli koje su prošle lagano 6:3 6:1. Doi u karijeri u paru 37/38 a na zemlji 2/1 ; Osaka u karijeri u paru 2/6 a na zemlji 1/1. 

to je greska, treba uzet tko god moze dok nisu popravili

u betu recimo na prolaz okc je 1.47

Sta je ovo OIB (osobni identifikacijski broj) ? Izaberem strani drzavljanin (Srbija), vrsta dokumenta:osobna iskaznica, ubacim broj licne karte..i izbaci mi "Obveznik nije evidentiran u sustavu OIB-a." ??? Jel moguca registracija za strane drzavljane? 

Sta je ovo OIB (osobni identifikacijski broj) ? Izaberem strani drzavljanin (Srbija), vrsta dokumenta:osobna iskaznica, ubacim broj licne karte..i izbaci mi "Obveznik nije evidentiran u sustavu OIB-a." ??? Jel moguca registracija za strane drzavljane? 

nije to broj osobne iskaznice,to je bas kako pise OIB,preko toga sve zivo vide o tebi

Partizan- FMP Beograd 1/1 (1.25) bet365

Plej of Srpske lige, jasna razliku u kvalitetu izmedju Partizana i Fmp. Partizan sezonu poceo lose onda su dosla pojacanja i novi trener i od tad gaze sve redom, cak su dobili i Zvezdu telekom dva puta koja je igrala plej of evrolige, ovde nije pitanje pobednika nego sa koliko razlike dobija partizan

E. Gulbis - J. Tsonga 2 (1.44) bet365

tsonga posle pet seta u proslom kolu mora da se dozove pameti i da pobeti igraca koj mu kvalitetom nije uopste blizu,ovde je samo pitanje da li ce biti 0:3 i;i 1:3

D. Them - A. Zverev over 3.5 (1.8) bet365

Kolege vec pisale analizu sve isto sto i ja mislim

Kvota: 3.05

Ulog: 4/10

1.57 je u bet365 a ne 1.8 ,btw

Nisam pametan na nolu dosta niska granica 26.5 gemova over 1.8 sta vi mislite

Svaka čast na ovim teniskim analizama, ali dali su stvarno potrebne analize mečeva po 1.10 tečajevima do 1.20 . To i baba moja zna da bi "trebalo proći ".

Ja sam napisao prvi dan da ih tako izdvajam i pišem sve "zicere" po meni da bi se izgbjegle te neke mine, pa se tako nadam da je tvoja baba jučer izbjegla kontinena i peersa koji su bili 1.20. Dosta o tome, ako ti se ne sviđa samo preleti dalje i amen.

Da ne bude totalni off topic, šta mislite real-atletico over 30,5 faulova 2.05 ; uvijek su tu negdje oko granice, u prošlom finalu ih bilo 46 sa produžetkom, a 35 u regularnom dijelu.

Svaka čast na ovim teniskim analizama, ali dali su stvarno potrebne analize mečeva po 1.10 tečajevima do 1.20 . To i baba moja zna da bi "trebalo proći ".

Ne bih htio ispast neugodan, ali stvarno je žalosno da ti piše iskusni član kraj imena a takve gluposti pričaš. Čovjek se potrudi napraviti analizu uglavnom pogodi sve parove, lijepo objasni (čak jučer i  mix po koeficijentu 1.8 stavio i prošli) što i kako i onda se ti usudiš doći popljuvati. Nitko ti ne brani da ti sam napraviš analizu za koju misliš da je dobra, a ti canca samo nastavi jer analize su smjernice a ne sigurne oklade, jer da je sigurno svatko bi dobivao :)

Partizan- FMP Beograd 1/1 (1.25) bet365

Plej of Srpske lige, jasna razliku u kvalitetu izmedju Partizana i Fmp. Partizan sezonu poceo lose onda su dosla pojacanja i novi trener i od tad gaze sve redom, cak su dobili i Zvezdu telekom dva puta koja je igrala plej of evrolige, ovde nije pitanje pobednika nego sa koliko razlike dobija partizan

E. Gulbis - J. Tsonga 2 (1.44) bet365

tsonga posle pet seta u proslom kolu mora da se dozove pameti i da pobeti igraca koj mu kvalitetom nije uopste blizu,ovde je samo pitanje da li ce biti 0:3 i;i 1:3

D. Them - A. Zverev over 3.5 (1.8) bet365

Kolege vec pisale analizu sve isto sto i ja mislim

Kvota: 3.05

Ulog: 4/10

Nikako se ne slažem, Thiem je puno kvalitetniji i lako moze 3:0 a gulbus je za tsongu doktor pitanje je samo voljnog momenta

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• 17.11 17:00 Nations League Norway - Kazakhstan Norway 2+ 1.21 wwin
    • 16.11.2024 19:00 mega plus 15.5 Bet364 Cedevita u užasnoj formi, vraćaju se iz Španjolske te ovdje očekujem tvrd meč.
    • Nemacka vs BiH, Liga Nacija Hteo sam da napisem analizu na deset stranica teksta, ali mi je danasnji dan poceo tako, sto mi je kolega @fic u ranu zoru sjebao ceo dan i tako pokvario ceo weekend. Neka ide u qurac i analiza i predlog za kladjenje. Samo cu ovde prepisati istorijsku recenicu kolege @furyshaa pa neka to bude i analiza za danasnji mec izmedju svete Nemacke i BiH: "... mislim da je Bosna u prvoj utakmici pokazala gdje je i sta je, a ovdje ce biti jos gore ..."    
    • "... Nemojte zamjeriti, ali odjavljujem se ..." Nije nam jasno od cega se odjavljujes, ali zameramo ti. Od cega se odjavljujes? Od Foruma ili od realnog kladjenja? Nismo najbolje razumeli ovaj tvoj deo "...vrijeme je maknuti se od ovoga ..." pa ne znamo da li se odnosi na realno kladjenje, ili na nas Forum, ili nasu Poslednju Sansu? U svakom slucaju, ja ti svakako necu dozvoliti da "se odjavis" tek tako, odnosno ucinicu sve sto je do mene, da pokusam da kazem da ne mozes tek tako da "se odjavis". Trenutno je subota, zora je, 04.40 casova i upravo me je probudio alarm za budjenje, i to kada sam najlepse spavao. Podesio sam alarm bas iz razloga kada sam najlapse spavao, jer treba da napisem predlog za kladjenje za utakmicu Nemacka vs BiH, iako bih imao sto pametnijih stvari da radim u ovo doba jutra. I onda sam naisao na ovaj tvoj post kako nas sve "odjavljujes". Ako se tvoja "odjava" odnosi na Forum, i ako mislis da smo zasluzili ove tri reci "...ali odjavljujem se...", na to svakako imas pravo. Ali ja cu pocev od danas, sve sto je do mene, uciniti da promenis ovaj stav, barem ako smo u pitanju mi, tvoje kolege sa Foruma. Od danas cu ti slati postove, samo za tebe, i to svakoga dana sve dok ne poludis. Ti imas prava da "odjavljujes" koga hoces i kada hoces, ali i ja imam prava da kazem sta hocu, jer svaki Forum za to i sluzi. Danas pocinjem sa pricom o Dzenanu Musi, i to u 04.45. ujutro, nemoj to da izgubis iz vida. Kome sa Foruma nije jasno kako je nekada bilo moguce da Bosna, zenska ekipa Jedinstva iz Tuzle, Cibona, Split ili Partizan budu prvaci Evrope u kosarci, i to uglavnom bez stranaca, treba da vidi Dzenana Musu. On je klasican primer kakvi su nekada bili igraci sa nasih prostora, on je jedan od retkih primera kako "je nekada bilo", kako se nekada radilo sa kosarkasima, i "kakvi su nekada bili igraci". Dzenan Musa je stvarno bio nestvaran talenat, bas kao da je rodjen da bude kosarkas, tipican, skolski primer "yugo" mladog kosarkasa. Rodjen u Bihacu, ali je odmah prepoznat kao talenat, pa se veoma rano preselio u Sarajevo, i to vec sa 12 godina. Sa 12 godina se preselio u Sarajevo, sa 15 godina potpisao za Cedevitu, a sa 16 odigrao svoju prvu utakmicu u Aba League, a u medjuvremenu vec sa 16 godina bio kadetski prvak Evrope sa reprezentacijom BiH. U onom istorijskom Finalu je ubacio 33 poena, bio najbolji igrac, najbolji strelac i najkorisniji igrac turnira. Sada me mrzi da se secam da li je imao 16 ili 17 godina, kada mu je grad Bihac dodelio stan. Sada me mrzi i da pisem kakva je sve osobne rekorde oborio, jer si mi podigao pritisak nacinom kako si nas "odjavio", ali se odlicno secam da je Svetskom prvenstvu za kosarkase do 17 godina, na jednoj utakmici postigao 50 poena i takodje bio najbolji strelac turnira. Dzenana Musu obozavam samo zato sto je on poslednji primerak, toliko tipican za ove prostore, pravi foto-robot kako su se nekada stvarali igraci na ovim prostorima. Kao prvo, nema gotovo nikakvo formalno obrazovanje, kao drugo nije odlucio da se bavi naukom, vec sportom. Kao trece, kada ga vidite, kakvu ima tehniku, ili vidite njegove estetske komponente tehnike igre, odmah vas zabole oci. Prosto stipa za oci, koliko sve to ruzno izgleda. U njegovoj tehnici, sve je nepravilno, neporavilno drzanje lopte, nepravilna tehnika suta, upitna inteligencija, kada bih u jednoj recenici trebalo da napisem sta mislim o njegovim estetskim komponentama igre, to bi bilo samo jedno; sklonite decu, i ne dozvolite da ga gledaju kako igra. Ali zato, talenat ... majko moja, cist dar od Boga, iako ne Bog ne postoji. Suvi, kristalni, nestvarni i Bozji talenat i tacka. Drcan, bezobrazan, lud, motivisan, spreman da ide sam protiv desetorice, ulazi, probija, spreman da prima udarce, spreman da se pobije i sa publikom, i sa protivnikom ... milina ga je gledati, a stipa za oci koliko je to ruzno. Dzenan Musa je poslednji primerak balkancine, koji ce se pobiti u sred recimo Atine, gde razjarena rulja hoce da te rastrgne, ili te vredja, a on ide u prodor jedan protiv deset, majko moja. Sa 19 godina je i zvanicno proglasen evropskom zvezdom u usponu, a onda je na red doslo vreme da se naplati ostecenje zvano balkanski prostor gde je Musa odrastao. Musa je vec sa 19 godina pomislio da mu u Evropi niko nista ne moze, i da je Nba pravo mesto za njega. Brooklyn Nets ga je izabrao na draftu, a vec u prvoj godini mu dao 1.7 miliona dolara.  Da je mene neko nesto pitao, kao sto me niko nikada nista ne pita, ja bih Musu uhapsio jos na aerodromu, a onoga ko mu je uvalio pricu da on moze da uspe u Nba, bih poslao u bolnicu, ili ludnicu. Po konstituciji, tehnici igre, nacinu igre, mentalitetu, poziciji na kojoj igra, sklopu u glavi .... Musa u Nba ne bi mogao ni ovce da cuva, to je jasno svima koji su barem nekada culi za kosarku. I onda classik. U prvoj utakmici, a nije ni morao da je igra, jer je sve bilo jasno, sest minuta igre, dva poena, pa razvojna liga, pa ga zamenili sa Detroit Pistonsima, pa ga ovi odmah otpustili, pa mars u tri pic*#*#ke materine, pravac nazad u Evropu. Kao i svi polupismeni crnci, i Musa je mislio da povratkom u Evropu, i to jos u Efes, prvaku Evrope, nekome cini uslugu. Mislio je da se u Efesu nece igrati kosarka ako on ne dodje. Kad ono ... qurac ...cetiri nastupa u Euroleague, ukupno dvanaest minuta igre i opet otkaz, opet mars u tri pic*#*#ke materine. To je karijera Dzenana Muse dok ju je on vodio, to je karijera kada je on razmisljao, to su rezultati kada se radilo kako je on mislio da treba. A onda je njegovu karijeru poceo da vodi menadzer, posto se videlo kuda vodi put kada polupismeni balkanac razmislja. Njegov menadzer je procenio da je za njega najbolje da ode u drugoligasa Breogan, koji je tek izborio promociju u spansku Acb Ligu, dakle njegov menadzer je procenio da treba da ode na selo, u seoski klub, a ako ima malo mozga u toj balkanskoj glavi, posle cemo videti rezultate takve procene. Sve ostalo je istorija. Hej @fic Evo, vec je svanulo, trenutno je 06.55 a ja nisam niti napisao analizu za sve ostale kolege sa Foruma, niti sam se umio, niti oprao zube, a pogotovo se nisam naspavao. Nisam ni masturbirao, a vreme je. I to sve zbog tebe, jer mi je dan poceo tako sto si mi odmah ujutro podigao pritisak. Za danas bi mogao, za pocetak samo da procitas ovu moju pricu o Dzenanu Musi, toliko valjda mozes da ucinis za nas, tvoje kolege sa Foruma. Slobodno koristi Google da vidis sta je sve Musa uradio u Breoganu, i gde je otisao posle. Hteo sam da ti kazem, ako si pao nekoliko puta u realnom kladjenju, ili ako "od leta ne ide", to je za tebe, kao sto je  Dzenan Musa nakon Nba otisao na selo. Otisao jeste, ali se zatvorio u dvoranu, trenirao preko granice bola, posvetio se sebi i radu na sebi, slusao druge, a ne sebe, pao na kolena, ali se i podigao i obrisao prasinu sa sebe. Ako si padao u realnom kladjenju, samo da ti kazem da sam ja pao prvo tako, sto sto Bayern nije dao vise od jednog gola St.Pauliju, pa sam pao na Dinamu iz Zagreba, iako ga nikada u zivotu nisam igrao, jer sam slusao gore od sebe, slusao sam ceo Forum, pa sam pao na francuzima, iako nikada ne igram reprezentacije, a opet sam slusao gore od sebe, opet kolege sa Foruma, pa ko me yebe. Ako "nas odjavljujes" jer si padao u realnom kladjenju, onda to znaci da nisi pravio dobre izbore. Pao si na kolena, pa treba da se podignes. Ti svakako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali sam siguran da imas vise mozga od Dzenana Muse. Mogao bih malo da naucis nesto i iz njegovog primera kako se podigao sa kolena i gde je sada. Nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali ako nas "odjavis", prva liga nece biti ista sa ili bez tebe. Ako "nas odjavljujes sa Foruma", onda treba da te je sramota. Na to svakako imas prava, ali pre nego sto "nas odjavis", seti se da je sve ove godine neko ubacivao tvoje predloge i tvoje koeficijente u tabele, a da nije morao. Seti se da je neko citao tvoje predloge, a takodje nije morao. Seti se, da je neki kolega uplacivo svoj realan novac na tvojim predlozima, jer ti je verovao. Seti se da je neki kolega sa Foruma predlozio specijalne pozivnice, da bi se eventualno ispravile neke nepravde na konacnim tabelama. Seti se da je neki administrator sa ovog smesnog Foruma, bas tebi dodelio specijalnu pozivnicu, a ti "nas odjavljujes". Seti se da ti nisi "od juce" na Forumu, vec si starosedelac. Seti se da je zbog tebe neko kidao nerve kada su ti predlozi prolazili u stotim minutima utakmice. Seti se da si bio deo jedne regionalne zajednice, u kome se niko ne poznaje, u kome ne govorimo istim jezicima, ali se odlicno razumemo. I na kraju, pre "nego sto nas odjavis", seti se da ce sada ovaj @Fitoz, najgori pobednik u istoriji svete Poslednje sanse, preuzeti prvu poziciju na tabeli prve, elitne. Da ne govorim o nivou koliko je gospodski da nas bas sada "odjavis" kada si zaredjao dva uzastopna pada u svetoj Poslednjoj Sansi, a to ti nije padalo na pamet u prethodnih sedamnaest kola. Samo jos da kazem, da je tvoj predlog iz ovog kola Poslednje sanse bio odlican i sa rezonom, iako ga nisam igrao u realnom kladjenju. Nastavice se  Leonardo Drugi, subota 07.20 casova  
    • Nogomet, liga nacija, nedjelja Norveška - Kazahstan, domaćin daje bar 2 gola, 1.20, supersport  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use