Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 27.5.2016.

IzudinB

Anketa  

14 glasova

1. 1. Engleska - Australija

2. 2. Irska - Nizozemska

Recommended Posts

Thiem-zverev over3.5  1.57 

dakle dva mlada igraca bez nekog velikog iskustva ogromni talenti thiem je trenutno bolji stariji je i igra odlicno, mladi zverev takoder nikad bolji tenis nije igrao , igrali su 2 puta u posljedjih mjesec dana  oba puta thiem slavio  2;1 na zemlji , dakle bez puno price  po meni za jaci ulog ovo na over setova jer tesko da ce iti jedan odn jih ovo uzet 3:0 , mislim da ce prije istra osvojit  hnl nego da ce ovo zavrsiti 3 0 za nekoga odn jih dvojice :D

i jos jedna stvar sta me bode u oci 

coric-bautista agut  over 3.5 1.57 

nas mladi tenisac i velika nada u solidnoj formi zemlja mu je najjaca podloga ,baustista slovi za velikog favorita po kvotama ali u mojim ocima ovo nece biti niti malo lagan mec , nebi se iznenadio da coric to uzme , momak koji se nepredaje, tako da sam gotovo siguran da uzima barem jedan set ako ne 2 ili mec , samo se bojim da nece bautista imat neki los dan pa da coric dobije 3:0 

uk.kv  2.46

Jučer prošlo sve osim Peye i Srebotnik, al za njih sam i napisao da nisam siguran pa hajde. Danas sam u maloj žurbi pa evo brzinski nešto.

Barrere/Halys-Bopanna/Mergea 2 - Bopanna (11.) i Mergea (13.) uigran double, ovdje dolaze nakon finala Madrida i polufinala Rima. U prvom kolu lagano prošli Roberta i Sidorenka 6:2 6:2. Barrere (456.) i Halys (662.) zajedno imaju 2/6. Ovdje ih je ždrijeb pomazio pa su u prvom kolu dobili Molchanova i Selu 7:5 7:5. Mladi igrači koje pobjede u parovima nizaju po challengerima, Halys ove sezone ni to ne uspjeva, trenutno je na omjeru 3/10.

Dodig/Melo-Olivetti/Lamasine 1 - Dodig (9.) i Melo (1.) uigran su double, ovo im je peta zajednička sezona. Ove sezone su na omjeru 9/8, najbolji rezultati su im polufinala Monte Carla i Madrida. Brane titulu od prošle sezone. U prvom kolu su lagano prošli Haasea i Troickog sa 6:0 6:3. Olivetti (284.) i Lamasine (98.) domaća su kombinacija koja zajedno ima 13 mečeva i na omjeru su 8/5. Osvojili su challenger u Quimperu (dvorana).U prvom kolu iznenadili su Koolhofa i Midddelkoopa 6:4 7:5.

Garcia/Mladenović-Beck/Wickmayer 1 – Garcia (8.) i Mladenović (11.) do ove sezone imale su dva meča u Fed Cupu i oba su dobile. Ove sezone pojačale su suradnju i igraju odlično, ukupno su na omjeru 26/6. Osvojile su tri zemljana turnira u Charlestonu, Stuttgartu i Madridu, a dva puta za redom u finalu su dobile Hingis i Mirzu, uz to imaju finala Sydneya i Dubaia, te četvrtfinale Rima. Beck (100.) i Wickmayer (505.) igraju prvi zajednički meč. Beck u karijeri 20/39, na zemlji 9/10 ; Wickmayer u karijeri 33/58, na zemlji 2/9. Domaća kombinacija ne bi trebala imati problema ovdje.

Kichenok/Kichenok-Hlavackova/Hradecka 2 – Lyudmyla (62.) i Nadiya (76.) zajedno nastupaju šestu sezonu i na omjeru su 97/60. Najbolje uspjehe ostvaruju na ITF razini a imale su i nešto bljeskova na WTA razini. U prvom kolu dobile su Kalashnikovu i Kovinčić 7:6 6:4. Zemlja im je najslabija podloga, zajedno imaju 3/9, a zasebno Lyudmyla 9/13, Nadiya 8/14. Hlavackova (12.) i Hradecka (10.) poznat i uigran double. Imaju zajedno preko 250 mečeva, a RG su i osvojile 2011. godine. U prvom kolu dobile su Falconi i Puig 6:0 6:4. Ove dvije kombinacije susrele su se prošle godine na hardu u Pekingu i tada su Hlavackova i Hradecka lagano slavile 6:3 6:2. Sestre Kichenok imaju dosta zajedničkih mečeva ali su razina ispod Hlavackove i Hradecke. Ako su ih dobile prošle godine na hardu koji je sestrama najbolja podloga, vjerujem da mogu i na zemlji koja im je najgora.

B.Bryan/Vandeweghe-Millot/Razzano 1 – Bob Bryan (7.) i Vandeweghe (22.) igraju svoj prvi zajednički turnir. Dobri igrači parova, Bob u miksu ima 98/39, na zemlji 25/9 ; Coco ima ukupno 3/2 ali te 3 pobjede ostvarila je ove sezone na AO kada je sa Tecauom došla do finala. Millot (bez rankinga) i Razzano (1095.) igraju prvi put zajedno. Millot nikada nije igrao mix parove, a općenito u paru je očajan (15/52). Razzano u mix parovima u karijeri 6/10, na zemlji 4/7 ; nije ih igrala od 2012. O njoj sam pisao prije dva dana, u karijeri u paru 31/74 a na zemlji 3/26.

Analiza od kolege koja mi se sviđa.

Chan/Mirnyi - Halep/Tecau 1 - I Tecau i Mirnyi su odlični dubl igrači tu nema dileme, ali odlučujući dio ovog meča bi mogla biti Halep, odnosno Chan. Halep je u karijeri odigrala 42 meča u ženskom dublu i izgubila ih 30, a u miksu je nastupila samo jednom, prošle godine upravo sa ovim dubl partnerom na USO su prošli 2 kola pa predali prije trećeg meča. Chan je trenutno 5. igračica svijeta u dublu što joj je i ranking karijere, ima 2 WTA titule u 2016. a ukupno 16 u karijeri (i još 19 finala) i ona bi mogla biti prevaga sutra. Kvota 1,95 jako izaziva, jedina mana je što nisu nikako igrali zajedno, ali nisu ni protivnici previše uigrani, imamo singl igračicu iz samog svjetskog vrha koju dubl ne zanima i igra ga jer eto ide Olimpijada, a još ima i singl sutra prije ovog dubla.

Od ženskih parova bi još mogle Babos/Shvedova i Xu/Zheng, ali nisam još siguran za njih (a i u žurbi sam) pa nisam pisao ništa detaljnije.

Svaka cast za parove. Pogotov za mix. Znam da nije gotovo al krece se prema tome. Ja ionako vec napravio cashout :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use