Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 27.5.2016.

IzudinB

Anketa  

14 glasova

1. 1. Engleska - Australija

2. 2. Irska - Nizozemska

Recommended Posts

Švicarska Challenge liga

Stanje ove dvije ekipe na tabeli je: Aarau zauzima četvrto mjesto sa 50 bodova, dok je Schaffhausen na petoj poziciji sa 44 boda. U posljednjih deset međusobnih susreta ova dva tima, Aarau je odnio čak pet pobjeda, dok je Schaffhausen samo tri i odigrana su dva remija. Posljednja utakmica je igrana 06. marta ove godine i Aarau je u gostima uzeo tri boda u pobjedi od 3-1.

Moj Pick: Pobjeda Aarau | KV. 1.95

Aarau - Schaffhausen (19:45)

l0GxZxr.png

Kyrgios-Gasquet over 3,5 setova 1.46 unibet/1.44 bet365

Kyrgios je blagi favorit u meču ali mislim da nas čeka velika borba. Nick igra fino ove sezone, osvojio Marseille, igrao polufinale Miamia, Estorila i Dubaia, četvrtfinale Madrida, osminu finala Rima.. Ovdje je lagano prošao prva dva kola.. Cecchinato 7:6 7:6 6:4, Sijsling 6:3 6:2 6:1. Guska osvojio Montpellier na početku sezone, a kasnije je igrao osmine finala Indian Wellsa, Miamia, Monte Carla i Rima. Ovdje je bez izgubljenog seta prošao Bellucija 6:1 6:3 6:4 i Fratangela 6:1 7:6 6:3. Richard i Nick igrali su do sada 6 puta i Richard vodi 4:2. Igrali su ove sezone u Marseilleu kada je Nick odigrao brutalan turnir i slavio je bez problema 6:0 6:4. Mislim da nas čeka fin meč u najavi, Kyrgios i jeste favorit ali neće Guska tako lako pasti posebno pred svojim navijačima. Ovu okladu sam igrao oba puta kada su se sastali na Wimbledonu i oba puta je došlo.

Evo za sutra jedno duplanje kvote nisu jos od sve kladionice izasli al kvota ovog duplanja je 2.5 i opet igram parova.Malo kasnije veceras valda cu postaviti jos koja tekma iz singlova.Sretno svima

Atp French Open

Bryan/Vandeweghe-Millot/Razzano -1

Oba parova igraju za prvi put zajedno al svi znamo da je prvi par puno bojli.Kad je u pitanje mixed doubles Bryan je odlican jer njegov skor je na zemji 25/9 dok u karijeru ima 98/39 a u double sa brata da ne pricamo.Coco u mixed doubles je odigrala svega 5 tekme I skor je 3/2.Bob u karijeri na zemju u parove ima skor od 261/75 ove godine odlicne 14/2.Ove godine zajedno sa brata osvojili su Atp Rome(u finale dobili Pospisil/Sock),pre toga su osvojili ATP Barcelona(u finale dobili Cuevas/Granollers) isto pobedili su I u Houston(u finalu u 3 seta dobili Estrella/Gonzalez),al evo danas je odigra mec I perfekt servis odlican nisu dopustili ni jedan brejk a su resili mec vrlo lagano u 2 seta.On trenutno se nalazi na 7 pozicii.Coco je jedna vrlo talentovana igracica koja najbojle partije ima na tvrdu podlogu.Radi se o vrlu dobru dabl igracicu evo na primer ove godine su u 3 seta porazeni od Hingis/Mirza u Australia Open a isto vredi da se pomene je da su zajedno sa Mattek Sans osvojili Indian Wells.Kad je u pitanje Mixed doubles odlicna ove godine zajedno sa Tecau su porazeni u finalu Australian Open od Soares/Vesnina u 3 tesnih seta.Millot jedan od najgorih dabl igraca u karijeru ima 15/52 dok na zemju mizernih 4/12,dok u mixed doubles do sad nije nikada nastupao.Razzano isto vrlo losa dabl igracica u karijeru 31/74 dok na zemju svega 3/26.Eto razlika u kvalitetu ogroman I mislim da amerikanski par dobice to lagano u 2 seta.Prosle godine Bob je u prvo kolo zajedno sa Garcia ispao u prvo kolo od Klepac/Ram.Tako da ocekujem ove godine bojli rezultat I sto da ne da ih vidimo u finala :D

Kontinen/Peers-Baker/Daniell -1

Kontinen I Peers su prve godine partnere ali zajedno igraju vrlo dobro,kao da se poznaju 100godine.Ove godine na zemju imaju skor 9/4 evo ove godine su osvojili Atp Munich(u finalu dobili jedan vrlo odlican par Cabal/Farah).Kontinen je 34 igrac sveta dok Peers 12.Baker/Daniell su za prvi put igrali zajedno tu na Roland Garosu I u prvo kolo dobili u 2 seta Baghdatis/Tursunov.Baker je 635 igrac sveta dok Daniell 72.Kontinen je u dabl konkurenciju odigrao 241 utakmicu u ima vrlo dobar skor 161/80 ove godine ima 17/10(9/4 na zemju);Peers je odigrao 302 utakmice ove godine 17/11(na zemji  9/4) vidite da se radi o vrlo dobre igrace.Baker odigrao svega 93 tekme ove godine 5/2(na zemji 5/1 zajedno sa Harrison su osvojili jedan challenger prosli mesec);Daniel puno iskusni igrac od Baker odigrao 242 tekme al on voli tvrdu podlogu I zemja mu nije bas najaca podloga-na zemja ima negativan skor 14/17 ove godine 8/6.Prosle godine Peers je zajedno igrao sa Murray I ispao u 3kolo od Matkowski/Zimonjic,dok je Kontinen zajedno sa Draganja ispao u 2 kolo od Gonzalez/Sa.Imali su solidan dan za odmora tako da ocekujem isto lagan mec u 2 seta.

Dodig/Melo-Lamasine-Olivetti -1

Dodig/Melo za prvi put zaigrali zajedno u 2012 godine I od tad igraju odlicno.Zajedno su odigrali 187 tekme imaju skor 117/70(na zemji 29/16) I radi se o vrlo dobar par.Dodig je 9 igrac sveta dok Melo 1.Na drugu stranu imamo mladi par Lamasine/Olivetti koj zajedno su odigrali 13 tekme skor 8/5 dok ove godine na zemji 2/2 al sve te tekme su bile po challengerima dok u prvo kolo su iznenadili protiv Koolh/Midde….Prosle godine Dodig/Melo su osvojili ovaj turnir u finalu dobili su braca Brajan tako da ocekujem I ove godine sigurno finale jer zajedno igraju odlicno.Razlika u kvalitetu ogromna tako da ocekujem opet lagana pobeda u 2 seta.

Bryan/Bryan-Marach/Martin

Opet idemo na braca Brajan.Po meni najbojli par koj trenutno igra na Atp turu.Zajedno su odigrali 1329 tekme dok na zemju 261/75 ove godine odlicnih 14/2.Ove godine na zemju su osvojili Houston(vs Estrella/Gonzalez),onda pobednici su Atp Barcelona(vs Cuevas/Granollers),isto su pobednici Rima(vs Pospisil/Sock);Ove godine igraju vrlo dobro;Do sad su 3 puta igrali na Roland Garosu 2013 su pobednici,2014 ¼ I prosle godine u finalu su izgubili u 3 tesnih seta vs Dodig/Melo.Imaju vrlo dobar servis,na mrezi su perfektni I retko kad dopuste da izgube servis.Na drugu stranu imamo vrlo solidan par Marach/Martin.Ove godine za prvi put igraju zajedno imaju skor 16/8 dok na zemji ¾ u prvo kolo dobili su domaci par Mannarino/Pouille.Do sad su jednom odigrali I to ove godine u finalu Delray Beach I Marach Martin su dobili prvi set braca Brajan su lagano dobili 6:3 onda drugi set izgubili su u taj brejk vrlo tesno 8:6 u poene dok u 3 set braca izgubili 13/11.Al Marach/Martin pruzaju vrlo dobre utakmice na tvrdu nego na zemju.

Barrere/Halys-Bopanna/Mergea -2

Barrere/Halys odigrali su zajedno svega 8 tekme I imaju skor 2/6 ove godine ¼.Barrere nalazi se na 456 pozicii,dok Halys 662 igrac sveta.Na drugu stranu imamo jedan vrlo dobar I vrlo iskusan par Bopanna/Mergea partnertsvo su poceli u 2014 godine I od tad zajedno su odigrali 73 tekme na zemju 18/8 ove godine na zemju 7/3.Bopanna je 11 igrac sveta dok Mergea 13.Prosle godine na zemju u Casablanci su u finale izgubili od Junai/Shamasdin,onda su osvojili Madrid Master kada u finalu su dobili Matkowski/Zimonjic u 3 seta,dok u Rimu odigrali 2 kolo a ovde su ispali u 3 kolo od rumunski par Rojer/Tecau.Ove godine izgubili su u Madridu u finalu su izgubili od Rojer/Tecau dok u Rimu su izgubili od Posp/Sock u ½ .Ovde u prvo kolo su odigrali odlicno I dobili Robert/Sidorenko 6:2 6:2,dok Barrere/Halys dobili su Molchanov/Sela.Bopanna/Mergea su puno iskusni par,igraju puno bojle,zajedno su odlicni isto sve osim pobeda BOP/MER bice veliko iznenadjenje,istina da Barrere/Halys su domaci par al razlika u kvalitetu je ogroman. 

Sock - Ramos over 3.5 sets @1.53 unibet

Posle one drame u 5 seta protiv Haasea u prvom kolu, Sock je resio drugi mec u samo 3 seta, no protivnik je bio Dustin Brown. Kazem Brown, zato sto se ne radi o mentalno najstabilnijem igracu, to je opste poznato svim poznavaocima tenisa. No Ramos je vec druga prica, radi se o jednom puno puno iskusnijem (i boljem) teniseru koji ima brdo grand slamova u guzici te zna kako se igra na 3 dobijena seta. Ramos se ne moze pohvaliti nekim impresivnim rezultatima na sljaci ove sezone ali je daleko od tenisera koga mozemo otpisati. Izgubio je set od Zeballosa u prvom kolu dok je vec u drugom dobio protiv Tringulletija u 3 seta. Verujem da je manje vise odmoran za ovaj mec bas kao i Sock i da ce ovo verovatno biti dosta izjednacen mec. Igrali su samo jednom u 2014-oj na turniru u Parizu gde je Sock bio bolji i pobedio rezultatom 2:1 ali je turnir bio na tvrdoj podlozi.

Isner - Gabiashvili over 41.5 @1.74 unibet

Isnera sam igrao i u proslom kolu protiv Edmunda gde je Isner odigrao jednu od boljih partija na sljaci otkad ja znam za njega. Pogadjao je linije i uglove nenormalno, prvi servis vec standardno dobar no i Edmund sa druge strane nije delovao previse ubedljivo. Isner je to dobio u 3 seta i za veliko cudo nismo videli nijedan TB. Gabiashvili zna biti nezgodan protivnik, puno igraca su ga podcenjivala zbog lose forme pre RG-a no pokazao je da ume dobro odigrati pa je posle Younga sa 3:0 u prvom kolu, dobio i  Pairea u 4 seta. Solidan procenat prvog servisa, rekao bih podjednako dobar forehand i backhand kao i dosta iskoriscenih brejk lopti. Ne znam koliko ce ih imati protiv Isnera ali cisto sumnjam da Isner moze ponoviti onu igru od juce te da ovo ide najmanje u 4 seta uz po koji TB sto bi trebalo biti dovoljno za 42 gema

ako bih birao, pre bih Karlovica vise gemova...

Ma karlovica i vise setova. 2.37 kof za setove a ako su mogli stepanek i bourgue po 2 moze i ivo kroz neke tiebreakove bar 1.

I naravno cisto da se ispratii karlovic 1 kof 9.00, cisto radi te igre murraya u prva dva meca :)

Uz to, andy ima provedenih 7+ sati i 10 setova na terenu pa tesko da ce ovo bit lagan mec u 3 seta.

S.Halep vs N.Osaka. Total Games : Under 19.5. Koef.: 1.85 

Halep je na Rg već pomela jednu japanku,Nao hibino je ostavila na 2 osvojena gema a danas igra protiv  Naomi Osaka. Hibino je čak 30 mjesta bolje rangirana od Osake ali Osaka je ipak nešto bolja na zemlji al opet mislim da Halep u ovom meču nebi trebala imat nikakvih problema i da će tu proć u 2 seta bez problema

A.Beck vs I.Begu. Total Games : Over 21. Koef.: 1.85 

Begu je s pravom u ovom meču favorit. Ove sezone bilježi dobre rezultate na zemlji. Ima QF Madrida i SF Rima. Na Rg se jako namučila do trećeg kola. U oba meča je igrala 3 seta a u 2. kolu protiv Coco Vandeweghe je dobila tek s 10-8 u 3. setu. Beck baš ne briljira ove sezone tek je prošli tjedan u Nunbergu upisala SF a prije tog je zadnji put vezala pobjede na AO. Ovdje je isto vezala pobjede i ja mislim da bi ovaj meč mogao ić u 3 seta. Begu pogotovo ide često u 3. seta 

što se tiče karlovića PSK ima jedan valuebet (grešku)...+2.5 gema u 1.setu je 1.90 a over 9.5 je 1.55..koef nema smisla jer +2.5 je sigurnija opcija, to prolazi i ako karlović dobije set bilo kojim rezultatom. drugi lokali nemaju taj kontrahendi nego +1.5 i nude isti (HL)) ili čak manji koef 1.70 (ss)

A sta ti mislis za wawrinku over 33.5 gems

A neznam. bet365 daje 35.5, i to mi se cini dobro za probat na under. Uhvatio je malo formu wawrinka. Nemoj opce gledat mec sa rosolom iz prvoga kola. Tih 5 setova je produkt toga sto su igrali 3 dana prije u 1/2finalu geneve, pa je rosol znao sta da radi, kako da igra, pa je i uzeo 2 seta. Mozda ta dva seta jesu previse, ali u ostalim mecevima, od pocetka geneve, mu nitko nije uzeo set( cilic je bio najblize, ali on je balvan).

Tako da ja cu kod bet365 probat under 35.5 a za 33.5 neznam :/

Jučer prošlo sve osim Peye i Srebotnik, al za njih sam i napisao da nisam siguran pa hajde. Danas sam u maloj žurbi pa evo brzinski nešto.

Barrere/Halys-Bopanna/Mergea 2 -  Bopanna (11.) i Mergea (13.) uigran double, ovdje dolaze nakon finala Madrida i polufinala Rima. U prvom kolu lagano prošli Roberta i Sidorenka 6:2 6:2. Barrere (456.) i Halys (662.) zajedno imaju 2/6. Ovdje ih je ždrijeb pomazio pa su u prvom kolu dobili Molchanova i Selu 7:5 7:5. Mladi igrači koje pobjede u parovima nizaju po challengerima, Halys ove sezone ni to ne uspjeva, trenutno je na omjeru 3/10.

Dodig/Melo-Olivetti/Lamasine 1 - Dodig (9.) i Melo (1.) uigran su double, ovo im je peta zajednička sezona. Ove sezone su na omjeru 9/8, najbolji rezultati su im polufinala Monte Carla i Madrida. Brane titulu od prošle sezone. U prvom kolu su lagano prošli Haasea i Troickog sa 6:0 6:3.  Olivetti (284.) i Lamasine (98.) domaća su kombinacija koja zajedno ima 13 mečeva i na omjeru su 8/5. Osvojili su challenger u Quimperu (dvorana).U prvom kolu iznenadili su Koolhofa i Midddelkoopa 6:4 7:5.

Garcia/Mladenović-Beck/Wickmayer 1 – Garcia (8.) i Mladenović (11.) do ove sezone imale su dva meča u Fed Cupu i oba su dobile. Ove sezone pojačale su suradnju i igraju odlično, ukupno su na omjeru 26/6.  Osvojile su tri zemljana turnira u Charlestonu, Stuttgartu i Madridu, a dva puta za redom u finalu su dobile Hingis i Mirzu, uz to imaju finala Sydneya i Dubaia, te četvrtfinale Rima. Beck (100.) i Wickmayer (505.) igraju prvi zajednički meč.  Beck u karijeri 20/39, na zemlji 9/10 ; Wickmayer u karijeri 33/58, na zemlji 2/9. Domaća kombinacija ne bi trebala imati problema ovdje.

Kichenok/Kichenok-Hlavackova/Hradecka 2 – Lyudmyla (62.) i Nadiya (76.) zajedno nastupaju šestu sezonu i na omjeru su 97/60. Najbolje uspjehe ostvaruju na ITF razini a imale su i nešto bljeskova na WTA razini. U prvom kolu dobile su Kalashnikovu i Kovinčić 7:6 6:4. Zemlja im je najslabija podloga, zajedno imaju 3/9, a zasebno Lyudmyla 9/13, Nadiya 8/14. Hlavackova (12.) i Hradecka (10.) poznat i uigran double. Imaju zajedno preko 250 mečeva, a RG su i osvojile 2011. godine. U prvom kolu dobile su Falconi i Puig 6:0 6:4. Ove dvije kombinacije susrele su se prošle godine na hardu u Pekingu i tada su Hlavackova i Hradecka lagano slavile 6:3 6:2. Sestre Kichenok imaju dosta zajedničkih mečeva ali su razina ispod Hlavackove i Hradecke. Ako su ih dobile prošle godine na hardu koji je sestrama najbolja podloga, vjerujem da mogu i na zemlji koja im je najgora.

B.Bryan/Vandeweghe-Millot/Razzano 1 – Bob Bryan (7.) i Vandeweghe (22.) igraju svoj prvi zajednički turnir. Dobri igrači parova, Bob u miksu ima 98/39, na zemlji 25/9 ; Coco ima ukupno 3/2 ali te 3 pobjede ostvarila je ove sezone na AO kada je sa Tecauom došla do finala. Millot (bez rankinga) i Razzano (1095.) igraju prvi put zajedno.  Millot nikada nije igrao mix parove, a općenito u paru je očajan (15/52). Razzano u mix parovima u karijeri 6/10, na zemlji 4/7 ; nije ih igrala od 2012. O njoj sam pisao prije dva dana, u karijeri u paru 31/74 a na zemlji 3/26.

Analiza od kolege koja mi se sviđa.
Chan/Mirnyi - Halep/Tecau 1 - I Tecau i Mirnyi su odlični dubl igrači tu nema dileme, ali odlučujući dio ovog meča bi mogla biti Halep, odnosno Chan. Halep je u karijeri odigrala 42 meča u ženskom dublu i izgubila ih 30, a u miksu je nastupila samo jednom, prošle godine upravo sa ovim dubl partnerom na USO su prošli 2 kola pa predali prije trećeg meča. Chan je trenutno 5. igračica svijeta u dublu što joj je i ranking karijere, ima 2 WTA titule u 2016. a ukupno 16 u karijeri (i još 19 finala) i ona bi mogla biti prevaga sutra. Kvota 1,95 jako izaziva, jedina mana je što nisu nikako igrali zajedno, ali nisu ni protivnici previše uigrani, imamo singl igračicu iz samog svjetskog vrha koju dubl ne zanima i igra ga jer eto ide Olimpijada, a još ima i singl sutra prije ovog dubla.

Od ženskih parova bi još mogle Babos/Shvedova i Xu/Zheng, ali nisam još siguran za njih (a i u žurbi sam) pa nisam pisao ništa detaljnije.

I. Karlović - A. Murray total sets over 3.5 @ 2.37 bet365

znači jedan tip koji je pod must za probati. andy murray je odigrao 2 meča do sada i oba u 5 setova. već sam gore rekao, ako su mogli stepanek i onaj francuz po 2 uzeti svaki, zašto nebi mogao onda i ivo. Ivo ima veću šansu od njih oba dvoje da dođe i do tiebreaka,a tamo je sve moguće. reako je murray da mu paše stil s kojim igra karlović, znači mali broj izmjena u poenu. Ukoliko ivu servis bude služio kako treba, mislim da bi set mogao uzeti. U prilog ovome ide što karlović igra totalno rasterećeno. postao je najstariji sudionik 3 kola RG-a nakon connorsa, koji je to ostvario pred 25 godina, tako da on danas samo gušta. s druge strane murray će vjerojatno htjeti pokazati prvenstveno sebi da može dobiti meč u manje od 5 setova, a to zna i biti kontraproduktivno ako ne krene odmah od starta kako si je on zacrtao. Dakle, ivo svoje šanse sigurno ima prema tome ja ovo nemogu propustiti.

inače, karlović je jedan od rijetkih igrača koji se mogu pohvaliti sa 20 pobjeda nad top10 igračima. to je itekakav doseg kada znamo da karlović nikada nije bio u top10. ima igrača koji su bili u top10, a u karijeri nemaju 20 pobjeda nad top10 igračima

sretno

Jučer prošlo sve osim Peye i Srebotnik, al za njih sam i napisao da nisam siguran pa hajde. Danas sam u maloj žurbi pa evo brzinski nešto.

Barrere/Halys-Bopanna/Mergea 2 -  Bopanna (11.) i Mergea (13.) uigran double, ovdje dolaze nakon finala Madrida i polufinala Rima. U prvom kolu lagano prošli Roberta i Sidorenka 6:2 6:2. Barrere (456.) i Halys (662.) zajedno imaju 2/6. Ovdje ih je ždrijeb pomazio pa su u prvom kolu dobili Molchanova i Selu 7:5 7:5. Mladi igrači koje pobjede u parovima nizaju po challengerima, Halys ove sezone ni to ne uspjeva, trenutno je na omjeru 3/10.

Dodig/Melo-Olivetti/Lamasine 1 - Dodig (9.) i Melo (1.) uigran su double, ovo im je peta zajednička sezona. Ove sezone su na omjeru 9/8, najbolji rezultati su im polufinala Monte Carla i Madrida. Brane titulu od prošle sezone. U prvom kolu su lagano prošli Haasea i Troickog sa 6:0 6:3.  Olivetti (284.) i Lamasine (98.) domaća su kombinacija koja zajedno ima 13 mečeva i na omjeru su 8/5. Osvojili su challenger u Quimperu (dvorana).U prvom kolu iznenadili su Koolhofa i Midddelkoopa 6:4 7:5.

Garcia/Mladenović-Beck/Wickmayer 1 – Garcia (8.) i Mladenović (11.) do ove sezone imale su dva meča u Fed Cupu i oba su dobile. Ove sezone pojačale su suradnju i igraju odlično, ukupno su na omjeru 26/6.  Osvojile su tri zemljana turnira u Charlestonu, Stuttgartu i Madridu, a dva puta za redom u finalu su dobile Hingis i Mirzu, uz to imaju finala Sydneya i Dubaia, te četvrtfinale Rima. Beck (100.) i Wickmayer (505.) igraju prvi zajednički meč.  Beck u karijeri 20/39, na zemlji 9/10 ; Wickmayer u karijeri 33/58, na zemlji 2/9. Domaća kombinacija ne bi trebala imati problema ovdje.

Kichenok/Kichenok-Hlavackova/Hradecka 2 – Lyudmyla (62.) i Nadiya (76.) zajedno nastupaju šestu sezonu i na omjeru su 97/60. Najbolje uspjehe ostvaruju na ITF razini a imale su i nešto bljeskova na WTA razini. U prvom kolu dobile su Kalashnikovu i Kovinčić 7:6 6:4. Zemlja im je najslabija podloga, zajedno imaju 3/9, a zasebno Lyudmyla 9/13, Nadiya 8/14. Hlavackova (12.) i Hradecka (10.) poznat i uigran double. Imaju zajedno preko 250 mečeva, a RG su i osvojile 2011. godine. U prvom kolu dobile su Falconi i Puig 6:0 6:4. Ove dvije kombinacije susrele su se prošle godine na hardu u Pekingu i tada su Hlavackova i Hradecka lagano slavile 6:3 6:2. Sestre Kichenok imaju dosta zajedničkih mečeva ali su razina ispod Hlavackove i Hradecke. Ako su ih dobile prošle godine na hardu koji je sestrama najbolja podloga, vjerujem da mogu i na zemlji koja im je najgora.

B.Bryan/Vandeweghe-Millot/Razzano 1 – Bob Bryan (7.) i Vandeweghe (22.) igraju svoj prvi zajednički turnir. Dobri igrači parova, Bob u miksu ima 98/39, na zemlji 25/9 ; Coco ima ukupno 3/2 ali te 3 pobjede ostvarila je ove sezone na AO kada je sa Tecauom došla do finala. Millot (bez rankinga) i Razzano (1095.) igraju prvi put zajedno.  Millot nikada nije igrao mix parove, a općenito u paru je očajan (15/52). Razzano u mix parovima u karijeri 6/10, na zemlji 4/7 ; nije ih igrala od 2012. O njoj sam pisao prije dva dana, u karijeri u paru 31/74 a na zemlji 3/26.

Analiza od kolege koja mi se sviđa.

Chan/Mirnyi - Halep/Tecau 1 - I Tecau i Mirnyi su odlični dubl igrači tu nema dileme, ali odlučujući dio ovog meča bi mogla biti Halep, odnosno Chan. Halep je u karijeri odigrala 42 meča u ženskom dublu i izgubila ih 30, a u miksu je nastupila samo jednom, prošle godine upravo sa ovim dubl partnerom na USO su prošli 2 kola pa predali prije trećeg meča. Chan je trenutno 5. igračica svijeta u dublu što joj je i ranking karijere, ima 2 WTA titule u 2016. a ukupno 16 u karijeri (i još 19 finala) i ona bi mogla biti prevaga sutra. Kvota 1,95 jako izaziva, jedina mana je što nisu nikako igrali zajedno, ali nisu ni protivnici previše uigrani, imamo singl igračicu iz samog svjetskog vrha koju dubl ne zanima i igra ga jer eto ide Olimpijada, a još ima i singl sutra prije ovog dubla.

Od ženskih parova bi još mogle Babos/Shvedova i Xu/Zheng, ali nisam još siguran za njih (a i u žurbi sam) pa nisam pisao ništa detaljnije.

Što misliš na Makarova/Vesnina?... u odlicnoj su formi, trebale bi dobiti

U moru odlicnih prijedloga iz tenisa, neka se nadje i jedan nogometni

England - Australia M.Rashford to score anytime @ 2.1

Prijateljska utakmica englekse i australije. Dosli su napokon i igraci man. Utd nakon postede zbo FA-cupa. U odsutstvu vardya ( jucer se zenio pa vjerojatno lezi pijan u nekoj grabi sad), te sturridgea (opet ozljeda (nevjerovatno) pa za rashforda vjerujem da ce startati u vrhu napada uz kanea ( za rooneya vjerujem da ce imati povuceniju ulogu). Prema tome 2.1 kof cu probati rashford daje. Mozda uzmem i kanea po 1.90, ali to kad vidim postave, jer mozda rooney ode u spicu pa recimo barkley/alii na nekog prednjeg veznog

Sretno

Karlovic - Murray over 10.5 in first set @2.50 bet365

Karlovic ponovo sjajnim servisom sprecava protivnike od brejkanja, dok i on sam nije niti toliko dobar returner niti tip igraca koji radi puno brejkova, pogotvoo ne protiv igraca iz top10. No Murray je u prva 2 kola sve iznenadio i igrao 2 puta po 5 seta sto je stvarno puno uzeci u obzir da je imao za protivnike prvo Stepaneka pa Bourgea. Ipak, misljenja sam da se Murray dozvao pameti i da konta da ako ovako nastavi ne gine mu rana eliminacija sto zbog oscilacija u igri sto zbog umora. Ima kvalitet da drzi svoj servis protiv Karlovica dok za brejk ce se morati puno pomuciti, mislim da nece hrliti vec da ce strpljivo cekati TB i tu traziti svoju sansu. Sve u svemu, jako fina kvota imajuci u vidu da Karlovic igra...

Jedan par na statistiku

N. Kyrgios - R. Gasquet 1 @ 1.72

Dakle igali su do sada 5 puta. Na travi omjer 1;1, na hardu omjer 1:1, dok je na zenlji omjer 0:1. Igra gasquet pred domacom publikom,, i nicku leze brze podloge i ovo na cemu ja temeljim tip nema bas mozda prevelike veze sa samim tenisom, ali kyrgios je pokazao ove sezone da moze i protiv najboljih pa zasto nebi mogao i protiv gasqueta danas. A jos pritom izjednaci ukupni omjer na 3:3, te na 1:1 na svakoj podlozi

Jos uzimam

kyrgios - gasquet over 40.5 games

Hrvatska:Moldavija 1+pjaca daje gol 3.10

Ocekujem danas pjacu od prve minute a znamo svi u kakvoj je formi...mislom da pobjeda ne dolazi u pitanje...

Engleska:australija 1+H.kane daje gol 1.95

Lolek je sve lijepo objasnio i mislim da Englezi dobivaju ovo vjerojatno i sa hendikepom...

Koef. Su iz ss

Sorry na sazetosti pisem preko moba..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use