Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 25.5.2016.

Lolek222

Recommended Posts

Evo ulazimo polako u 4. dan roland garrosa.

za sada od mene ovako.

C.Buyukakcay - A. Pavlyuchenkova 1 @ 2.62 bet365 (unibet DAJE 2.90 NA OVO!!)

ovo je klasično postavljanje koeficijenata na temelju WTA-a rankiga, koji na prvi pogleda prikazuje veliku razliku u kvaliteti, ali ja smatram da to nije tako. Naime, turska tenisačica se nalazi na 83.mjestu na WTA ljestivici, ali je ove godine napredovala za 75 mjesta, što je za svaki respekt. Iz sebe ima osvojen WTA turnir u Rabatu, te možda iznenađujuće ispadanje u trnavi u 1/8 finala. U sezonu je doduše krenula ˝kvrgavo¨, ali formu je pronašla u pravo vrijeme. U prvome kolu je možda malo teže od očekivanog pobjedila bjeloruskinju sansovich (ipak je to ženski tenis, svašta je tu moguće), ali taj meč je trajao 2 dana pa sigurno da joj nije bilo lako.

S druge strane mreže biti će ruskinja pavlyuchenkova, koja zadnje dvije godine dosta stagnira na grand slamovima i ostvaruje loše rezultate za svoj ranking ( 27. na WTA ljestvici). Ona nikako da napravi taj iskorak i zaprijeti igračicama ispred sebe ulaskom u TOP 20. Što se nje tiče, nikada nije preferirala zemlju, nema neke zapažene rezultate na zemlji u zadnje 2-3 godine. Nema niti ove sezone nikakvih zapaženih rezultata. U prvome kolu je pobjedila španjolku Sorribes Tormo vrlo lagano, ali to je igračica sa tek dva nastupa na WTA razini u cijeloj sezoni. Jedan nastup je bio s pozivnicom a drugi kao Lucky Looser kvalifikacija. Danas ju očekuje puno teža protivnica u puno boljoj formi i mislim da će trebati puno sreće i koncentracije da prođe turski igračicu.

NIje ruskinja ovliki favorit kako ju predstavljaju kladionice i ja moram ovo probati na ovaj koef.

za niži ulog ću uzeti i Buyukakcay - pavlyuchenkova T.R. 2:1 @ 5.50

M. Lučić Baroni - N.Osaka under 20.5 @ 1.83

nevolim inače undere na WTA, ali Mirijana je u fantastičnoj formi na zemlji ove sezone. tu dolazi za finalom strasbourga. U prvome kolu je pobjedila sa 6:1, 6:2, danielu hantuchovu. Japanka, s druge strane, se ne voli zadržavati na zemlji, uglavnom je igrala, turnire na hardu u sjevernoj americi. U prvome kolu dobila jelenu ostapenk sa 6:4 i 7:5, ali ona je u katastrofanoj formi. To jest iznenađenje da, ali mirijana bi trebala iskoristiti ovu formu dok je još tu i proći ovo u 2 seta.

za sada je to to. bacam se ujutro još na ATP i ostatak WTA, ima tu materijala još za odigrati, pa se javim

Vjerujem da vas dosta zna da ja volim igrati doublove u prva dva-tri kola na Grand Slamovima i uvijek sam govorio da se tu može dići love. Danas ima dosta parova al po meni je dosta gutavih, a što se tiče tkzv. „zicera“ kvote nisu velike, kreću se od 1.08 pa do 1.20. Ja ću napisati ukratko po rečenicu dvije o tim malim kvotama, ima 6-7 parova, pa ako se nekome svidi šta neka ubaci na tiket. Ja ću ih možda ubaciti sve na jedan tiket, ne igram inače tako, ali kada su doublovi u pitanju dopustim si 4-5 manjih kvota na tiket i često prođe.

Bopana/Mergea-Robert/Sidorenko 1 – Bopanna (11.) i Mergea (13.) uigran double, ovdje dolaze nakon finala Madrida i polufinala Rima. Robert (380.) i Sidorenko (267.) imaju 3 meča iza sebe i omjer 1/2 ali to je bilo prije 7 godina. I jedan i drugi imaju solidno odigranih mečeva u paru ali to su sve mečevi sa challengera i futuresa. Ovdje igraju jer su domaća kombinacija, mislim da ni oni ne očekuju previše, posebno Robert koji je iznenadio Andersona u prvom kolu singla i čeka protivnika za drugo kolo.

Benneteau/Vasselin-Vesely/Ramos 1 – Benneteau (151.) i RV (15.) su domaća kombinacija koja ima dosta mečeva iza sebe. Na omjeru su 55/26 a RG su čak i osvojili prije 2 godine. Benneteau je opao na rankingu jer je prošle godine igrao jako slabo radi ozljede, ali ove godine se vratio i opet se „udružio“ sa starim prijateljem. Odigrali su dobar turnir u Rimu neki dan, dobili Klaasena i Rama, Peyu i Zimonjića, Matkowskog i Marakecha a polufinale izgubili u tri seta od braće Bryan. Vesely (109.) i Ramos (595.) imaju 2 zajednička meča, igrali u Marrakechu ove godine, dobili Koolhofa i Midelkoopa a izgubili od Pavića i Venusa. Ramos u karijeri u paru ima 35/101, a na zemlji 30/77. Vesely u paru u karijeri 51/49, a na zemlji 27/31 (u zadnje dvije sezone 5/15).

Klepac/Srebotnik-Ferro/Razzano 1 – Klepac (33.) i Srebotnik (18.) imale su dva meča iz 2011. a suradnju su obnovile ove i ukupno su na omjeru 9/9. Ove sezone su većinom gubile od boljih protivnica, a u posljednje vrijeme pružaju fine igre, a to se posebno moglo vidjeti u Rimu gdje su napravile dva velika iznenađenja. Prvo su pobijedile seke Williams 6:1 7:5 a zatim Mattek i Safarovu 6:3 6:4, ali u četvrtfinalu nisu mogle preko Makarove i Vesnine. Srebotnik je poznata i iskusna igračica parova, kroz mjesec dana dogurat će čak i do brojke od 900 odigranih mečeva, jedino je možda Klepac malo „sputava“ jer nema pozitivne omjere u paru u karijeri; 128/167, a na zemlji 52/57. Ferro (1098.) i Razzano (1095.) igraju prvi zajednički meč. Ferro je mlada domaća tenisačica, u karijeri ima samo 3 odigrana meča u paru i omjer 1/2, sve sa ITF razine. Razzano je također domaća tenisačica ali puno starija. Ima jako loše brojke u karijeri 31/73, a posebno na zemlji 3/25, a zadnju pobjedu u paru na zemlji ostvarila je 2004. godine.

Hingis/Mirza – Panova/Kasatkina 1 – O H/M se ne treba previše pričati. Broj 1 na svijetu, igraju strašno, druga zajednička sezona a imaju omjer 86/12. Ove sezone imaju 5 osvojenih turnira, a nakon što su izgubile dva zemljana finala od Garcie i Mladenović, uspjeli su uzeti titulu u Rimu. Kasatkina (53.) i Panova (57.) igraju prvi zajednički meč. Ni jedna ni druga nisu loše igračice parova, ali igraju protiv puno iskusnijeg doublea, prvi im je zajednički meč, a i Kasatkina je mlada tenisačica, parove igra tek od prošle godine.

Andrianjafitrimo/Feuerstein-Kania/Irigoyen 2 – Andrianjafitrimo (737.) i Feuerstein (bez rankinga) igraju prvi zajednički meč. Andrianjafitrimo je mlada domaća tenisačica, ima 11/5 u karijeri u paru ali sve su mečevi sa harda i sa ITF tunira, nema meča na zemlji. Feuerstein je također domaća tenisačica, ima 12/20 u karijeri u paru, 9/6 na zemlji a u paru nije igrala dvije godine. Irigoyen (48.) i Kania (59.) zajedno igraju od prošle sezone i ukupno imaju 18/10. I jedna i druga imaju fine omjere u parovima, a i zajedno izgledaju dobro. Ove sezone imaju dva polufinala i jedno finale a to finale je bilo prije manje od mjesec dana u Pragu na zemlji kada su napravile tri iznenađenja pobjedivši Voracovu i Strycovu, Chuang i Jurak, Atawo i Spears, a finale gube od Gasparyan i Hlavackove.

Seke Williams-Putintseva/Ostapenko 1 – Seke Williams nemaju rankinga u parovima, ali to je jer ih više ne igraju kao prije. Parove do Rima ove sezone nisu igrale skoro dvije godine, a u Rimu su izgubile od Klepac i Srebotnik što sam iznad i pisao. One u karijeri imaju strašne brojke što se parova tiče, bile su i prve na svijetu. Imaju 166/25 u karijeri, a 21/3 na zemlji ; RG su osvojile dva puta. Ostapenko (210.) i Putintseva (870) imaju jedan zajednički meč iza sebe, ove sezone na AO ispale su lagano od Xu i Zheng. Ostapenko u karijeri ima 46/26 u paru, a 13/8 na zemlji.. ali to su sve mečevi sa ITF razine, ove sezone odigrala je dva meča i oba izgubila. Putintseva ima samo 8 odigrnaih mečeva u karijeri u paru i omjer 1/7. Glavni problem ovdje je motivacija sestara Williams ali mislim da se ne bi prijavljivale da se ne žele truditi, posebno Serena od koje se očekuje da ide do kraja u singleu.

Falconi/Puig-Hlavackova/Hradecka 2 – Falconi (203.) i Puig (889.) igraju prvi zajednički meč. Puig u karijeri ima omjer 7/16 u paru. Hlavackova (12.) i Hradecka (10.) poznat i uigran double. Imaju zajedno preko 250 mečeva, a RG su i osvojile 2011. godine.

Od većih kvota upao mi je jedan meč u oko.

Gavrilvoa/Svitolina-Dabrowski/Martinez 2 – Gavrilova (216.) i Svitolina (220.) zajedno imaju 4/2. Te 4 pobjede su im od prošle sezone kada su osvojile Istanbul, ove sezone odigrale su AO gdje su uzele samo dva gema Vesnini i Pavly. Gavrilova u karijeri u paru 15/20 a na zemlji 2/1, Svitolina u paru 22/27 a na zemlji 3/8. Ovo će im biti prvi zajednički meč na zemlji. Dabrowski (52.) i Martinez (90.) igraju zajedno od ove sezone i na omjeru su 7/6. Igrale su polufinale Dohe i Praga, te četvrtfinale Strasbourga i Dubaia. I jedna i druga imaju pozitivne omjere i u karijeri i na zemlji, a Martinez je i iskusna igračica parova, nekada četvrta na svijetu, ima preko 500 odigranih mečeva.

Cibona-Zadar h-8,5 1 ,cibona je pobjedivsi u zadnjem kolu kvarner u polufinale gurnula zadar koji je zagrebcane u visnjiku za fair play docekao divljackim                                                      vrijedanjem na rasnoj,nacionalnoj osnovi i jos su igraci zadra optuzili rozica za namjerno ozljedivanje basica, gdje je i trener cibone 

bio revoltiran ponasanjem  navijaca i igraca zadra.sumnjam da basic moze ponovit sutersku izvedbu iz prosle utakmice.

Venezia-AJ Milano 1 , domaci parket pokazao se kao veliki poticaj danasnjem domacinu gdje ce i danas atmosfera biti paklena,napunili su se domaci                                                           samopouzdanjem nakon visoke pobjede i pokazali da mogu cijelu utakmicu odigrati vrhunsku obranu samo moraju popravit skok

ne ulijeva mi milano previse povjerenja svojom igrom 

Basel-Grasshopers x2, baselu je izvan pogona pola momcadi mislim da grasshopers moze ovdje barem do boda

sretno

Nisam stigao ranije objaviti nesto, no ima jos dobrih parova u ponudi.

Troicki-Lajovic over 3.5 sets@1.60 unibet

Ne usudjujem se vise koristiti rec "sigurno" ili "zicer" posle par meceva od juce (Fognini, i Seppi koji ne moze uzeti ni se raspalom Gulbisu), ali ovo mi deluje dosta izgledno. Troicki je napravio maetralan comeback protiv Dimitrova, priznajem nisam verovao da ce to uraditi ali tu mu je pomogao i sam Dimitrov koji je kriminalno odigrao zadnja 2 seta. Lajovic sa druge strane bez greske protiv Kudle i mec u samo 3 seta. Oba protivnika se znaju, nikad nisu igrali jedan protiv drugog, ali bezbroj puta zajedn. Troicki je za mrvu umorniji zbog 5 seta, dok Lajovic tradicionalno pruza dobre partije na sljaci. Po meni ovo ide u 4 seta

Isner-Edmund over 42.5 @1.85 unibet

Jos jedan over, samo ne setovi no gemovi. Isner po starom, tie breakovi i dugi mecevi. Protiv Millmana je igrao 4 seta, prva 3 u tiebreaku, cetvrti 7:5. BIlo je gemova koliko god hoces i to je proslo over na svim granicama. Edmund dosta slicno, 4 seta, prva 2 u TBu, onda 5:7 i 1:6. Mislim da nas danas ponovo ceka poduzi mec izmedju ova dva rivala, oba solidna servera i bez obzira na sljaku forsirace se prepoznatljiv stil igre. Sumnjam da neko moze dobiti 3 seta zaredom, a jedan TB i ostala 3 seta  sa pristojnim brojem gemova (u slucaju 4 seta) bi trebalo biti dovoljno za 43 gema. Ocekujem puno vise, isplati se ovo po kvoti 1.85

Evo ulazimo polako u 4. dan roland garrosa.

za sada od mene ovako.

C.Buyukakcay - A. Pavlyuchenkova 1 @ 2.62 bet365 (unibet DAJE 2.90 NA OVO!!)

ovo je klasično postavljanje koeficijenata na temelju WTA-a rankiga, koji na prvi pogleda prikazuje veliku razliku u kvaliteti, ali ja smatram da to nije tako. Naime, turska tenisačica se nalazi na 83.mjestu na WTA ljestivici, ali je ove godine napredovala za 75 mjesta, što je za svaki respekt. Iz sebe ima osvojen WTA turnir u Rabatu, te možda iznenađujuće ispadanje u trnavi u 1/8 finala. U sezonu je doduše krenula ˝kvrgavo¨, ali formu je pronašla u pravo vrijeme. U prvome kolu je možda malo teže od očekivanog pobjedila bjeloruskinju sansovich (ipak je to ženski tenis, svašta je tu moguće), ali taj meč je trajao 2 dana pa sigurno da joj nije bilo lako.

S druge strane mreže biti će ruskinja pavlyuchenkova, koja zadnje dvije godine dosta stagnira na grand slamovima i ostvaruje loše rezultate za svoj ranking ( 27. na WTA ljestvici). Ona nikako da napravi taj iskorak i zaprijeti igračicama ispred sebe ulaskom u TOP 20. Što se nje tiče, nikada nije preferirala zemlju, nema neke zapažene rezultate na zemlji u zadnje 2-3 godine. Nema niti ove sezone nikakvih zapaženih rezultata. U prvome kolu je pobjedila španjolku Sorribes Tormo vrlo lagano, ali to je igračica sa tek dva nastupa na WTA razini u cijeloj sezoni. Jedan nastup je bio s pozivnicom a drugi kao Lucky Looser kvalifikacija. Danas ju očekuje puno teža protivnica u puno boljoj formi i mislim da će trebati puno sreće i koncentracije da prođe turski igračicu.

NIje ruskinja ovliki favorit kako ju predstavljaju kladionice i ja moram ovo probati na ovaj koef.

za niži ulog ću uzeti i Buyukakcay - pavlyuchenkova T.R. 2:1 @ 5.50

M. Lučić Baroni - N.Osaka under 20.5 @ 1.83

nevolim inače undere na WTA, ali Mirijana je u fantastičnoj formi na zemlji ove sezone. tu dolazi za finalom strasbourga. U prvome kolu je pobjedila sa 6:1, 6:2, danielu hantuchovu. Japanka, s druge strane, se ne voli zadržavati na zemlji, uglavnom je igrala, turnire na hardu u sjevernoj americi. U prvome kolu dobila jelenu ostapenk sa 6:4 i 7:5, ali ona je u katastrofanoj formi. To jest iznenađenje da, ali mirijana bi trebala iskoristiti ovu formu dok je još tu i proći ovo u 2 seta.

za sada je to to. bacam se ujutro još na ATP i ostatak WTA, ima tu materijala još za odigrati, pa se javim

Evo polovican ucinak danas. Turkinja spusila 2:1. Raspala se u 3.setu. Tu je iskustvo ruskinje ipak doslo na svoje.

A lucic baroni, bez komentara. Vise srece neg pameti s ovime

Batista E. under 10.5 points @ 1.85 favbet

Malo tko je na startu serije između Milana i Venezie očekivao da će se klub iz Grada Mode ovako namučiti protiv uveliko igrački lošijih i ozljedama načetih protivnika. Rezultat je 2-1 nakon tri utakmice s tim da Venezia ima brejk tako da bi im večerašnja pobjeda uveliko otvorila vrata  velikog finala za koje se bore i Avellino i Reggio Emillia. Repeša jednostavno ne uspjeva naći lijek za sjajnu timsku igru protivnika , a ne pomaže mu ni manjak konstantnosti glavnih igrača dok se ovi sa strane poenterski gotovo i ne priključuju. Vanjska linija totalno zakazuje , tek Simon pokazuje solidne partije dok su Gentile , Sanders , Jenkins i ekipa totalno van forme. Danas će na playu biti jači za Cinciarinia koji bi ih morao malo razigrati te skinuti pritisak s Kalnietisa koji je dosada imao tu zadaću. U reketu se izdvojio samo McClean na kojeg će vjerujem ići dosta toga i večeras pa će Batistina i Mačvanova minutaža odnosno efikasnost vjerujem istrpiti zbog toga. Urugvajski centar je dobro krenuo u ovu seriju sa 10 odnosno 11 poena za oko dvadesetak minuta , ali se prošlu tekmu vidjelo da ga Repeša ne preferira pored McCleana , ponajviše jer dosta forsira kada dobije loptu što se znalo i neslavno završiti. Igrao je samo 15 minuta i ubacio četiri poena iz tri šuta iz igre , a ništa više ne očekujem ni večeras.

Dowdell Z. under 13.5 points @ 1.70 favbet 

Zenit je pobjedom u St.Petersburgu produžio nadu za odlazak u veliko finale gdje ih čeka CSKA , no to će biti slaba utjeha ukoliko i danas ne ostvare trijumf. Povratak Toolsona i Puškova je dao širinu u rosteru , skinut je pritisak s Dowdella , Timme i Berzinsa koji su se najviše isticali u Kazanu , no sav taj trud je zavrijedio tek častan poraz njihove ekipe. Toolson se u prošloj tekmi vratio u velikom stilu sa 23 poena uz najveći broj uzetih šuteva što mu u zadnje vrijeme i nije bilo svojstveno , ali vjerujem da će nešto slično biti i danas jer UNICS nije našao rješenje za njega. To dakako smanjuje broj lopti u rukama prvenstveno vanjskih igrača , Timma je recimo prije dva dana zabio 12 poena sa četiri pogođene trice , Dowdell se zaustavio na šest , a Omar Thomas samo pet. Dowdell je čini se najviše izgubio ovim povratkom ispalivši samo osam šuteva iz igre za nepunih dvadeset minuta , pa mi se shodno tomu ova granica danas za njega čini nedostižnom.

Bryant J. over 9.5 points @ 1.85 favbet / over 8.5 points @ 1.85 Sportplus

Polufinalna serija njemačkog doigravanja između Bayerna i Brosea seli se večeras u Minhen gdje će Bavarci pokušati nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice. Prije tri dana su zasluženo poraženi , domaćin je rano preuzeo konce igre i držao ih na pristojnoj distanci koja se u drugom poluvremnu povećala na dvije cifre pa je Pešić mogao i poštediti neke igrače kojima umor u takvoj situaciji zaista nije bio potreban. Thompson i Savanović su propustili taj susret , Renfroe i Gavel nisu bili sto posto spremni što se na kraju krajeva i dalo primjetiti , tek su Bryant sa 17 i Đedović s 15 poena ispoštovali neku predviđenu normu. Kod gostiju je standardno dominirao Wanamaker uz vrlo dobrog Strelnieksa (15 pt) , Miller je dodao 14 , Theis 11 i Melli 10 poena što je pet igrača s dvocifrenim učinkom. I večeras su blagi favoriti budući da će Bayern vjerojatno opet morati bez Savanovića i Thompsona , za Renfroea i Gavela nisam siguran koliko su spremni , dok njima fali tek Nikolič koji rijetko kada ulazi. Pritisak kod domaćih opet pada na centra Johna Bryanta koji će ponovno morati odigrati jednu kvalitetnu partiju da ostavi svojoj ekipi kakve takve šanse ovdje. U prvoj sam rekao da je dao 17 poena za 21 minutu u igri , očekujem ga večeras i više jer bi utakmica trebala biti u egalu što će nadam se rezultirati njegovim dvocifrenim učinkom.

Schilb B. under 10.5 points @ 1.85 favbet 

Danas starta i druga polufinalna serija turskog playoffa gdje se u istanbulskom derbiju sastaju Fenerbahce i Galatasaray. Fener je imao nešto lakši zadatak u četvrtini finala protiv Ušake dok se Galata morao dobrano pomučiti s Karsiyakom koja je u drugoj utakmici bila na korak od pobjede. Tad su se vratili sa -7 u zadnje dvije minute i izborili treću utakmicu na svom parketu i objeručke je prihvatili. No koliko god da je impresivno to što su uradili i protiv kakvog protivnika , danas će imati znatno teži zadatak jer je Fener u naletu , igrački su dosta širi i mogu pokriti pozicije s kojih gosti najviše prijete , a to su Schilb , McCollum , Micov i Lasme. Na vanjskim pozicijama će se izmjenjivati Dixon , Sloukas , Bogdanović i Kalinić , svi odlični defanzivci pa bi McCollum i Schilb prvenstveno mogli imati problema , a nisu niti u tako bajnim formama kao što je to bilo recimo na početku sezone. Češki bek mi se tu posebno izdvaja kao kandidat za ispodprosječnu partiju jer već dugo traži pravu formu , a i minutaža mu se polako smanjuje. Protiv Karsiyake je samo jednom išao preko ove granice kada je njegova momčad igrala nešto slobodnije i zabila 72 poena , a on tri trice iz pet pokušaja što će mu večeras teško poći za rukom. Na prodore isto tako ne može računati jer ga pod košem čekaju Vesely ili Udoh , stoga stvarno ne vidim način da pređe ovu granicu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use