Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 24.5.2016.

IzudinB

Anketa  

17 glasova

1. 1. Mallorca - Elche

2. 2. CSKA Sofia - Montana

Recommended Posts

Nema neke ponude što se tiče nogometa, ali uskoro nam Euro dolazi tako da bez brige, zanimljivi dani su pred nama. Ja sam ipak izabrao dvije utakmice, jednu iz kupa Bugarske, a druga je iz druge Španjolske divizije. Ako imate još nekih prijedloga što se tiče drugih sportova za ovaj dan predlažite :D

CSKA Sofia - Montana (19:00)

Pobjeda CSKA Sofia | KV. 1.45

WOR7K21.png

Mallorca - Elche (20:30)

Neriješeno Mallorca | KV. 3.30

mwVXhJ8.png

sTA mislite Almagro-Kolschraiber i Souza-Dzumhur i De Bakker- Garcia Lopez over 3.5 kao i Djokovic under 3.5

Igrao sam sve te parove osim Garcie, i ja sam stavio +3,5 na Melzer-Bedene, i Giraldo-Mathieu...

Bedene dosta oscilira..igra na mahove, tako da mislim da tu tesko moze netko u 3 seta dobiti... ostalo dosta gusti mečevi pa se to i očekuje...

Sretno

Evo danaa od mene ovako

A.Kerber - K.Bertens total sets OVER 2.5 @ 2.50

Dakle, iako je kerber 3. igracica svijeta, u zenskom tenisu to malo znaci. Mlada nizozemka je stvarno u fantasticnoj formi. Ima tek 2 izgubljena meca u cijeloj sezoni na zemlji. Dolazi u RG sa osvojenim turnirom u nurnbergu, dok kerber ima 2 ispadanja u 1.kolima ( rim i madrid). Razmisljao sam cak i overu 20.5 gemova ali je bet digao granicu na 21.5, pa sam se odlucio na over 2.5 seta, po koef koji mi je malo prevelik. Pogotovo jer bertens ima svije sanse i za dobiti ovaj mec, a sigurno za uzeti barem set.

Bertens sam inace dosta gledao ove sezone, i iako moze i najboljima zadati probleme pa cak i uzeti pobjedu, vrlo tesko to moze rijesiti u 2 seta, jer ima jos oscilacija u igri

To kombiniram sa coric - fritz 1 @ 1.30 ( objasnio jackie u temi za live od jucer).

Za manji ulog ide

kerber - bertens 2 @ 3.00

Pa al ti nije bolje igrat over 21.5 ako vec mislis da ce bit vise od 2 seta, jer gemovi mogu proc i u 2 seta npr. 7:5 6:4?

Ma znam da je, ali u zenskom tenisu to puno manje prolazi na taj nacin nego U muskom, a i ovaj 2.5 kof mi se previse svidjo da ne probam na to ;)

Uz to. Bertens je dobila 6:2 prvi set, pa over 21.5 u 2 seta ne moze vise proci ( za razilku od 20.5 da je ostao), pa eto sad je 2.5 i 21.5 ista stvar samo s razlicitim kof, ovisi ko je kako uzeo :)

Ma znam da je, ali u zenskom tenisu to puno manje prolazi na taj nacin nego U muskom, a i ovaj 2.5 kof mi se previse svidjo da ne probam na to ;)

Uz to. Bertens je dobila 6:2 prvi set, pa over 21.5 u 2 seta ne moze vise proci ( za razilku od 20.5 da je ostao), pa eto sad je 2.5 i 21.5 ista stvar samo s razlicitim kof, ovisi ko je kako uzeo :)

Svaka cast, evo bi i Bertens to tribala uzet

Sve to stoji ali me Garcia nekako privlaci za over 3.5 on jeste dobar teniser ali zna stalno da kiksne protiv slabijih tenisera a de baker ga je do sad pobedjivao 3 puta a garcia je ga je dobio samo jednom jednostavno mislim da niko od njih dvoje nije sposoban da dobije u tri seta

I sta mislis Istomin-Monako isto over 3.5 oboje su u formi i bice to tesan mec???

Ma i sa garcijom se ja slazem, kao i monacom...70%muskih meceva ce biti +3 seta.., vidjeli jucer i cilicev i wawrinkin..gdije odlicne kvote bile.. tesko je i izrazitom favotitu drzati non stop isti tempo... evo bedene, mayer i takvi igraci pogotovo puno osciliraju nikad ne znas kako ce odigrat, pa npr. gulbis, paire i takvi..tesko da meceve u 3 seta imaju na GS...

Ne treba ih odigrat previse i trba imati malo srece...

Dragič Z. over 9.5 @ 1.85 Supersport

Druga polufinalna serija VTB lige se nastavlja danas u Khimkiu nedaleko od Moskve gdje istoimeni domaćin dočekuje CSKA. Gosti stižu ovdje s maksimalnom prednošću domaćeg terena pa je na njima pritisak danas nešto manji , u svakom slučaju manji u odnosu na protivnika koji jednostavno mora pobijediti. U prvom meču su bili još i blizu diktirajući tempo u većem dijelu susreta dok su drugom kapitulirali vrlo rano i do kraja tek uspjeli ublažiti visoki zaostatak. Shved i Rice su u tom meču presjedili više nego inače zbog rano zarađenih ličnih grešaka pa se Ivanovićeva ekipa uglavnom oslanjala na pogon sjajnog Zorana Dragiča koji je još jednom pokazao da se na njega itekako može računati u ovakvim utakmicama. Ubacio je 17 poena za nešto više od pola sata u igri , njemu nesvojstveno visokoj minutaži što je vrlo lako moguće i danas jer će domaći trebati svu moguću pomoć. U prvoj utakmici je zabio 13 za gotovo upola manje vremena na parketu , granica mu se nije mnogo povećala stoga bi mu trebala biti itekako dostižna.

Shved A. over 17.5 @ 1.85 Supersport

Druga polufinalna serija VTB lige se nastavlja danas u Khimkiu nedaleko od Moskve gdje istoimeni domaćin dočekuje CSKA. Gosti stižu ovdje s maksimalnom prednošću domaćeg terena pa je na njima pritisak danas nešto manji , u svakom slučaju manji u odnosu na protivnika koji jednostavno mora pobijediti. U prvom meču su bili još i blizu diktirajući tempo u većem dijelu susreta dok su drugom kapitulirali vrlo rano i do kraja tek uspjeli ublažiti visoki zaostatak. Shved i Rice su u tom meču presjedili više nego inače zbog rano zarađenih ličnih grešaka pa se Ivanovićeva ekipa uglavnom oslanjala na pogon sjajnog Zorana Dragiča koji je još jednom pokazao da se na njega itekako može računati u ovakvim utakmicama. Ipak , bez glavnih okosnica tima se domaći zaista nemaju čemu nadati stoga očekujem da primarni bek Alexey Shved bude na nivou. Prošli susret je sjajno otvorio i brzo uknjižio 16 poena , no četiri lične greške su ga udaljile s parketa stoga više od ovoga nije mogao pomoći. Prvi meč je pravi pokazatelj njegovih mogućnosti , 32 poena za isto toliko minuta uz 21 šut iz igre pa je jasno koliko ovaj košarkaš ima ovlasti i koliko se na njega računa u clutch situacijama. Njih će nedvojbeno biti i danas pa mi je njegova iznadprosječna partija s obzirom na ulog vrlo vjerojatna.

Williams S. - Rybarikova M. under 16.5 games @ 1.70 Supersport

Nastavljaju se prva kola drugog Grand Slama sezone na pariškoj smotri gdje se sastaju prva igračica svijeta Serena Williams i dugo odsutna Magdalena Rybarikova. Williamsova je nešto lošije no inače krenula u novu sezonu izgubivši dva finala zaredom (Kerber na AO-u i Azarenka na IW-u) , a kao šlag na kraju došlo je i ispadanje u četvrtom kolu Miamia od Kuznetsove što je najveće iznenađenje od svih. Dojam je popravila osvojenom titulom u Rimu prošli tjedan gdje ruku na srce i nije imala toliko teške protivnice , no treba reći da je dosta njih bilo u dobroj formi pa to nekako kompenzira dojam. U svakom slučaju , sjajna uvertira pred ovaj turnir gdje treba naglasiti brani titulu , a i ždrijeb joj se nasmiješio spojivši je s Rybarikovom koja dolazi tek toliko da pokupi novac jer se sumanuto nadati da u ovakvom stanju može napraviti nešto. Imala je dosta problema na startu sezone , prvenstveno sa zglobom koji je već drugi put u dvije godine tjera da završi meč prije no što se saznao pobjednik. Tako je na AO-u morala predati Davis nakon prvog seta , zatim ju je u Monterreyu dobila Errani i bilo je upitno koliko će uopće igrati ove sezone. Na IW-u je sasvim neočekivano odigrala fantastično , izbacila Robson , Gavrilovu , Benčić i predajom Vinci došla do četvrtfinala gdje nije došla ni do gema protiv raspoložene Azarenke. Sveukupni dojam je da joj ovaj zglob nije zaliječen , operaciju je odbila rekavši da je ona zadnja opcija u slučaju krajnje nužde , ali šta pojmi pod 'krajnja nužda' , saznat ćemo nadam se uskoro jer sebi ovime nikako ne radi uslugu. Okušala se i na zemlji u domaćem ambijentu prije ovog turnira , ali je nakon samo šest gemova morala prepustiti pobjedu Kuzmovoj , pa je pitanje hoće li i danas izdržati. U svakom slučaju , motiv Serene i problemi s kojima Magdalena kuburi bi morali biti recept za jedan kratak meč , naravno na strani dominantnije Amerikanke. 

Seppi-Gulbis over 3,5 setova 1.44
Lorenzi-Berlocq over 3,5 setova 1.44

2,08 bet365 

Po meni oba meča 50:50. Seppi i Gulbis odigrali 6 međusobnih mečeva, samo jednom nisu obojica uzela set. Seppi se vratio nakon ozljede, ali je izgledao solidno i on je jedan od jačih tenisača kada su ovakve oklade u pitanju. 
Lorenzi i Berlocq igrali 5 puta i samo su jednom obojica uzela set ali su to bili mečevi na challenger ili nižoj razini. Ali, ovdje se radi o Grand Slamu, obojcia su u solidnim formama, ovo im je najbolja podloga i očekujem veliku borbu.

Seppi-Gulbis over 3,5 setova 1.44

Lorenzi-Berlocq over 3,5 setova 1.44

2,08 bet365 

Po meni oba meča 50:50. Seppi i Gulbis odigrali 6 međusobnih mečeva, samo jednom nisu obojica uzela set. Seppi se vratio nakon ozljede, ali je izgledao solidno i on je jedan od jačih tenisača kada su ovakve oklade u pitanju. 

Lorenzi i Berlocq igrali 5 puta i samo su jednom obojica uzela set ali su to bili mečevi na challenger ili nižoj razini. Ali, ovdje se radi o Grand Slamu, obojcia su u solidnim formama, ovo im je najbolja podloga i očekujem veliku borbu.

Ujedno i dva para sa najmanjom kvotom za taj tip oklade, moguce da oba meca odu u 5 setova!... nadam se da Dumhur bude + 3,5 i neka lovica je tu, pa cekamo dalje

Kratko nešto za večeras čisto da se isprati...

NHL - Tampa Bay - Pittsburgh   x2  1,46

NBA - Oklahoma - Golden State  under 227,5 koševa   1,47

Pingvini jamče svojim navijačima da će ove sezone još gledati svoje ljubimce, a to znači da danas moraju pobjediti.
Vraća im se golman s kojim su i došli do ovog uspjeha i vjerujem da će im to biti boost za što bolju izvedbu.

Vjerujem da će se ekipa iz Oaklanda sabrati i izjednačiti seriju te da neće dopustiti onakvu obranu kao u game 3.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use