Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 23.5.2016.

IzudinB

Anketa  

27 glasova

1. 1. Nurnberg - Frankfurt

2. 2. Brondby - Viborg

Recommended Posts

Bundesliga - Play-offs

Nakon dva poraza za redom, Nurnberg je uništio Union Berlin sa 6-2, a zatim izgubio 3-1 protiv Braunschweiga. U narednom meču Nurnberg je pobijedio St. Paulija rezultatom od 1-0, pa onda i Paderborna sa 1-0, zahvaljujući golu Cedric Teucherta. U prvom meču play-off-a Bundeslige, Nurnberg je odigrao neriješeno sa Frankfurtom, gdje smo zabilježili 22 šuta na gol, a Nurnberg je od toga imao samo jedan. 

Za o ba tima ovo je treća borba u play-offu do sada. Nurnberg je došao u Bundesligu 2008/09 (v Cottbus) a zatim izbjegao ispadanje u 2009/10 (v Augsburg). Domaćini su postigli makar po jedan gol u svakoj utakmici ove godine, a protiv Franfurta nisu uspjeli pobijediti u posljednjih pet međusobnih susreta.

Nurnberg - Eintracht Frankfurt (20:30)

sjYqkb9.png

Timma J. over 16.5 @ 1.85 Premier

Doigravanje VTB lige se nastavlja danas u St.Petersburgu gdje domaćin Zenit dočekuje UNICS iz Kazana. Gosti su maksimalno iskoristili prednost domaćeg terena i donijeli visokih 2-0 sa sobom ovdje , mada je ruku na srce moglo biti i potpuno obratno da je Zenit uspio iskoristiti šanse koje su im se konstantno nudile kroz prve dvije utakmice. No šta je tu je , vjerujem da su naučili iz svojih pogrešaka te da bi , uz dobru atmosferu koju pruža domaći ambijent , mogli danas produžiti opstanak u ovoj seriji. Toolson i Puškov bi prema nekim najavama mogli zaigrati danas što će barem malo skinuti pritisak prvenstveno s leđa vanjske linije koja je u prošle dvije utakmice neumorno zatrpavala protivnički koš. Latvijski reprezentativac Janis Timma je jedan od njih , on je bio taj koji je vukao svoj tim preuzimajući najviše odgovornosti što mu je uz veliko povjerenje trenera s minutažom donijelo 14 u prvoj te 23 poena u drugoj utakmici. Danas će bez obzira na moguće povratke Toolsona i Puškova vjerujem ponovno preuzeti barem 15-ak šuteva na sebe , tim više što će ovim slijedom događaja Dowdell i Thomas biti nešto limitiraniji u napadu pa ga opet vidim na barem 17 poena.

Banić M. over 9.5 @ 1.85 Premier

Doigravanje VTB lige se nastavlja danas u St.Petersburgu gdje domaćin Zenit dočekuje UNICS iz Kazana. Gosti su maksimalno iskoristili prednost domaćeg terena i donijeli visokih 2-0 sa sobom ovdje , mada je ruku na srce moglo biti i potpuno obratno da je Zenit uspio iskoristiti šanse koje su im se konstantno nudile kroz prve dvije utakmice. No šta je tu je , vjerujem da su naučili iz svojih pogrešaka te da bi , uz dobru atmosferu koju pruža domaći ambijent , mogli danas produžiti opstanak u ovoj seriji. S druge strane , gosti iz Kazana se vjerujem sjećaju zadnjeg gostovanja u St.Petersburg kada su izgubili sa više od 20 poena razlike i ogolili svoje prave slabosti , a to je prije svega širina rostera. Langford i Colom su okosnice tima i glavni potrošači lopti , dok se iz reketa priključuju Banić i Williams ili eventualno Kaimakoglou , no to je baš rijetkost. Danas bi im za neku pristojnu partiju trebalo više od standardnog dvojca i njihovih 30-35 šuteva , stoga očekujem doprinos i Banića koji je u prve dvije utakmice pokazao da se na njega u bitnim momentima itekako može računati. Zabijao je 14 odnosno 19 poena u prve dvije utakmice za nešto više od 20 minuta u prosjeku što bi i danas trebao biti slučaj s obzirom na formu u kojoj se nalazi. Uglavnom zabija iz čistih situacija koje mu namjeste Langford ili Colom kada krenu u prodor što će se vjerujem i danas dešavati jer će sva pažnja biti usmjerena baš prema njima , stoga Marka vidim na barem 10 poena ukoliko se suzdrži od prekršaja.

Zenit over 84.5 points @ 1.70 Premier

Doigravanje VTB lige se nastavlja danas u St.Petersburgu gdje domaćin Zenit dočekuje UNICS iz Kazana. Gosti su maksimalno iskoristili prednost domaćeg terena i donijeli visokih 2-0 sa sobom ovdje , mada je ruku na srce moglo biti i potpuno obratno da je Zenit uspio iskoristiti šanse koje su im se konstantno nudile kroz prve dvije utakmice. No šta je tu je , vjerujem da su naučili iz svojih pogrešaka te da bi , uz dobru atmosferu koju pruža domaći ambijent , mogli danas produžiti opstanak u ovoj seriji. S druge strane , gosti iz Kazana se vjerujem sjećaju zadnjeg gostovanja u St.Petersburg kada su izgubili sa više od 20 poena razlike i ogolili svoje prave slabosti , a to je prije svega širina rostera. Nedovoljno kvalitetnih pojedinaca  na koje se mogu osloniti u clutch situacijama stoga sav teret pada na Langforda i Coloma kojima je dato najviše ovlasti. Obrana im nikako nije jača strana kao ni većini ruskih ekipa , igraju brzu košarku s mnogo tranzicije kao na kraju krajeva i protivnik što se u ukupnom poenterskom saldu prezentiralo sa 187 i 188 poena. Budući da danas očekujem napokon jednu pravu partiju Zenita , tipujem na njihov efikasan dan bez čega opstanak u seriji neće biti moguć.

sezona sportova koje pratim je lagano na izmaku ovo malo sto je ostalo je nepredvidljivo i ostaje mi samo lov u mutnom i ukazat na koje mozebitno iznenadenje i osloniti se na ekipu koja prati tenis,ovim putem podrska JackieJack,Lolek,Filipo... dobar posao radite i bez obzira kakvi ce biti rezultati no sikiriki

Union Olimpija-Zlatorog x2 svladao je Zlatorog 4 puta Olimpiju ove sezone,olimpija previse ovisi o svom centru lesicu ako njega blokiraju ko u subotu                                                                   moze to zlatorog izvuci,olimpija nije u formi u zadnjih 7 utakmica dobili su jedino tajfuna,nije losa opcija i hendikep -7,5 na zlatorog

Frankfurth-Nurnberg 1pol x nurnberg je svoje napravio dao gol u gostima a nijedni ni drugi ne odusevljavaju igrom ja cu s necim iskombinirati i kraj x

Okapi Aalstars-Brussels,Okapi under84,5 brusselsova jedina nada u pobjedu je da odigraju utakmicu na mali broj koseva makar tradicija je na strani okapija

Malmo-Falkenbergs over3+

St. Louis-San Jose nepredvidivo do bola probat cu s malim ulogom under3,5 a i onda mi iz tog proizlazi trecina ili kraj x ok za uzet

sretno

Napokon stala kiša i igra se današnji tenis. Nažalost nisam stigao postati, ali bet365 opet ima lijepe kvote za +3,5 setova... ja sam ih danas uzeo pet, 3 su prošla već, ukoliko ne bude predaje.. 1-1 je rezultat (chardy, dimitrov, pavlasek) ostaju jos Burque i Dodig. 

Uglavnom želim reći da je na zemlji teško nekoga pomesti 3-0, servis ima manji utjecaj..mečevi su nekako više na knap biti ce ih puno u 4-5setova.. pa tu vidim dobru mogucnost za zaradu.

Napokon stala kiša i igra se današnji tenis. Nažalost nisam stigao postati, ali bet365 opet ima lijepe kvote za +3,5 setova... ja sam ih danas uzeo pet, 3 su prošla već, ukoliko ne bude predaje.. 1-1 je rezultat (chardy, dimitrov, pavlasek) ostaju jos Burque i Dodig. 

Uglavnom želim reći da je na zemlji teško nekoga pomesti 3-0, servis ima manji utjecaj..mečevi su nekako više na knap biti ce ih puno u 4-5setova.. pa tu vidim dobru mogucnost za zaradu.

Izvinjavam se na ovom postu (admini slobodno obrisite kad neko ''iskusan'' napise odgovor). Posto nemam iskustva sa stranim online kladionicama a htio bi otvoriti racun barem u jednoj pa da neko ''ozbiljan'' preporuci koju da uzmem, gdje ima i koliki bonus npr na prvi depozit (uradio bi preko skrilla), koja klad. ne jede govna sa ogranicavanjem uplata na neke mizerne cifre itd. I da, da ne bude bet365, htio sam William Hill pa ako neko ima iskustva sa njom da li je ona ok sto se tice uplata ,isplata itd? Hvala na odgovoru :)

Izvinjavam se na ovom postu (admini slobodno obrisite kad neko ''iskusan'' napise odgovor). Posto nemam iskustva sa stranim online kladionicama a htio bi otvoriti racun barem u jednoj pa da neko ''ozbiljan'' preporuci koju da uzmem, gdje ima i koliki bonus npr na prvi depozit (uradio bi preko skrilla), koja klad. ne jede govna sa ogranicavanjem uplata na neke mizerne cifre itd. I da, da ne bude bet365, htio sam William Hill pa ako neko ima iskustva sa njom da li je ona ok sto se tice uplata ,isplata itd? Hvala na odgovoru :)

Pa trenutno imas akciju za Betfair.

Pogledaj tu na forumu( imas pod promocije kladionica). Svakako vrijedi iskoristit.

Pa trenutno imas akciju za Betfair.

Pogledaj tu na forumu( imas pod promocije kladionica). Svakako vrijedi iskoristit.

Na zalost nisam iz Hr, vidim da pise da je bonus samo za clanove Hrvatske. Nije mi toliko do bonusa koliko do toga da ne jedu govna previse s ''losom'' ponudom i kad isplacujes da se ceka dugo itd. Zato me zanima ako neko ima iskustva s William Hill da li su dobri i koje su im mane :)

Na zalost nisam iz Hr, vidim da pise da je bonus samo za clanove Hrvatske. Nije mi toliko do bonusa koliko do toga da ne jedu govna previse s ''losom'' ponudom i kad isplacujes da se ceka dugo itd. Zato me zanima ako neko ima iskustva s William Hill da li su dobri i koje su im mane :)

na william hillu oni koji imaju račune par godina mogu normalno igrati. ja sam dobio limit na 3 računa u kratkom roku (na 1., onaj stariji s razlogom, ostale bez), znači nebi ih preporučio za one koji otvaraju account a misle igrati s većom lovom...ako ti je ti bitna široka ponuda i dobri limiti onda definitivno bet365 (ne znam koji je razlog zašto ne želiš tamo) ako samo veliki limiti onda neke druge (pinnacle). isplate manje više sve imaju u roku par sati, jedino je Marathon iste sekunde na skrillu kada zatražiš ispatu. e sad ovisi šta igraš. ako misliš igrati public betove onda imaš širi izbor. ako ima netko da prodaje bet365 accounte neka se javi u inbox (ili ima na koga otvoriti, ja više nemam pa ih kupujem. potrebna je samo slika osobne i vozačke/putovnice za verifikaciju, hvala!)

na william hillu oni koji imaju račune par godina mogu normalno igrati. ja sam dobio limit na 3 računa u kratkom roku (na 1., onaj stariji s razlogom, ostale bez), znači nebi ih preporučio za one koji otvaraju account a misle igrati s većom lovom...ako ti je ti bitna široka ponuda i dobri limiti onda definitivno bet365 (ne znam koji je razlog zašto ne želiš tamo) ako samo veliki limiti onda neke druge (pinnacle). isplate manje više sve imaju u roku par sati, jedino je Marathon iste sekunde na skrillu kada zatražiš ispatu. e sad ovisi šta igraš. ako misliš igrati public betove onda imaš širi izbor. ako ima netko da prodaje bet365 accounte neka se javi u inbox (ili ima na koga otvoriti, ja više nemam pa ih kupujem. potrebna je samo slika osobne i vozačke/putovnice za verifikaciju, hvala!)

Hvala ti na ovom. Inace imao sam na bet365 prije 3-4 god. i ne znam zasto sam popusio limite nakon 2 dana i poslije toga vise nisam nikad ni otvarao tamo na tudje ime jer je to izgleda jedina opcija. Sto se tice uloga ne bi pucao nesto abnormalno, recimo max 300e uloga a najbitnija mi se opsirnija ponuda i cini mi se da je William Hill dobar s ponudom pa zato pitam za njih

Hvala ti na ovom. Inace imao sam na bet365 prije 3-4 god. i ne znam zasto sam popusio limite nakon 2 dana i poslije toga vise nisam nikad ni otvarao tamo na tudje ime jer je to izgleda jedina opcija. Sto se tice uloga ne bi pucao nesto abnormalno, recimo max 300e uloga a najbitnija mi se opsirnija ponuda i cini mi se da je William Hill dobar s ponudom pa zato pitam za njih

nema na čemu. svugdje je bitno što igraš. ako igraš ITF tenis, hr rukomet i slične stvari nigdje ti neće account dugo izdržati. ako budeš imao još pitanja se javi u inbox da ne zatrpavamo temu :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use