Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 22.5.2016.

IzudinB

Anketa  

21 glasova

1. 1. Barcelona - Sevilla

2. 2. Porto - Braga

Recommended Posts

Kup Kralja

Barcelona - Sevilla (21:30)

Šampioni španjolske lige Barcelona će se suočiti sa šampionima Europa lige u finalu kupa Kralja u nedelju na Vicente Calderon stadionu u Madridu. Barcelona će težiti ka svojoj 28 tituli kupa Kralja i branitelji su naslova ovog natjecanja. Španjolski su uživali u pobjedi nad Atheltic Bilbaom u prošlogodišnjem finalu na vlastitom stadionu, na Nou Campu.

Sevilli će vjetar u leđa biti njihova pobjeda u srijedu protiv Liverpoola u finalu Europa lige, gdje će i oni tražiti svoju prvu titulu kupa od 2010. godine. Sevilla je pet puta bila pobjednik ovog natjecanja, gdje su posljednju titulu osvojili protiv Atletico Madrida na Camp Nou u 2010. godini (2-0)

Barcelona je pobijedila više utakmica u posljednjih deset međusobnih susreta ova dva tima. Osam pobjeda, dok je Sevilla ostvarila samo jednu.

AOGpKpU.png

Portugalski kup

Porto - Braga (18:15)

Još jedna vrlo zanimljiva utakmica iz Portugala, gdje igraju Porto i Braga u kupu. Dobar koeficijent na Porto koji ne bi trebao propustiti ovu priliku da osvoji trofej.

hTVHYzR.png

Roland Garros samo sto nije krenuo! Znam da su svi ljubitelji ovog sporta nestrpljivo cekali ovaj grand slam turnir gde je ponuda prebogata. Prva nekoliko kola su uvek idealna za jace uloge, prosle godine smo jako dobro prolazili na grand slam turnirima ovde na forumu, bila je velika prolaznost!

Kasnije cu pregledati ponudu za sutra, te izdvojiti nesto sigurnije. Takodje pozivam i ostale clanove poput Cance, Loleka a i sve druge koji prate tenis da se ukljuce ne bi li izvukli maximum iz ovog turnira i dobro zaradili.

Mali zahtev adminima: Moze li neko od vas otvoriti podtemu "Rolland Garros" koja ce biti posvecena samo tipovima iz ovog turnira? Mislim da ce i preglednost biti puno bolja...

Do veceras....

Bravo Jackie slazem se za podtemu jer Roland Garros i Wimbledon su najbojli turnira a ocekujem i puno tipova za ovaj turnir.Evo od meni jedan mali pregled za prvog dana 22.05 nedelja eto sve to ukratko napisao i opet neko zna neko ne zna ne pricam srpski mislim trudim se al to je brate vrh trudim se al nista :) oprostite zbog pogreske .Sutra ocekujem vrlo dobar dan na Roland jer ima tu vrlo dobre parove.Eto copy paste od mog worda ja sam to pisao da ne bude zabune da sam kopirao i td itd.Istina kopirao sam od Worda :) Zene ne igram jer ipak je to za mene previse 

Veceras cu malo kasnije postaviti i moje tikete za sutra jer sada moram da idem malo da ucim ide ispite ne znam gde mi je glava al opet Roland Garros je ne propusta :)

Albot-Paire

Po meni bice vrlo interesantan mec jer na jednu stranu imamo Albota a na drugu id*** Paire.Do sad u karijeri Albot na zemju ima omjer 169/125 dok ove godine solidne 8/4.Igrao kvalifikacije i sve 3 tekme je lagano dobio 3 pobede sve po 2:0(prvo kolo vs Riba-Madrid,onda drugo kolo vs Lindella a u zadnja prepreka je bila Golubev).Do sad Albot je dva put igrao u Roland Garrosu i 2 puta(2014 i 2015g)ispadao vec u kvalifikacije tako da ovo je prvi put da je prosao kvalifikacije i da igra prvo kolo.Po meni sigurno odigrace bez ikakav pritisak lagano plus je imao 3 dana odmora.Na drugu stranu imamo 21 igrac sveta Benoit Paire koj najbojle partije pruza na zemju i u karijeru ima omjer 200/126 i ove godine 8/8.On je teska budala jer moze dobijen mec da spuse i isto da gubi 4:0 pa da se vrati u mec.Jedan veliki plus za Paire jer se nalazi ispred domacu publiku i do sad na French Open je odigrao jedan put i to prosle godine kada je ispao u 3 kolo kada je ispao od ceha Berdych u 4 seta(6:1 6:7 6:3 6:4).

E sad neznam koliko je Paire spreman sa psihom da dobije u 3 seta i granica od 34,5+ po kvoti 1.72 bet365 je po meni svakako za odigrati.Isto bih uzeo I H1+7,5 po kvoti 1.61 u pinnacle.

Ungur-Sijsling

Po meni mec u 5 seta.Jer ne verujem da iko od igraca moze da dobije u 3 seta  jer ovo je po meni mec 50:50.Do sad su odigrali jednom i Sijsling je dobio I to 2:1 al to je bio mec sa Davis Kupa.Oba igraca su igrali kvalifikacije Ungur je dobio u prvo kolo Smyczek 2:1 onda Fucsovics 2:0 I na kraju protiv Tiafoe 2:1 dok Sijsling je laki luzer pa tako se nasao u prvo kolo jer u prvo kolo je dobio Skugora 2:1 onda Zemjla 2:0 al zadnja prepreka de Schepper gde je izgubio 2:0 al kao laki luzer usao u glavni zdrijeb.Ungur u karijeru na zemju ima odlican skor 435/265 I ove godine 7/5 a do sad je 3 puta igrao French Opena(2013,2014,2015 I sva 3 puta je ispao u kvalifikacije).Sijsling na zemju ima 113/98 ove godine 7/6 isto je kao Ungura 3 puta igrao French Opena al pruzao je bojle partije(2013 2 kolo dok 2014,2015 ispadao u prvo kolo.Ne brane poene bez pritisak odlican mec i po meni lagano to u 4,5 seta.

+3,5 seta kvota 1.53 bet365 dok isto bih uzeo I 37,5+ 1.80 bet365.A ako neko zanima Sijsling je po meni blize pobede I prolaz u 2 kolo.

Gabashvili-Young

Jos jedan vrlo zanimljiv mec.Na jednu stranu imamo igrac koj voli zemju I u karijeru ima omjer 263/189 al zato ove godine ima katastrofnih 1/7 al zato na drugu stranu imamo Amerikanac 49/44 I ove godine dobrih 9/4.Do sad su odigrali 2 h2h meca na hardu 2010 kada je Young dobio u 2 tesnih seta 7:6 7:6 I u 2013 na zemju kada je Young opet dobio sa 2:0 6:2 7:6.Young kao svaki amer ima odlican servis a ostale stvari sasvim solidne.Bice to puno gemova,puno brejkova I opet ne vidim neke sanse da mec zavrsi u 3 seta jer opet mec je 50:50.

Do sad Gabashvili je 3 puta igrao French Open 2013 ispao u kvalifikacije,2014 stigao do drugo kolo dok zadnje godine je odigrao predobar turnir u prvo kolo dobio Lopeza u 3 seta,onda Monaco isto u 3 laganih seta,3 kolo izdmonirao protiv Rosola al u 4 kolo ispao od Nishikorija.Tako da Gaba brani puno poene svega 180 sto nije malo I ako ne zeli pad na atp liste onda mora da odigra puno bojle nego ove godine I ove mizerne 1/7.Young isto 3 puta 2012 prvo kolo,2014 ispao u 3kolo a zadnju godinu ispao u 1 kolo.

+3,5 seta bet365 1.63 isto ja cu uzeti I 38,5+ 1.80 bet365.

Kyrgios-Cecchinato

Ovde necu da duzim Kyrgios veliki favorit al Cecchinato I nije los igrac.Marko na zemju ima 229/131 ove godine 5/8 I do sad je 2 puta igrao tu 2014 I 2015 al ispadao u kvalifikacije.

Od ove tekme uzecu h2 9,5 1.49 pinnacle.

Sela-Brown

Ovaj prvi dan bice vrlo zanimliv.Opet vrlo dobar duel Sela vs Brown.Istina da Dudi ne voli zemju I u karijeru ima omjer 38/57 al on je po meni vrlo dobar igrac a I Brown ima neki problem u glavi kao Paire kao Fognini.Brown u karijeri na zemju ima omjer 227/154.Izraelac do sad 3 puta igrao 2012 I 2014 prvo kol dok prosle godine je ispao u drugo kolo u prvo kolo je dobio Kukushkina u 3 seta a onda je izgubio od domaci igrac Tsonga u 3 laganih seta.Brown isto 3 puta 2012 I 2015 kvalifikacije dok 2014 prvo kolo gde je ispao od Matosevic!.

Ja cu odigrati na mali ulog pobeda Sela kvota sasvim dobra 2.62 bet365.Ko ima racun u Paddy Power retko ko ima imaju odlican tip 3,5+ seta kvota dobra 1.53 a kad su u pitanje gemovi 37,5+ 1.91 unibet.

Kuznetsov-Becker

Andrey ove sezone odlican odigrao ¼ finala u Dohu kada je u 3 seta ispao od Nadala,onda ispao u 4 kolo Australian Open ispao od Monfilsa,Roterdam prosao kvalifikacije I ispao od Troicki,Indian Wells ispao u 3 kolo,onda u Miami ispao 4 kolo od Kyrgios itd itd I ove sezone pruza odlicne partije.U karijeri na zemju ima 203/96 dok Becker svega 29/56.Andrey do sad 3 puta 2013 prvo kolo 2014 ispao u kvalifikacije dok prosle godine je napravio najbojli rezultat I ispao u 3 kolo(dobio Jaziri I Melzera al ispao od kralj zemje Nadal).Al zato I Beki prosle godine napravio najbojli rezultat dobio je Bemelmans I Verdasco al u 3 kolo predao vs Nishikori iz prostog razloga da nije mogao da trci jer u ta 2 meca igrao je 5 seta a I ima godine tako da nije on spreman za takve meceva bar sada.Andrey je all around igrac sve je na nivo sigurno je sada bar za 3 klase bojli igrac od Beki jedini mal prob je to sto je igrao u Genevi al ipak on je mladi igrac nije to problem za njega.Istina Andrey mi je vrlo dragi igrac al brate gde da dobije 6:2 6:3 6:3 mislim to je stvarno previse .

Pinnacle nudi h2 9,5 kvota sasvim dobra 1.54 isto ocekujem pobeda Andreya u 3 seta al ipak to je po meni previse.6:3 6:3 6:3 I svi sretni isto Beki brani ozbilan broj poene tako da sigurno igrace I da ce svoj maks.Isto sigurnija opcija je tr 3:0 1.66 bet365.

Sock-Haase

Sock sigurno je blizu pobede.Do sad je 3 puta igrao I svaki put je pruzao odlicne partije.2013 ispao u 2 kolo (igrao je kvalifikacije dobio je Authom,Olivo,Arguello onda je dobio Garcia-Lopez al ispao od Haas),2014 godine dobio je Almagro al nakon 5:0 u prvi set spanac je predao,onda dobio u 3 seta Johnsona al ispao od Lajovic.2015 godine ostvario najbojli rez dobio je Dimitrov,Carreno-Busta onda Coric al onda ispao od Nadala.Haase isto 3 puta 2013 I 2014 2 runde al prosle godine ispao od Cilica.Sock ne voli previse zemju al eto pratio sam ga u Hjuston I ima vrlo dobar servis,forhend I behend isto odlicne tako da sigurno je bojli igrac od Haase.

Pobeda Socka al kvota je premala 1.20 to jedino moze na duplanje ja uzimam h1-1,5 sets to znaci da Sock dobije 3:0 il 3:1 kvota 1.50 188bet,Sbobet itd.

Djere-Thompson

Dve nade tenisa igraju u prvo kolo.Imaju veliki potencijal.Igraju uglavno chalangere al ipak jos su mladi.Do sad Djere na zemju 118/52 dok ove godine predobrih 18/6 dok Jordan 58/27 ove godine dobrih 8/3.Do sad su jednom igrali odavno u 2014 godine na Futures turnir I Djere je dobio u 3 seta 6:4 4:6 6:3.Djere igrao je kvalifikacije dobio Chiudinelli I Kickera sa 2:0 a onda je dobio I Pavlaseka 2:1.Dok Jordan nije igrao kvalifikacije.Po meni blize pobede je svakako Laslo al ipak je to prevelik rizik jer ovo je prav mec 50/50 ne vidim bas neku razliku u kvalitetu.

+3,5 sets Paddy Power 1.44 isto po meni lagano to moze I 38,5+ kvota pinnacle 1.90.

Karlovic-Montanes

Sigurno je Ivo blize pobede jer radi se o vrlo dobar igrac koj ima predobar servis.Ove godine je odigrao mal broj tekme razlog povrede al sada se vratio nema vise probleme.Do sad su se 3 puta sreli Karlo vodi 2:1 2007 na zemju u Hjuston dobio je Karlovic 7:6 6:2 onda u Barsu na zemju je Montanes dobio u 3 seta 6:7 6:3 7:5 I jedini mec na tvrdu podlogu u Indian Wells gde je Ivo dobio u 2 seta 7:6 6:2.Ivo do sad je igrao 3 puta 2012 prvo kolo,onda 2014 god 3 kolo kada je dobio je Dimitrova,Haider-Maurer al onda je predao protiv Anderson dok prosle god ispao u prvo kolo ispao od Baghdatis.Karlovic sigurno ima da drze svoje servise jer Albert I nije neki igrac za ovakve turnire.Do sad igrao 3 puta a zadnju godinu ispao u kvalifikacije.Pratio sam Alberta u Marrakecha gde je igrao ½ pratio sve tekme sve dobijao u 2 seta al nije mi odigrao bas neke dobre tekme puno brejkova servis slabo ide dobar forhend I behend I solidan ritern al protiv Karlovic tesko da ima neke sansi protiv taj boom servis.

Ovo cu sigurno uzeti na mali ulog h1 -2,5 gemova kvota odlicna 2.38 u Paddy Powera a na malo sigurni tiket uzecu cist 1 kvota 1.72 u bet365.

Raonic-Tipsarevic

Tipsa predrag igrac nakon velike probleme sa povrede vratio se.Raonic ne pruza dobre partije na zemju tako da h2 -8,5 po kvoti 1.92 u pinnacle sasvim dobra.Ocekujm pobeda Milosa al ipak sta je previse previse je; 6:3 6:3 6:4 I svi sretni a ovo je sasvim realan rezultat.Do sad su se 4 puta susreli istina je Milos je dobio sva 4 tekme al svaki put se bas namucio.2012 u Chennai 2:1,2012 Tokyo opet 2:1,2013 Cincinnati 2:0 dok zadnja tekma je bila u Davis Kupu 2013 godine gde je Raonic jedva dobio u 5 seta 5:7 6:3 3:6 6:3 I u 5 set 10:8!.Ako na tvrdu podlogu je pruzao vakav otpor onda na zemju gde je Raonic vrlo ranljiv sigurno Janka moze da pruza puno bojle partije

Basilashvili-Edmund

Kyle je predao protiv Zvereva zbog povrede I to se igrao pre neki dan.Do sad Nikoloz u karijeru na zemju ima omjer 103/69 ove godine 9/3.Pre nekih 10 dana Basi je osvoi turnir gde je dobivao igraca kao Rola,Sijsling,Kovalik I Strufa.Ovde je igrao kvalifikacije I sva 3 meca je igrao 3 seta al dobro igrao je protiv Gimeno-Travera I Donaldson koj I nisu lose igrace koj mogu da pruze dobar otpor.Isto I Kyle je na pocetku maja pobednik je Challengera u Rimu kada je u finalu dobio Krajinovic i odigrao vrlo dobar turnir pratio sam ukratko al ipak on ima vrlo dobar servis a I Basi je sigurno bar malo umoran 3 tekme 3 teskih meceva 3x3 seta.Kvote na Edmund u rast al bas I me ne zanima to.Po meni sigurno je Kyle blizu pobede kvota u bet365 1.50 al ipak da dobije u 3 seta ipak I to je sigurno da ne moze jer sigurno Basi ima da pruzi vrlo jak otpor.Edmund na zemju do sad odlican 113/36!.Basi je u 2015 za prvi put igrao tu I ispao u prvo kolo(prvo je prosao kvalifikacije dobio Djere,Fratangelo,Donaldson al onda ispao od Kokkinakis).Edmund tu brani poene do sad je isto jednom igrao I ispao u drugo kolo(isto prvo kvalifikacije dobio Melzer,Hanescu,Menendez,Robert u prvo kolo al onda u 2kolo predao je mec protiv Kyrgios.)

Carballes Baena-Pavlasek

Pavlasek je laki luzer u kvalifikacije dobio je Lama I Podilpnik al ispao od Djere.Isto I Carballes igrao je kvalifikacije dobio je Nguyen,Krstin I Copila.Dva tipicnih zemjasa do sad Baena u karijeru na zemju ima omjer 254/139 ove godine 21/14! Isto I Pavlasek igra najvise zemja u karijeru ima omjer 124/68 ove godine 6/4.Oba igraca su vrlo mlade isto oba igraca veliki su potencijal I po meni oba igraca moze tu da pruze odlicne rezultate sto da ne J Baena do sad 2 puta igrao 2014 I 2015 ispadao u kvalifikacije dok Pavlasek ovo je prvi put da igra tu.Oba igraca ne brane poene I tu igraju bez ikakav pritisak ocekujem puno gemova,puno brejkova I sigurno je tu Baena blizu pobede

Tako da ja uzimam pobeda Baena bet365 kvota 1.50 al isto uzimam na drugi tiket 38,5+ 1.96 pinnacle 4 seta tu I prolazi grana jer ipak ne verujem da neko moze tu da dobije u 3 seta.

Isner-Millman

Oba igraca ne vole zemju imaju premal broj tekme.Isner svi znamo odlican servis I tu staje ostalo nista isto pratio sam ga u Hjuston na zemju I nista as servis as odlican servis duplu I onda as ritern teski uzas u ostalo da ne pricam.Millman je sigurno bojli u razmene al I sigurno slabi servis.Lagano tu 37,5+ 1.91 pinnacle uzimam ja I 9,5 I 10,5+ prvi set al za to nema jos kvote Isner + Karlovic pluske prvi set I lagano duplanje je to :D ili ipak ne vidicemo to sutra J

Sad vidim h2 5,5 1.86 u pinnacle gde moze Isner da napravi tu 3-4 brejka aj molim te L .Do sad odigrali jedna tekma prosle godine u Beijing na hardu I dobio je Isner 4:6 7:6 6:4 al ipak to je tvrda podloga gde Isner razbio opet sa servisa as as as as al sada na zemju sigurno bice bar jedan taj brejk I jedan set gde imacemo bar 12 gema eto nek bude 7:6 7:5 3:6 6:4 I dosta je sve da prodje I to je realno jer da u bar jedan set John stane u jedan gem servis I ako Millman iskoristi to onda brejk I uzima set.

Chardy-Mayer

Jos jedan zanimliv mec I opet tesan mec.Chardy je do sad u karijeru na zemju ima omjer 173/131 ove godine 4/4 dok Mayer 256/158 I ove godine 4/5.Oba igraca pruze najbojle partije na zemju I imajo vrlo dobar servis I sve ostalo je na nivo,Oba igraca imaju dobar ritern I ocekuje se bar 4 seta bar jedan taj brejk.H2H Chardy ima 2:1 u Vina del Mar na zemju dobio je Chardy 7:5 6:2,ista 2012 godina u Sao Paulo 3 seta 4:6 7:5 6:2 za Mayera I prosle godine na hardu I Montreal I opet 3 seta 4:6 7:6 6:2 za Chardy I eto vidite 3 meca 3 tesne tekme.

Glavni tip tu je +3,5 sets bet365 1.53 I 39,5+ 1.72.Najbojli mec po meni je ovo za sutra .Jedan plus za Chardy je to sto igra pre domaca publika I do sad tu je odigrao 3 puta 2013 3 kolo dobio je Becker I Bautista a onda ispao od Tsonge;2014 godine dobio je Gimeno al ispao od Noleta;Prosle godine najbojli rezultat na Roland Garros-a dobio je Berrer,Isner I Gofin al onda u 4 seta izgubio od Mareja.Isto I Mayer 3 puta 2013 prvo kolo ispao od Seppi,2014 ispao u 3 kolo dobio je Duckworth I Gabashvili al onda ispao od Nadala.Prosle godine opet 3 kolo dobio je Vesely,Janowicz al ispao od Cilic.Oba igraca brane poene tako da bice borba do sam kraj.

Dimitrov-Troicki

Do sad su 3 puta igrali 2012 u Basel 6:3 6:2 za Dimitrova,al zato ove godine 2 tekme I 2 tesne pobede.Prva tekma u 2016 u Brisbajn je Dimitrov dobio 5:7 7:6 6:2 al onda malo kasnije u Sidneju na tvrdu podlogu 2:6 6:1 7:6 za Troicki.Ja tu vidim puno gemova I po meni 38,5+ 1,89 unibet sasvim solidan.

evo malo sam i ja proanalizirao ponudu za prvi dan RG. evo par parova koji su mi se svidjeli iz djela ponude koji sam analizirao do sada. drugi dio nisam stigo sada, ali bude tokom dana.

N. Kyrgios - M.Cecchinato under 29.5 @ 1.90

dakle, nick je u odličnoj formi na zemlji. ove sezone je na zemlji gubio od almagra, nishikorija i nadala i te poraze mu se nemože uzeti za zlo. recimo dobio je cervantesa i pellu sa relativnom lakoćom, koji su klasični zemljaši, dok nick ipak preferira brže podloge, pa se očekivalo da mu možda pruže bolji otpor. S druge strane mreže naći će se talijan koji ove sezone nema zapaženih rezultata na ATP razini. tek 3 pobjede od čega 2 na ATP-u u rumunjskoj u 4. mjesecu, a jedna prošli tjedan u Nici, gdje je dobio Pavića koji je ipak u Nicu došao igrati parove pa i vjerojatno nije sa 100% snage ušao u meč. Dakle u ovom meču nama paše sve ispod 6:4,6:4,6:4. Taman i da kyrigios napravi jedan break u svakome setu ovo bi trebalo u under jer u setu gdje servira prvi bi rezultat bio 6:3. Mislim da će kyrgios ovo i lakše riješiti tj. da ce uspjeti napraviti i više od 3 breaka u meču. 

I. Karlović - A. Montanes total games 1st set over 10.5 @ 2.10

mislim da o ovome tipu netream previše trošiti riječi. Karlovića je teško za brejknuti, a on sam vrlo rijetko radi break. svoje servise vjerujem da će karlovic lagano dobivati, a montanes će na svoje forsirati duge izmjene koje karloviću ne idu u prilog te će tako montanes dolaziti do svojih gemova.

to je to od mene za sada. Sutra nastavak :)

Sretno

Drago mi je da ima aktivnih tipsera koji su se vec fokusirali na prvi dan RG :)

O mecu Karlovic-Montanes je Lolek vec pisao, potpisujem predlog uz malu dopunu da marathonbet nudi 2.34 na over 10.5 u prvom setu. 

Ungur-Sijsling over 3.5 sets @1.53 bet365

Ovo mi deluje dosta sigurno. Malo je verovatno da ce ijedan od njih ovo resiti u 3 seta. Sijsling se ne moze pohvaliti nekim kontinuitetom, mada je ove sezone nesto bolji za njegove standarde. U kvalama je prosao Skugora u 3 seta, onda Zemlju sa 2:0 i na kraju izgubio od De Scheppera. Prosle godine na Roland Garrosu je imao slican scenario, prosao kvale i ispao u prvom kolu od Gulbisa. Slozicete se da je Gulbis bio puno tezi protivnik za Sijslinga od Ungura. Ungur sa druge strane, uglavnom na vecim turnirima napada iz pozicije underdoga. Prosle godine nije imao tu privilegiju igrati RG posto je ispao jos u prvom kolu kval. ali je imao solidnu sezonu. Inace, igrac je koji najbolje rezultate pruza na sljaci i verujem da je prezadovoljan zdrebom i svojim protivnikom u prvom kolu. Inace, ne bih ga potcenio, kvale je dobro odradio, pogotvo poslednja pobeda protiv Tiafoea koji je bio u velikom usponu forme. Pre manje od mesec dana je u Istanbulu uzeo set Dimitrovu. Mislim da ovo moze lako otici i u 5 seta kao sto je Filipo gore naveo, no 4 seta su vise nego ocekivana pa idemo sa ovom opcijom.

Basiashvili-Edmund over 3.5 sets @1.57 bet365

Jos jedan slican duel onom gore pomenutom, Edmund je posle dugog pobednickog niza u Nici morao predati mec protiv Zvereva posle 2 odigrana seta. Problemi sa zglobom su bili nepodnosljivi, pa je predajom skratio taj mec. No, izgleda da je to bio dobar potez posto je naravno gledao da bude sto spremniji za RG. Juce je upravo ovo objavio na svom twitter nalogu: "Thanks for all your messages. Ankle sore but it looks like I'm good for #RG2016. Rest tomorrow". Izgleda da se oseca spremnim pred ovaj duel pa verujem da ce biti zeljan dobrog rezultata u prvom kolu. BAsiashvili takodje veoma dobar u kvalama. Izgleda da mu je ona titula u Heillbronu donela samopouzdanje koje mu je bilo prepotrebno i koje je dobrim delom zasluzno za ovako dobar skor u zadnjih mesec dana. Inace, kao sto sam pre neki dan pisao, on je tip igraca koji zna iznenaditi na grand slam turnirima. Sva 3 meca u kvalama je odradio u 3 seta, kao i 3 od ukupno 5 odigranih meceva u Heillbronu. Mislim da ce ponovo biti oscilacija u igri, pogotovo ako Edmund uzme prvi set.

Evo ako netko hoce probat pobjeenika RG-a.

Rafael Nadal to win the trophy @ 5.50

Jednostavno je, covjek ganja deseti RG i tenisku besmrtnost. Djokovic u rimu nije odusevio ( ali vjerujem da ce tu biti u pravom izdanju). Nadala je gotovo nemoguce pobjediti u 3 seta. Da se u rimu igra na 3 seta mislim da bi rafa imao sanse okrenuti onih 2:0 protiv djokovica. Uz to imao je i serivs za set u oba seta tako da nije nole ne pobjediv. Djokovic kao da ima prokletstvo RG-a, i sta god on pricao to je sigurno njemu negdje u podsvjesti. Druga najveca opasnost je andy murray koji stvarno izgleda fenomenalno na zemlji ali ja moram probati rafu.

Uzimam na manji ulog i murray @ 5.00

evo jedan nadobudni listić za nisku ulog.

kyrgios - cechinato under 29.5 @ 1.80

objašnjeno u 2-3 posta iznad

gabashvili - young over 3.5 sets @ 1.50

katastrofalna forma gabashivlija. razmisljo sam cak i young 2, ali sam odustao i uzeto over setova. razmisljo sam i  overu gemova ali sam odusao jer granica od 37.5, može  ostati u underu u 4 seta. pa ovako je malo sigurnije. ali mislim da tu gledamo i 5 setova

karlović - montanes 1 @ 1.90

odlučio sam se za ivu, jer je pružao ok partije u zadnje vrijeme. tu bih smo mogli vidjeti i 2-3 tiebraka a tamo je sve moguće

isner - millman  over 37.5 @ 1,80

ništa posebno ponovno. isner odličan server, opet bih smo mogli vidjeti nekolicinu tiebreakova, a tamo ako australac uzme set onda ovo lagano ide u over.

uk.kof = 9.24

sretno!

u guzvi sam danas pa kratko Tampa-Pitsburgh 1

Young Boys -Basel  1

Oklahoma-Golden State 2

Panathinaikos-Olympiakos x2

Barcelona-Sevila odg3+

sretno

krasan dan

Double: 2,28 (germania)

Karlovic - Montanes 1.set 10+ vise (1,47)
Dimitrov - Troicki 37,5 vise (1,55)
-Za Karlovica ste se vec raspisali i tu je sve jasno, germania nudi najbolji koef za 10+, tako da smije biti 6-4 tj 1 break se jos i moze dogoditi, al prije ce biti tie break nego break tako da ovo bi trebalo lagano.
-Dimitrov i Troicki, nebi nikome davao prednost, ocekujem dosta izjednaceni mec s barem 4 seta.

NHL - Pittsburgh - Tampa Bay- Pittsburgh over 2,5 gola   1,60

Pingvini su na banalan način ispustili priliku da danas završe seriju koja je sada 2:2.

Nakon 4:0, vratili su se na 4:3 u zadnjem periodu i da se igrala još minuta sigurno bi izjednačili.
Pokazali su bolju igru i vjerujem da su i dalje favoriti da prođu dalje.
Danas su na domaćem ledu i vjerujem da će mnogo odlučnije otvoriti večerašnji dvoboj

i da će već u prvom periodu otvoriti golmana Tampe (koji se s vremenom umara, u zadnjem periodu u protekle dvije tekme primio je 6 golova)

Ovo bi Pingvini trebali dobiti, ali zbog toga što im se važan D-men ozljedio bolje tipujem na njihovu efikasnost.

Super ako je tako

A mislim past na mec koji nije zavrsen ne mozes.( osim ako vec nisi naravno). Stavljaju VOID, samo u slucaju kada se ne zna kada ce se nastaviti (kao utd-bournemotih), a ovo je tenis tu se zna da se nastavlja kad vrijeme to dopusti. A i organizator odmah zna novi raspored u takvim slucajevima.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use