Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 21.5.2016.

IzudinB

Anketa  

21 glasova

1. 1. Crystal Palace - Manchester United

2. 2. Marseille - PSG

Recommended Posts

Izvadio sam prosjek ekipa i sudije iz FA kupa. A i granice za ovo finale su izašle.

Engleski FA kup

Crystal Palace - Manchester United (18:30)

Sudac: Mark Clattenburg (2.50)

Prosjek ekipe 1: 1.60

Prosjek ekipe 2: 1.33

C2CDzeg.png

Dobar koeficijent je i na pobjedu Manchester Uniteda.

QSCsPbv.png

Još jedna zanimljiva utakmica koja se igra u Francuskom kupu.

Marseille - PSG (21:00)

x7aq7B5.png

pozz

rukomet slovenija

Ribnica: Gorenje 2  1,25 ( bet365)

nije neka kvota al utakmica gorenju znači puno 3 kola do kraja morajo pobjedit sledeče 2 utakmice da bi u poslednjem kolu imalu 1 bod više od Celja, i sa njima igraju u gostima poslednje kolo. Ove godine 3 puta igrali sa Ribnico i pobjedili sve 3, poslednjo lagano sa 8 razlike, razlika u kvaliteti je prevelika i ova utakmica bi mogla gladko biti rešena sa strane Gorenja. Valja probat i hendi 3,5 po kvoti 1,75.

sretno ko prati

Po meni pick dana
ManU-cry palace 1 1.8

Osvajanjem kupa united bi kolko tolko spasio lošu sezonu ,ako budu igrali kao zadnje kolo palace-u neginu 2 3 komada u mrezi ,nadalje u slučaju da united uzme bio bi klub sa najviše osvojenih fa cupova u povijesti ,trenutno djeli to mjesto sa arsenalom (11puta) ,hendikep uzet na niži ulog ,a prolaz odnosno osvajanje na jaci ,te čistu pobjedu kombinirat sa nečim za srednji ulog ja cu vjv spojit sa psgom nadodam sutra još post sad sam umoran pa nemam baš volje

Evo cisto da ga postavim, vjerujem da ce vecina nas ovo probati na neki ulog. Pa eto cisto da je tip tu da vi vide

S. Wawrinka - M. Čilić 2 @ 3.50

Dakle svi koji su pratili teniska dogadjanja u zadnjih tjedan dana znaju u kakvoj je marin formi. Na ovom turniru naredo je gulbisa, delbonisa i ferrera bez izgubljenog seta. ( ako uzmemo da je gulbis ipak ocekivano pobjedjen sa 2:0, deblonis a pogotovo ferrer nisu laki protivnici). Najvise me se zapravo dojmio marinov karakter. Naime gubio je servis 8 putq u ta 3 meca a cak 5 puta je taj isti break vratio u sljedecem gemu. Znaci 5/8 puta nisu njegovi protivnici potvrdili break. On je dakako svojim portivnicima uzimo puno vise servisa, sto se vidi iz toga da ni sa 8 izgubljenih servisa nije izgubio set.

S druge strane wawrinka ne uvjerljiv. Jucer u polufinalu izgubio ser od rosola pa si je tako bezpotrebno produzio boravak na terenu. Doduse ramosa i carrena bustu dobio lagano medjutim rosol je pokazao da nije tolko nadmocan. Iako igra wawrinka pred domacom poblikom moram ovo probati na marina.

Inace cilic je meni u tenisu ono ste je svima u nogometu lazio haha. Ali dobro me ide ovaj tjedan sa tim njegovim pobjedama pa moram probati i ovo

Sretno!

Zlatorog Laško - Union Olimpija 1, zlatorog svladao olimpiju u 3 od 4 utakmice doma su u seriji od 7 pobjeda vrijedi ispratit

Zadar - Cibona 2,za zadar upitan je nastup Ramljaka i mislim da je cibona odmornija makar zadar nisu dobili u gostima ove sezone, a i igraci zadra su vjerojatno imali postrojavanje nakon jako lose predstave u prvoj utakmici i danas ih ocekujem agresivnije ali ipak mislim da nece biti dosta

imam par prijedloga za neke sitnije uloge ili medusobno kombiniranje Milan-Juventus 1pol x

Bayern-Borussia x2

Cilic-Wawrinka zbroj gemova 1set 10,5 over

Partizan-Mega Leks (x)2

San Jose-St. Louis over 5,5

Sundsvall - Ostersunds odg3+

sretno

Hokej SP - Canada - USA - Canada over 4,5 gola 2,25  (alt. race to 5 goals - 2,30)

Pratio sam dosta Američane ovaj turnir zbog mladog talenta Matthewsa koji će za mjesec dana biti izabran kao prvi na draftu.

Za nepovjerovati je da je dijete od 18 god. njihov najbolji igrač i to za klasu bolji od svih.

Američani su došli na prvenstvo tek s nekoliko igrača iz NHL-a, a niti jedan nije igrač prve linije u NHL-u (Larkin će tek to biti).

U fazi po skupinama više su na sreću prošli u četvrtfinale nego nekom igrom (3 pobjede i 4 poraza).
Za većinu je iznenađenje što su tamo izbacili Čehe, ali ko je gledo tekmu zna kakva je to tekma bila (uzalud izgubljenih 60 min života).

Kanađani s druge strane imaju sve igrače iz NHL-a i svi napadači igraju top 6 role u svojim ekipama.

Svaka linija im zabija i osim "crne rupe" protiv Finske prvenstvo su odigrali na vrhunskom nivou.

Prosjek golova im je točno potrebnih 5 golova, a u prvoj tekmi na prvenstvu tukli su Američane s 5:1.

Dakle ovdje imamo susret Davida i Golijata. U igri je ulazak u finale i ne vjerujem da će Kanađani olako shvatiti protivnika.

Može li američki golman "ukrasti" tekmu? Kinkaid je rezervni golman u svakom klubu u NHL-u,

a pred sobom ima ugl teenagere i ne znam kako ova tekma može biti neizvjesna duže od pola tekme.

Ovo ću probati za srednje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use