Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 20.5.2016

IzudinB

Anketa  

18 glasova

1. 1. Maritimo - Benfica

2. 2. Mađarska - Obala Bjelokosti

Recommended Posts

Ne znam sto se odma dize buka.. vidim da je i juce neko napisao negativno za tenis. Ne moze da se pogadja svaki dan :) Ali bilo je i dosta dobrih parova.. kao pre neki dan dublovi po 2,40 kvota. Onda nekoliko overa koje su takodje prosla. Ja uglavnom izbegavam zenski tenis.. ima iznenadjenja i kod muskih, ali cini mi se dosta manje. Idemo dalje..

kad smo kod iznenadenja u zenskom tenisu mislim da i mec Kiki Bertens - Julia Goerges 2 kvota 2.40 bi mogla biti nagazna 

Gunther P. under 12.5 @ 1.85 Premier / under 13.5 Wwin (19 after OT)

Njemački playoff došao je do polufinala gdje se u prvom susretu sastaju Frankfurt i Ulm , trećeplasirana i sedmoplasirana ekipa regularnog dijela prvenstva. Domaćin je bez većih problema izbacio berlinsku Albu koja je u zadnje vrijeme u bitnom padu forme , ali metla koja ih je zadesila je moram reći pravo iznenađenje. Ulm je morao malo više zapeti protiv neugodnog Oldenburga gdje su na startu ostvarili brejk , ali ga skoro i izgubili u zadnjoj utakmici gdje su na kraju izvukli minimalnih , ali dovoljnih +1. Kad je goste stala trojka koju su na startu gađali iznad 50% , to je bio njihov kraj pa su do kraja uspjeli ispustiti prednost od čak +11 po ulasku u zadnju dionicu. Večeras će za razliku od te serije bitno morati promijeniti igrački stil jer Frankfurt gaji filozofiju nelijepu za oči , s dosta malo koševa pa će shodno tomu i gosti morati zategnuti svoje obrambene redove. U utakmici takvog ritma ne bi trebalo biti previše prostora za playa gostiju Pera Gunthera koji je u oba meča u regularnom dijelu potvrdio moju prethodnu tezu. Protiv Oldenburga je dva puta ostajao iznad odnosno ispod s tim da je zadnju debelo podbacio s njemu nesvojstveno malo šuteva iz igre što je rezultat vrlo dobre obrane koju su gosti igrali na njemu. Ako ga je jedan Oldenburg koji je rng ekipa uspio sačuvati , mislim da će isto poći za rukom i Frankfurtu danas , jednoj od čvršćih ekipa u ligi.

Harris P. over 16.5 @ 1.85 Premier (14)

Četvrtfinale playoffa turske Super lige se nastavlja danas gdje se u Usaku uoči druge utakmice iz te serije sastaju istoimeni domaćin i Fener. Drugoplasirana momčad regularnog dijela se u prošloj utakmici lako obračunala s protivnikom gdje im prije zadnje dionice i +20 nisu dopuštali više od 14 poena po četvrtini. Povratnika Harrisona su brzo napunili faulima , Watson je bio također dobro čuvan od strane Dixona ili Sloukasa pa je sva odgovornost ostala na Harrisu i Birchu koji nisu uspjeli iznuditi niti častan poraz , a kamoli nešto više. Obradović je s druge strane ponovno lijepo podijelio minutažu svojim igračima , pogotovo u reketu gdje su se izmjenjivali Udoh , Vesely i Antić , neke minute je dobio i Mahmutoglu i moram reći lijepo ih iskoristio. Danas očekujem isti scenario jer je gostima vjerujem u interesu što prije privesti ovu seriju kraju kako bi imali što više odmora pred polufinale gdje su prošle godine ispali od Karsiyake. No bez obzira na mogući blowout , ponovno vidim krilnog igrača domaćih Paula Harrisa u glavnoj ulozi. Prošlu je zabio 20 s uvjerljivo najvećom minutažom u timu , a par dana ranije 27 u rezultatski nebitnoj tekmi za obje ekipe. Iako očekujem poraz njegove ekipe , mislim da bi ponovno mogao odraditi svoj dio posla i ubaciti barem 17 poena.

Dowdell Z. over 12.5 @ 1.85 Premier

Playoff VTB lige došao je do polufinala gdje danas svoju utakmicu igraju UNICS iz Kazana i Zenit. Prije dva dana smo svjedočili pravom trileru gdje su gosti iz St.Petersburga prokockali dvocifreno vodstvo s poluvremena i u zadnju četvrtinu ušli sa samo +3 na svom kontu. Pet minuta do kraja su skoro povratili to vodstvo , no serija grešaka u napadu ili bolje rečeno pritisak UNICS-a u obrani su rezultirali konačnom pobjedom domaćina. Langford je ponovno pokazao svoj kalibar ubacivši 30 poena , Colom je dodao 26 dok su još dvocifreni bili i Banić i Williams. Kod gostiju su se ozljedom Toolsona morali buditi vanjski igrači pa je Thomas završio sa 11 , Timma sa 14 i Dowdell sa 18 poena dok je iz reketa pomagao Berzins sa 17 ubačenih poena. Izostanak Toolsona će danas biti veliki hendikep za goste , ali će značiti i da će ovi prethodno nabrojani igrači ponovno morati uzeti stvar u svoje ruke , a ja to predviđam Dowdellu koji se razigra protiv UNICS-a i s manje lopti no što bi danas trebao biti slučaj. Pretprošlu im je zabio 12 uz polovičan šut iz igre , prije dva dana 18 s gotovo perfektnim učinkom unutar 6.75 pa bi i danas trebao ponoviti nešto slično uz neki pristojan šut iz igre i standardnom minutažom.

Mala dopuna prethodnoj analizi:

Berzins K. over 9.5 @ 1.85 Premier

Pisao sam da nema Toolsona koji je jedan od glavnih potrošača lopti u timu iz St.Petersburga pa će doći do malih rotacija u momčadi , više minuta za Omara Thomasa kao i Dowdella , Timma ide na beka dok će pod košem svoju priliku vrebati robusni Kaspar Berzins koji je ovu situaciju sjajno iskoristio u prvoj utakmici i zabio 17 poena. Utakmica između dvije izrazito ofenzivne ekipe bi morala ponovno ponuditi velik broj poena , te sam uvjerenja da će Berzins ponovno to iskoristiti da ostvari dvocifren učinak , tim više što prije dva dana UNICS nije uspio naći rješenje za njega.

Watson G. under 10.5 @ 1.85 Premier

Watson je playmaker Usake koji se tek nedavno vratio nakon ozljede što se vidi po igrama koje prikazuje. Ukazana mu je ista minutaža , no znatno manje poenterski pridonosi momčadi pa je u zadnje dvije utakmice šutao 1/17 i zabio 2 poena , oba puta protiv današnjeg protivnika. Pričao sam da Fener želi ovo što prije riješiti kako bi maksimalno odmorili ekipu za polufinalnu seriju tako da će od prve minute vjerujem krenuti furiozno i ostvariti značajnu prednost već do poluvremena , a to uključuje limitiranje jednog od glavnih okosnica momčadi što su u zadnja dva navrata uspješno odradili.

Austria Salzburg- Austria lustenau 2 1.70

Evo moj prijedlog za danas austrijska druga liga znaci ovako austriji lust. trebaju bodovi za cetvrto mijesto kako bi prestigli Liefering koji ima samo bod više prednosti dok austriji Salzburg pobijeda i ne znači puno jer su na predzadnjem mijestu i prijeti njim ispadanje.

Tampa Bay - Pittsburgh 1x iako su penguinsi 10 kola prije kraja regularnog dijela usli u zastrasujucu formu i u doigravanju pregazili rangerse i izbacili favorizirane capitalse mislim da Stamkos i ekipa Tampe nece pasti bez ispaljenog metka.

Sumnjam da si pogledao ijednu tekmu ove serije.

Stamkos je već 2 mjeseca out zbog krvnih ugrušaka, a to nije "ozljeda" s kojom se može igrati.

Mislim da o odnosu snaga dosta govori i koef. - 3,40 vs. 2,20 - za jedan dvoboj finala konferencije!!

Brzina Pingvina uništava Tampu i stvarno ih je žalosno bilo gledati.

Moj prijedlog je over 4,5 gola. Prošli put mi je prošlo, a vjerujem da će večeras golovi početi padati mnogo prije samog kraja drugog perioda.

Sumnjam da si pogledao ijednu tekmu ove serije.

Stamkos je već 2 mjeseca out zbog krvnih ugrušaka, a to nije "ozljeda" s kojom se može igrati.

Mislim da o odnosu snaga dosta govori i koef. - 3,40 vs. 2,20 - za jedan dvoboj finala konferencije!!

Brzina Pingvina uništava Tampu i stvarno ih je žalosno bilo gledati.

Moj prijedlog je over 4,5 gola. Prošli put mi je prošlo, a vjerujem da će večeras golovi početi padati mnogo prije samog kraja drugog perioda.

donekle si u pravu pratim penguinse i sharkse u doigravanju od tampe gledao 1 protiv penguinsa sve bez zvuka dok pazim na tek rodenog sina tako sto se tice stamkosa moj bad ,i meni je over izgledan i potpuno si u pravu za brzinu penguinsa igraju atraktivno ali tampi je jedina sansa za pobjedu da limitiraju udarce po svom golu

Evo jedan na kartone

Milwall - bradford total cards over 3.0 @ 1.850

Dakle, uzvratni susret polufinalnog turnira za promociju u engleski championship. Prva utakmica zavrsila sa 3:1 za millwall. Reci ce netko kad pogleda rezultat da je tu sve rijeseno. Istina je da je 3:1 u gostima ogromna prednost, ali povijest bradforda poziva na oprez. Naime njima je ovo 3. put u nizu u playoff-u da u goste dolaze sa rezultatskim minusom iz domace utakmice. Prosla dva puta ne samo da su nadoknadili minus nego su i prosli u finale i oba puta se kvalificirali u visi rang. Navijaci sigurno vjeruju da mogu ponoviti nesto slicno i veceras. S druge strane millwall je izgubio 4 od zadnjih 6 uzvratnih utakmkca u playoff-u ( u zadnje dvije pobjeda i nerijeseno).

Sudi tim robbinson. Sudac sa prosjekom od 3.24 zuta i 0.21 crvenih kartona. Zanimljivo ke da je u zadnjih 15 utakmica podjelio cak 5 crvenih. A kako vec 2 utakmice nije dao crveni, statistika nalaze da bi mogao danas. On je jedan od onih tipova sudaca koji kad odu jednu u over, zaredaju po 5-6 utakmica u overu. Znaci bradford ce sigurno gristi i pokusati sto prije uvaljati rani gol ( sto bi islo u prilog okladi), a i millwall ce sigurno i rukama i nogama cuvati prolaz, pogotovo ako se to dogodi. U ovoj utakmici ne vjerujem da ce biti 4 gola ko u prosloj jer kod gostiju i dalje nedostaje najbolji strijelac (hanson), dok se u odnosu na proslu utakmicu kod domaci ozlijedio takodjer najbolji napadac i autor 1 gola na prvoj utakmici( lee gregory). Dakle 3 kartona stvarno nije puno, gdje okladu zapravo gubimo samo na 0,1 i 2 kartona, dok na 3 je void. Ako sudac nastavi sa crvenima kako zna to je vec pola posla.

Imaju oba sastava neke izostanke u obrani ali to vec neko vrijeme.

S obzirom na izostanke napadaca probat cu i

Under 2.5 goals @ 1.725

Onda radi ucinka ovih momcadi u uzvratu plaoffa, za par eura probat cu i sljedece:

Bradford to qualify for final @ 9.00

Bradford to get promoted @ 21.00

ja bas htjeo napisat i za cullinana, pogotovo sad kad su zavrsile nogometne sezone da se prebacimo na amere malo :D

Imao sam kraću negativnu seriju prije cca 2 tjedna i onda rekoh pauza (ovdje na forumu).

Kad već meni nije išlo zašto bi i drugima koji poslušaju moj savjet.

Ovo SP u hokeju me vratilo u formu pa će već sutra biti jedan tip, a baseball sam na nešto sitno iznad 50% pogodaka pa to još bolje ništa javno. ;)

Evo jedan na kartone

Milwall - bradford total cards over 3.0 @ 1.850

Dakle, uzvratni susret polufinalnog turnira za promociju u engleski championship. Prva utakmica zavrsila sa 3:1 za millwall. Reci ce netko kad pogleda rezultat da je tu sve rijeseno. Istina je da je 3:1 u gostima ogromna prednost, ali povijest bradforda poziva na oprez. Naime njima je ovo 3. put u nizu u playoff-u da u goste dolaze sa rezultatskim minusom iz domace utakmice. Prosla dva puta ne samo da su nadoknadili minus nego su i prosli u finale i oba puta se kvalificirali u visi rang. Navijaci sigurno vjeruju da mogu ponoviti nesto slicno i veceras. S druge strane millwall je izgubio 4 od zadnjih 6 uzvratnih utakmkca u playoff-u ( u zadnje dvije pobjeda i nerijeseno).

Sudi tim robbinson. Sudac sa prosjekom od 3.24 zuta i 0.21 crvenih kartona. Zanimljivo ke da je u zadnjih 15 utakmica podjelio cak 5 crvenih. A kako vec 2 utakmice nije dao crveni, statistika nalaze da bi mogao danas. On je jedan od onih tipova sudaca koji kad odu jednu u over, zaredaju po 5-6 utakmica u overu. Znaci bradford ce sigurno gristi i pokusati sto prije uvaljati rani gol ( sto bi islo u prilog okladi), a i millwall ce sigurno i rukama i nogama cuvati prolaz, pogotovo ako se to dogodi. U ovoj utakmici ne vjerujem da ce biti 4 gola ko u prosloj jer kod gostiju i dalje nedostaje najbolji strijelac (hanson), dok se u odnosu na proslu utakmicu kod domaci ozlijedio takodjer najbolji napadac i autor 1 gola na prvoj utakmici( lee gregory). Dakle 3 kartona stvarno nije puno, gdje okladu zapravo gubimo samo na 0,1 i 2 kartona, dok na 3 je void. Ako sudac nastavi sa crvenima kako zna to je vec pola posla.

Imaju oba sastava neke izostanke u obrani ali to vec neko vrijeme.

S obzirom na izostanke napadaca probat cu i

Under 2.5 goals @ 1.725

Onda radi ucinka ovih momcadi u uzvratu plaoffa, za par eura probat cu i sljedece:

Bradford to qualify for final @ 9.00

Bradford to get promoted @ 21.00

Ispravka, gregory ipak spreman i krece od prve minute za domace

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use