Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 20.5.2016

IzudinB

Anketa  

18 glasova

1. 1. Maritimo - Benfica

2. 2. Mađarska - Obala Bjelokosti

Recommended Posts

Za ovaj dan sam izabrao Portugalski kup. Benfica je očigledno favorit na ovoj utakmici. Ekipa Rui Vitoria-e pobijedila posljednjih šest utakmica protiv Maritimo-a i nema sumnje da će oni voditi glavnu riječ u ovoj kup utakmici. Benfica je također pobijedila posljednjih 14 utakmica u portugalskom prvenstvu, a u ovaj meč ulaze poslije pobjede protiv Nacionala od 4-1. Maritimo dolazi poslije poraza protiv Moreirense-a i nisu uspjeli pobijediti osam od svojih deset ligaških utakmica.

Maritimo - Benfica (20:45)

UaCD5au.png

Manji ulog ide na OVER 2.5

JzvycBs.png

Evo nesto iz sveta tenisa za sutra:

RnuO4zu.png?1

Prvi listic ide na ulog 3/10.

O Thompsonu sam pisao analizu u sekciji NBA.

Osim njega, ovo vezujem sa pobedom Kozlove koja ima veoma dobru godinu. Pratio sam je na par turnira u aprilu, posebno onaj turnir u Istanbulu gde je stigla do polufinala i odigrala veoma dobro bez obzira na ispadanje. Ovde takodje u prva 2 meca kvalifikacija odradila rutinski bez imalo muke. Soylu je po meni puno slabija, jeste prosla 2 kola, medjutim imala je i lakse protivnice a i juce igrala u 3 seta pa je verovatno i malo umornija. Sve u svemu, kvalitet na strani Kozlove koja ce nadam se pobediti i zasluzeno igrati Rolland Garos. 

I na kraju mali Zverev protiv Souse koji je danas izbacio Andersona uz puno srece. Anderson je posustao u glavnim momentima i cudnim greskama olaksao posao protivniku. Zverev ponovo bolji protiv Simona gde je ubelezio svoju trecu pobedu zaredom protiv Francuza. Mec je juce isao u 3 seta, ali je Zverev istrajao i slavio na kraju. Zverev je svakako favorit, ali malo se i istrosio protiv Simona a i Sousa je zilav na sljaci i zna kako se prilagoditi svakom pa ocekujem adekvatan otpor i od njega. Sve u svemu, vise od 22.5 na ovom mecu. 

68btfpD.png?1

Drugi listic na ulog 1/10.

Ukratko, Turkinja u usponu forme, titula u Istanbulu i velika zelja za prvim ucescem na Rolland Garosu. Koukalova tek ove  2 pobede ovde u kvalama, a pre toga predug niz poraza gde je bila vise od 2 meseca bez ijedne pobede. Zelja i forma na strani Turkinje, njoj dajem prednost. 

Cabal/Farah i Johnson/Querrey oba para u cijim mecevima tie breakovi nisu retkost. Danas igraju ne jedni protiv drugih, ali ipak imaju jake protivnike, pogotovo Cabal/Farah pa ocekujem manje vise egal mec, koliko god je moguce ista ocekivati od dublova ovih dana...

Cilic maestralno otvorio sebi sezonu sljake. Oba meca u po 2 seta bez previse muke. Ja i dalje verujem u njega i pobedu protiv Ferrera, samo sto sad nece vise biti tako lako. Mislim da ce Ferrer, u koliko god losoj formi bio, namuciti Cilica i terati ga da se bori za svaki poen. Nekako ovo vidim u 3 seta jer nerealno m ije da ijedan od njih ovo dobije uverljivo.

I na kraju super pick koji nudi marathonbet a to je da Wawrinka pobedjuje i ukupno manje od 20.5 na mecu. Drugim recima, pobeda od 6:4 6:4 ili bilo sta bolje od toga na strani Svajcarca dolazi u obzir. Wawrinka u pravo vreme poceo da dize formu, oba meca rutinski odradjena. Rosol igrao 2 puta po 3 seta, plus ogromna razlika u kvalitetu. Sigurno ce Stanimal hteti biti sto spremniji za Rolland Garos sto se tice forme i samopouzdanja gde brani titulu od prosle god.

ukb8QcF.png?1

Zadnji listic je cisto rekreativan i uglavnom se bazira na vece kvote. Ovo ide bez uloga, cisto za ispratiti na 2-3 eura zbog visoke kvote. 

Sretno ko prati!

Evo i od mene nesto tenisa:

Y.Nishikoya - R. Stepanek 2 @ 1.40

Dakle susret posljednjeg kola kvalifikacija za RG.
Japanac nishikoja je u dvoje kvalifikacijske runde prosao oba puta sa po 2;1, ali lagano su ti mecevi mogli na stranu protivnika ( 3. Setove dobivao sa 7:5 i 8:6). Ukupno je proveo preko 5 sati na terenu sto ce sigurno ostavili traga. Odigrao je tek 5 meceva na zemlji ove sezone, a jedine pobjede su mu ove dvije. Inace drzao se do sada dalekog istoka i sjeverne amerike (tek je u 3 mjesecu nesto pokusavao po francuskoj ali bezuspjesno).

S druge strane je iskusni radek stepanek koji je na terenu bio dosta manje od japanca ( oko 3.5 sata). Pobjedio je u prvome kolu rutinirano sa 6:4 6:4 njemca stebea, a u drugome nesto teze australca bartona. Uzevsi u obzir da japanac previse ne voli euroski kontinent i to da je stepanek malo odmorniji, sumnjam da ce iskusni slovak propustit ovakvu sansu i da ce se naci u glavnom zdrijebu RG.

Ovo vezem sa buyukakcay - koukalova 1 @ 1.53, to je jackie pojasnio u postu iznad

Sretno!

Evo i od mene nesto tenisa:

Y.Nishikoya - R. Stepanek 2 @ 1.40

Dakle susret posljednjeg kola kvalifikacija za RG.

Japanac nishikoja je u dvoje kvalifikacijske runde prosao oba puta sa po 2;1, ali lagano su ti mecevi mogli na stranu protivnika ( 3. Setove dobivao sa 7:5 i 8:6). Ukupno je proveo preko 5 sati na terenu sto ce sigurno ostavili traga. Odigrao je tek 5 meceva na zemlji ove sezone, a jedine pobjede su mu ove dvije. Inace drzao se do sada dalekog istoka i sjeverne amerike (tek je u 3 mjesecu nesto pokusavao po francuskoj ali bezuspjesno).

S druge strane je iskusni radek stepanek koji je na terenu bio dosta manje od japanca ( oko 3.5 sata). Pobjedio je u prvome kolu rutinirano sa 6:4 6:4 njemca stebea, a u drugome nesto teze australca bartona. Uzevsi u obzir da japanac previse ne voli euroski kontinent i to da je stepanek malo odmorniji, sumnjam da ce iskusni slovak propustit ovakvu sansu i da ce se naci u glavnom zdrijebu RG.

Ovo vezem sa buyukakcay - koukalova 1 @ 1.53, to je jackie pojasnio u postu iznad

Sretno!

Bravo!proslo :)

Osim njega, ovo vezujem sa pobedom Kozlove koja ima veoma dobru godinu. Pratio sam je na par turnira u aprilu, posebno onaj turnir u Istanbulu gde je stigla do polufinala i odigrala veoma dobro bez obzira na ispadanje. Ovde takodje u prva 2 meca kvalifikacija odradila rutinski bez imalo muke. Soylu je po meni puno slabija, jeste prosla 2 kola, medjutim imala je i lakse protivnice a i juce igrala u 3 seta pa je verovatno i malo umornija. Sve u svemu, kvalitet na strani Kozlove koja ce nadam se pobediti i zasluzeno igrati Rolland Garos. 

Očito nam je zviznula šamarčinu !

Tampa Bay - Pittsburgh 1x iako su penguinsi 10 kola prije kraja regularnog dijela usli u zastrasujucu formu i u doigravanju pregazili rangerse i izbacili favorizirane capitalse mislim da Stamkos i ekipa Tampe nece pasti bez ispaljenog metka.

Rukomet Svicarska finale Schaffhausen - Wacker Thun zbroj golova 51,5 over thunova jedina sansa je da igra agresivnu obranu od prve minute kako je odigrao u zadnjoj utakmici kod kuce koju je dobio sa 24-23 ali danas idu u goste i granica od 51,5 mi se cini malo preniska .

Talijanska 2 liga Livorno - Lanciano x2 davljenik protiv davljenika gdje nekako sumnjam da je Livorno tolki favorit usprkos boljoj formi 

sretno

Ne znam sto se odma dize buka.. vidim da je i juce neko napisao negativno za tenis. Ne moze da se pogadja svaki dan :) Ali bilo je i dosta dobrih parova.. kao pre neki dan dublovi po 2,40 kvota. Onda nekoliko overa koje su takodje prosla. Ja uglavnom izbegavam zenski tenis.. ima iznenadjenja i kod muskih, ali cini mi se dosta manje. Idemo dalje..

Ne znam sto se odma dize buka.. vidim da je i juce neko napisao negativno za tenis. Ne moze da se pogadja svaki dan :) Ali bilo je i dosta dobrih parova.. kao pre neki dan dublovi po 2,40 kvota. Onda nekoliko overa koje su takodje prosla. Ja uglavnom izbegavam zenski tenis.. ima iznenadjenja i kod muskih, ali cini mi se dosta manje. Idemo dalje..

Nitko ne piše negativno,ja ne vidim ništa negativno,ja sam naveo da ja ne pratim tenis,nisam sa njime upoznat i da više neću igrati tenis. naravno da ne prolazi sve i ne može proći sve,a ziceri ne postoje.

Lagani double? Tesko je reci, zadnjih desetak dana ima puno iznenadjenja u tenisu pa se ne bih usudio reci da je "sigurno".

Od ostalih predloga mozda Razzano uzima set @1.75 ili Wawrinka under 20.5 @1.81. Takodje, Zverev uzima set @1.24 bi trebalo doci...

Ja i preporucio da se veze s necim ( sto cu i ja napraviti):

basilashvili - donaldson 1 @ 1.45.

Jednostavno gruzijac u odlicnom ritmu. Osvojen challanger u heilbronu i naredo je u zadnjim mecevima neke i kvalitetne igrace tako da po meni apsolutni favorit. Amerikanac ko i svi. Preferira ameriku, ove sezone bez zapazenih rezultata. Uglavnom 1-2 kola challangera.

Uzet cu na nizi zlog i hendikep na gruzijca, ali tek u live-u jer bet nema hendi prije meca za kvale RG. Hendi bi trebo biti -3.5 , mozda -4.5 ali tesko

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use