Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ljudi pokrenimo se!!!!!!

habo

Recommended Posts

• 5 weeks later...

Ej ljudi sta je ovo ja gledam i forum polako ali sigurno propada daj se pkrenite odrzimo ga dajte linkove ljudima neka dodu na rasprave itd...ne dozvolimo da ovo propadne..ukljucite se u rasprave,otvarajte teme,pitajte sve sto vas zanima...Idmoe dalje!! ;D

pozdrav...

zadnjih par mjeseci sam imao problema tako da nisam imao pristup ovoj stranici..

...sad se vratim  i sta vidim propada...

..nemogu vjerovat...

Ovdje se uvijek moglo naci dobrih analiza i rasprava..

Volio bih da se ozivi....

Ja vec danas stavljam prijedlog za danas pa makar to nitko ni ne pogledao...

Pozdrav svima...

Duže vrijeme se nisam javljao na forumu niti pisao analize na dotičnom, kao niti na stranici iz više razloga.

Kao prvi je to što je ljeti puno slabija ponuda i gotovo uvijek napravim pauzicu od mjesec dana od ozbiljnijeg klađenja. Nadalje ljeti imam jako puno obveza i jednostavno ne stignem svakodnevno pisati analize.

Od 15-20.9. planiram otvoriti novu "kladioničarsku sezonu" (makar ja to evidencijski tako vodim) i od tog perioda možete očekivati svakodnevne kvalitetne analize, a također je u planu i nekoliko projekata koji bi mogli podići posječenost i kvalitetu kao i broj analiza na stranici i na forumu. Nažalost do onda jednostavno ne stignem pisati analize i to je jedan od glavnih razloga zašto je nakon EP na stranici nastupila mala "pauzica".

Nadam se da će svi koji su do sada posječivali stranicu i forum to i dalje činiti, a osobno obečavam da će od navedenog perioda stranica znatno živnuti, a nadam se da će od analiza i zajedničke suradnje svi biti vrlo zadovoljni  ;D

Goksim

• 11 months later...

Još malo i kreće nova sezona.Nadam se da ste spremni da krenemo u nove pobijede i da stranici bude još

bolja i kvalitetnija....  ;)

.      He he. Ja sam spreman i planiram oko 15-30.9. Poceti ozbiljno igrati a nadam se da ce tada na forumu biti ista ekipa od prosle godine, a novi clanovi su uvijek dobrodosli ;)

• 1 month later...

Ja koliko primječujem ima nas oko desetak koji posječujemo forum, a samo nas 3-4 pišemo...mislim da će biti više ljudi kada se sezona još malo zakuhta jer na početku očito nikome ne ide pre dobro (pogotovo meni ;D) pa se čekaju bolji dani...

Forum bi ove sezone trebao biti posjeceniji, a samim tim i bogatiji analizama i informacijama. Ocekujem da se broj posjeta, analiza i aktivnost na forumu znatno poveca u 10.mjesecu kada se i ostali prikljuce pisanju analiza budući da će tada sva prvenstva biti u punom jeku, a u planu je i promocija portala kao i foruma, ali o tome više u 10.mjesecu  ;)

• 4 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use