Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.5.2016.

IzudinB

Anketa  

21 glasova

1. 1. Frankfurt - Nurnberg

2. 2. Admira - Salzburg

Recommended Posts

Bundesliga - doigravanje

Nurnberg će gostovati u Commerzbank Areni, Frankfurtu, kako bi igrao prvu utakmicu plej-ofa kako bi se izborio za Bundesligu.

Historija favorizuje Frankfurta u meč između ova dva tima. U posljednjih 64 odigrana meča, domaći tim je pobijedio 27 puta, 20 remija i 17 poraza. U posljednja dva meča na ovom stadionu, igrana u 2013. godini, bilo je 1-1. Iako je Frankfurt vrlo loš ove sezone, mislim da će ovdje ostvariti pobjedu na domaćem terenu. Koeficijent je vrlo dobar, sretno svima.

Frankfurt - Nurnberg

hZmmJyK.png

Sousa - Anderson over 22.5 @1.85 marathonbet

Delbonis - Cilic over 22 @1.83 marathonbet

Zverev - Simon, Zverev uzima set @1.46 marathonbet

Ovo bih izdvojio za sad, verovatno ce sutra biti jos nesto u  toku dana. Ukratko, Anderson koliko god los bio na sljaci mora i on imati svoj turnir gde treba povezati 2-3 pobede. Da li ce to uspeti danas? Tesko je reci, ali zasigurno posle Schwartzmana mu dajem itekako realne sanse. Izgleda da je povreda sada proslost i da je fit. Sousa u oba kola comeback posle prvog izgubljenog seta. Sigurno je umorniji, ali ipak je on sljakas i moze forsirati duge razmene sto bas i ne ide u korist Andersonu koji ce ponovo koristiti servis i forehand kao najjace oruzje. Oslanjam se na otpor Souse i mislim da ovo ide preko 22.5.

Delbonis dosta ubedljiv danas protiv Belluccija. Cilic takodje ispostovao protiv Gulbisa, mada ce ovaj izazov biti mnogo tezi. Realno je da gledamo i 3 seta a posto se ne usudim birati pobednika, idem sa jos jednim overom jer mi je ovo dosta egal mec.

Zverev sve bolji i bolji. Dobijao Simona dva puta ove godine, ali oba puta na hardu. Na sljaci je Simon tezi protivnik ali i dalje ne iskljucujem malog Zvereva koji je ambiciozan, brzo uci i pravi probleme i teniserima u top 10. Izlazio je na kraj sa slicnim teniserima, Simon nije preterano ubedljiv u zadnje vreme pa verujem da ce Zverev ovde doci do seta a mozda i do pobede.

Delbonis-Čilić over 22,5 1.85 Wwin

Prvi četvrtfinalni meč u Ženevi danas će odigrati Delbonis i Čilić. Federico Delbonis trenutno se nalazi na 33. mjestu što mu je ujedno i ranking karijere. Tenisač koji je dosta napredova posljednjih godina, a da zna igrati na nekoj drugoj podlozi osim zemlje, mislim da bi već neko vrijeme bio u top 30. Ipak, ove sezone je iznenadio i na hardu. Na Australian Openu došao do trećeg kola, u Indian Wellsu do osmine finala a prije toga dobio Murraya, u Miamiju dobro namučio Dimitrova u drugom kolu itd. Najbolji rezultat sezone mu je osvajanje turnira u Marrakechu, a igrao je i polufinala Istanbula i Buchuresta. Ovdje je u prvom kolu dobio Tipsarevića 6:1 7:6, a u drugom Bellucija 6:3 6:0. Marin Čilić trenutno se nalazi na 11. ATP mjestu. On je ove sezone igrao manje turnira radi ozljede. Najbolji rezultat mu je finale Marseillea koje je izgubio od Kyrgiosa, a uz to igrao je četvrtfinala Indian Wellsa i Rotterdama. Bez tenisa je bio od Miamija, skoro dva mjeseca. Preskočio je i Madrid i Rim ali čini se opravdano jer nije loše izgledao u prvom meču ovdje i činio se je spreman. U tom spomenutom prvom meču ovdje igrao je protiv Gulbisa i slavio sa 6:4 7:6. Delbonis i Čilić susreli su se jednom do sada, 2012. u Hamburgu i tada je Marin slavio sa 6:3 6:2. Delbonis je od tada dobro napredovao i po meni je favorit u meču, brani polufinale ovdje a i odigrao je brutalan meč protiv Bellucija koji je branio titulu a i u solidnoj je formi. Ipak, nije ni Čilić za baciti iako svi znamo kolika je taraba. Obranio je četvrtfinale od prošle godine, dobro je odigrao prvi meč..mislim da ima damara za borbu. Mislio sam se između pobjede Delbonisa i overa, na kraju uzimam drugu opciju jer mislim da će biti težak meč i ostavljam finu mogućnost da bi mogli vidjeti i barem jedan TB.

Evo nisam dugo postao nista iz tenis. Razlog je katastrofalan turnir u rimu koji je sada iza mene pa idemo probati s ovime

A. Ungur - F. Tiafoe 1 @ 1.72

Dakle susret 3 kola kvalifikacija za RG. Susret rumunja ungura, koji vecinom igra challangere, bez nekih zapazenih rezultata ove sezone. Najbolji rezultat je ostvario na ATP razini, gdje je prosao kvalifikacije te je usao i u 2.kolo istanbula, a tamo je tijesno izgubio u 3 seta od kasnijeg finalista grigora dimitrova. S druge strane amerikanac tiafoe, koji se ne zadrzava previse u europi. Ove sezone se drzao sjeverno americkog kontinenta. Odigrao je finale challanger u tallahasseeu sto mu je i najzapazeniji rezultat. Igrao je prosli tjedan challanger u heilbronnu kako bi se aklimatizirao na europu. Prosle sezone je bio u glavnom zdrijebu RG ( dobio pozivnicu) ali je izgubio glatko sa 3:0 od klizana. Po meni tu vise sanse ima rumunj.

U kvalama je rumunj pobjedio smyczeka i fucsovicha, dok se amerikanac malo pomucio sa brazilcem clezarom koji preferira zemlju ali je upao u losu formu u krivom trenutku te u 2. Kolu je svladao 2:0 indijca maynenia ( ali mec je komotno mogao na drugu stranu jer bilo je 7:6,7:5).

Evo ako netko ima neko misljenje o ovome neka slobodno kaze

Sretno

Garcia-Lopez - Ferrer, Garcia-Lopez uzima set @1.80 unibet

Ovo moram probati, gledao sam Ferrera sva 3 puta u Rimu prosle nedelje, u prvi mec je dosta slabo usao protiv Volandrija ali je ipak uspeo podici nivo igre i slaviti nakraju. Tu je takodje igrao u drugom kolu protiv Garcie Lopeza i slavio u 2 seta, G-L je imao jako los prvi servis pa je Ferrer dobijao puno vise sansi za brejk koje je naravno koristio. Vec u sledecem kolu Ferrer ispada bespomocno od strane Pouillea u samo 2 seta. Juce protiv Istomina ponovo isti problemi, ispusten prvi set no IStomin na kraju predaje zbog povrede.G-L je ovde u Genevi dosta dobro poceo. Prvo 2:0 protiv Querreya pa isti rezultat protiv nesto slabijeg Rama. Mislim da danas moze nastaviti sa dobrom igrom i doci barem do seta. To je upravo i uradio pre 2 nedelje protiv Ferrera u Madridu gde je izgubio posle 3 seta. Da li su Ferrera stigle godine ili sta vec - ne znam, ali je evidentno da je dosta laksi ili da budem precizniji manje tezak protivnik za razliku od pre  nekoliko godina gde je vazio za jednog od najtezih protivnika na sljaci.

prvi upis od mene pa ajmo probat u kratko prvi pick Anwil Wloclawek Rosa Radom 2,Rosa je pokazala da se moze nosit s Anwilom a i ostali su bez glavnog playa 

Skibniewskog pa im cijele sezone nisu uspjeli utrpat preko 65 poena pa ne znam kako ce i danas bez njega. San Jose St. Louis konacni ishod 1 danas se lomi serija ali smatram da je pritisak sad na St. Loisu da uzvrati break a da ce sharksi strpljivo cekat i znati iskoristit prilike koje im se ukazu i za kraj primjecujem da u svedskoj 1 ligi niko ne igra obranu pa Gefle - Orebro odg+3 za hrabrije i Goteborg IFK - Norrkoping odg+3 sretno svima

•  

Dioh Williams daje gol @4.40 unibet 2/10

Williams dao 3 gola u 8 utakmica do sada, ovaj mec cvrsto vjerujem ce biti otvorenog tipa sa podosta sansi kako s jedne tako i s druge strane sto daje Williamsu dobre sanse za pogodak. 4.40 je vise nego dovoljno meni za popratiti. Rijec je o Gefle - Orebro meču. Sretno svima koji prate!

(info) Breda - Wiljem 1  1,90

Sinoc je Twente izbacen u drugu ligu zbog para tako da Willem ostaje u prvoj ligi i bez ovog doigravanja.

Netočno,nije još izbačen.

Twente could have had their professional playing license revoked, but the Dutch football association's licensing commission has instead given the club a "second chance" because of recent efforts to restore order and proposed they be relegated.

Jučer dan za 5+

Danas ovako....

Hokej pobjeda Rusa i Finaca.....Oboje izraziti favoriti,što sugerira i koeficijent.Igraju odlično,rosteri odlični,jeste da Rusi igraju vs Germana,ali roster im je zastrapujuć,iz tekme u tekmu su sve bolji i ja mislim da nema problema. Ni za jedne.

Na to se spaja Cleveland ,NBA....Torotno se ispuhao,dalje od učinjenog neće ići i kec je ovdje "ko kuća"....

Meni je i ovo dovoljno....

Tko želi ima još Thiema u NICI,ATP....Seppi se vraća nakon ozljede,Thiem u životnoj formi,mislim da prolazi i ako tenis slabije pratim.

Košarica pobjeda MIlana....Naguzili Veneziju ove sezone više puta te i ako Venezija ima sada nešto bolji roster,Milanu je Gentile spreman,na centrima su puno jači od Venezije i ja mislim da je pobjeda zajamčena.

CSKA vs Khimki....A također kec,i ako od svih ovaj par mi je u najmanjem postotku(šta ne znači da i dalje nije velik postotak). CSKA postao sretno/spretno prvak europe,daleko najbolji roster europe,igraju doma,odmora imali dovoljno. Ja mislim da će naguzit Khimki da pred svojim navijačima pobjedonosno proslave naslov prvaka Europe i da zakroče ka naslovu prvaka VTB lige...Problema nemaju niti jedni sa povredama

Sretno svima

Jučer dan za 5+

Danas ovako....

Hokej pobjeda Rusa i Finaca.....Oboje izraziti favoriti,što sugerira i koeficijent.Igraju odlično,rosteri odlični,jeste da Rusi igraju vs Germana,ali roster im je zastrapujuć,iz tekme u tekmu su sve bolji i ja mislim da nema problema. Ni za jedne.

Na to se spaja Cleveland ,NBA....Torotno se ispuhao,dalje od učinjenog neće ići i kec je ovdje "ko kuća"....

Tko želi ima još Thiema u NICI,ATP....Seppi se vraća nakon ozljede,Thiem u životnoj formi,mislim da prolazi i ako tenis slabije pratim.

Košarica pobjeda MIlana....Naguzili Veneziju ove sezone više puta te i ako Venezija ima sada nešto bolji roster,Milanu je Gentile spreman,na centrima su puno jači od Venezije i ja mislim da je pobjeda zajamčena.

CSKA vs Khimki....A također kec,i ako od svih ovaj par mi je u najmanjem postotku(šta ne znači da i dalje nije velik postotak). CSKA postao sretno/spretno prvak europe,daleko najbolji roster europe,igraju doma,odmora imali dovoljno. Ja mislim da će naguzit Khimki da pred svojim navijačima pobjedonosno proslave naslov prvaka Europe i da zakroče ka naslovu prvaka VTB lige...Problema nemaju niti jedni sa povredama

Sretno svima

Problema sa povredama imaju , kod Khimkia ne igra Pateev , Davis i Augustine su upitni što je veliki minus za goste pošto su tri visoka igrača u pitanju. 

Problema sa povredama imaju , kod Khimkia ne igra Pateev , Davis i Augustine su upitni što je veliki minus za goste pošto su tri visoka igrača u pitanju. 

Tenk ju...

Ma ja na CSKA mislio...Pateev nije toliko bitan koliko Augustine koji im je jedan od najbitnijih pa još bolje na tip CSKA....Hvalaaa

galatasaray-Kayserispor 1 1.45

Danas se igra 34 kolo prve turske lige galatasaray igra kod kuce protiv kayserispora koji je na 14. mjestu međutim mislim da ce domaci ic po pobijedu jer imaju bod manje od osmanliaspora a mislim da gosti nece imat sanse protiv domacina kofcijent je mali ali siguran sam da ce taj par proci.

galatasaray-Kayserispor 1 1.45

Danas se igra 34 kolo prve turske lige galatasaray igra kod kuce protiv kayserispora koji je na 14. mjestu međutim mislim da ce domaci ic po pobijedu jer imaju bod manje od osmanliaspora a mislim da gosti nece imat sanse protiv domacina kofcijent je mali ali siguran sam da ce taj par proci.

Ne znam,Gala odmara neke prvotimce.... Sretno

Jučer dan za 5+

Danas ovako....

Sretno svima

Eto,Milano....KataFuckigStrofa...Skor doma protiv Venezije im je 32-2 i oni sada popuše,izbiju soma+....Katastrofa....Repeša ima svemirski brod u okvirima Talijanske lige,ali predstave su im u kranju ruku smiješne...

Uffff,baš sam se razočarao

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use