Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.5.2016.

IzudinB

Anketa  

19 glasova

1. 1. Manchester United - Bournemouth

2. 2. Hull City - Derby

Recommended Posts

Manchester Unitedova utakmica sa Bournemouthom je premještena za utorak zbog prijetnji bombom na Old Traffordu, a više o tome možete pročitati OVDJE. Ekipa Louis van Gaala više ne može završiti na četvrtom mjestu, nakon što je Manchester City odigrao neriješeno protiv Swanseaja u nedelju. Ali, Crveni đavoli će tražiti pobjedu pred svojim navijačima kako bi se vratili na tu petu poziciju koju im je preuzeo Southampton. S toga će moj ulog ići na Manchester United, a koeficijent je vrlo dobar. Što se tiče granice kartona na kladionici, još uvijek nisu izašli, možda čak i neće, ali ukoliko budu na bet365 odmah ih ubacim.

OzI6tEP.png

Još jedna vrlo važna utakmica za ulazak u Premier ligu, gdje se bore Hull City i Derby. Naime, ovo je uzvratna utakmica, u prvoj je Hull pobijedio sa 3-0 i mislim da će bez obzira na ta tri gola i kod kuće potvrditi taj prolazak sa pobjedom. Vrlo dobar Hull ove sezone, moj ulog ide na njih, koeficijent je veoma dobar.

d41WQ3y.png

Basiashvili @1.49

Ymer 2:0 in sets @1.53

Khachanov @1.20

Butorac/Lipskiy @1.25

Kvota: 3.4 @ marathonbet  Ulog: 3/10

Basiashvili po meni puno bolji u ovom duelu, igrac koji zna odigrati veoma dobro na Grand Slam turnirima. Dolazi posle osvojene titule challengera u Heillbornu i sigurno se oseca dosta samopouzdano te ce ici na pobedu. Lamasine domaci igrac, to je jedan od razloga zasto je kvota na Gruzijca 1.49 sto je po meni malo mnogo imajuci u vid iskustvo i razliku u kvalitetu. Ove godine Lamasine ima 4 meca na zemlji, od toga 2 pobede i zadnja 2 ispadanja u prvom kolu. Basiashvilli izgleda da je nasao pobednicki ritam i mislim da ovo dobija

Ymer i pobeda sa 2:0 u setovima. Momak koji vazi za veliki talenat i sigurno je zeljan participacije na turnirima kao sto je Rolland Garos. To je san mladjih igraca, ove godine na sljaci ima skor od 14-5 sto je itekako dobro buduci da je igrao i challenger a i ATP turnire. Padala su puno veca imena od Popka, koji igra samo challengere a i tamo mu nesto ne ide. Sve osim pobeda u 2 ubedljiva seta mladog Svedjanina bi bilo iznenadjenje

Khachanov kao i Basiashvili dolazi posle osvojene titule na challengeru u Samarkandu. Zemlja mu dobro lezi i ne bi smeo imati problema protiv danasnjeg protivnika. Hamou ce igrati pred domacom publikom ali je igrac koji se redovno muci protiv protivnika kao sto je Khachanov. Khachanov je znao izbaciti puno veca imena (2 puta Bedene, Bautista, set Ramosu) i mislim da ovo resava u svoju korist.

I na kraju Butorac/Lipskiy, mislim da je ocigledna njihova pozicija favorita i posle titule u Estorilu gde su delovali jako dobro racunam na njihovu formu i kvalitet. Sudeci po rezultatima dublova zadnjih mesec dana ne bi me iznenadilo da stvari odu  u drugom pravcu ali mislim da bi to bilo stvarno veliko iznenadjenje.

I moram probati jos jedan singl kod dublova:

Marrero/Verdasco - Pavic/Venus, Pavic/Venus @2.42 marathonbet   

Osvajaci ovog turnira prosle godine i logicno sada brane dosta bodova. Imaju za protivnike ne tako lak par ali ipak par koji igra prvi mec zajedno na sljaci ove sezone i prosto se to mora odraziti na kvalitet igre. Verdasco ne brilijira ni u singlu u poslednje vreme, sumnjam da ce uspeti pruziti puno bolju partiju u dublovima. Pavic i Venus su igrali tek 3 meca na sljaci u 2016-oj, igrali ATP turnir u Maroku gde su dobili prva dva kola u po 2 seta i onda u polufinalu ispali od para Duran/Gonzalez koji su kasnije i osvojili turnir.

Kvota je u padu i stvaro 2.42 je previse velika kvota. Meni je ovo egal mec, cak mozda i na strani para Pavic/Venus uzeci u obzir sve sto sam gore naveo.

Basiashvili @1.49

Ymer 2:0 in sets @1.53

Khachanov @1.20

Butorac/Lipskiy @1.25

Kvota: 3.4 @ marathonbet Ulog: 3/10

Basiashvili po meni puno bolji u ovom duelu, igrac koji zna odigrati veoma dobro na Grand Slam turnirima. Dolazi posle osvojene titule challengera u Heillbornu i sigurno se oseca dosta samopouzdano te ce ici na pobedu. Lamasine domaci igrac, to je jedan od razloga zasto je kvota na Gruzijca 1.49 sto je po meni malo mnogo imajuci u vid iskustvo i razliku u kvalitetu. Ove godine Lamasine ima 4 meca na zemlji, od toga 2 pobede i zadnja 2 ispadanja u prvom kolu. Basiashvilli izgleda da je nasao pobednicki ritam i mislim da ovo dobija

Ymer i pobeda sa 2:0 u setovima. Momak koji vazi za veliki talenat i sigurno je zeljan participacije na turnirima kao sto je Rolland Garos. To je san mladjih igraca, ove godine na sljaci ima skor od 14-5 sto je itekako dobro buduci da je igrao i challenger a i ATP turnire. Padala su puno veca imena od Popka, koji igra samo challengere a i tamo mu nesto ne ide. Sve osim pobeda u 2 ubedljiva seta mladog Svedjanina bi bilo iznenadjenje

Khachanov kao i Basiashvili dolazi posle osvojene titule na challengeru u Samarkandu. Zemlja mu dobro lezi i ne bi smeo imati problema protiv danasnjeg protivnika. Hamou ce igrati pred domacom publikom ali je igrac koji se redovno muci protiv protivnika kao sto je Khachanov. Khachanov je znao izbaciti puno veca imena (2 puta Bedene, Bautista, set Ramosu) i mislim da ovo resava u svoju korist.

I na kraju Butorac/Lipskiy, mislim da je ocigledna njihova pozicija favorita i posle titule u Estorilu gde su delovali jako dobro racunam na njihovu formu i kvalitet. Sudeci po rezultatima dublova zadnjih mesec dana ne bi me iznenadilo da stvari odu u drugom pravcu ali mislim da bi to bilo stvarno veliko iznenadjenje.

Oprez sa Khacanovom od Hamoua je vec jednom dosta lako izgubio i to je bio jedini put šta su se sreli, plus Hamou domaci igrac, po meni debelo premala kvota za ikakav rizik

Oprez sa Khacanovom od Hamoua je vec jednom dosta lako izgubio i to je bio jedini put šta su se sreli, plus Hamou domaci igrac, po meni debelo premala kvota za ikakav rizik

Jeste izgubio, medjutim momentum je bio potpuno drugaciji. Ako detaljnije pogledas, na tom turniru u Turinu je Hamou jedino nesto dalje dogurao, ostalo je sve bilo ispod proseka. Ove sezone je jos losiji, zadnja 2 meseca gubio 4-5 puta od igraca van top 500 sto je katastrofalno. Ipak, ostajem prvi svom tipu :)

Sad je pao tečaj sa sinoćnjih 1.90 na 1.67 . Na united . Šta se tu dešava... Prvo 1.33 pa 1.9 pa sad 1.67

Rekao sam ti,zadnja tekma,igraju doma,gosti odavno na godišnjem....Neće UTD poslat van "rezerve",vjerojatno će nekih rotacija biti,ali kada objektivno gledamo,nije dobro ni prvotimcima da nemaju tekme 14 dana tako da ja vjerujem da će UTD igrati u najboljem sastavu.... To je UTD,to je Teatar i nema tu mjesta da se rasprodaje i onako narušeni ugled ...... ;)

Barem je moje mišljenje takvo....

A čuj. Iskreno odlučio sam ne kontrirat pa šta bude. Jer imam na listicu PIK. tako da nadam se da će na poluvremenu već vodit i skrati mi muke i sekiranciju

Ja ću odlučiti kada vidim sastave navečer...... Naravno,ovisno o koeficijentu i kretnji istog.

Ovo su trenutni izostanci

(Ozljeda gležnja)

(Lower Back Injury) - BUR

(Suspenzija)

(Muscle Injury) - BUR

(Lower Back Injury)

(Ozljeda prepona) - BUR

(Ozljeda bedra)

(Ozljeda)

(Illness)

(Ozljeda koljena)

Gostima će nedostajati i prvi golman,Boruc...Navodno bolestan,i ako mislim da je otišao dečko na godišnji  :D

Ja ću odlučiti kada vidim sastave navečer...... Naravno,ovisno o koeficijentu i kretnji istog.

Ovo su trenutni izostanci

Darmian M.

(Ozljeda gležnja)

Distin S.

(Lower Back Injury) - BUR

Fellaini M.

(Suspenzija)

Rantie T.

(Muscle Injury) - BUR

Goss S.

(Lower Back Injury)

Smith A.

(Ozljeda prepona) - BUR

Januzaj A.

(Ozljeda bedra)

Rojo M.

(Ozljeda)

Schneiderlin M.

(Illness)

Schweinsteiger B.

(Ozljeda koljena)

Gostima će nedostajati i prvi golman,Boruc...Navodno bolestan,i ako mislim da je otišao dečko na godišnji :D

Ma meni je to najvjerojatnije nobet. Igraci gostiju su mislili da ce u nedelju zavrsiti sezoni i otici na svakako zasluzen odmor. Pitanje je koliko se njima sad igra, ipak 2 dana su sad izgubili radi te "neodgovornosti" domacina ( naravno da se nista njje moglo prepustiti slicaju unatoc raznim dogadjanjima u europi zadnjih mjeseci), pa stvarno i vjerujem da je golman otiso na godisnji haha. Mislim utd kako igra njima niti jedna ozljeda ne predstavlja hendikep ali bome niti neki oporavak im i nije bas neki plus. Tako da ovo ce bit cini mi se jedna dosadna utakmica

ja da čekam koji

Ma meni je to najvjerojatnije nobet. Igraci gostiju su mislili da ce u nedelju zavrsiti sezoni i otici na svakako zasluzen odmor. Pitanje je koliko se njima sad igra, ipak 2 dana su sad izgubili radi te "neodgovornosti" domacina ( naravno da se nista njje moglo prepustiti slicaju unatoc raznim dogadjanjima u europi zadnjih mjeseci), pa stvarno i vjerujem da je golman otiso na godisnji haha. Mislim utd kako igra njima niti jedna ozljeda ne predstavlja hendikep ali bome niti neki oporavak im i nije bas neki plus. Tako da ovo ce bit cini mi se jedna dosadna utakmica

listić s tim parom  ,branio bi ga sa x-om tečaj 4,sumnjivi su mi skroz, i s 1-im bodom uzimaju 5. mjesto a više ne mogu,ove godine su previše puta razočarali, i to je jedina utakmica koju u nedjelju nisam ni pogledao

ja da čekam koji

listić s tim parom  ,branio bi ga sa x-om tečaj 4,sumnjivi su mi skroz, i s 1-im bodom uzimaju 5. mjesto a više ne mogu,ove godine su previše puta razočarali, i to je jedina utakmica koju u nedjelju nisam ni pogledao

Ma sve stoji,ali postava UTDa bi trebala biti ovako

De Gea / Valencia, Blind, Smalling, Bortwick-Jackson -/ Herrera, Carrick / Lingard, Mata, Rooney / Rashford

Ne znam,ali ovih 1,8 koliko se trenutno nudi na ovakvu postavu mi se čini odličnim. Ovo je United,s obzirom na sezonu i sve turbulencije,ne očekujem nikakvo tankiranje od njih. U kranjem slučaju svi se i dalje bore da ostanu dio momčadi za sljedeću sezonu.

Ja čekam live,ako bude Man išao sa ovakvom momčadi,još ću nešto stavit na keca po 1,8...Nekih 500-600

Evo u cijeloj toj zbrci kod manchestera naso sam nesto sta moram probati.

Wayne rooney to score at anytime @ 2.75

Dakle wayne je odigrao jednu losu sezonu (doduse i ozljeda je tu uzela danak). Pozvan je u engleski tim za euro ( ipak je kapetan i najbolji strijelac engleske reprezentacije), ali i njemu je jasno da ima trenutacno napadaca u puno boljoj formi ( kane i vardy u prvome redu pa i sturridge koji je sklon ozljedama ali sada je konacno pronasao formu ( sto se engleza tice u odlicno vrijeme)), a kao neka poluspica tu je fenomenalni delle alli pa i ross barkley iz evertona. On ako zeli biti u udarnih 11 do pocetka prvenstva ( danas + pripreme) mora davat svojih 110% na utamicama i treninzima. Tako da mislim da danas rooney nece biti ne motiviran jer zeli pokazati i javnosti i sebi da jos nije za otpis. Mozda ce i LVG malo kalkulirati pa sacuvati martiala i dat wayneu priliku ispred njega i rashforda. ( moze wayne naravno i kao poluspica). Evo toliko od mene, ako rooney starta mogao bi dati gol ( prosli put kada sam ga igrao, protiv norwicha, je asistirao a mogo je dat)

Sretno

Krenulo je danas, evo jos jednog dubla koji mislim da ima dobre sanse da prodje:

Riske - Mladenovic, Mladenovic @1.76

Kukushkin - Bellucci, Bellucci @1.40

Kvota: 2.46  Ulog: 2,5/10 @ marathonbet

Mladenovic se dosta tipuje danas a ponajvise jer brani dosta bodova u Strasbourgu. Prosle godine je igrala finale i bila veoma blizu osvajanja. Imace i podrsku sa tribina posto igra pred svojom publikom. Inace, imala je dug gubitnicki niz ali mislim da je vreme da napokon odradi jedan dobar turnir. Riske ima bolju formu u zadnjih mesec-dva ali uglavnom igra toplo-hladno. Mladenovic bliza pobedi po meni

Bellucci osvajac ATP Geneve prosle sezone a ujedno i prvi osvajac ovog turnira. Igrace protiv Kukushkina koji je malo bio podigao formu u Rimu, dobio Pouillea i Corica sto je za svaki respekt i kasnije ispao od Murraya koji je osvojio turnir. Belluci isto posle losih rezultata imao solidan performans u RImu, dobio Monfilsa u 2 seta sto je stvarno impresivno pa onda Mahuta u 2 a u onom mecu protiv Djokovica dobio prvi set sa 6:0, sto se nije desilo Djokovicu vec duuze vreme. Igrali su samo jednom u martu ove godine, ali je Bellucci zbog povrede predao pri rezultatu 1:1. Mislim da se Bellucci oseca fit i samopouzdano i da danas ovo dobija!

Cekam i ja Man Utd i ne mislim se pokrivati. Gosti u losoj formi i ova pauza ce vise koristiti domacinu pogotovo nakon poraza protiv West Hama. Ono sto je izgledno su golovi kojih ce zasigurno biti. LVG zeli pobjedom zavrsiti prvenstvo u sto ne sumnjam. Osobno igrao Afobe daje glavom i Rashford daje za sitni ulog.

Tri para iz playoffa njemačke BBL lige:

Morgan R. over 16.5 @ 1.85 Premier

Raymar Morgan je krilni centar Ulma i jedan od najbitnijih igrača ovog tima , pogotovo uslijed ozljeda koje su ih zadesile gdje spada i Neunmann , visoki igrač koji bi Morganu uzeo nekoliko minuta da je na raspolaganju treneru Leibenathu. Tim slijedom događaja će ovaj dobiti barem tridesetak minuta što mu je u prošle tri utakmice bilo dovoljno da prebaci ovu granicu , pa mislim da će to i danas biti slučaj , tim više jer obje ekipe prakticiraju tekme na veći broj koševa.

Gunther P. over 13.5 @ 1.85 Premier

Gunther je startni playmaker Ulma te uz Morgana slovi za jednu od okosnica tima i od njega se danas isto tako mnogo očekuje. U prvoj utakmici je podbacio sa samo 9 poena uz katastrofalan šut iz igre , u druge dvije išao debelo iznad što mu daje prosjek od 19+ poena po utakmici u ovoj seriji. Uzima oko petnaestak šuteva iz igre što bi uz nekoliko bacanja moralo biti dovoljno za 14 poena. 

Paulding R. over 16.5 @ 1.85 Premier

Paulding je nisko krilo Oldenburga i ponajbolji igrač tima koji vodi Mladen Drijenčić. Igrao je sjajno kroz čitavu sezonu s čim je nastavio i u playoffu gdje je zabijao 18,26 i 30 koševa u zadnjoj tekmi koju je njegova ekipa dobila i smanjila ukupni rezultat na 2-1. Danas ćemo ga vjerujem gledati u istom izdanju jer će on uz Qvalea i Dugginsa morati napraviti prevagu na terenu , uzima oko petnaestak šuteva u prosjeku za 30-35 minuta na terenu što bi mu moralo biti dovoljno za 17 poena uzevši u obzir njegovu dosadašnju efikasnost. 

Izvinjavam se zbog kraćih analiza , utakmica brzo počinje stoga sam ih sveo na ono najbitnije. 

Ma sve stoji,ali postava UTDa bi trebala biti ovako

De Gea / Valencia, Blind, Smalling, Bortwick-Jackson -/ Herrera, Carrick / Lingard, Mata, Rooney / Rashford

Ne znam,ali ovih 1,8 koliko se trenutno nudi na ovakvu postavu mi se čini odličnim. Ovo je United,s obzirom na sezonu i sve turbulencije,ne očekujem nikakvo tankiranje od njih. U kranjem slučaju svi se i dalje bore da ostanu dio momčadi za sljedeću sezonu.

Ja čekam live,ako bude Man išao sa ovakvom momčadi,još ću nešto stavit na keca po 1,8...Nekih 500-600

Čak je i Martial najavljen. Igra najbolje sta trenutno ima na raspolaganju MuFc

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use