Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 16.5.2016.

IzudinB

Anketa  

17 glasova

1. 1. FC Kopenhagen - Nordsjaelland

2. 2. Grasshoppers - Vaduz

Recommended Posts

JJ u petak sam predložio juriti pobedu Šefilda tokom tekme...

Šefild prošao kao 6. u regularnom delu, ali oni su prethodni vikend odmarali gotovo ceo prvi timi i već su bili mislima u ovom duelu. Nemaju problema sa izostancima. Sa druge strane, Brajton je u poslednjoj rundi imao meč loptu sa Premijer Ligu, ali su ipak igrali remi pa je Midlzbrou ostao na drugom mestu. Danas će im nedostajati dva veoma bitna igrača zbog suspenzija (D Stephens i L Dunk), a takodje veteran Bobby Zamora je povredjen. Zavisno od razvoja tekme preporučujem pobedu domaćih u live-u. 

OK, defanzivac L. Dunk se vraća u tim večeras i Brajton će igrati na svom stadionu, ali ne bih preporučio igranje na njih. U prvoj tekmi oni su spletom nesrećnih okolnosti izvršili sve tri izmene već u prvih 50 minuta, a kasnije im se još jedan bitan igrač povredio tako da su meč završili sa 10 igrača. Stvarno ne znam da li će ta četvorka veoma bitnih šrafova igrati večeras (sigurno neće biti potpuno fit), ali znam da je Šefild u mnogo boljoj poziciji i da preko kontra napada možda dodje do još jedne pobede.  

18,30  1. ruska liga 

CSKA - FC Krasnodar  1  1,85

Cijela sezona svela se na današnji susret , iako gost nije nimalo bezazlen protivnik i znao je dobro nalupati moskovljane ,pobjeda u današnjem susretu znači i slavlje pred svojom publikom osvojenog prvenstva,tako  bi u zadnjem kolu 21. 5. potpuno rasterečeno putovali u Krasnodar k drugom klubu  iz tog grada koji če se pokušati spasiti od ispadanja,u svakom slučaju ako nisi spreman u jednoj utakmici  dati sve od sebe nisi ni zaslužio prvo mjesto,siguran sam da če moskovljani ipak htjeti sa svojom publikom proslaviti naslov u oproštajnoj utakmici sezone na svom stadionu,jedinica,dobar je i tip Musa daje gol 2,5

Musa za 1-0

JJ u petak sam predložio juriti pobedu Šefilda tokom tekme...

OK, defanzivac L. Dunk se vraća u tim večeras i Brajton će igrati na svom stadionu, ali ne bih preporučio igranje na njih. U prvoj tekmi oni su spletom nesrećnih okolnosti izvršili sve tri izmene već u prvih 50 minuta, a kasnije im se još jedan bitan igrač povredio tako da su meč završili sa 10 igrača. Stvarno ne znam da li će ta četvorka veoma bitnih šrafova igrati večeras (sigurno neće biti potpuno fit), ali znam da je Šefild u mnogo boljoj poziciji i da preko kontra napada možda dodje do još jedne pobede.  

Slazem se da nisu imali srece sa povredama, a i imali 2 suspenzije. Osim Dunka vraca se i Dale Stephens posle suspenzije. Bobby Zamora  je jedini hendikep i njegovo neigranje ce se sigurno osetiti, on je stari lisac i kao rodjen za ovakve tekme, ali boze moj, ima tu i ostalih dobrih pojedinaca koji mogu napraviti razliku na terenu. I ja isto nisam siguran u pobedu Brightona, ali dosta mi realno deluje to da uzimaju poluvreme. Napadace sigurno puno vise od gostiju i to bi se moralo odraziti na rezultat.

EDIT: Isprakva, D. Stephens ima suspenziju do 17-og tako da je danas OUT...

Edited by JackieJack

Imam listić na kojem čekam samo manchester. Šta mislite je će to proći ili da kontriram. Dobit je 3600 kn na 600 uloga

Ja bi to kontriro. U bet365 narasla kvota do 1.90. Nemoze ih nitko prestic. Europska liga englezima ionako nije prebitna, tako da mislim da ce se oni vise okrenuti FA-cupu jer FA-cup u engleskim standardima je ipak puno vaznijii od EL, a i osvajanjem kupa sredjuju dvije muhe jednim udarcem.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use