Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 15.5.2016.

Goksim

anketa  

23 glasova

1. 1. Swansea - Manchester City

• 1
      0
    • X
      4
    • 2
      19
  2. 2. Lazio - Fiorentina

• 1
      6
    • X
      12
    • 2
      5
  3. 3. Chelsea - Leicester

• 1
      8
    • X
      10
    • 2
      5

Recommended Posts

Kako sam i najavljivao, ponosno mogu i službeno objaviti da smo dogovorili eksukluzivan bonus za igrače iz Hrvatske sa Betfair kladionicom.

Betfair kladionica u suradnji sa SvijetKladjenja portalom omogućuje igračima iz Hrvatske bonus dobodošlice u iznosu do 200€. Dakle, zahvaljujući ovoj promociji svi igrači iz Hrvatske koji iskoriste ovu ekskluzivnu promociju dobiti će 100% bonusa na prvu uplatu do 200€. 

http://bit.ly/betfair-200eura-hrvatska

Ukoliko se registrirate, te uplatiti 50€, vaš iznos biti će udvostrućen te ćete na računu imati 100€. Naša preporuka jest da, ako ste u mogućnosti pogotovo pred EURO, iskoristite maksimalni iznos bonusa, te tako stvorite zavidnu banku. Dakle, ako iskoristite ovu ekskluzivnu promociju te uplatite 200€, dobiti ćete i bonus od 200€, odnosno vaše stanje će biti 400€.

AzyGaPt.jpg

Napominjemo kako bonus nećete dobiti ukoliko se registrirate preko početne stranice Betfair kladionica, budući da se radi o EKSKLUZIVNOM BONUSU gdje je pri registraciji potrebno koristiti ekskluzivni link za igrače iz Hrvatske! Također, trenutno najveći bonus koji imaju igrači iz Velike Britanije (UK), jest 30€ a zahvaljujući SvijetKladjenja portalu maksimalan bonus koji igrači iz Hrvatske mogu dobiti jest 200€! ;)

Napominjemo i kako su pravila okretanja bonusa i više nego fer. Iznos je potrebno okrenuti 5 PUTA, na koeficijent 1,50 ili veći, prije nego se zatraži isplata, što je u 90 dana, te uz euro2016 pred nama i više nego lagan posao.

Više o ovoj promociji, detaljnim objašnjenjima sa slikama kako otvoriti račun i preuzeti bonus kao i pravilima bonusa saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/promocije/betfair-bonus-200e-za-nove-korisnike/

Pročitajte pravila, vidjet ćete da je Hrvatska navedena kao zemalja za koju vrijedi promocija a bonus je već i testiran i provjereno radi! Također, u podforumu online klađenje otvoren je topic namjenjen ovoj promociji, pa molim da podijelite iskustva kako bi i drugima pomogli, odnosno da potvrdite da ste nakon registracije i uplate dobili bonus, ili prijavite eventualni problem.

Nadam se da ste zadovoljni ovakvom promocijom. Nije ju bilo jednostavno dogovoriti, a vjerujem da smo isposlovali i jako poštene uvjete bonusa (5x turnover) a imajte na umu i da igrači iz UK-a trenutno mogu dobiti maksimalno 30£ bonusa, a SvijetKladjenja je za igrače iz Hrvatske isposlovao vjerujem impresivan bonus, do 200€! 

Ukoliko već imate Betfair račun, mislim da se zbog ovakve promocije da razmisliti na koga, bi od prijatelja ili obitelji, eventualno mogli otvoriti račun kako bi iskoristili ovaj bonus. Zašto ne dobiti duplo i imati zavidnu banku pred euro, kada smo već ovo isposlovali!  ;)

Iskreno se nadam da ćemo do eura dogovoriti još neke, nagradne igre i promocije koje bi vrijedile za igrače iz svih zemalja, ne samo Hrvatske (sa Betfairom nažalost ta opcija nije bila moguća ali radimo na tome sa drugim kladionicama) do eura.  ;)

EKSKLUZIVAN LINK ZA BONUS

Kartoni za nedelju, u ovom trenutku su samo izašli za Premier ligu, čekamo ostale...

Premier liga

Arsenal - Aston Villa (16:00)

Sudac: Mark Clattenburg (3.45)

Prosjek ekipe 1: 1.11

Prosjek ekipe 2: 1.97

XOK6MEO.png

Chelsea - Leicester City (16:00)

Sudac: Craig Pawson (3.22)

Prosjek ekipe 1: 1.59

Prosjek ekipe 2: 1.35

XLCGqs6.png

Everton - Norwich City (16:00)

Sudac: Lee Mason (2.76)

Prosjek ekipe 1: 1.24

Prosjek ekipe 2: 1.68

XbRdH4V.png

Manchester United - Bournemouth (16:00)

Sudac: Jonathan Moss (3.29)

Prosjek ekipe 1: 1.70

Prosjek ekipe 2: 1.35

vgwrJcn.png

Newcastle - Tottenham Hotspur (16:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.57)

Prosjek ekipe 1: 1.54

Prosjek ekipe 2: 1.84

hqUmAO1.png

Southampton - Crystal Palace (16:00)

Sudac: Michael Oliver (3.76)

Prosjek ekipe 2: 1.54

SaTyClV.png

Stoke City - West Ham (16:00)

Sudac: Mike Jones (3.00)

Prosjek ekipe 1: 1.32

Prosjek ekipe 2: 1.51

PulErLV.png

Swansea City - Manchester City (16:00)

Sudac: Mike Dean (3.59)

Prosjek ekipe 2: 1.57

r1JylVC.png

Watford - Sunderland (16:00)

Sudac: Kevin Friend (3.26)

Prosjek ekipe 1: 2.03

Prosjek ekipe 2: 1.78

ZWIPq8L.png

West Bromwich Albion - Liverpool (16:00)

Sudac: Robert Madley (2.84)

Prosjek ekipe 1: 1.68

Prosjek ekipe 2: 1.70

Tv4A2jR.png

Stoke city - West ham over 2.5 cards @ 1.775

Dakle ova utakmica nije revijanog karaktera pa je granica od 2.5 kartona malo preniska. Dakle WH mora pobjediti kako bi ostao ispred southamptona i liverpoola ( za kojeg ipak nevjerukem da ce ici jako u svojoj utakmici, finale EL je ipak pred vratima), i izborio EL sljedece sezone sto sigurno zele s obzirom da sele na novi stadion i bilo bi ljepo kada bi tamo donijeli europski nogomet. Upotpunim jos prije utakmice al 2.5 kartona moram uzeti. Ima tu jos materijala, stvarno su niske granice ali to tokom subote ili nedelje kad malo jos proanaliziram ali ova me je bas ubola u oci.

(Moj dobar prijatelj mark je na arsenal-villa tako da cu i o tome par rijeci tokom Subote/nedelje)

( nedelja 15.5)

EDIT: Dakle Stoke-WH sudi Mike Jones. Sudac koji ima 6/10 overa u posljednim utakmicama. Zanimljivo je kod njega (statisticki barem) kada ode u over, odradi par overa za redom. U ovoj utakmici obje momcadi igraju za nesto. Gost igra za EL, a domacin za obaranje rekorda po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni premier lige, tako da nece to biti utakmica da se samo odradi

Arsenal - villla sam uzeo over kartona cisto radi granice od 2.5 a i sudca koji voli kartone. Alo je nekom i ova granica visoka, moze cekat da u live padne na 1.5, ali kako clattenburg voli karone nebi se cudio ranom kartonu

Palermo - Verona

Nevjerojatna situacija: Verona pobjedom u zadnjem kolu gubi 5 milijuna eura!

UOČI posljednjeg kola Serie A Verona je u nesvakidašnjoj situaciji, gdje bi pobjedom više izgubila nego dobila.

Naime, Verona u posljednjem kolu gostuje kod Palerma i već ranije je ispala iz lige, dok domaćinu treba pobjeda za opstanak. Pobjeda Palerma u tom okršaju odgovara i Veroni jer će više zaraditi ako ispadne Carpi, od kojeg Palermo ima vod više.

U talijanskom prvenstvu tri momčadi koje ispadnu dijele 60 milijuna eura od TV prava - Verona će dobiti 25 jer je u ligi duže od tri sezone, a Frosinone i Carpi dobili bi po 10 jer su kraće u prvoj ligi. 

U tom slučaju ostalo bi 15 milijuna eura, a taj novac pripao bi Veroni u slučaju da se odmah u sljedećoj sezoni ne vrati u prvu ligu. 

Međutim, ako Palermo ispadne od Carpija, onda će oni dobiti 15 milijuna eura, odnosno pet više od Carpija od kojeg su duže u ligi, pa bi Verona tako ostala bez pet milijuna eura bonusa. 

Iz Verone poručuju da će igrati pošteno, no kladionice baš i ne vjeruju u to jer je koeficijent na pobjedu domaćih samo 1.20.

Đokovic-Murray 22.5 over 1.80

PSK Rim 17:00

Murraya nevolim nikako i njegov tenis vracanja lopti sa crte dok protivnik nepogrijesi. Đole igra tenis zivota pun samopouzdanje u kojem dozvoljava sebi i opusteniju igru al kad zapne onds je to balet a ne tenis.Kvota na pobjedu Đokovica je vise nego dobra 1.55 vjerojatno ce i pasti do pocetka meca. Uzet cu gemove jer tesko da ce Muurey brejknit Novaka.Ocekujem maraton u prvom setu a poslije sta bude iako je favorit Novak mora to i pokazati na terenu.

Sretno svima

Malo fudbala za danas

Arsenal-Aston Villa 6+ golovi kv. 5.00

Germania 16:00 cisto na osjecaj.

Idemo ponovit jucerasnji dan pa na godisnji malo skijanje i tako...

Murraya nevolim nikako i njegov tenis vracanja lopti sa crte dok protivnik nepogrijesi. Đole igra tenis zivota pun samopouzdanje u kojem dozvoljava sebi i opusteniju igru al kad zapne onds je to balet a ne tenis.Kvota na pobjedu Đokovica je vise nego dobra 1.55 vjerojatno ce i pasti do pocetka meca. Uzet cu gemove jer tesko da ce Muurey brejknit Novaka.Ocekujem maraton u prvom setu a poslije sta bude iako je favorit Novak mora to i pokazati na terenu.

Sretno svima

Malo fudbala za danas

nole je daleko od tenisa života ako si gledao koji meč podosta se muči s obzirom kako inače igra..beluci uzeo set 6:0,nishikori 6:2 itd nadal ga dva put imao na brejku i nekim čudom se izvuče svaki put

Mišljenja sam da će i danas dobio ga je i prije 7 dana vjv i danas ce ponovit ,ali samo sam htjeo rec da je nole daleko od svoga najboljeg tenisa trenutno

Club Brugge-Anderlecht  1   1,75 unibet      win

Ovo igram vise po nekom osjecaju, 8 kolo belgijkog prvenstva i Brugge ima 3 boda prednosti u odnosu na Anderlecht. Sa danasnjom pobjedom bi Brugge napravio veliki, ako ne i odlucujuci korak ka naslovu prvaka, pa s toga vjerujem u njihovu pobjedu. Zadnji susreti bas i ne idu u prilog ovoj opkladi, ali mi se nekako cini da je Brugge u boljoj formi i nekako mi njegovi rezultati i igra djeluju uvjerljivije. Jos bih htio dodat da bi se ovdje moglo probat odigrati i vise od 2,5 gola jer nije rijetkost da njihovi medjusobi susreti obiluju pogodcima.  Od zadnjih 8 medjusobnih susreta je cak na njih od 7 bilo odg i 3+, jedino je zadnji susret koji je odigran prije mjesec dana zavrsio rezultatom 1-0 za Anderlecht. Sretno  ;)

nole je daleko od tenisa života ako si gledao koji meč podosta se muči s obzirom kako inače igra..beluci uzeo set 6:0,nishikori 6:2 itd nadal ga dva put imao na brejku i nekim čudom se izvuče svaki put

Mišljenja sam da će i danas dobio ga je i prije 7 dana vjv i danas ce ponovit ,ali samo sam htjeo rec da je nole daleko od svoga najboljeg tenisa trenutno

Sretno svima

Malo fudbala za danas

I ja mislim da je nole vs murray 22,5games over dobar pick iako je granica visoka, jer djokovic je imao 2 dana uzaredno 2 teska meca i mislim da mu nece biti lako prema murraya i da bi taj mec mogao lagano ici u 3 seta. Osobno nebi ulago neke velike novce na djokovica jer zna murray iznenadit.

Bradford - Millwall DNB 2 @ 2.25

Dakle, sljedi nam razigravanje za engleski championship. Susret domaceg bradforda, i millwalla kojeg vec duze vrijeme simpatiziram od svih klubova engleskih nizih liga. Ove sezone su ispali u league one, medjutim poslozili su se dobro i samo njihova gluposti ih je zaustavila prema izravnoj promociji. Naime gosti su za 2.mjestom zaostali 4 boda, a te bodove su na startu izgubili kada su u prve 4 domace utakmice osvojili velikih nula bodova. Ovo je susret 2. najboljeg domacina lige ( bradford) i 3. Najboljeg gosta lige (millwall). Dvije odigrane utakmice ove sezone su zavrsile sa jednom pobjedom bradofrda (1:0), te jednim nerijesenim ishodom (0:0). Sva logika tu nalaze under 2.5, medjutim domacinu nedostaje hanson (41/11), koji je i najbolji strijelac kluba. Doduse on se vodi pod upitnikom, pa mozda bolje pricekati postave. Kod gostiju izostanak nema. Uzeo sam DNB, jer ako domacima ne zaigra najbolji strijelac, a gostima su oba najbolja strijelca spremna ( morrison 15 pogodaka i gregorry 18 pogodatak), misljenja sam da bi millwall mogao izvuci barem nerijeseno, u najboljem slucaju i neku 1:0 pobjedu, jer u gostima igraju odlicno

I ja mislim da je nole vs murray 22,5games over dobar pick iako je granica visoka, jer djokovic je imao 2 dana uzaredno 2 teska meca i mislim da mu nece biti lako prema murraya i da bi taj mec mogao lagano ici u 3 seta. Osobno nebi ulago neke velike novce na djokovica jer zna murray iznenadit.

Jbg nije proslo, djokovic je jednosyavno bio preumoran a murray danas odlican

Fenerbahce vs Cska - najluda utakmica i najveci win ikad. Uvatim +9,5 na Fener, i ovi se totalno raspadnu. Sa prijateljem uzmem +17,5 na Fener, oni po sredini treće gube sa 21 razlike, već sam se prida. Na kraju 5 sekundi prije kraja Fener vodi sa +2, i završi x. Čudo neviđeno :D.

ma taj fener je najdebilnij klub ikad igrao sam sa1x na cska i boli me briga jučer sam poludio na onaj x oni danas opet ...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use