Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.5.2016.

IzudinB

Anketa  

34 glasova

1. 1. West Ham - Manchester United

2. 2. Dinamo Zagreb - Slaven Belupo

Recommended Posts

Evo jedna najava, više detalja kroz 48 sati! ;)

SvijetKladjenja portal je uspio dogovoriti EKSKLUZIVAN BONUS DOBRODOŠLICE za jednu od top 5 svjetskih kladionica, za igrače iz Hrvatske! 

Inaće, navedena kladionica već dugi niz godina nije imala bonus za igrače iz Hrvatske, a mislim da ćete biti zadovoljni iznosom bonusa koji je veći čak i od bonusa koji je namjenjen za igrače iz UK (Engleske) i drugih zemalja. 

Detalji promocije, upute i sl. biti će objavljeni kroz 48 sati.

Nažalost ovaj ekskluzivan bonus vrijedi samo i isključivo za igrače iz Hrvatske, jer drugačije nije bilo moguće dogovoriti ali zato pokušavamo dogovoriti bonus sa drugom kladionicom koji bi vrijedio i za igrače iz drugih zemalja.

Uglavnom, nadam se da ćemo nabildati račune do početka Eura, kako bi imali jaku banku... ;)

Pozdrav ljudi, evo novi sam na ovoj stranici. Ja sam Ico,dugogodisnji sam "kockar" . Iskljucivo pratim nogomet i tenis, a ponekad odigram i koju kosarku.Nadam se da cemo zajedno nesto i dobiti kroz ovo fino vrijeme koje dolazi.(RG,Olimpijske,EP)...
Za sutra ima zanimljivih teniskih parova.Po meni neizbjezn par mi je Berdych protiv Ramosa iako je Ramos uglavnom zemljas.Berdych jos uvijek hvata formu. Sjajna igra protiv Istomina. I Ferrer-a no onda je potpuno podbacio protiv Murraya, ocekivo sam vise od njega.Ramos takoder igra toplo/hladno.. Ali mislim ea ce ga Berdich dobiti na iskustvo, a i u medjusobn omjerima Berdich vodi 1:0
Drugi par koji igram je Bautista protiv domacina Lorenzia. Poslije Nadala moj najomiljeniji igrac.Stoga navijacki igram na Baustistu.
Monaco- Anderson, prvi set vise od 9.5 Anderson ima sjajan prvi servis. A Monaco s obzirom na iskustvo mislim da moze zadrzat 4 gema..
Od ostalih parova istaknuo bi jos Chardy-a 1 i
Paire -Wawrinka 2
Robert - Bedene vise gemova

danas objavljujem u rane jutarnje sate, da ne bi opet kasnio na prve utakmice hokejaškog SP (kvote iz Marathona)

Slovačka - Njemačka     konačni ishod Slovačka   1,41 (moguć pad kvote, padala je i jučer tokom večeri malo)

Zapravo sam iznenađen dosta velikom kvotom na Slovake. Za njih konačno jedno prvenstvo gdje nema oscilacija protiv nominalno slabijih ekipa i upisane su dvije sigurne pobjede ( Mađarska 4:1 i Francuska 5:1). Njemačka nije bezazlena ekipa, daleko od toga. Protiv Finaca doduše nisu imali nikakve šanse i tu je upisan poraz, no ono za čim mogu žaliti je poraz od Francuske na penale. Gledao sam cijelu tekmu i moram priznati da sam bio iznenađen prikazanim, te da su zaslužili pobjedu, ali ipak to je sport. Ekipa sastavljena uglavnom od igrača iz domaće lige uz par NHL-ovaca, od kojih možemo istaknuti Tobiasa Riedera koji za sada ima jedan pogodak, danas bi morala upisati i treći poraz te svoju sreću tražiti u duelima sa Bjelorusima i Mađarima, koji bi mogli biti bitni u izbjegavanju zadnjeg mjesta koje vodi nazad u diviziju 1 svjetskog hokeja. Slovake sam gledao protiv Mađara i dijelom protiv Francuza i moram istaknuti da djeluju dosta sigurno, a i obrana i golmani su na visokom nivou, te na tome temeljim razloge za ovu okladu, jer prema naprijed imaju dovoljno snage da zabiju poneki pogodak.

Viktor Troicki - Kei Nishikori   2   1,13 (i ovdje je moguć pad kvote, isti se dogodio i tokom večeri)

Možda nepotrebno igrati ovakve kvote, no Kei je igrač kojeg volim odigrati i koji svaki meč daje sve od sebe pa kako bude i to cijenim. Ove sezone na zemlji ima 7 pobjeda i 2 poraza. Prvi je u finalu Barcelone od Nadala, a drugi u Madridu od Novaka u polufinalu. Ništa za zamjeriti Keiu. Moguć je ovdje faktor umora, no Kei je stigao u Rim prije dva dana i vjerujem da se odmorio i skupio dovoljno snage za ovaj turnir. Viktor pak igrač koji može odigrati vrhunski tenis, no koči ga luda glava. Ove sezone na zemlji 2 pobjede ( Fucsovics u Barceloni i Gabashvili u prvom kolu Rima ) i 3 poraza ( Simon u Monte Carlu, Fognini u Barceloni i Kuznetsov u Madridu ). Zadnji susret ova dva igrača datira iz 2015. i točno sa ovoga turnira kada je Kei slavio sa 2:0, Također Kei ima još 3 pobjede protiv današnjeg protivnika ( 2 puta beton i 1 zemlja ). Danas vidim samo jedan mogući ishod a to je peta pobjeda Japanca.

Dinamo - Slaven Belupo   1   1,33  (zasad jedino na ovom paru nije bilo promjena kvote)

Ne vrijedi ovdje puno dužiti. Finale hrvatskog nogometnog kupa se igra na Gradskome vrtu ( Osijek ), gdje Dinamo traži 14. titulu u kupu, a Slaven svoju premijernu. Ok, nije Slaven loša ekipa, igraju dobar nogomet, no svi znamo kolika je razlika u snazi između Dinama i ostatka prve HNL. Odustni su samo oni kojih nema duže a to su Taravel, Pivarić i Goncalo. Samo Pivarić je onaj koji zapravo fali, tako da mlađi Mamić ima one najbolje na raspolaganju. Plus je svakako i brzi povratak Pjace, nakon ozljede ključne kosti, koji bi trebao biti najveća opasnost po gol Slavena. Uz pravi pristup cijele ekipe, Dinamo ovdje ne bi smio imati problema i dupla kruna bi morala biti osvojena već u regularnom dijelu utakmice.

PS (od hokeja eventualno bih još odigrao Mađarska - Francuska gol u drugoj trećini po kvoti 1,15, ako trebate nešto za zaokruživanje kvote, utakmica je to u kojoj obje ekipe su izjednačene i mogu se nadati pobjedi, pa 1/3 ne bih dirao zbog mogućeg opreznijeg ulaza u utakmicu, ali u 2/3 očekujem 1 sigurno, moguće i 2)

Rim 19,00

Sock.- Gofan 2  1,5

zbroj gemova 22,5 over 1,85

Mladi belgijac 13. na ATP ljestvici protiv mladog amerikanca,jednom su igrali Gofan dobio u 3. setu predajom,zanimljivo da su obojica u 1. kolu igrala 3 seta,i da su oba dva izgubili 1. set što se ne može desiti danas,ali mogučnost je velika za over gemova 22,5 nije velika granica za dva igrača kojai drže svoj servis,kao što sam spomenuo i onaj jedini meč je išao u 3 seta,tako da čak i sigurnija varijanta na gemove iako očekujem da malo iskusniji Gofan na kraju ipak slavi.

Rim 19,00

Sock.- Gofan 2 1,5

zbroj gemova 22,5 over 1,85

Mladi belgijac 13. na ATP ljestvici protiv mladog amerikanca,jednom su igrali Gofan dobio u 3. setu predajom,zanimljivo da su obojica u 1. kolu igrala 3 seta,i da su oba dva izgubili 1. set što se ne može desiti danas,ali mogučnost je velika za over gemova 22,5 nije velika granica za dva igrača kojai drže svoj servis,kao što sam spomenuo i onaj jedini meč je išao u 3 seta,tako da čak i sigurnija varijanta na gemove iako očekujem da malo iskusniji Gofan na kraju ipak slavi.

over da ali pobjeda goffina to bi izbjegao u sirokom luku u katastrofalnoj je formi

Slovačka - Njemačka     konačni ishod Slovačka   1,41 (moguć pad kvote, padala je i jučer tokom večeri malo)

Zapravo sam iznenađen dosta velikom kvotom na Slovake. Za njih konačno jedno prvenstvo gdje nema oscilacija protiv nominalno slabijih ekipa i upisane su dvije sigurne pobjede ( Mađarska 4:1 i Francuska 5:1). Njemačka nije bezazlena ekipa, daleko od toga. Protiv Finaca doduše nisu imali nikakve šanse i tu je upisan poraz, no ono za čim mogu žaliti je poraz od Francuske na penale. Gledao sam cijelu tekmu i moram priznati da sam bio iznenađen prikazanim, te da su zaslužili pobjedu, ali ipak to je sport. Ekipa sastavljena uglavnom od igrača iz domaće lige uz par NHL-ovaca, od kojih možemo istaknuti Tobiasa Riedera koji za sada ima jedan pogodak, danas bi morala upisati i treći poraz te svoju sreću tražiti u duelima sa Bjelorusima i Mađarima, koji bi mogli biti bitni u izbjegavanju zadnjeg mjesta koje vodi nazad u diviziju 1 svjetskog hokeja. Slovake sam gledao protiv Mađara i dijelom protiv Francuza i moram istaknuti da djeluju dosta sigurno, a i obrana i golmani su na visokom nivou, te na tome temeljim razloge za ovu okladu, jer prema naprijed imaju dovoljno snage da zabiju poneki pogodak.

Ja sam za danas izabrao druge dve tekme,a ovu nisam hteo da diram uopste :)

U principu se slazem da su Slovaci favoriti danas,ali...

Nemci su definitivno razocarali do sada...Nekako su se ocekivale bolje igre i ova ekipa Nemacke je unazad dosta godina najbolja repka Nemaca definitivno koju je ova zemlja imala...Ova ekipa moze da se nosi sa ekipama tog ranga poput Slovacke,ako bude koliko-toliko sve u redu ...Plus selektor Nemacke za ovaj mec je izvrsio nekoliko izmena u linijama,te mislim da ovde moze doci do iznenadjenja...nisam igrao ovaj tip,vec samo iznosim svoje misljenje,a tebi GL sa tipom...da prodjes tip  :)  poz

Nemci su definitivno razocarali do sada...Nekako su se ocekivale bolje igre i ova ekipa Nemacke je unazad dosta godina najbolja repka Nemaca definitivno koju je ova zemlja imala...Ova ekipa moze da se nosi sa ekipama tog ranga poput Slovacke,ako bude koliko-toliko sve u redu ...Plus selektor Nemacke za ovaj mec je izvrsio nekoliko izmena u linijama,te mislim da ovde moze doci do iznenadjenja...nisam igrao ovaj tip,vec samo iznosim svoje misljenje,a tebi GL sa tipom...da prodjes tip  :)  poz

Slovacka je na ovo prvenstvo dosla bez svih svojih zvijezda koje se u svadji sa savezom jer se ne slazu da je doticni izbornik na celu reprezentacije, i slazem se da Njemacka ima jako dobru repku, dobru vibru oko repke i jako lose rezultate za sada. Njemci su dosta ofenzivno orijentirani  i ja sam za sada najblizi overu 4.5 @1.7 na toj tekmi

GL svima

Evo jedno pitanje za one koji malo intenzivnije prate SP u hokeju.

Svicarska - Danska k.i. 1 @ 1.47

Kolko sam vidio svicarska je obje utakmice izgubila jednu na produzetke i jednu na penale. To odaje dojam da jednostavno nisu imali srece. Sad mene zanima jeli tu nesto drugo u pitanju il su to utakmice koje su mogle otici na obje strane pa eto svicarcina se dogodilo da su obje osle na krivu.

Gledam im nedjusobne susrete i svicarci imaju 9-0, barem iz zadnjih 9 koje ja vidim ( od 2003. godine)

To bi kombiniro sa sa anderson- monaco 2 i dobio jedan fini double

Slovacka je na ovo prvenstvo dosla bez svih svojih zvijezda koje se u svadji sa savezom jer se ne slazu da je doticni izbornik na celu reprezentacije, i slazem se da Njemacka ima jako dobru repku, dobru vibru oko repke i jako lose rezultate za sada. Njemci su dosta ofenzivno orijentirani  i ja sam za sada najblizi overu 4.5 @1.7 na toj tekmi

GL svima

momci svaka čast obojici, ja sam se malo zaletio sa pikom, jer iako sam bio zadovoljan viđenim kod Njemačke nisam mislio da će se otvoriti protiv Slovaka (unatoč saznanjima za velike izostanke), no danas u odgledanih 45 min ovoga susreta, dominantnija su ekipa na ledu i zasluženo bi morali odnijeti pobjedu. bravo još jednom 

Evo malo i nogometa od mene danas, jer ovo jednostavno moram probati

West Ham - Man. Utd total cards over 4.5 @ 2.025

Dakla, zadnja utakmica u povijesti na upton parku. Od sljedece sezone WH seli na olimpijski stadion. Ali kakvu cemo veceras gledati utakmicu.

Ulozi nemogu biti veci za oba kluba. WH pobjedom lovi plasman u EL kojega su izgubili porazom od swansea, jer je southampton dobio tottenhama. Man utd uza svu katastrofalnu igru i rezultate u ovoj pa i prosloj sezoni, samo bog zna kako su oni jos u igri za ligu prvaka. Dakle veceras X nikome nista ne znaci, pa vjerujem da cemo gledati jednu otvorenu utakmicu i vrlo ratnicki nastrojene ekipe, jer WH sigurno zeli upton park ispratit skalpom ovako velikoga kluba, a i bilic jedino njih nije svladao ove sezone od jakih engleskih klubova ( ako se ne varam).

Van gaal s druge strane igra za posao. Zna da ako izgubi ostaje bez LP I to je to sto se tice njegovor rada u Man utd ( naravno uz jos FA cup).

Sudi na Mike Dean, sudac sa dobrim prosjekom za engleski nogomet, a kod njega mi se svidja sto

I na utakmicama sa malo prekrsaja, sto ova sumnjam da ce biti, on ode u over ( pr. Arsenal- sunderland, 18 preksaja, 6 kartona)

Mozda bi jos probao ;

over 2.5 @ 1.8, iako utd nije overas u gosima, danas neamju sta cekati

DNB 1 @ 2.1

Poseban motiv kod domacina, pune tribine, bit ce to nabijeno emocijama a u takvim situacijama je sve moguce. Istina utd je u ok formi ali ima WH svoju sansu danas.

EDIT: ispricavam se na tipfelerima u svojim postovima, vecinu pisem preko moba pa nit ne skuzim

Evo malo i nogometa od mene danas, jer ovo jednostavno moram probati

West Ham - Man. Utd total cards over 4.5 @ 2.025

Dakla, zadnja utakmica u povijesti na upton parku. Od sljedece sezone WH seli na olimpijski stadion. Ali kakvu cemo veceras gledati utakmicu.

Ulozi nemogu biti veci za oba kluba. WH pobjedom lovi plasman u EL kojega su izgubili porazom od swansea, jer je southampton dobio tottenhama. Man utd uza svu katastrofalnu igru i rezultate u ovoj pa i prosloj sezoni, samo bog zna kako su oni jos u igri za ligu prvaka. Dakle veceras X nikome nista ne znaci, pa vjerujem da cemo gledati jednu otvorenu utakmicu i vrlo ratnicki nastrojene ekipe, jer WH sigurno zeli upton park ispratit skalpom ovako velikoga kluba, a i bilic jedino njih nije svladao ove sezone od jakih engleskih klubova ( ako se ne varam).

Van gaal s druge strane igra za posao. Zna da ako izgubi ostaje bez LP I to je to sto se tice njegovor rada u Man utd ( naravno uz jos FA cup).

Sudi na Mike Dean, sudac sa dobrim prosjekom za engleski nogomet, a kod njega mi se svidja sto

I na utakmicama sa malo prekrsaja, sto ova sumnjam da ce biti, on ode u over ( pr. Arsenal- sunderland, 18 preksaja, 6 kartona)

Mozda bi jos probao ;

over 2.5 @ 1.8, iako utd nije overas u gosima, danas neamju sta cekati

DNB 1 @ 2.1

Poseban motiv kod domacina, pune tribine, bit ce to nabijeno emocijama a u takvim situacijama je sve moguce. Istina utd je u ok formi ali ima WH svoju sansu danas.

EDIT: ispricavam se na tipfelerima u svojim postovima, vecinu pisem preko moba pa nit ne skuzim

Tek sad nazalost vidim, ali supersport daje 1.85 za over 3.5 kartona. Isplati se to i uz porez i mt za tu granicu. A ionako neam para na racunu supersport-a vec dugo, al evo ako netko stigne da zna da ima tamo niza granica

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use