Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 8.5.2016.

IzudinB

Anketa  

26 glasova

1. 1. Manchester City - Arsenal

2. 2. Real Madrid - Valencia

Recommended Posts

Bogata ponuda za nedelju!

Premier liga

Tottenham Hotspur - Southampton (14:30)

Sudac: Jonathan Moss (3.30)

Prosjek ekipe 1: 1.89

Prosjek ekipe 2: 1.56

mE2rgvS.png

Liverpool - Watford (17:00)

Sudac: Lee Mason (2.75)

Prosjek ekipe 1: 1.69

Prosjek ekipe 2: 2.00

q6hCKqu.png

Manchester City - Arsenal (17:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.68)

Prosjek ekipe 1: 1.56

Prosjek ekipe 2: 1.11

o0ZDbqa.png

Primera

Real Sociedad - Rayo Vallecano (17:00)

Referee: Santiago Jaime Latre (5.67)

Prosjek ekipe 1: 2.81

Prosjek ekipe 2: 3.06

FzVSFqB.png

Real Madrid - Valencia (17:00)

Sudac: David Fernández Borbalán (5.71)

Prosjek ekipe 1: 1.78

Prosjek ekipe 2: 2.75

6cXNt0t.png

Villarreal - Deportivo La Coruña (17:00)

Sudac: Javier Estrada Fernández (5.84)

Prosjek ekipe 1: 2.58

Prosjek ekipe 2: 2.19

yT2T9vc.png

Getafe - Sporting Gijón (17:00)

Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (5.88)

Prosjek ekipe 1: 3.19

H0OG6m4.png

Eibar - Real Betis (17:00)

Sudac: Juan Martínez Munuera (4.53)

Prosjek ekipe 1: 2.86

Prosjek ekipe 2: 2.94

JCcVE27.png

Barcelona - Espanyol (17:00)

Sudac: Jesús Gil Manzano (5.88)

Prosjek ekipe 1: 1.72

Prosjek ekipe 2: 3.14

rlH03az.png

Sevilla - Granada (17:00)

Prosjek ekipe 1: 2.56

Prosjek ekipe 2: 3.47

Bsl3rPF.png

Las Palmas - Athletic Club (17:00)

Sudac: Pedro Jesús Pérez Montero (5.33)

Prosjek ekipe 1: 2.64

Prosjek ekipe 2: 2.22

BSf82bv.png

Celta Vigo - Málaga (17:00)

Prosjek ekipe 2: 2.83

UUjaAXe.png

Levante - Atlético Madrid (17:00)

Sudac: Jose Luis González González (5.68)

Prosjek ekipe 1: 3.50

Prosjek ekipe 2: 2.33

sk3svjD.png

Nisam mogao ubaciti sve slike u jedan post ima neka zabrana, pa sam ovako. Nadam se da je pregledno i uredno :)

Serie A

AS Roma - Chievo (12:30)
Sudac: Domenico Celi (5.44)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 2.86
uOK4X0E.png

Atalanta - Udinese (15:00)
Sudac: Nicola Rizzoli (6.73)
Prosjek ekipe 1: 2.81
Prosjek ekipe 2: 2.67
zXqeCFx.png

Carpi - Lazio (15:00)
Sudac: Gianluca Rocchi (5.41)
Prosjek ekipe 1: 2.83
Prosjek ekipe 2: 2.72
lgixLcU.png

Fiorentina - Palermo (15:00)
Sudac: Daniele Orsato (5.80)
Prosjek ekipe 2: 2.61
hMNCnH8.png

Frosinone - Sassuolo (15:00)
Sudac: Angelo Cervellera (4.71)
Prosjek ekipe 1: 2.89
Prosjek ekipe 2: 2.36
tq7XYet.png

Sampdoria - Genoa (15:00)
Sudac: Paolo Tagliavento (4.93)
Prosjek ekipe 2: 2.19
8ddW2bB.png

Torino - Napoli (20:45)
Sudac: Antonio Damato (5.57)
Prosjek ekipe 2: 1.92
DZ3ZrhW.png

Verona - Juventus (20:45)
Sudac: Fabio Maresca (7.50)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.42
VEO6uxK.png

Evo vam jos jedan sure-bet za nedelju.

Real Madrid - Valencia

WilliamHill nudi 2.37 na over 55 BP (5.5 kartona)

Jb1JLkU.png?1

Dok bet365 nudi 2.00 na under 5.5 kartona

NmBhtXu.png?1

Kao primer sam uzeo ulozenih 600 eura, gde imamo sigurni profit od 50-53 eura. Mislim da je ovo ponovo solidan procenat cistog profita bez 1% rizika. Kladionice su isto dobre jer retko stavljaju limite (znam da u WH-u mnogi od forumasa imaju limit, ali znam da veliki broj drugih nemaju).

Sretno i pozurite!

Getafe - Sporting Gijón (17:00)
Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (5.88)
Prosjek ekipe 1: 3.19
H0OG6m4.png

Izravna borba za opstanak dva kola prije kraja, plus sudi vrlo dobar sudac za kartone. Ovdje očekujem, možda i dvoznamenkast broj kartona, prvenstveno jer će se igrati na nož zbog značaja utakmice. Nervoze će sigurno biti i svega što ona nosi, pogotovo kako se bude bližio kraj utakmice.

Uz to, danas pobjediti moraju Ajax, Barcelona i Benfica. Ako ijedna od navedenih ekipa kiksa vjerojatno gubi domaće prvenstvo. 

Na Ajax je koef. oko 1,20, na Barcelonu 1,10 a na Benficu čak 1,30 što mi se čini puno budući da gostuju protiv nemotiviranog domaćina i da je titula u igri... Naravno pod poretpostavkom da Sporting danas dobije (op. u trenutku pisanja teksta utakmica Sportinga još nije odigrana ali 1,10 je na njihovu pobjedu tako da bi trebali preuzeti vrh. Isto tako, Sporting ima bolji H2H tako da Benfica mora slaviti).

Uz to, Napoli bi vjerujem morao slaviti protiv nemotiviranog Torina. Napoli se bori sa Romom za drugo mjesto koje direktno vodi u Ligu Prvaka. H2H je u korist Rome tako da X Napoliju nije dovoljan, tj. bio bi treći ako ne pobjedi a Roma slavi.

Atletico Madrid igra protiv fenjeraša. Ne volim njihov stil igre, ali gužva je na vrhu i trebaju pobjediti i nadati se kiksu Barce. Koef. je oko 1,25. Ako su izbacili Bayern neće valjda danas ponoviti igru kao protiv PSV-a... 

Slobodno se nadovežite sa svojim prijedlozima ;)

Liverpool - Watford over 2.5 cards @ 1.57

Dakle granica od 2.5 se jednostavno mora ispratity pa postoje prijateljski susreti ti ovo dodje. Liverpool danas ocekujem u sarenije sastavu sa par mladica zeljnih dokazivanja, a znamo da ta zelja nekad zna bit i "pozitivno pretjerana" pa se u zaru borbe i napravi koji neiskusni i glup faul. Sudac mozda za kartone i nije najbolji ali granica od 2.5 se ne propusta.

Takodjer se slazem s onim sta ne reko kradijonicar da ce bit over 2.5, ja cak ocekujem i BTS&3+

I mozda jos cu odigrati
benteke to score anytime @ 2.20

i to cu povezati sa kartonima jer bet365 daje cuda nevidjena da se kombiniraju iz utakmice, a benteke bi mogao poceti u prvoj napokon. (Sturridge odigrao 89min u cet, firminjo 90 ako se nevaram, origi ne spreman jos tako da logicno mi je da benteke pocne danas)

EDIT: s ovime se naravno ceka dok postave na izadju

Evo jedan po meni lose postavljen kof za ovu situaciju premier lige gdje je sve gotovo.

Tottenahm-southampton OVER 2.5 @ 2.000

Ovoliki kof za momcadi koje u zadnjih 8 utakmica daju 2.25 gola po utakmici, imaju 5/8 overa u tim utakmicama. Southampton je u pilici uhvatit europski ligu, a tottenham nakon ispadanja iz utrke za naslov ce sigurno htjet se zahvaliti svojim navijacima. Medjutim southamton dolazi s 4:2 pobjedom na citiyem i siguran sam da mogu dati tu barem gol, a tottenham sam moze prebaciti 2.5. tako da mislim da ce tu bit dosta golova.

BET365 daje BTS @ 1.70
Sto isto nije lose.

Dvoznak na goste se vrednuje sa 1.67

Jedini izostanci je dele alli i dembele u totenhamu ali imaju igrace za pokriti to u ovakoj utakmici

Sviđa mi se opcija Luca Toni daje gol 3,60..

Čovjek igra svoju oproštajnu utakmicu večeras, u Veronu dolazi Juventus koji je desetkovan uz to su još i osigurali naslov prvaka i vjerujem da će se domaćin htjeti dostojno oprostiti od elitnog društva njatjecanja pogotovo će Toni dati sve od sebe da zabije u oproštajnoj utakmici klubu u kojem je proveo jednu sezonu ako se ne varam :)

Verona - juventus total cards over 5.5 @ 1.900

isitna je da je ovo najnebitnija utakmica serie a cijele sezone. Juve prvak, verona kdavno ispala. Ali uzeo sam ovo radi sudca. Sudio je serie B ovu sezonu, na prosjeku od 7.5 kartona sto vidimo iz prvoga posta. Vjerojatno covjek ima vece ambicije od sudjenja u serie B, pa su mu dali priliku da sudi serie A. On ce skgurno htjet gradit autoritet, da pokaze da s njim nema zaj***, a na kome bolje gradit autoritet nego na prvaku u nebitnoj utakmici, a to znaci kartonii.

Izasle su postave: verona u onako solidnoj postavi vjerojatno zele probati izvuc pozitivan rezultat protiv prvaka da barem se malo provesele prije ispadanja, a juve u mjesanom sastavu sa igracima iz drugog plana koji bi od zelje mogli dobit par kartona

Nije lose ni BTS @ 1.61

Sretno

EDIT:
Evo kako sam ja uplatio tako oni spuste granicu na 4.5

A na 5.0 se daje kof 2.050

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use