Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 7.5.2016.

IzudinB

Anketa  

37 glasova

1. 1. Leicester City - Everton

2. 2. Inter - Empoli

Recommended Posts

može,uplati pobjedu Norwich treba pobjedu da ne ispadne,a protiv takvih se ne igra ful ako ti ne treba a Mančesteru ne treba tečaj 4,8 uplati 1000 pa ako ne prođe imaš drugu priliku pobjeda Fulhama i Brentforda engleska 2. liga

sory  ne brentford več burnley ,a taj brentford na više od 2,5 gola

može,uplati pobjedu Norwich treba pobjedu da ne ispadne,a protiv takvih se ne igra ful ako ti ne treba a Mančesteru ne treba tečaj 4,8 uplati 1000 pa ako ne prođe imaš drugu priliku pobjeda Fulhama i Brentforda engleska 2. liga

oprosti ali kako to po tebi manchsteru netreba?? ako wast ham pobjedi,a oni izgube nece ici direktno u europsku ligu....

MLB - N.Y. Yankees - Boston:  Boston  over 3,5 poena  1,90

Pomalo sam krenuo s baseballom, dosad imam 5-2 i nadam se da i danas nastavljam u pozitivnom smjeru.

Boston je 5. napad lige i tako će biti cijele sezone. Ako će ući u playoff onda će im hitting morati biti mnogo bolji od osrednjeg pitchinga.

Prošli tjedan su u tri tekme protiv Yankeesa svaki put prošli ovu granicu.
Sinoć u prvoj tekmi kod Yankeesa nisu, ali ne zato što nisu dobro udarali, već zato što nisu bili s(p)retni u odlučujućim trenucima.

Puno se priča o kraju jučerašnje tekme, gdje ih je sudac, po mom mišljenju, gadno oštetio i vjerujem da će danas biti željni osvete.

Glavni razlozi za ovaj tip su:

1) pitcher Yankeesa Eovaldi - poprilično nestabilan ove sezone. S njim ne znaš na čemu. Može biti fenomenalan, a može biti i mizeran

kao upravo protiv Bostona prije tjedan dana kada su ga razmontirali sa 6 poena iz 10 udaraca.

2) dva ponajbolja bacača iz bullpena neće biti raspoloživa Yankeesima zbog umora. Po mnogima ponajbolji bullpen u ligi

danas će biti bitno oslabljen. Čak su i komentatori jučer rekli koliko je Yankeesima bila važna sinoćnja tekma,

jer za ovu današnju je "poprilično jasno" što će se dogoditi bez ove dvojice i s Eovaldijem.

Dakle želja za osvetom od sinoć + gl. bacač Yankeesa + nedostatak dvojca iz bullpena za ovaj tip.

Očekivao sam i veću granicu, ali kada sam vidio 3,5 za 1,90 morao sam uzeti za viši ulog.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use