Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.5.2016.


IzudinB

Anketa  

27 glasova

  1. 1. Slaven Belupo - Dinamo Zagreb

  2. 2. Volendam - Maastricht



Recommended Posts

Soccer » Italy » Serie B »
Bari - Cagliari
Today, 06 May 2016, 20:30
TIP: X (1X2, Full Time) po ~2.81
 
166 out of 180 users predict this (92%)
Average ROI of users who predict this: 1.97%

http://www.oddsportal.com/soccer/italy/serie-b/bari-cagliari-Q9nLLPpj/#1X2;2

Sumnjiva utakmica, puno tipstera tipuje na X za ovu tekmu, treba istražiti o čemu se radi, npr. možda podijele bodove jer obje ekipe odgovara takav rasplet..
Link to comment
Share on other sites

Slaven-Dinamo oba daju gol 1,75

Gorica-DInamo 2 oba daju gol 1,70

Prva utakmica Dinamo ce vjerojatno igrat sa dosta juniora a i Slaven ocekujem neki drugaciji sastav zbog finala kupa samim time ocekujem dosta golova

Drugi mec Gorici nije nista bitno tako da i tu ocekujem golijadu iako ce DInamo 2 biti oslabljen za par ovih boljih igrača...

Sretno

Link to comment
Share on other sites

kroz manje od sata počinje sp u hokeju, pa evo par tipova za prvi dan (kvote su iz Marathon kladionice)

 

Švedska - Latvija   Švedska daje gol u prvoj trećini  1,27

 

Šveđane ove godine stručnjaci ne svrstavaju u sam krug favorita, no i dalje je to respektabilna ekipa i nikako ih se ne smije shvatiti olako (ekipe poput Finaca, Rusa i Kanađana, od ostalih su oni ipak malo bolji). Ekipu čine uglavnom igrači iz domaće lige, pojačani sa par KHL i NHL igrača, koji će svakako pomoći svojim iskustvom. Latvija je po mome mišljenju solidna ekipa, ali ništa više od toga. Uglavnom se tu nalaze igrači iz domaćeg predstavnika u KHL-u, Dinama iz Rige, kojima društvo prave NHL i KHL igrači, te igrači iz par europskih ekipa, ali ništa vrijedno spomena. Glavna prijetnja Švedskim vratima mogu biti odlični napadači Grigensons i Daugavinš, no teško da će im to biti dovoljno. Očekujem dominaciju Šveđana od samog početka i njihov pogodak odmah u 1/3, te sam se zbog toga razloga odlučio za ovu okladu.

 

 

Finska - Bjelorusija   konačni ishod Finska  1,17

 

Fince mnogi na ovom SP vide u najužem krugu favorita za zlato. Ekipa im daje za pravo da se tome i nadaju. Sve linije pokrivene su iskusnim igračima koji definitvno znaju kako se igraju velika natjecanja, te će ekipu poznatu po dobrome klizanju i tvrdoj obrani, učini izrazito opasnom za sve protivnike. Prvi njihov protivnik su Bjelorusi. Njihova ekipa se sastoji od igrača Dinama iz Minska, te još nekoliko igrača iz ostalih KHL klubova. Kao najopasnije možemo istaknuti braću Kostitsyn, odlične napadače, kao što je i Platt, koji je dobio njihovu putovnicu za ovo SP. Gol brani Lalande koji je imao odličnu prošlu sezonu u CSKA. Doduše ni ova nije loša, no vidljiv je mali pad forme. Mogu biti opasni za sve ekipe u grupi osim za Fince i Kanađane, te se mogu nadati ponavljanju uspjeha od prošlog SP, kada su stigli od četvrt finala. Ipak danas vidim jedan jedini mogući ishod, a to je pobjeda Finaca, vrlo vjerojatno već u regularnom djelu.

 

 

Rusija - Češka  konačni ishod Rusija  1,36

 

Možda i najuzbudljiviji duel prvog dana, izuzev susreta Kanade i SAD-a, no kako su Ameri došli sa pomlađenim sastavom, taj epitet bi stavio nad ovaj susret. Rusi ciljaju zlato na domaćem ledu, i ekipa im daje pravo na takve planove. Spoj je to mladosti i iskustva, koji nošen podrškom domaćih navijača, može jako jako daleko, možda čak i do najsjajnijeg odličja. Protivnik na otvaranju je ekipa Češke. Česi su ovdje u jednom zanimljivom sastavu i definitvno neće biti lak zadatak nikome. Prolaz dalje ne bi smio biti doveden u pitanje, no ipak prvim bodovima teško da se mogu nadati danas. Iako ne očekujem laku utakmicu za Ruse, očekujem da pred domaćim navijačima ostvare uvodnu pobjedu, posebno iz razloga što su posljednje veliko natjecanje na njihovom tlu odradili katastrofalno (OI u Sočiju 2014. god.) i ovo im je određena šansa da se iskupe.

Link to comment
Share on other sites

U HNL ligi se već sve zna, ali mislim da će uprkos tome Dinamo ovdje ostvariti još jednu pobjedu u gostima. Dinamo koji je već prvak Hrvatske sa 79 bodova, dok je Slaven Belupo na sedmoj poziciji sa 39 bodova. Imam neki osjećaj da će ovdje biti i golijada, ali neki ne pretjerano velik ulog ide na Dinamo, jer je koeficijent vrlo dobar.

037t0lM.png

 

Da,već je vrijeme da Dinamo zabije više od 1 gola.... I bit će šareni sastav,ali bit će i Slavenov.....Slavenu ovo ništa ne znači,Dinamova mladost,sva lepršava,željna dokazivanja,a + mamić ma koliko rotirao ne želi izgubiti...Ja isto mislim da će Dinamo dobiti.

Link to comment
Share on other sites

St Pat's vs Derry City

Gosti su u boljem stanju što se tiče forme i izostanaka, na kraju neočekivano su bolje ušli u ovu sezonu od Svetaca. Ipak, ovo im je drugo uzastopno gostovanje i to može biti problem jer su pre neki dan igrali na najudaljenijem stadionu na ostrvu i to čitavih 120 minuta. To u ovoj ligi zna da bude veoma bitno mada ne mora biti presudno, ali trenutne kvote su iznad očekivanja (početne bile 2.10) i ovo je moj najjači bet ove godine bez obzira što će domaći tim igrati bez najboljeg strelca (i najboljeg napadača cele lige)...

St Pat's @2,48 pinnacle
 

Dundalk vs Galway United

Kvote jasno oslikavaju status ekipa u ovom duelu, ali možda bi bilo vredno uzeti BTS @2,20 bet365 (iako su gosti igrali liga kup meč pre neki dan) u slučaju da najbolji asistent lige R.Connolly bude fit za goste... 

 

Finn Harps vs Bohemians

Imo ovo je susret izmedju najugodnijeg i najneprijatnijeg iznenadjenja dosadašnjeg toka sezone. Vrsta tekme koju je veoma teško predvideti i koja bi lako mogla da se završi egal... @3,25 pinnacle

Link to comment
Share on other sites

Jedan NBA triple: 

Atlanta - Cleveland 2 @ 1.70 Premier

Serija drugog kola playoffa između Hawksa i Cavsa seli se u Atlantu gdje će domaćin pokušati nadoknaditi visokih 2-0 koje su gosti donijeli iz Ohia. U obje su utakmice Cavsi bili ti koji su dominirali , u prvoj tek malo neizvjesnosti pred početak zadnje četvrtine dok se u drugoj sve znalo već dosta ranije pa je Lu mogao kvalitetno odmoriti glavne igrače za ovu utakmicu. Atlanta će večeras prije svega morati odigrati mnogo bolje u obrani , Horford i Millsap su skakački nadjačani od Thompsona , Millsap je podbacio i protiv Jamesa u obrani , bili su dosta tromi u tranziciji što je omogućilo gostima dosta otvorenih šuteva i srušen rekord po broju ubačenih trica koji su držali Rocketsi i Magic. Bilo ih je čak 18 u prvom dijelu , od čega šest u režiji raspoloženog J.R. Smitha , a pridružili su mu se kasnije James i Irving ubacivši 27 i 19 poena za 28 odnosno 22 minute na parketu. Ispočetka sam mislio da će Hawksi pružiti barem dostojan otpor prošlogodišnjem finalistu , ali ni godinu kasnije nisu našli lijek za njih pa će biti dobro ako dobiju i tu jednu utakmicu za razliku od prošle sezone , kada su napomenimo završili prvi na Istoku. Gosti su odmorni , šuterski raspoloženi i odlučni da ovu seriju što prije privedu kraju kako bi imali što više vremena pripremiti se za polufinale konferencije gdje će imati nešto teži zadatak bio to Miami ili Toronto. Nemam razloga misliti da će večeras biti išta drukčije nego u prošle dvije utakmice , stoga predviđam prvu meč loptu za Cavse već uoči iduće utakmice.

Thompson T. over 8.5 skokova @ 1.85 Premier

Serija drugog kola playoffa između Hawksa i Cavsa seli se u Atlantu gdje će domaćin pokušati nadoknaditi visokih 2-0 koje su gosti donijeli iz Ohia. U obje su utakmice Cavsi bili ti koji su dominirali , u prvoj tek malo neizvjesnosti pred početak zadnje četvrtine dok se u drugoj sve znalo već dosta ranije pa je Lu mogao kvalitetno odmoriti glavne igrače za ovu utakmicu. Atlanta će večeras prije svega morati odigrati mnogo bolje u obrani , Horford i Millsap su skakački nadjačani od Thompsona , Millsap je podbacio i protiv Jamesa u obrani , bili su dosta tromi u tranziciji što je omogućilo gostima dosta otvorenih šuteva i srušen rekord po broju ubačenih trica koji su držali Rocketsi i Magic. Bilo ih je čak 18 u prvom dijelu , od čega šest u režiji raspoloženog J.R. Smitha , a pridružili su mu se kasnije James i Irving ubacivši 27 i 19 poena za 28 odnosno 22 minute na parketu. Thompson je svoju dobru partiju zaslužio skakačkim , a ne poenterskim učinkom pa je za samo 19 minuta skupio 7 skokova od čega čak četiri ispod protivničkog obruča. Igrao je malo zbog blowouta , čak 10-15 minuta manje no obično što večeras ne bi trebao biti slučaj jer ne očekujem baš totalno razbijanje Atlante pred svojim navijačima. U prvoj utakmici je za 40 minuta skočio čak 14 puta što mu ne bi trebao biti problem i večeras ako dobije neku pristojnu minutažu.

Aldridge L. over 22.5 @ 1.85 Premier

Vrlo zanimljivo četvrtfinale Zapada nastavlja se u Oklahomi gdje će Thunder dočekati sjajne Spurse. Malo tko je očekivao da će poslije prve utakmice i potpunog poniženja gostiju biti 1-1 u seriji , a zato su prvenstveno zaslužni Westbrook (29 pt) i Durant (28 pt) koji su u odnosu na prvu utakmicu prije svega bitno popravili selekciju šuteva , ubrzali su loptu i zadavali glavobolje vremešnim braničima iz Teksasa što je na kraju rezultiralo Pirovom , ali vrlo vrijednom pobjedom pred selidbu na domaći teren. Spurse ovaj poraz neće poljuljati , to je sigurno jer su ekipa koja ima iskustva s igranjem bitnih utakmica što ih ponovno stavlja u ulogu blažeg favorita , ali je za razliku od prošlog puta sve otvoreno , pogotovo ako Westbrook i Durantula ponove partiju otprije tri dana. No samo se jedno nije promjenilo u obje odigrane utakmice , a to je sjajan učinak krilnog centra Spursa LaMarcusa Aldridgea koji je u ovoj seriji na nevjerojatnih 75% kada je riječ o šutevima iz igre. Zabio je 38 u prvoj utakmici za 29 i pol minuta , što je recimo za poen manje od Leonardovog kompletnog učinka u čitavoj seriji , te 41 u drugoj za isto toliko minuta promašivši tek šest šuteva iz igre od dvadeset i jednog ispucanog. Sjajno se naviknuo na Popovichev sistem po dolasku iz Portlanda što se prolaznošću vremena sve bolje vidi , u Thunderu ga nisu uspjeli sačuvati dosad pa ne vjerujem ni da će večeras , tim više jer bi zbog vjerojatne rezultatske neizvjesnosti trebao dobiti punu minutažu.

lante pred svojim navijačima. U prvoj utakmici je za 40 minuta skočio čak 14 puta što mu ne bi trebao biti problem i večeras ako dobije neku pristojnu minutažu.

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use