Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.5.2016.

IzudinB

Anketa  

32 glasova

1. 1. Sevilla - Shakhtar Donetsk

2. 2. Liverpool - Villarreal

Recommended Posts

WilliamHill je prvi izbacio kartone na obe utakmice. Kuipers a i Kassai su svakako bolji izbor od Skomine i Cakira koje izbegavam vec neko vreme. Pogotovo Kuipers koji sudi mec izmedju Seville i Shakhtara.

ze0nf6Y.png?1

Po meni je ovo over 45 BP po kvoti 1.73, a vrlo moguce i over 55. Sevilla ce braniti rezultat koji su napravili u Ukrajini a Shakhtar itekako moze biti opasan iako su ga mnogi otpisali. Bice dosta prljave igre sa obe strane, Kuipers je u ovakvim utakmicama uvek bio na dobrom proseku, mislim da ce i sutra.

Btw, bezite i od Skomine veceras, ne bi me cudilo da i on podeli 2 kartona ko Cakir sinoc :)

Herbert/Mahut-Carreno Busta/Verdasco, Herbert/Mahut @1.31

Rojer/Tecau-Belluci/Mayer over 19.5 @1.86

Cuevas-Kyrgios over 22.5 @2.02

Kvota: 4.9

Ulog: 2.5/10

Herbert i Mahut apsolutni favoriti u odnosu na Carreno-Bustu i Verdasca. U Madrid dolaze sa titulom iz Monte Carla prosle nedelje gde su osvojili prvo mesto a pritom imali jako teske protivnike na putu do trofeja. Mislim da i ovde mogu barem do polufinala i da ce slaviti protiv ovih protivnika koji ne igraju bas dugo zajedno.

Rojer/Tecau su u drugom delu 2015-e bili u silaznoj putanji sto se forme tice. No, vreme je da polako tempiraju formu jer se blize Grand Slamovi. U zadnja 3 turnira su ispadali u prvom kolu, mislim da je red da jedan otvore pobedom, ali sumnjam da ce to biti ubedljiva pobeda posto Belluci i Mayer znaju igrati na sljaci. Izmedju ostalog, izbacili su par Cabal/Farah u trecem setu posle 2 tie breaka. Rojer/Tecau su znali cesto igrati tie breakove pa me ne bi cudilo da to bude slucaj i sutra. Mislim da i u slucaju 2 kraca seta (recimo 6:4 6:4) ovo ide u over, po meni vredno rizika na ovoj granici.

I na kraju jedan interesantan duel, mislim da ovo ide u 3 seta sutra. Sve naravno zavisi od Kyrgiosa jer je bio sklon oscilacijama izmedju setova no ove sezone deluje ozbiljnije i malo zrelije (onoliko koliko Kyrgios moze biti zreo). Cuevas je bas dobar na sljaci, igrao je dug mec protiv Monfilsa skoro do ponoci po nasem vremenu, ali verujem da moze odigrati jos jednu dobru partiju sutra. Kyrgios je tezak za brejkanje, danas Wawrinka nije uspeo iznuditi nijedan break, mislim da ce i Cuevas imati malo sansi za to. 

Herbert/Mahut-Carreno Busta/Verdasco, Herbert/Mahut @1.31

Rojer/Tecau-Belluci/Mayer over 19.5 @1.86

Cuevas-Kyrgios over 22.5 @2.02

Kvota: 4.9

Ulog: 2.5/10

Herbert i Mahut apsolutni favoriti u odnosu na Carreno-Bustu i Verdasca. U Madrid dolaze sa titulom iz Monte Carla prosle nedelje gde su osvojili prvo mesto a pritom imali jako teske protivnike na putu do trofeja. Mislim da i ovde mogu barem do polufinala i da ce slaviti protiv ovih protivnika koji ne igraju bas dugo zajedno.

Rojer/Tecau su u drugom delu 2015-e bili u silaznoj putanji sto se forme tice. No, vreme je da polako tempiraju formu jer se blize Grand Slamovi. U zadnja 3 turnira su ispadali u prvom kolu, mislim da je red da jedan otvore pobedom, ali sumnjam da ce to biti ubedljiva pobeda posto Belluci i Mayer znaju igrati na sljaci. Izmedju ostalog, izbacili su par Cabal/Farah u trecem setu posle 2 tie breaka. Rojer/Tecau su znali cesto igrati tie breakove pa me ne bi cudilo da to bude slucaj i sutra. Mislim da i u slucaju 2 kraca seta (recimo 6:4 6:4) ovo ide u over, po meni vredno rizika na ovoj granici.

I na kraju jedan interesantan duel, mislim da ovo ide u 3 seta sutra. Sve naravno zavisi od Kyrgiosa jer je bio sklon oscilacijama izmedju setova no ove sezone deluje ozbiljnije i malo zrelije (onoliko koliko Kyrgios moze biti zreo). Cuevas je bas dobar na sljaci, igrao je dug mec protiv Monfilsa skoro do ponoci po nasem vremenu, ali verujem da moze odigrati jos jednu dobru partiju sutra. Kyrgios je tezak za brejkanje, danas Wawrinka nije uspeo iznuditi nijedan break, mislim da ce i Cuevas imati malo sansi za to.

Sta kazes na berdYch - ferrer 2 @ 2.20.

Ceh me nije bas impresionirao u zadnjih par nastupa, nije ni ferrer doduse ali ipak,domaci teren, zemlja i to sto Ima 3:1 na zemlji protiv ceha mi govora da se mozda malo ipak previse favorizira berdYcha

Sta kazes na berdYch - ferrer 2 @ 2.20.

Ceh me nije bas impresionirao u zadnjih par nastupa, nije ni ferrer doduse ali ipak,domaci teren, zemlja i to sto Ima 3:1 na zemlji protiv ceha mi govora da se mozda malo ipak previse favorizira berdYcha

Kad bih birao izmedju njih dvojice pre bih odigrao Ferrera, pogotovo po ovoj kvoti.Ovo je egal mec 50:50, isto neki hendikep dolazi u ozbir. Na primer, marathonbet nudi +2.5 na Ferrera po kvoti 1.81...

Vidim nitko ne spominje monteira vs bennetau sto je po meni jako izgledna jedinica .Monteiro ove godine na zemlji 22-7 lako izlazio na kraj sa puno jacim protivnicima dok je julienu ovo 3 nastup na zemlji ove godine uz omjer 1-1,koef je dobar 1,65 ss sto je najvise radi domaceg terena jer nista drugo nije na strani bennetaua po meni fiks dana .ispravak monteiro omjer 15-7.

Liverpool će dati sve od sebe kako bi ostvario pobjedu kod kuće, ali Villarreal neće biti lagan tim. Očekuje se vrlo teška utakmica.

Očekuje se da će utakmica biti gruba sa mnogo žutih kartona, pa čak i crveni karton, također mislim da neće biti mnogo golova sudeći po njihovim posljednjim susretima i mogli bi čak ići i na produžetke ili penale.

Moj Pick: Liverpool – Villarreal – Over 4.5

a8zK1w1.png

ANALIZE

Rosol L.-Mektić N. 1,40 1
Nishikori K.-Gasquet R. 1,60 1
Murray - Simon 1.25 1
Berdych - Ferrer 2.20 2
Kyrgios - Cuevas 1.55 1

Rosol je prvi nositelj, igra protiv naseg Mektica koji challenger igrac dok je Rosol je vec dugo vremena na ATP razini, ovdje je 1.40 odlican koeficijent.
Drugi par sam se dvoumio izmedu toga para i Kyrgiosa i Cuevasa. Ali Cuevas je jucer odlicno odigrao, Nishikori je prosli tjedan igrao finale s Nadalom, ovdje ima dobar zdrijeb i mogao bi daleko.
Murray se polako sprema za GS, nije Simon nesto pouzdan zadnjih par meceva.
Berdych nije u bajnoj formi, Ferrer igra doma te na zemlji ima 3-1 protiv Čeha, mogao bi dobiti na škrge.
Kyrgios izbacio dvostrukog GS pobjednika u 2 tie breaka i nije mu pruzio break sansu. Igra fantasticno. Cuevas je igrao skoro do pola noci, 3 teska seta, mogao bi dobiti ako ce igrati kako zna.

Evo malo tenisa za početak:

R. Gasquet - K. Nishikori over 22.5 @ 1.8

dakle nishikori dolazi u fantastičnoj formi, sa dva uzastopna finala (miami i barcelona). Doduše izgubio je oba ta finala ali nitko mu to nemože predbacivati jer to su finala izgubljena od nadala i djokovića. Gasquet je u formi topli-hladno, doduše nije igrao barcelonu, uzeo je pauzu nadajući se da ćemu to malo pomoći. Ovaj tip uzimam iz razloga što gasquet ima 7:0 omjer protiv nishikorija, i očito da mu japanac leži. Radi stvarno fantastične forme japance nisam se odlučio na gasqueta ali za set svakako francuz ima šanse. Ne rijetko se u njihovim mečevima zna pojaviti i set 7:5 pa cak i tiebreak. 

(na mali ulog radi 7:0 omjer uzimam i pobjedu francuza po 2.25)

G. Simon - A. Murray total sets over 2.5 @ 3.00

dakle britanac je došao nakon dva tjedna bez turnira loviti formu za grand slam. Murray je odigrao 5 mečeva ove sezone na zemlji od kojih je dobio 4 i u ta četri 3 puta je gubio set.(Stepanek, Paire, Herbert). To su sve igrači koje bi 2. igrač ATP ljestive trebao dobivati  bez problema ( izuzev Pairea ajde on je 20 na ATP-u i nije u tako lošoj formi). Simon i murray su igrali 6 puta na zemlji omjer je 5:1 za britanca al je u 2/5 pobjeda izgubio set. Simon također u zadnjih par mečeva znao gubit set, ali je i pokazao da je sposoban uzeti set murrayu tako da sam se ja odlučio tu za meč u 3 seta. (probat cu također i over 20.5 po 1.8 kvoti)

Sretno

Ovo je teško za odigrati, jer su oba tima u odličnoj formi, navikli na pobjede i igrat će ovu utakmicu do zadnjeg atoma snage kako bi osigurali pobjedu. Gledajući njihovu formu u postizanju golova, na svakom međusobnom susretu je palo najmanje četiri gola. U posljednjih 12 utakmica Seville u Europa ligi je palo barem tri gola na svakoj od njih, a Sevilla je postigla najmanje dva u svakoj utakmici. Na pet od posljednjih šest utakmica Shakhtara u Europa ligi je palo najmanje tri gola u svakoj utakmici.

Moj Pick: Sevilla - Shakhtar | Over 2.5

FfDRgre.png

Harris P. over 15.5 @ 1.85 Supersport 

Regularni dio turske Super lige je gotovo pri kraju , danas se zaključuje 29. kolo što će u Usaku započeti istoimeni Sportif i Gaziantep. Obje ekipe trenutno drže mjesta koja ih vode u doigravanje , domaćin je šesti na omjeru 15-13 dok su gosti odmah iza njih s porazom više i logično pobjedom manje , tako da će današnjem pobjedniku trijumf vrijediti dvostruko jer znači i udaljavanje od barem jednog od pratitelja. Kažem 'jednog od' jer obje ekipe imaju o mnogo čemu više za misliti osim današnjih protivnika , Karsiyaka bi se eventualnom pobjedom u svojoj tek 28.utakmici mogla ugurati ispred njih dok bi u suprotnom scenariju Buyukcekmece pomjerio Gaziantep dva mjesta ispod tako da bi posljednje kolo dočekali van mjesta koja vode u doigravanje. Iza je još i Bešiktaš s jednakim omjerom kao i Buyukcekmece uz nešto slabiju koš razliku. Igraju danas protiv Banvita u gostima kojem je pobjeda također potrebna kako bi učvrstili petu poziciju jer na četvrtu ne mogu , stoga ćemo znati dosta više o daljnjim sudionicima post sezone koju su već osigurali Efes , Fener i Darussafaka. Što se tiče konkretno ove utakmice , za Usak su večeras po nekim informacijama upitni talentovani 22-godišnji bek D'Angelo Harrison (13.4 ppg) te iskusni play Giordan Watson (11.9 ppg) koji su primjerice u zadnjoj utakmici s ovim protivnikom ubacili kombinovano 31 poen. Najefikasniji u toj utakmici , kao i već dugo vremena je sjajni krilni centar Paul Harris čija će krila danas morati nositi Usak ka novoj pobjedi. Sedam od zadnjih devet utakmice je išao preko ove granice dok se u ovim ispodprosječnim partijama vrtio oko ove granice (Efes 11 pt , Bešiktaš 12 pt). Provodi u prosjeku 35 minuta na terenu što bi i danas morao biti slučaj jer se blowout nikako ne očekuje , pa mi je 16 poena za njega bez i sa Harrisonom i Watsonom itekako dostižno.

Europska liga

21:05 Sevilla - Shakhtar

tip: over 4,5 kartona @ 1,80

kladionica: bet365

Sudac: Kuipers – ove sezone je pokazao 5 ili više žutih kartona u 19/38 (50%) utakmica. Što se tiče europskih utakmica tu ima nešto bolji rezultat, gdje je u 4/7 (58%) utkamica pokazao više od 4 kartona.

Sevilla je posljednju prvenstvenu utakmicu odigrala s B sastavom te su tu pokazali koliko im znači ova utakmica i koliko bi im značilo prolaz u finale. Lov na svoje treće uzastopno finale EL kreću s dobrih ali potpuno otvorenih 2:2 iz prve utakmice.

Ove sezone na domaćem terenu imaju  prosjek od 14 napravljenih prekršaja te 2 dobivena kartona po utakmici. S obzirom da se od Shakhtara očekuje vrlo napdačka igra jer moraju tražiti pogodak, vjerujem da će biti minimalno na prosjeku od 2 kartona iako ih večeras očekuje iznad prosjeka!

U prvoj utakmici su napravili čak 17 prekršaja i dobili 3 kartona, kod suca (Marciniak) koji je definitivno u rangu s Kuipersom.

Shakhtar je u prvoj utakmici imao vodstvo od 2:1, ali tada su se okrenuli čuvanju rezultat i to ih je koštalo, jer su u 82' dobili gol iz penala za izjednačenje te tako Sevilli osigurali prednost iz prve utakmice. Gostujući trener Lucescu je izjavio da su svjesni pogreške koju su napravili (čuvanjem rezultat) te da ovaj put neće biti zatvaranja, nego napadačka igra.

Vjerujem da će se to uistinu i ostvariti jer Shakhar drugačije ne zna igrati. Za okladu je to fenomenalno jer će ostavljati puno slobodnog prostora i u takvim situacijama su prekršaji (za kartone) neizbježni.

Što se tiče agresivnosti, Shakhtar je potpuno drugačija momčad kod kuće i u gostima. Ove sezone u gostujućim utakmicama EL i LP su u 6/8 (75%) utakmica dobivali 3 ili više kartona (u 5/8 utakmica su dobili 4 ili više).

Kuipers kao sudac nije idealan izbor ali ovo je utakmica sezone za obje momčadi. S obzirom na gore navedeno te da očekujem aktivan rezultat do kraja utakmice ova oklada ima vrijednost i ja ju uzimam!

Sevilla - Shakhtar Donetsk oba daju gol @ 1.70 / x2 @ 2.35 / prolaz Shakhtar @ 4.00 Supersport

Uzvratne utakmice polufinala Europske lige su na rasporedu večeras u okviru kojih će se na Ramon Sanchez Pizjun stadionu u Andaluziji sastati Sevilla i Shakhtar. Sevilla je iz Donetska donijela prednost od dva gola u gostima stoga imaju solidnu zalihu pred ovaj meč , stvorenu iz jedanaesterca dosuđenog u kasnim trenutcima susreta kojeg je realizirao Gameiro. Prethodno su poveli golom Vitola što je Shakhtar do poluvremena anulirao preko Marlosa odnosno Stepanenka. Bila je to dosta otvorena utakmica što se i očekivalo od ovih ekipa , obrane su ponovno bile u drugom planu , posebno ona gostujuća oštećena neigranjem Kolodziejczaka (27/0) , Andreollia (7/0) i Tremoulinasa (24/0) kojeg ćemo večeras najvjerojatnije vidjeti barem na klupi , dok se ponovno povrijedio veznjak Krohn-Dehli (27/1) slomivši nogu samo par minuta po ulasku u igru , dok je za danas otpisan još i Reyes (24/1). S druge strane , Shakhtar je upitan Srna (19/2) , Dentinho (13/2) i Gladkiy (16/3) , Freda (12/2) sigurno nema zbog suspenzije , a od ranije je vani i Azevedo (6/0). U posljednjoj utakmici protiv kijevskog Dynama su poštedili neke igrače za ovaj susret , prvenstveno u zadnjoj liniji gdje nije bilo Rakitskya , Kuchera i Ismaila , Taisona je odmjenio Bernard , a Ferreyru Da Silva koji bi večeras mogao i dobiti neke minute s obzirom da je Dynamu dao dva gola u toj pobjedi od 3:0. Iskreno , mislim da Shakhtar ovdje može i proći jer su formom i igračkim kadrom za nijasnu u boljoj situaciji od domaćih , ali uzimam u obzir da je Sevilla već stalni gost u završnicama Europske lige stoga mi se gol na svakoj strani čini kao najbolja opcija.

DeRozan D. over 22.5 @ 1.85 Supersport

Druga utakmica druge runde playoffa između Raptorsa i Heata igra se ponovno u Torontu koji je prije par dana osvojen pobjedom gostiju od +6 nakon produžetaka. Rapsodiju slovenačkog playa Gorana Dragiča (26 pt) iz prvog dijela podržao je Wade (24 pt) što je uz iskusnog Johnsona (16 pt) bilo dovoljno da Miami napravi brejk već u prvoj utakmici i ozbiljno poljulja šanse Raptorsa za finale Istoka. Valanciunas (24 pt , 14 rb) DeRozan (22 pt) i Ross (19 pt) su bili jedini koji su nešto uspjeli napraviti u toj utakmici , nedovoljno oporavljeni Carroll (10 pt) nije bio na svom nivou , Lowry (7 pt / 3/13 iz igre) je u potpunosti zakazao dok su ostali dali tek stidljivi doprinos ovom porazu. Danas će to morati ići mnogo bolje jer 0-2 pred odlazak na Floridu zvuči katastrofalno , tim više što su vidjeli kako je Miami igrao u prve dvije utakmice na svom terenu protiv Charlottea stoga vjerujem da će Raptorsi večeras moći i morati do pobjede ako žele zadržati kakve-takve šanse u ovoj seriji. Tu će prije svega morati briljirati DeRozan koji je u seriji protiv Indiane i sjajnog Georgea pokazao da je tu kada ekipa računa na njega , stoga će bez obzira na sjajnu obranu Heatovih vanjskih igrača vjerujem nastaviti u istom ritmu. U regularnom dijelu sezone je u čak tri navrata išao 30+ poena protiv ovog protivnika , i to u tri posljednje utakmice s tim da im je u Kanadi davao 33 i 38 poena. Večeras im je utakmica biti ili ne biti , a kako ne mogu računati na onako raspoloženog Rossa ili uopće raspoloženog Lowrya , očekujem da DeMar predvodi momčad do izjednačenja pred selidbu serije na Floridu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use