Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.5.2016.

Goksim

Real Madrid - Manchester City  

35 glasova

1. 1. Real Madrid - Manchester City

Recommended Posts

NHL - Pittsburgh - Washington:   K.r.  2  1,85

Pitt. vodi 2:1 u seriji.

U Game 3 Wash. je izdominirao Pitt. (udarci na gol 49:23), ali su nesretno izgubili 2:3.

Kada dobiješ gol glavom u hokeju i pogodiš 2-3 stative onda ti je suđeno izgubiti.
Do jučer sam bio 50-50 da odigram ovaj tip, a onda sam saznao da je najbolji D-men Pitt. Letang dobio tekmu suspenzije i večeras ne igra.

Nikad nisam cijenio tog igrača zbog njegove prgavosti i loše obrambene igre,

ali ove sezone igra fenomenalno i potpuno se nezasluženo ne nalazi među top 3 D-mena lige.
Čovjek igra gotovo 30 min po tekmi + glavni quarterback na PP.
Mislim da sam dovoljno napisao koliko je zapravo važan ovom Pitt., a ako se zna da im se i no. 2 D-men ozlijedio u Game 2

onda je jasno koliko će Pitt. biti oslabljen u ovoj tekmi.

O Wash. neću trošiti previše riječi samo ću prenijeti izjavu "velike osimice":

"We have to play physical. Not them," Ovechkin said "Their guys don't like to play physical.

Obviously, their D is not that physical. We're bigger and stronger and we have to use it."

Sve ovo ne znači automatski da je ovo dvica "ko kuća" jer Pitt. ima odlične napadače, niti očekujem lagani prolaz,

ali ovo je za Wash. presudna tekma i ako Pitt. ode na 3:1 teško će se vratiti.

Uzevši da je Letang pod suspenzijom i "must win" ovo ću ispratiti za viši ulog.

Sta mislite del potro vs sock 22,5 games over?

Jest da je del potro izbacio meni super thiema ali mladi thiem je bio umoran od dugog finala u munchenu to se je videlo u igri. Danas igra protiv jacka socka koji uopste nije slab i mogao bi i tu pobjediti jer del potro nije bas u nekoj formi vidi se tu da je nekad bio jako dobar ali povreda je tu bila i to se jako pozna na njegovom backhandu. Mislim da nece biti lako ni jednom ni drugom..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use