Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 3.5.2016.

Goksim

Bayern - Atletico Madid  

31 glasova

1. 1. Bayern - Atletico Madid

Recommended Posts

A opekli smo se na cakiru, al ne moze niti on tolko prastat kad ovi manijaci krenu lupat. Vidit cemo

Taman sam se spremio da ispratim na jace over kartona u uzvratnim i u LS i u LE i onda nam UEFA kao namerno ponovo dodeli  Cakira i SKominu  :angry: Slazem se, branice Atletico rezultat i bice dosta udaranja ali sa njim se nikad ne zna, ne volim igrati sudije poput njega, a pogotovo poput Skomine.

Nadam se da ce LE dobiti dva bolja arbitra. Recimo Bebek i Rizzoli ne bi bili los izbor  :D 

Bayern 1 i da će Atletico Madrid imati više offiside-a...

Pobjedu Bayerna ću igrati navijački, ali realno gledajući sumnjam da mogu izgubiti na domaćem terenu.

Što se offside tiče, poznato je kako igra Atletico, cijela odbrana je ispod gola, tako da Bayern neće baš imati prilike da dodje u offisde, dok je Bayernova odbrana uvijek blizu centra a Atletico će igrati na kontre 99.99%, tako da bi Grizman dosta puta mogao biti u offiside-u.

Taman sam se spremio da ispratim na jace over kartona u uzvratnim i u LS i u LE i onda nam UEFA kao namerno ponovo dodeli Cakira i SKominu :angry: Slazem se, branice Atletico rezultat i bice dosta udaranja ali sa njim se nikad ne zna, ne volim igrati sudije poput njega, a pogotovo poput Skomine.

Nadam se da ce LE dobiti dva bolja arbitra. Recimo Bebek i Rizzoli ne bi bili los izbor :D

E ako dodje bebek... To bi bilo savrseno. Iakp sumnjam da ce ga stavit nakon one kartonijade u bragi haha. A rizzoli bi mogo

2.1 Bayern to qualify?

Ja bih htio da prođe Atletico zbog istog razloga kao što sam htio da Leicester osvoji naslov, ali...

Na svom domaćem terenu gdje im i dimenzije stadiona odgovaraju te uz podršku brojnih navijača, Atletico se grčevito borio za tih 1-0.

Bayern kući nije isti vani kao i doma, te se ne mogu oteti predosjećaju da će proći dalje.

Šta vi mislite?

Bayern - Atletico Madrid

šta mislite - over 2,5 bet 365 2,07

Bayern mora jednostavno zabiti min 2 gola, ako ne i više radi prolaza. S druge strane, gost sigurno se neće cijelo vrijeme braniti, treba također barem jedan gol da sačuva minimalnu prednost iz prve tekme.

Povezati s ovim odličnim koef još jednim parom sa srednjim ulogom.

Edited by Pique

Sta mislite thiem vs del potro tip1. Ja mislim da je mladi thiem na mnogo visom nivou nego argentinac koji bas nije isti nego pred povredom. Kvota 1,4 bas nije nesto ali svejedno mislim da je thiem bolji i da bi to trebalo proci.

Meni je to pre no-bet. Thiem jeste favorit ovde ali dolazi posle iscrpnog turnira gde je igrao finale u nedelju u 3 duga seta. Sad cu izbaciti par predloga, pa vidi sta ti se svidi :)

Karlovic-Kudla over 22.5 @1.70 Wwin

Must-take tip. Karlovic je pozitivno iznenadio u Istanbulu prosle nedelje stigavsi do polufinala gde je izgubio od Dimitrova u 2 seta 6:7 6:7. Pre toga su pali Lajovic i Granollers Pujol. U sva 3 meca je bio preko ove granice, i bez obzira sto sljaka nije toliko brza podloga kao hard ili trava, Ivo i dalje pruza dobre partije i tesko ga je brejknuti. Kudla i nije neki sljakas tako da ne verujem da ce danas biti veca pretnja po Karlovica, ali i on ima solidan servis i forehand tako da ocekujem da on forsira duze razmene gde je Karlovic slabiji. Sve u svemu nekih recimo 7:6 6:4 bi bilo dovoljno za prolaz ovog tipa sto je skroz realno

Pella-Kyrgios over 9.5 first set @1.75 Wwin

Ukratko, Pella je bolji sljakas nego sto to rezultati ove sezone na sljaci pokazuju. Moze on parirati dobrim serverima poput Kyrgiosa. Kyrgios kao i Karlovic je stigao do polufinala Estorila prosle nedelje i onda ispao od Almagra koji je kasnije i osvojio naslov. Pre toga je igrao protiv Corica i Cervantes i oba meca su imala po 10 ili vise gemova u prvom setu. Mislim da mozemo ocekivati slican scenario i danas, a ovo mi je nekako sigurnije nego over 21.5

Raonic-Dolgopolov over 22.5 @1.91 WilliamHill

Raonic je juce igrao protiv Bellucija gde je prvi set dobio u tie-breaku a drugi ubedljivo sa 6:1. Belluci je izgubio svu nadu pri polovini drugg seta pa otud i ovako ubedljiv rezultat. Inace, i ovo je super tip za over gemova, i jedan i drugi ove sezone na sljaci imaju ubedljive overe, Dolgi samo jednom ove sezone na sljaci ostao ispod ove granice a cak 7 puta isao preko. Raonic isto u Monte Carlo davao setove puno slabijim igracima od Dolgija, mislim da cemo danas ponovo videti tesan mec i verovatno barem jedan TB

Lopez/Lopez - Klaasen/Ram, Lopez/Lopez @1.57

Lopez/Lopez su na sljaci puno jaci od Klaasena i Rama. U Barceloni pre nedelju dana su stigli do polufinala i izgubili u 3 seta. Danas ponovo igraju pred svojom publikom i dosta sam siguran u njihov trijumf. Klaasen i Ram igrali 2 turnira na sljaci u Aprilu i oba ispali u prvom kolu u 2 seta. Mislim da je danas ponovo sve na strani domaceg para, a kvota nimalo losa.

D. Kudla - I.Karlović 1st set total games over 10.5 @ 2.20

Dakle svi znamo sta znaci karlovic za over gemova, prosli tjedan u istanbulu sam digo dosta love upravo na ovome tipu u mecevima ive karlovica. Karlovic je odigrao sjajan turnir u istanbulu, servis ga je sluzio odlicno a kada ke tako nema igraca koji moze zaustaviti karlovica do barem jedne 13te igre. Igrao bi inace tu i tie break 1.set ali ovo mi je sigurnije opcija uz solidan kof. ( recimo supersport daje 1.95 za pvaj tip a oni jos imaju porez i MT).

Takodjer mi se ne cini losa ni pobjeda karlovica po 1.57 jer dolazi u solidnoj formi iz istanbula jer mogao je uz malo srece i u finale tamo ( polufinale izgubio u 2 tiebreaka od dimitrova), a u finalu je sve moguce. S druge strane kudli je ovo prvi turnir u europi pa i pitanje je prilagodbe, je odigrao je vec dva meca kvala tu al
Ovo je atp a kudla je u zadnje vrijeme igrao challangere

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use