Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA Playoff 1.5.2016

JackieJack

Recommended Posts

Plumlee under 11.5 rebounds @1.83 WilliamHill

Moram Plumleeja udariti na ovoj granici. Granica je porasla na 11.5 zbog serije protiv Clippersa gde je stvarno sakupljao dosta skokova, ali su zato Clippersi igrali brzu a ne bas ucinkovitu kosarku gde je bilo puno lopti za pokupiti (plus bacanje Jordana). Danas ce imati tezak posao u reketu protiv Boguta koji je veoma dobar skakac isto kao i Green. Takodje su moguci problemi sa faulima. Mislim da ce veceras ostati ispod ove margine, 12 skokova je stvarno puno protiv reketa Clippersa.

George over 36.5 (rebounds, points, assits) @1.85 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt

George nas je proslu prodao jer je ostao na 21 poen a dosta nas ga igrala over 25.5. A morali smo kad su najjavili da ce igrati 40+ minuta ako bude potrebno a ujedno je prva napadacka opcija kod Indiane. No, los % suta kao i broj manjih suteva te BO na kraju su presudili. Na jednom drugom listicu sam ga imao over 37.5 gde se racunaju poeni, skokovi i asisti i tu je isao preko. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt daje super granicu po kvoti 1.85, po meni veoma dobra za neki singl

Bogut under 5.5 @1.83 bet365

I na kraju Bogut i manje poena. Bogutov zadatak nikad nije poentiranje nego odbrana reketa. U tome je veoma dobar, a pritom i ne provodi previse vremena na parketu pa veurjem da nece biti previse suteva za njega veceras. Protiv Houstona cija je odbrana reketa i slabija od Portlanda isao je cini mi se samo jednom preko ove granice, tako da i ovo vredi uzeti po ovoj kvoti. Cisto radi paralele, u marathonbetu je 1.50 na under 6...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use