Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.5.2016

IzudinB

Anketa  

31 glasova

1. 1. Manchester United - Leicester City

2. 2. Lazio - Inter

Recommended Posts

15,00 OSIJEK-HAJDUK  

X  3,10

Utakmica dva velika sportska prijatelja bez ikakvog utjecaja na ishod prvenstva mogla bi se nazvati i prijateljskom,a kako može završiti prijateljska nego prijteljski,gost ne može ni gore ni dolje osigurao je euroligaške kvalifikacije ne može ga nitko ugroziti,domačin je osigurao ostanak isto ne može ga ugroziti nitko niti oni mogu više bilo što ,neko vrijeme im je tradicionalno bio rezultat 1-1ali možda je bolje čisti xu Osijeku je poznata Bijela noč,tu Hajduk ima  puno navijača i danas sve navodi ka prijateljskpm ishodu...

Osijek jalov,teško dolazi do gola,a Hajduk opet sa jako puno izostanaka,a i igraju bez pravog napadača,po meni znači lako mogući X..Ali ovo što si napisao prijateljski klubovi nikako ne stoji,dapače postoji veliki rivalitet između ta dva kluba i nerijetko je Osijek znao uzimat mjeru,čak i prvenstva Hajduku u Gradskom vrtu,dok se Mamić Unitedu uvijek naguze kad god je bilo potrebno,a tu ti je još poveznica i Šuker,jer jedino su njih dvojica došli kad je Masaroš preuzimao klub,tako da će ovo sve bit samo ne prijateljski meč,iako se slažem sa nerješenim ishodom.

Carreno Busta - Almagro, Carreno Busta (+1.5 sets) uzima set @1.56 marathonbet

Ovo je must-take tip. Carreno Busta je pozitivno iznenadjenje, ocekivale se dobre partije od njega na sljaci gde igra najbolje, ali je sigurno i sam sebe iznenadio na ovom turniru. Prosao je protivnike i "veca" imena od sebe kao sto su Simon, Paire, a pre njih su pali i Verdasco i Daniel. Carreno jos nije ispustio nijedan set ovde sto je stvarno impresivno uzeci u obzir da nije imao lak put do finala. Almagro je takodje zasluzeno ovde u samoj zavrsnici. Dosta meceva je rutinski odradio, samo se ne moze reci da je imao podjednako teske protivnike na sljaci. JEdino je tu Kyrgios bio veca pretnja dok su ostali bili ubedljivo u ulozi underdoga. Kyrgios i nije sav svoj na sljaci jer njegov servis ne moze doci do izrazaja kao sto je slucaj na hardu ili travi, tako da je Almagro pametno i strpljivo odigrao.

Mislim da je Carreno Busta ovde malo potcenjen i da 2.56 na njegovu pobedu je stvarno puno. I to cu isto uzeti, ali kao sigurniju opciju naravno izdvajam da uzima set sto je takodje value po kvoti 1.56. Sudeci po igri protiv Simona i Pairea u fenomenalnoj je formi i sigurno ce zadavati glavobolje ALmagru danas koji ako nema svoj dan moze lako izgubiti ovo cak u 2 seta.

Kubot/Matkowski - Butorac/Lipsky over 20.5 @1.94 marathonbet

Ukratko o ovom, mislim da nije pametno igrati jedan ili drugi par nego over gemova. Iskreno, nisam ocekivao da Butorac/Lipsky dodju do finala, juce sam igrao protiv njih na Mirniy/Huey ali su ipak bili bolji. Kubot/Matkowski su imali nesto laksi put do finala, no oni znaju igrati i protiv ovakvih protivnika. Mislim da ce i jedna i druga strana pazljivo odradjivati posao i ocekujem barem jedan set sa 12-13 gemova sto bi trebalo biti dovoljno za prolaz cak i ako se igraju samo 2 seta

sretno!

Sta mislite thiem vs kolshcreiber 22,5 games over?

Thiem se mi vrlo svidja ko igrac i pratim ga vec neko vreme. Jucer je izbacio zverova koji je bio u vrlo dobroj formi i uzeo prvi set ali kad se masina zagrijala zverev vise nije imao sanse 2-1. Kolschreiber je imao malo laksi posao jer je igrao protiv fogninija a svi znamo kakav je italijan pogotovo kad mu ne ide, lagano je to kolshcreiber dobio sa 2-0. I danas ocekujem slican mec ko izmedju zvereva i thiema, zato sto su oba igraca negde tu, ali mislim da ce to thiem pobjediti.

Proslo 22,5 games over

Pomoć! Odigrao sam danas u favbetu listić hendikep na PSV i više od 5.5 kartona na bilbao celta, i oni mi ne priznaju dobitak jer je bio drugi žuti na tekmi bilbao celta crveni karton????

Bilo je sedam zuti kartona... Ne znam kakve veze ima crveni do njeha je se doslo s dva zuta. Kakva je to kladionica ako se ponistavaju dva zuta na osnovu crvenog. Nije bio direktni gledo sam tekmu. Ipak procitaj njihova pravila za zute.

NHL - Dallas - St.Louis over 4,5 gola  1,65

Ova tekma počinje za pola sata, ali tek sam sada uhvatio vremena da napišem.

Ne znam kako se dogodilo da u prvoj tekmi ovih momčadi bude 2:1 sa preko 70 šuteva na gol.

St. Louis je protiv Chicaga igrao fantastično u napadu, a Chicago ima bolju obranu i golmana od Dallasa.
Očekujem da se ove dvije momčadi raspucaju jer su stvarno odlični napadački kroz sve četiri linije.

Čak više naginjem pobjedi St.Loa, ali kad sam već uplatio ovo i PSV (tnx na info!!) onda nisam ništa više dirao.

Bilo je sedam zuti kartona... Ne znam kakve veze ima crveni do njeha je se doslo s dva zuta. Kakva je to kladionica ako se ponistavaju dva zuta na osnovu crvenog. Nije bio direktni gledo sam tekmu. Ipak procitaj njihova pravila za zute.

Zvao sam ih i kažu da su to pravila njihova i takav su mi mail poslali, međutim usprkos svemu i nakon dva sata natezanja su mi isplatili listić na

....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use