Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.5.2016

IzudinB

Anketa  

31 glasova

1. 1. Manchester United - Leicester City

2. 2. Lazio - Inter

Recommended Posts

Prosjek kartona za nedelju :)

Premier liga

Swansea City - Liverpool (13:00)

Sudac: Roger East (2.74)

Prosjek ekipe 1: 1.63

Prosjek ekipe 2: 1.65

DnZQjKe.png

Manchester United - Leicester City (15:05)

Sudac: Michael Oliver (3.73)

Prosjek ekipe 1: 1.68

Prosjek ekipe 2: 1.40

TW9pUHC.png

Southampton - Manchester City (17:30)

Sudac: Andre Marriner (3.82)

Prosjek ekipe 1: 1.54

Prosjek ekipe 2: 1.57

Nnj8vnG.png

Primera

Athletic Club - Celta Vigo (12:00)

Sudac: Javier Estrada Fernández (5.83)

Prosjek ekipe 1: 2.26

Prosjek ekipe 2: 2.83

hvayE8j.png

Espanyol - Sevilla (16:00)

Sudac: Juan Martínez Munuera (4.50)

Prosjek ekipe 1: 3.14

Prosjek ekipe 2: 2.57

ZjC9Jug.png

Deportivo La Coruna  - Getafe (18:15)

Sudac: Carlos Clos Gómez (6.16)

Prosjek ekipe 1: 2.20

Prosjek ekipe 2: 3.11

gj8ZSuG.png

Valencia - Villarreal (20:30)

Prosjek ekipe 1: 2.83

Prosjek ekipe 2: 2.60

A98WF5q.png

Serie A

Juventus - Carpi (12:30)

Sudac: Massimiliano Irrati (4.81)

Prosjek ekipe 1: 2.31

Prosjek ekipe 2: 2.86

15tYpkJ.png

Empoli - Bologna (15:00)

Sudac: Daniele Chiffi (3.00)

Prosjek ekipe 1: 2.60

Prosjek ekipe 2: 2.46

3z92yAa.png

AC Milan - Frosinone (15:00)

Sudac: Davide Massa (4.88)

Prosjek ekipe 1: 2.34

Prosjek ekipe 2: 2.77

rDcOoPq.png

Palermo - Sampdoria (15:00)

Sudac: Paolo Mazzoleni (4.93)

Prosjek ekipe 1: 2.66

Prosjek ekipe 2: 2.77

968wqFe.png

Sassuolo - Verona (15:00)

Sudac: Claudio Gavillucci (5.25)

Prosjek ekipe 1: 2.43

Prosjek ekipe 2: 2.40

eetXkaT.png

Lazio - Inter (20:45)

Sudac: Luca Banti (6.20)

Prosjek ekipe 1: 2.66

Prosjek ekipe 2: 2.51

K4Hy4jl.png

Jedan dubl za sutra cisto da ispratimo nes i evo kratka analiza :

BR Volleys - Friedrichshafen -1(1,40)

Roeselare - Maaseik-1(1,55)

Uk.2,17

Br Volleys ima vec prednost od 2:0 i ako sutra dobiju Onda su sampioni. Bojli su klub od goste mn bojli roster ocekuje se i publika i sve ukupno ocekujem vrlo laka pobeda. Prvu tekmu u Berlinu su dobili sa 3:1 a u drugu su prvi i odmah napravili brejk i vratili se kuci sa skoro pa nedostizna prednost.

U belgiju nas ocekuje jos bojla tekma i Bice pravo ludilo.Ocekuje se puna dvorana i sigurno cemo pratiti vrlo zanimliv mec.Roeselare u h2h kod kuce zadnje 23tekme imaju 18pobede zadnje 5 tekme 4 pobede.Prva tekma 2 puta gube ali ipak na kraju prave brejk i sada ako dobiju kod kuce vec su 90%sampione... Oni zadnje par godine u Belgiju dominiraju a u evropske kupove igraju sasvim dobro dok goste nisu naj naj...na primer ovu sezonu su u grcku od paok izgubili 3:0 a bili su teski favorite. Igraju kod kuce puna dvorana bojli roster sve je na domacu stranu i ocekujem pobeda domacina...

Ja na ovaj dabl sam malo potegnuo i vec 2 puta pojacao ulog i odigrao na nekih 6/10...Sretno ljudi :)

Zadnja su kola i mislim da to treba iskoristiti. Sjećam se i prošle sezone a i prijašnjih, naravno bude poneko iznenađenje, ali u velikoj mjeri rezultati budu dosta realni i ekipe kojima trebaju pobjede za opstanak ili europu u velikoj većini slučajeva i pobjeđuju, pogotovo kada igraju protiv momčadi kojima ta utakmica nema rezultatski značaj. Negdje je razlog motivacija, negdje možda i neke druge stvari...

Palermo - Sampdoria 1

Palermo je uvijek bio domaćinska momčad i nekako sumnjam da ćemo ih gledati u Seriji B, iako i veći velikani su tamo završili pa se vraćali... Do kraja prvenstva su ostala tri kola a Plaermo je trenutno 18. plasirana momčad i ispada ako ostane na toj poziciji. 17.plasirani Carpi im bježi 3 boda. 

Sampdoria ima 40 bodova i realno osigurali su opstanak. Jedan su od lošiji gostiju lige. Na 17 gostovanja ove sezone samo su dva puta slavili.

1,90 na Palermo u ovoj situaciji je IMO valuebet. 

DIREKTAN LINK ZA UPLATU

Ajax - Twente

Do kraja prvenstva ostala su još samo dva kola a bodovno su izjednačeni sa PSV-om. Imaju bolju gol razliku, međutim PSV danas igra sa fenjerašem i očekujem da ćemo tu vidjeti pravu golijadu jer PSV će jurišati kako bi postigao 5-6 golova i tako smanjio gol razliku.

DIREKTAN LINK ZA UPLATU

luKHFfZ.png

PSV - Cambuur L. 

Mislim da je iz tablice sve vidljivo i jasno. Sjećam se završnice od prije par godina, kada je zahvaljujući boljoj gol razlici, tj. jednom golu PSV uzeo prvenstvo. Zadnje kolo Ajax je mislim postigao 4 gola a PSV 6 ili 7. Uglavnom, to je bilo najtecanje tko će dati više a mislim da i ovdje imamo sličan scenarij. 

Neki o većih hendikepa na PSV mislim da je dobar izbor. 

2,35 za to da će PSV slaviti sa 4 gola ili više mi se čini odličan koeficijent. Jednostavno ovo nije utakmica gdje će se oni zadovoljiti sa 2:0 i čekati kraj već će svih 90'minuta igrati u jakom tempu i jurišati kako bi dali gol više.

DIREKTAN LINK ZA UPLATU

Sesvete-lucko 2, 5.5 koef.za neki manji ulog,naime blokirali su prelaz 1/2 tog para u gotovo svim hr.kladionicama jedino sam uspio u psk-u uplatit,i zato sto im jednostavno treba za ostanak u ligi dok sesvete mirno drzi 3 mjesto.I jos jedna poznata cinjenica je da su pobijedili Mamicev dinamo2 dok su sesvete također Mamićeva filijala nogometasa.Sretno!

Sesvete-lucko 2, 5.5 koef.za neki manji ulog,naime blokirali su prelaz 1/2 tog para u gotovo svim hr.kladionicama jedino sam uspio u psk-u uplatit,i zato sto im jednostavno treba za ostanak u ligi dok sesvete mirno drzi 3 mjesto.I jos jedna poznata cinjenica je da su pobijedili Mamicev dinamo2 dok su sesvete također Mamićeva filijala nogometasa.Sretno!

Ima u Germanie 1/2 37 i u bet365 2x po 2.37. A sad, šta bude :).

imaš u ss

• POLUVRIJEME / KRAJ
    1/1 0/1 2/1 1/0 0/0 2/0 1/2 0/2 2/2

više nema??!!

Ako se netko dvoumi, nikako igrat samo na temelju ovog :

Swansea Liverpool

Klopp uvodi meni kao navijaču malo poznate igrače : Ward, Smith, Stewart, Ojo, Chirivella

Oni će igrati u prvoj postavi, te kvota 2,05 na dvicu kolika je sad u bet365 po meni nema smisla. Igraju i Stturidge i Coutinho, ali se vidi da su mislima na uzvratu sa Villarealu.

Sta mislite thiem vs kolshcreiber 22,5 games over?

Thiem se mi vrlo svidja ko igrac i pratim ga vec neko vreme. Jucer je izbacio zverova koji je bio u vrlo dobroj formi i uzeo prvi set ali kad se masina zagrijala zverev vise nije imao sanse 2-1. Kolschreiber je imao malo laksi posao jer je igrao protiv fogninija a svi znamo kakav je italijan pogotovo kad mu ne ide, lagano je to kolshcreiber dobio sa 2-0. I danas ocekujem slican mec ko izmedju zvereva i thiema, zato sto su oba igraca negde tu, ali mislim da ce to thiem pobjediti.

15,00 OSIJEK-HAJDUK  

X  3,10

Utakmica dva velika sportska prijatelja bez ikakvog utjecaja na ishod prvenstva mogla bi se nazvati i prijateljskom,a kako može završiti prijateljska nego prijteljski,gost ne može ni gore ni dolje osigurao je euroligaške kvalifikacije ne može ga nitko ugroziti,domačin je osigurao ostanak isto ne može ga ugroziti nitko niti oni mogu više bilo što ,neko vrijeme im je tradicionalno bio rezultat 1-1ali možda je bolje čisti xu Osijeku je poznata Bijela noč,tu Hajduk ima  puno navijača i danas sve navodi ka prijateljskpm ishodu.

2.HNL

DINAMO II - ŠIBENIK 1 @2.50 bet365

sigurnija opcija 1x @1.50 bet365

Cinjenica je da je sibenik prvi, al prateci zadnja desavanja oko cibalije, imam heben osjecaj da ce dinamo poginuti danas za bodove! prosli vikend dinamo 2 poslan znatno oslabljen u vinkovce (juniori dinama su isli pojacani u split) cibalia je hladno ih pomela 3:0, danas citam dinamo 2 u najjacem sastavu i jos pojacan. cinjenica da sibenik nikad nije maksimir napustio sa bodovima (oke, sad se radi o rezervama dinama). Ne treba skrivati da mamic voli vinkovce, pomaze im kad god moze kupovinom nekih igraca, pa i poluigraca za fine odstete koje zivot znace cibaliji. Dinamo moze do sva tri boda, sto bi cibaliju gurnulo korak blize prvom mjestu (odlucivala bi medjusobna utakmica sibenika i cibalije o prvaku) a i 1x bi bio odlican.

Sretno ko prati

Ako se netko dvoumi, nikako igrat samo na temelju ovog :

Swansea Liverpool

Klopp uvodi meni kao navijaču malo poznate igrače : Ward, Smith, Stewart, Ojo, Chirivella

Oni će igrati u prvoj postavi, te kvota 2,05 na dvicu kolika je sad u bet365 po meni nema smisla. Igraju i Stturidge i Coutinho, ali se vidi da su mislima na uzvratu sa Villarealu.

Vec je igrao par utakmica premier lige s tim igracima, i nisu ostvarili lose rezultate. A sturridge nije igrao protiv villareala, tako da on ce sigurbo biti gladab golova. Ja cu tu uzet sturridge daje gol

+ swansea nije odigrao BTS vec 4 utakmice doma tako da uzimam i to, a i za sitni ulog i navijacki 2

15,00 OSIJEK-HAJDUK  

X  3,10

Utakmica dva velika sportska prijatelja bez ikakvog utjecaja na ishod prvenstva mogla bi se nazvati i prijateljskom,a kako može završiti prijateljska nego prijteljski,gost ne može ni gore ni dolje osigurao je euroligaške kvalifikacije ne može ga nitko ugroziti,domačin je osigurao ostanak isto ne može ga ugroziti nitko niti oni mogu više bilo što ,neko vrijeme im je tradicionalno bio rezultat 1-1ali možda je bolje čisti xu Osijeku je poznata Bijela noč,tu Hajduk ima  puno navijača i danas sve navodi ka prijateljskpm ishodu.

danas kohorta slavi rođendan što će biti dodatni naboj Osijeku (nadam se)

A na bet365 1/2 za 41 i dvojka za 5.5

Sta mislite thiem vs kolshcreiber 22,5 games over?

Thiem se mi vrlo svidja ko igrac i pratim ga vec neko vreme. Jucer je izbacio zverova koji je bio u vrlo dobroj formi i uzeo prvi set ali kad se masina zagrijala zverev vise nije imao sanse 2-1. Kolschreiber je imao malo laksi posao jer je igrao protiv fogninija a svi znamo kakav je italijan pogotovo kad mu ne ide, lagano je to kolshcreiber dobio sa 2-0. I danas ocekujem slican mec ko izmedju zvereva i thiema, zato sto su oba igraca negde tu, ali mislim da ce to thiem pobjediti.

Kolscheiber je u ludoj formi i igra dosta dobro, ja sam na njega odigrao danas zbog dobre kvote. Thiem je zasigurno takodje zasluzno ovde u finalu. 3 seta nisu nemoguca, ali tako isto nisu i 2 kraca ako Nemac drzi nivo igre kroz oba seta.

Kohlscheiber uzima set je najsigurnija opcija :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use