Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.04.2016.

IzudinB

Anketa  

35 glasova

1. 1. West Bromwich Albion - West Ham

2. 2. Dortmund - Wolfsburg

Recommended Posts

Evo brzinski još jedan par : 

Pinar-Banvit  1  1,50

Radi se o turskoj košarci, Pinar je najbolji domaćin lige dok Banvit u gostima i ne briljira baš...ostalo je još par kola do kraja regularnog dijela prvenstva, Pinar je na posljednjem mjestu koje vodi u doigravanje i danas moraju jurišati po pobjedu...

NHL - Tampa Bay - N.Y. Islanders:  TiK  1  1,80

Nisam želio ništa igrati dok nisam vidio prve tekme druge serije i ispalo je da je Tampa jedini domaćin koji nije pobjedio.

Iako im fale dva vrlo bitna igrača, Tampa je prošla neočekivano lagano Detroit i prva od svih momčadi riješila svoju seriju.
Zapravo je i razlog njihova poraza u prvoj tekmi "hrđa" uzrokovana odmaranjem od tjedan dana.

Vjerujem da su kvalitetniji (ne puno), a njihov golman (drugi najbolji u NHL-u ove sezone) trebao bi pokazati svoju dobru formu.

Islandersi su iznenadili veliku većinu analitičara time što su izbacili Floridu, ali ja sam upravo na tu kartu igrao i pogodio.

No nije to bila neka dominantna predstava, jednostavno su imali više s(p)retnosti u odlučujućim trenucima.

U prvoj su tekmi iznenadili Tampu čisto zato jer su bili u ritmu igranja svaka dva dana za razliku od Tampe.

Ne želim vjerovati da će si Tampa dozvoliti ulazak u seriju s dva domaća poraza jer bi to bilo pogubno.

Nisam odigrao K.r. jer su Islandersi odlični u OT pa nema neke koristi, ali očekujem da Tampa ovo riješi u 60 min.

Ovo ću odigrati za srednje-visoko.

Danas izgleda fantasticna ponuda,

Mainz - HSV BTS @ 1.75

kao sto sam vec govorio uvijek jedva cekam bundes ligu za golove. Dakle susret mainza i hsv-a, momcadi u cijim je medjusobnim utakmicama puno golova ( zadnjih 6 je bilo BTS & over 2.5, ali uzimam BTS kao sigurniji varijatnu). Nema izostanaka bitnih u niti jednoj momcadi, u ligi dosta zabijaju ali dosta i primaju sto ide u prilog ovoj okladi i ja mislim da cemo danas vidjeti utakmiu sa puno golova.

Sretno.

( u zurbi sam danas pa su analize kratke)

A jesam baksuz. Od svih utakmica bundeslige ja BTS odigram na onoj od 0-0. A na svim ostalima je proso BTS. Haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use