Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.04.2016.

IzudinB

Anketa  

35 glasova

1. 1. West Bromwich Albion - West Ham

2. 2. Dortmund - Wolfsburg

Recommended Posts

Bogata ponuda za subotu, evo i prosjek kartona od mene :)

Premier liga

Everton - Bournemouth (16:00)

Sudac: Neil Swarbrick (3.41)

Prosjek ekipe 1: 1.24

Prosjek ekipe 2: 1.37

VuYnBOn.png

Newcastle - Crystal Palace (16:00)

Sudac: Mike Dean (3.63)

Prosjek ekipe 1: 1.54

Prosjek ekipe 2: 1.60

bwChxiF.png

Stoke City - Sunderland (16:00)

Sudac: Craig Pawson (3.28)

Prosjek ekipe 1: 1.26

Prosjek ekipe 2: 1.74

AtQKOMD.png

Watford - Aston Villa (16:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.59)

Prosjek ekipe 1: 1.97

Prosjek ekipe 2: 2.00

iNSUZeu.png

West Bromwich Albion - West Ham (16:00)

Sudac: Lee Mason (2.89)

Prosjek ekipe 1: 1.74

Prosjek ekipe 2: 1.53

hPH7gz8.png

Arsenal - Norwich City (18:30)

Sudac: Mike Jones (2.92)

Prosjek ekipe 1: 1.11

Prosjek ekipe 2: 1.74

zaBNiWp.png

Primera

Real Sociedad - Real Madrid (16:00)

Prosjek ekipe 1: 2.77

Prosjek ekipe 2: 1.71

0GM6nAv.png

Atlético Madrid - Rayo Vallecano (18:15)

Sudac: José María Sánchez Martínez (7.39)

Prosjek ekipe 1: 2.37

Prosjek ekipe 2: 3.11

22jcdeS.png

Real Betis - Barcelona (20:30)

Prosjek ekipe 1: 2.91

Prosjek ekipe 2: 1.69

dq9Jczu.png

Granada - Las Palmas (22:05)

Sudac: Jose Luis González González (5.72)

Prosjek ekipe 1: 3.49

Prosjek ekipe 2: 2.66

mvNCJ27.png

Serie A

Udinese - Torino (18:00)

Sudac: Maurizio Mariani (5.79)

Prosjek ekipe 1: 2.69

Prosjek ekipe 2: 2.57

orH8FKs.png

Chievo - Fiorentina (20:45)

Sudac: Marco Guida (5.87)

Prosjek ekipe 1: 2.83

Prosjek ekipe 2: 2.51

XirqOeo.png

Evo prenosim jedan info koji sam dobio. Sami zaključite dali se isplati ispratiti.

Kao što znate veći sam ekspert za nogomet nego za košarku tako da prenosim informaciju. Osoba koja je ovo podijelila samno željela je ostati anonimna, tako da neću navoditi izvor. Kome se sviđa nek isprati tip nek isprati, kome ne nek naravno preskoči.

Zabok-alkar 1 koef na ss 1.5 hr kosarka,liga za opstanak
Na bet365 nije jos u ponudi,bit ce sutra ali sigurno u padu.
Za alkar nece igrati njihov prvi centar a ujedno i najbolji igrac,a kako je ovo domacinska liga jedinica je sigurna,ako hoces objevi slobodno samo nemoj reci od koga imas info

Newcastle - Crystal Palace 1

Newcastleu gori pod nogama. Do kraja prvenstva je ostalo svega tri kola i opstanak im bježi 1 bod. Sunderland, Norwich i Newcastle se bore za opstanak dok je Aston Villa već ispala. Od naveden tri ekipe, samo jedna će se spasiti. 

Ovo kolo Sunderland gostuje kod Stokea i u toj utakmici uopće nisu favoriti. Norwich pak igra na Emiratesu protiv Arsenala na koje je koeficijent 1,25 pa je za očekivati da će Norwich osvojiti 0 bodova ovo kolo. Newcastleu je ovo savršena prilika da "foto finiš" prvenstva dočeka na 17. poziciji. Dobro se sjećam i prošle sezone gdje je Newcastle odlično startao i padao u formi kako se prvenstvo bližilo kraju. Na kraju su od pozicija koje su vodile u Europsku ligu došli do toga da su u zadnjem kolu morali pobjediti kako bi ostali u Premiershipu. Očito vole svojim navijačima priređivati infarktne završnice jer i ove godine se povijest ponavlja. 

Palace je u gostima prosječan. Sigurni su od ispadanja a u Europu ne mogu tako da, osim za prestiž, ne igraju nizašto. Sigurno će Newcastle biti motiviraniji i nošen domaćom publikom ovo bi jednostavno morali dobiti. Usudio bi se reći da ispadaju ako danas ne uzmu 3 boda, a da imaju velike šane spasiti se ako pobijede...

Koeficijent 2,00 je IMO prevelik i vrijedan rizika.

DIREKTAN LINK ZA UPLATU

Karlovic-Dimitrov TB 1. set 2.25 bet365

Jeste da igraju na zemlji ali ovo opet moram uzeti. Dva odlicna servera, pogotovo dr.Ivo. Ivo u prva dva meca imao 4 tb-a od pet setova.Sa druge strane,Dimi slicna situacija, u dva meca odigrao tri tb-a, a u oba meca prosao ovaj tip. H2H 2:1 za Ivu, dva puta igrali na zemlji, ukupno smo vidjeli cetiri tb-a a ovaj tip je prosao dva od tri puta. Mislim da se isplati probati, ako je Dimitrov protiv Ungura odigrao tb u prvom setu, i bio jako blizu u trecem, sigurno ga mozemo vidjeti i protiv doktora aseva.

Bayern-Monchengladbach 1 1.45
Dinamo-Istra 1 1.15
Sloboda-Drina 1 1.12
Barcelona-Kiel 1 1.19

Marathon 2.23 

Nisam toliki ljubitelj ovakvih listića ali prolazi zadnjih vikenda pa nastavljam u istome tonu.

Bayern dočekuje Monchengladbacha i pobjedom bi osigurao novi naslov. Bayern standardno u ligi dere, a uz to bi pobjedom osim titule dobili i samopouzdanja prije važnog uzvrata polufinala lige prvaka protiv Atletica. Gladbach je očajno ušao u sezonu ali se digao i sada se bore za Europu. Međutim, u top 3 su najgore ekipe u gostima. Osvojili su samo 11 bodova, a u zadnjih 10 gostovanja imaju jedan x, jednu pobjedu i sedam izgubljenih, a zadnje gostovanje izgubili su kod Hannovera sa 2:0 koji je ispao iz lige.

Dinamo je blizu nove titule, tri su kola do kraja a oni imaju 4 boda prednosti pred Rijekom. Vjerujem da što prije žele riješiti sva pitanja. Danas im u goste dolazi Istra koja 99 % ide u doigravanje za ostanak u ligi. Teški su očaj, zadnju pobjedu su ostvarili 17.10.2015. Prošlo kolo su izgubili od Zagreba sa čak 1:4 na svome stadionu, a znamo kako je loš Zagreb ove sezone. U 16 domaćih utakmica protiv Istre, Dinamo je slavio 15 puta i jednom odigrao neriješeno (2012.).

Sloboda danas dočekuje Drinu i ne bi trebali imati nekih problema. Gonjaju Zrinjskog, a u goste im dolazi druga najgora ekipa prvenstva. Drina je loša, kao digli su malčice formu u posljednjih nešto kola (ostvarili dvije pobjede) ali ne predstavlja to nešto previše i očekujem laganu pobjedu Slobode.

Za kraj sam ostavio rukomet. Barcelona dočekuje Kiel i moraju gonjati rezultat. Prvu utakmicu neočekivano su izgubili i to sa čak pet golova razlike. Kvalitetnija su ekipa od Kiela, morali bi dobiti a u prolazak dalje neću zadirati.

...

Newcastleu gori pod nogama. Do kraja prvenstva je ostalo svega tri kola i opstanak im bježi 1 bod. Sunderland, Norwich i Newcastle se bore za opstanak dok je Aston Villa već ispala. Od naveden tri ekipe, samo jedna će se spasiti.

Ovo kolo Sunderland gostuje kod Stokea i u toj utakmici uopće nisu favoriti. Norwich pak igra na Emiratesu protiv Arsenala na koje je koeficijent 1,25 pa je za očekivati da će Norwich osvojiti 0 bodova ovo kolo. Newcastleu je ovo savršena prilika da "foto finiš" prvenstva dočeka na 17. poziciji. Dobro se sjećam i prošle sezone gdje je Newcastle odlično startao i padao u formi kako se prvenstvo bližilo kraju. Na kraju su od pozicija koje su vodile u Europsku ligu došli do toga da su u zadnjem kolu morali pobjediti kako bi ostali u Premiershipu. Očito vole svojim navijačima priređivati infarktne završnice jer i ove godine se povijest ponavlja.

Palace je u gostima prosječan. Sigurni su od ispadanja a u Europu ne mogu tako da, osim za prestiž, ne igraju nizašto. Sigurno će Newcastle biti motiviraniji i nošen domaćom publikom ovo bi jednostavno morali dobiti. Usudio bi se reći da ispadaju ako danas ne uzmu 3 boda, a da imaju velike šane spasiti se ako pobijede...

DIREKTAN LINK ZA UPLATU

Da se nadovezem na premier ligu.

Everton - bournemouth 1 @ 2.15 -> 2.25

Everton bez pobjede doma od 3.2.2016, a uopce bez pobjede od 1.3.2016 ( govorimo o premier ligi. U fa cupu su bili uspjesni). Dakle takav klub koji ima pristojnu momcad sigurno je mogao ove sezone doseci nesto vise, barem top 8. Bournemouht ima odlicnu sezonu, dosli su tek iz championshipa, osigurali novi sezonu u premier ligi i oni zadnjih par kola gustaju. Inace bi na ovakoj tekmi igro na golove jer mislim da ce ih biti dosta ali jednostavno ovdje igram 1 na statistiku.

Upotpunim izostanke kasnije ali ovo je najvise na statistiku.

Sretno

Newcastle - Crystal palace over 4.0 cards @ 1.850

Dakle goks je sve vec objasnio, koliko je newcastle motiviran, kolko im znaci ova tekma jer znaju da im je to zadnji vlak za spas. Mike deen mi je proslo tjedan dobio finu lovu gdje je u utakmici arsenala i sunderlanda na 18 prekrsaja podjelio 6 zutih kartona. Nije inace premier liga puna kartona ko recimo primera ali kada se uzme u obzir vaznost ove utakmice i sudac koji je pristojan sto se tice davanja kartona u engleskoj, imamo velike sanse za over kartona

Sretno

Danas izgleda fantasticna ponuda,

Mainz - HSV BTS @ 1.75

kao sto sam vec govorio uvijek jedva cekam bundes ligu za golove. Dakle susret mainza i hsv-a, momcadi u cijim je medjusobnim utakmicama puno golova ( zadnjih 6 je bilo BTS & over 2.5, ali uzimam BTS kao sigurniji varijatnu). Nema izostanaka bitnih u niti jednoj momcadi, u ligi dosta zabijaju ali dosta i primaju sto ide u prilog ovoj okladi i ja mislim da cemo danas vidjeti utakmiu sa puno golova.

Sretno.

( u zurbi sam danas pa su analize kratke)

Dinamo-Slaven tim 1 2+ 1.27

Turk Telekom-Selcuk 1 1.50

Hattrick kv. 1.90

Dinamo ide po titulu bice golova i dobrog nogometa. Ako bude 0-0 morali bi sudci svirat penal-dva za dinamo.

Selcuk je napustio vrlo bitan igrac Bremer i sad zele otici jos dva stranca zbog novcanih problema u kojim klup pliva. Nije poznato hoce li nastupiti danas??? Gosti dolaze dosta oslabljeni a kv je odlicna na pobjedu domacina. Ovo je dvoboj dva drugolikasa porazom danas jedan ostaje i bez matematicnih sansi.

Sretno svima

Puskas-Honved 1 1.75

Zadnje kolo madarskog prvenstva,logike previse nema domacin ako zeli ostati u eliti mora jurisati po sva 3 boda s kojima bi prestigao Vasas koji gostuje u Budimpesti kod MTK koji se bori za Europu..jedan su od sredenijih klubova u Madarskoj na financijskom planu,igracki kadar im je solidan,gosti bez obaveza..ovo moram uzeti :)

Dinamo-Slaven tim 1 2+ 1.27

Turk Telekom-Selcuk 1 1.50

Hattrick kv. 1.90

Dinamo ide po titulu bice golova i dobrog nogometa. Ako bude 0-0 morali bi sudci svirat penal-dva za dinamo.

Selcuk je napustio vrlo bitan igrac Bremer i sad zele otici jos dva stranca zbog novcanih problema u kojim klup pliva. Nije poznato hoce li nastupiti danas??? Gosti dolaze dosta oslabljeni a kv je odlicna na pobjedu domacina. Ovo je dvoboj dva drugolikasa porazom danas jedan ostaje i bez matematicnih sansi.

Sretno svima

Evo prenosim jedan info koji sam dobio. Sami zaključite dali se isplati ispratiti.

Kao što znate veći sam ekspert za nogomet nego za košarku tako da prenosim informaciju. Osoba koja je ovo podijelila samno željela je ostati anonimna, tako da neću navoditi izvor. Kome se sviđa nek isprati tip nek isprati, kome ne nek naravno preskoči.

Zabok-alkar 1 koef na ss 1.5 hr kosarka,liga za opstanak

Na bet365 nije jos u ponudi,bit ce sutra ali sigurno u padu.

Za alkar nece igrati njihov prvi centar a ujedno i najbolji igrac,a kako je ovo domacinska liga jedinica je sigurna,ako hoces objevi slobodno samo nemoj reci od koga imas info

DIREKTAN LINK ZA UPLATU

http://www.ferata.hr/alkar-gostuje-kod-zaboka-bez-trojice-igraca/

Dinamo - Istra 1

Betis - barca 2

+ sutra psv hendi I Ajax.

Svi se bore za naslov, nikako nebi smjeli kiksati. mislim da ne treba neka analiza za te parove jer svi sve znaju. Na neke listice sam spojio i zvezdu (košarka), na neke benficu od jucer. Barcelona rukomet mi je isto dobar par ali previse pao koef, po 1.30-1.40 bilo isplativo, sad vise ne vidim value. Jos mi se sviđa Karlović over 9.5 po 1.55 u hl. Ako prvi servira bi trebalo proći jer ne vjerujem da ce popušiti 2 breaka a niti da ce on brejknuti.

U guzvi sam, ali vidim da niko nije postavio tip za ovu utakmicu pa cu samo ukratko:

Porto-Sporting over 55BP @1.55 WilliamHill

Derbi Portugalske lige, nesto manje znacajan sto se tice statistike i plasmana na tabeli posto je Porto zazidan na trecem mestu i izgubio trku za naslov, dok je SPorting i dalje u igri, samo 5 bodova manje ali i ova utakmica manje. No bez obzira na to, ovo su dva stara rivala i bice tu zelje za pobedom sa obe strane. Kad god Porto igra sa timovima iz glavnog grada bude dosta tenzija, trebalo bi ih biti i danas ponovo.

Pogodite ko sudi ovaj mec? Pa, 
Artur Soares Dias :D Radi se o sudiji ciji je prosek itekako dobar, ali nam je ostavio gorak ukus u ustima posle ona 2 derbija ove sezone i oba ostao na 6 kartona (Porto-Benfica, Benfica-Sporting). No, sada su kvote malo bolje pa vodjen ranijim iskustvom idem sa over 55 ili ti over 5.5 kartona i mislim da WilliamHill daje dobrih 1.55 i to moram vezati sa necim. Inace, ova dva tima su redovno isla preko ove granice u zadnja 5-6 susreta, cini mi se da su samoo jednom ostali ispod

Sretno ako ko isprati!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use