Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.04.2016

fare502

anketa - petak  

18 glasova

1. 1. Augsburg - Koln

• 1
      8
    • X
      8
    • 2
      2
  2. 2. Sporting Gijon - Eibar

• 1
      11
    • X
      7
    • 2
      0

Recommended Posts

Ispratio sam ovu magnu-pensicolu sa stotkom pa što bude... inače u favbetu je kvota 5.30

Nadam se prolazu,nadam se da neće otići u dvojku,igrao sam i ja singl x 10 eura i hvala na informaciji,nisam uopće obraćao pažnju na favbet..gosti ako izgube po meni sigurno ispadaju,jer Burela neće propustit tu šansu sa zadnjom ekipom u ligi,a u slučaju da obje ekipe imaju 40 bodova,Burela ide u play off,jer je u obje utakmice dobila Peniscolu.. Pogledaj video iz prošlog kola,mislim zadnjih 15 minuta v,ako ovo nije navlačenje za domaćina,onda ne znam što je,suci sude kraj,pa dodaju sekundu i ovi zabiju za 4-3..https://www.youtube.com/watch?v=hog8-_QY768

Fognini - kowalik over 19.5 games @ 1.83

Fognini - kowalik over 2.5 seta @ 3.50

Oba tenisaca nisu odigrali over 2.5 setova vec neko vrijeme. Fognini 4 meca, a slovak 5 meceva. Kovalik je na zanimljiv nacin izborio ovaj mec. U kvalama je izgubio od sijslinga ali je kao lucky loser usao u glavni zdrijeb te je izbacio sijslinga za dvoboj sa talijanom. Svi znamo kakav je fognini u glavi i uvijek postoji mogucnost da njega nesto pukne te glatko izgubi od puno nize rangiranog igraca. Sad ako fognini bude u glavi igro neke svije igra slovak bi mogao do 8 gemova. Netko tko vise prati nek kaze sta misli o ovome.

A i ja cu cisto na statistiku probat ovaj tip na setove.

fognini još jednom pokazao svu raskoš svoga ˝talenta˝.. :D

U SS granica na 4.5 @ 1.70, mislim da se isplati uzeti.

Slazem se. Ja sam uzeo za nizi ulog u bet365 po 5.5 granici kof 2.1

Uvijek je on bio oko te granice. imo je 2 undera (na 5.5) Jednom je osto na 5 kartona a samo jednom malo veci under i to utakmica atl. Madrida i real sociedat kada je atl vodio 2-0 na poluvremenu pa nije bilo niti potrebe ( osto na 3 kartona). Svakako se ispati probati, cak i po 5.5

Kakav sam ja doktor nauka, poskidam dva iksa u spanjolskom futsalu sto sam predlozio, prodje i zicer montesinos, tri para kvota 30 ukupno, i umjesto one stare poslovice "uzdaj se use i u svoje kljuse, pocnem se bavit hokejom, smijesnim austrijancima na koje ulozim 5 puta vise nego na futsal i lokomotivom koja ce po tradiciji dobit inter, i tako dan zavrsim u debelom minusu, stvarno nisam normalan i sam sam si kriv! Inace hr futsal standardno nenormalni rezovi, jedino mi krivo za potpican, to je stvarno bio poklon..

Kakav sam ja doktor nauka, poskidam dva iksa u spanjolskom futsalu sto sam predlozio, prodje i zicer montesinos, tri para kvota 30 ukupno, i umjesto one stare poslovice "uzdaj se use i u svoje kljuse, pocnem se bavit hokejom, smijesnim austrijancima na koje ulozim 5 puta vise nego na futsal i lokomotivom koja ce po tradiciji dobit inter, i tako dan zavrsim u debelom minusu, stvarno nisam normalan i sam sam si kriv! Inace hr futsal standardno nenormalni rezovi, jedino mi krivo za potpican, to je stvarno bio poklon..

Zahvaljujući vama gospodine danas debeli plus... prvi listić potpićan i kyrgios a drugi X ovi španjolci... dubok naklon... :) :) :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use