Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 28.4.2016.

JackieJack

anketa - četvrtak  

27 glasova

1. 1. Shakhtar - Sevilla

• 1
      10
    • X
      16
    • 2
      1
  2. 2. Villarreal - Liverpool

• 1
      6
    • X
      14
    • 2
      7

Recommended Posts

Evo i najave iz LE i imena sudija koji ce deliti pravdu:

MxLOmMa.png?1

Ponovo smo ovde dobili 2 imena koja su skrta na kartonima. Mislim da UEFA cini sve da do kraja oba takmicenja sude samo sudije koje ne daju puno kartona. I D.Skomina a i S. Marciniak su taj tip sudija tako da cu ja razmisliti da li igrati ista na kartone ovde...

Ima li tko iz srbije? Zanima me tekma novi pazar-rad jer sam načuo negdje da uvijek domaćin nosi bodove?

Meni se bolja opcija čini Javor - OFK Beograd..

http://www.rezultati.com/utakmica/QLbvx0r5/#tablica;table;overall

OFK Beograd predzadnji, a Javor je jedno mjesto iznad njih sa 3 boda vise. Eventualnom pobjedom na domacem terenu bi koliko toliko osigurali ostanak u prvog ligi :)

Villareal-liverpool oba gol i 2,5 over

Na brzo obe ekipe su bolje u davanju golova nego u branjenju svog gola, bit ce to malo takticki ipak je to polufinale ali svejedno ja mislim da ce tu bit golova.

Statistika zadnjih 5 utakmica:

Villareal: primili: 7golova dali:7golova

Prosjek skupa: 2,8gola

Liverpool: primili:7golova dali:16golova

Prosjek skupa: 4,6gola

Villareal od zadnjih 5 utakmica 2 put odigrao oba daju gol, dok je liverpool isto u 5utakmica odigrao 4puta oba gol.

2,5 over kvota 2,30

Oba gol kvota 1,95

Ja cu odigrat oba, sretno svima.

Finale Aba lige, Zvezda Mega Leks. Jasno mi je da je Zvezda puno jača, ali 1,01 do 1,02 na pobjedu je teška sprdačina. Zna li tko zašto?

Mega prepuna povredjenih igraca, plus Zvezda ide u Euroligu bez obzira na konacan ishod jer je MEga odustala od Evrope ove godine iako su mogli igrati...

Dobri pickovi su Nikolic vise poena i Zagorac vise poena. Provesce dosta vremena na terenu i uzeti dosta suteva

Villareal - Liverpool X @ 3.30

Evo danas jedan rizicniji malo tip. Dakle villareal u padu forme ( tek 1 od mogucih 9 bodova u zadnje 3 utakmice), dok je liverpool vec neko vrijeme u solidnoj formi. Medjutim villareal je odlican na svom terenu, u zadnjih 10 imaju 7-2-1, dok u europi nemaju poraza doma ove sezone. Liverpool je jedina momcad u europi koja nema poraza jos uz ucinak 5-7-0 ( ako se varam i nisu jedini ispricavam se). U gostima imaju 1-6-0 sto me dodatno vuce ovome tipu. Uz to villareal ne stoji bas najbolje sa engleskim protivnicima ( tek jedna pobjeda u zadnjih 13 susreta).

Kod villareala nedostaju: leo baptistao (24/3, f) i nahuel leiva(19/0,m) ( medjutim vjerujem da nebi startali)

Kod Liverpoola: sakho, origi, beteke, henderson, can od bitnijih igraca.

Sto se sastava tice liverpool bi po meni mogao ovako Izgledati:

4-3-3 postava. Mignolet-clyne,lovren,toure,moreno u obrani

Allen, milner te lallana kao neka "poluspica"

Te sturridge u spici i coutinho i firmino kao neka krila, ali u igri bi vjerojatno coutinho preso na poluspicu a lallana prema krilu

Dakle iako mi je primamljiva 3.00 kvota na liverpool sto radi pada forme villareala i dobre forme liverpoola, gosti su ostali bez sakha pa je pitanje sada kako ce funkcionirati lovren i toure kao stoperski par.

Takodjer mi je primamljivo BTS @ 2.00 jer kao stp sma rekao fali sakho a i mignolet nije bas najsigurniji golman, pa sam misljenja da villareal moze doma svakako dati gol, a ss druge strane coutinho, sturridge i firmino su u dobroj formi tako da od liverpoola bi trebalo vidjeti gol.

Ja cu naravno za nizi ulog uzeti i:

Villareal- liverpool 2 @ 3.00

Javim se jos ako dodjem do kakvih informacija novih

Sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use