Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedeljak 25.4.2016.

IzudinB

Anketa  

31 glasova

1. 1. Tottenham - WBA

2. 2. AS Roma - Napoli

Recommended Posts

Premier liga

Tottenham - WBA (21:00)

Sudac: Mike Jones (3.00)

Prosjek ekipe 1: 1.74

Prosjek ekipe 2: 1.76

viuh2o5.png

Primera

Celta Vigo - Granada (20:30)

Sudac: Jesús Gil Manzano (6.00)

Prosjek ekipe 1: 2.85

Prosjek ekipe 2: 3.53

swY0vcf.png

Serie A

AS Roma - Napoli (15:00)

Sudac: Daniele Orsato (5.79)

Prosjek ekipe 1: 2.21

Prosjek ekipe 2: 1.91

YTkOUrk.png

Verona - AC Milan (17:00)

Sudac: Marco Di Bello (5.40)

Prosjek ekipe 1: 2.44

Prosjek ekipe 2: 2.35

NQopH4Z.png

Carpi - Empoli (19:00)

Sudac: Paolo Valeri (6.53)

Prosjek ekipe 1: 2.82

Prosjek ekipe 2: 2.56

PRHLpe9.png

Moji prijedlozi za ponedjeljak:

1. Slaven Belupo - Inter Zaprešić X 3,40

2. LASK - Innsbruck 1 1,70

3. Kaiserslautern-  Leipzig 2 1,80

1. Slaven i Inter su osigurali opstanak u ligi, tako da ce ući potpuno rasterećeni u ovu utakmicu. Inter je, uz Split, ekipa sa najviše neriješenih utakmica i imaju 5 bodova više od Slavena. Po meni je najrealniji X, kvota je više nego solidna, ja ću odigrati na malo manji ulog.

2. LASK je ekipa koja trenutno dijeli prvo mjesto sa St. Poltenom koji ima utakmicu više. Innsbruck je treći uz 4 boda manje od njih. LASK bi pobjedom automatski izbacio Innsbruck iz utrke za prvo mjesto koje vodi ulazak u prvu ligu, a i udaljio bi se koliko toliko od St.Poltena.

3. O trećem prijedlogu ne treba puno trošiti riječi, Kaiserslautern je ispunio svoj cilj 3 kola prije kraja prvenstva, osigurali su opstanak u drugoj ligi, dok Leipzig svoj posao još nije završio. Leipzig je trenutno drugi uz 4 boda manje od prvoplasiranog Freiburga, a 3 boda imaju više od trećeplasirane ekipe. Uz sve to, Leipzig ima utakmicu manje. Sutrašnjom pobjedom bi gotovo sigurno osigurao ulazak u Bundesligu.

Možda još vrijedi probati: 

Novara - Perugia 1 1,80 

- Novara se nalazi jedno mjesto ispod mjesta koje vodi u doigravanje za prvu ligu i ima 6 bodova više od Perugie koja se nalazi dvije pozicije ispod Novare. Novara bi pobjedom skočila sa 9. na 7. mjesto, a ekipe koje se nalaze od 3. do 8. mjesta će igrati doigravanje za ulazak u prvu ligu.

Wisla - Termalica 1,65

- Ove dvije ekipe se nalaze u skupini za ispadanje, Wisla pobjedom 100% ostaje prvoligaš, trenutno imaju 7 bodova više od mjesta koje vodi u drugu ligu. Prethodna utakmica se odigrala prije mjesec i po dana gdje je Wisla kao gost pobijedila 2-4, nadam se da će nešto slično biti i sutra.

Sretno ko prati, ako neko misli da će nešto biti drugačije ili ako ima neke informacije u vezi ovih utakmica neka odgovori :)

Ukratko nesto iz tenisa za danas:

Istomin-Rosol over 22.5 @1.95 marathonbet

Jedan over gemova bez previse razmisljanja. Dobar head-to-head, igrali dosad 4 puta, svaki put bilo preko ove granice. Rosol postavljen za favorita, a ne znam ko je u losijoj formi, on ili Istomin. Uglavnom, ne verujem da ijedan od njih moze da ovo dobije ubedljivo. Skloni su oscilacijama u igri pa bi i 3 seta bila veoma moguc ishod. 

Bertens-Schmiedlova, Schmiedlova uzima set (+1.5 sets) @2.04 marathonbet

Vidim da se po netu dosta danas tipuje na Slovakinju. Moram se sloziti da su stvarno preterali sa kvotama (4.10 na nju je stvarno mnogo) ali zbog ne tako dobre forme uzimam da Schmiedlova uzima set danas. Inace, ona je po meni puno bolja igracica od Kiki Bertens samo je upala u los gubitnicki niz. Ovo je takodje zato sto je uglavnom igrala meceve na hardu zadnjih par meseci. Ona je igracica koja najvise preferira sljaku i tu ima najbolje rezultate. Prosle godine, tj. pocetkom 2015-e je imala jako dobar score na sljaci, mislim da danas moze i do pobede, ali kao sigurniji pick uzimamo set Slovakinje.

Dodig-Gulbis over 22 @1.80 marathonbet

Slicno kao i kod duela Rosol-Istomin. Tesko je odluciti se kog odigrati, mada bi ja pre Dodiga nego ovog Letonskog maminog sina. Gulbis je skolski primer tracenja talenta i potencijala, kad je bio u velikom zaletu zajebavao se i vise puta gubio dobivene meceve. Sad citam da navodno trazi uspon forme i da je zreliji i sta vec, ali ne ide to take druze moj. Ima danas srece sto ni DOdig nije u preterano dobroj formi, plus igra na sljaci gde njegov servis ne dolazi previse do izrazaja kao sto je slucaj na travi ili hardu. Igrali su zajedno svega 3 puta i svaki put igrali 22 ili vise gemova (26, 22, 23). Umesto 22.5 uzimam 22 uz malo nizu kvotu pa bi u slucaju nekih 7:6 6:3 tip bio barem VOID ako ne prolazan.

Silva-Almagro under 20 @1.77 marathonbet

Koliko se secam, Silva je ovde posto je dobio wild card. Inace, retko prolazi kvalifikacije za ATP turnire. Almagro definitivno puno bolji igrac, p ogotovo na sljaci i bez obzira na lose rezultate ovakav mec bi morao resiti rutinski. Imao je dosta vremena za odmor i mislim da ce uci spremno u mec. Prosle godine je igrao 1/4 finale Estorila gde je ispao od Gasqueta koji je kasnije i osvojio turnir. Em brani bodove em ima lakog protivnika i mislim da ne bi smeo propustiti ovakav zicer.

Btw, sve kvote su iz marathona, vidite gde vec igrate i gde budu vece kvote udrite tamo :D

Sretno!

Jedan over gemova bez previse razmisljanja. Dobar head-to-head, igrali dosad 4 puta, svaki put bilo preko ove granice. Rosol postavljen za favorita, a ne znam ko je u losijoj formi, on ili Istomin. Uglavnom, ne verujem da ijedan od njih moze da ovo dobije ubedljivo. Skloni su oscilacijama u igri pa bi i 3 seta bila veoma moguc ishod. 

Vidim da se po netu dosta danas tipuje na Slovakinju. Moram se sloziti da su stvarno preterali sa kvotama (4.10 na nju je stvarno mnogo) ali zbog ne tako dobre forme uzimam da Schmiedlova uzima set danas. Inace, ona je po meni puno bolja igracica od Kiki Bertens samo je upala u los gubitnicki niz. Ovo je takodje zato sto je uglavnom igrala meceve na hardu zadnjih par meseci. Ona je igracica koja najvise preferira sljaku i tu ima najbolje rezultate. Prosle godine, tj. pocetkom 2015-e je imala jako dobar score na sljaci, mislim da danas moze i do pobede, ali kao sigurniji pick uzimamo set Slovakinje.

Slicno kao i kod duela Rosol-Istomin. Tesko je odluciti se kog odigrati, mada bi ja pre Dodiga nego ovog Letonskog maminog sina. Gulbis je skolski primer tracenja talenta i potencijala, kad je bio u velikom zaletu zajebavao se i vise puta gubio dobivene meceve. Sad citam da navodno trazi uspon forme i da je zreliji i sta vec, ali ne ide to take druze moj. Ima danas srece sto ni DOdig nije u preterano dobroj formi, plus igra na sljaci gde njegov servis ne dolazi previse do izrazaja kao sto je slucaj na travi ili hardu. Igrali su zajedno svega 3 puta i svaki put igrali 22 ili vise gemova (26, 22, 23). Umesto 22.5 uzimam 22 uz malo nizu kvotu pa bi u slucaju nekih 7:6 6:3 tip bio barem VOID ako ne prolazan.

Koliko se secam, Silva je ovde posto je dobio wild card. Inace, retko prolazi kvalifikacije za ATP turnire. Almagro definitivno puno bolji igrac, p ogotovo na sljaci i bez obzira na lose rezultate ovakav mec bi morao resiti rutinski. Imao je dosta vremena za odmor i mislim da ce uci spremno u mec. Prosle godine je igrao 1/4 finale Estorila gde je ispao od Gasqueta koji je kasnije i osvojio turnir. Em brani bodove em ima lakog protivnika i mislim da ne bi smeo propustiti ovakav zicer.

Btw, sve kvote su iz marathona, vidite gde vec igrate i gde budu vece kvote udrite tamo :D

Sretno!

Kako ti se cini pobeda Bellucia po @1,65 ?  Bolji je na sljaci.. mada nije u formi , 6 poraza zaredom. Mozda je vreme da se prekine los niz. Sta znam , mene vuce ..ali mozda je par za preskok, pa zato i pitam za misljenje :)

Kako ti se cini pobeda Bellucia po @1,65 ?  Bolji je na sljaci.. mada nije u formi , 6 poraza zaredom. Mozda je vreme da se prekine los niz. Sta znam , mene vuce ..ali mozda je par za preskok, pa zato i pitam za misljenje :)

Uff, to mi je vise no-bet nego bilo sta drugo. Mislim da je vreme da Belluci stavi tacku na ovaj gubitnicki niz jer je sljaka njegova podloga ali ima Younzhog za protivnika a protiv njega se ne volim kladiti...

Ako vec moras dodati jos nesto, onda bih pre ROberta 2

NHL - J. Toews   daje gol   3,00

Iako danas čekam samo Chicago, već dva dana razmišljam o ovom tipu.

Kane i Toews su najbolji igrači Chicaga i u šest tekmi samo je Kane jednom zabio i to u OT.

U game 5 i 6 Toews je odigrao odlično baš kapetanski i mnogo je pomogao da Chicago dođe do ove odlučujuće game 7.

Kažu da se na mukama poznaju junaci, što znači idealno vrijeme da Toews zabije.

Razmišljao sam odigrati ili Kanea ili Toewsa, ali sam uspio iskopati podatak

da Kane nikada nije zabio u game 7, dok je Toews u četiri tekme game 7 zabio četiri gola, dakle ima nešto...

Ovo najviše igram "na osjećaj" i iako se ovaj tip igra za siću,

ja ću ga ispratiti za osrednje.

Sretno!

Druže bježi od Almagra, nije on sigurna ni pobjeda a kamoli razrade s gemovima, cigan kako ga španjolci zovu reklamira satove, robu, nimalo nije fokusiran na tenis zadnjih godina sto se i vidi po rezultatima, danas igra sa jako slabim igračem ali ponovo napominjem jako bitan segment je i zelja...

Što se tice Slavena i Intera danas, do mene je došlo da je moguć prijelaz i da je 1 sigurna, pa ako se tko misli što tu odigrati, eto mu poticaja.

Osobno sam odigrao 1, over 2,5 i 2/1, pa ćemo viditi šta će biti.

Nije nikakva dojava, samo informacije od igrača. Nažalost ne mogu reći odakle mi, jer ako se pročuje, prestat ću ih dobivati.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use