Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 23.4.2016

JackieJack

Anketa - subota  

27 glasova

1. 1. Atletico M. - Malaga

2. 2. Rayo Vallecano - Real Madrid

3. 3. Barcelona - Sporting Gijon

Recommended Posts

Kozlova - Kovinic, Kozlova @2.47 marathonbet

Mlada Kozlova stvarno iznenadjuje svojim partijama, danas je rutinski odradila posao u 2 kraca seta. Mislim da moze do finala ovde a mozda i do titule. Kovinic ce biti nesto umornija posto je juce igrala 3 seta. A i osim toga, smatram da je Kozlova u ovom momentu puno bolja i da je u ovom naletu itekako nezgodan protivnik. Mislim da su kvote malo pogresno postavljene, ja bih ovde dao nekih 2,05-1.75 ili tkao nesto, no sta je tu je. 

Kovinic prosto nije igracica koja zna uraditi velike stvari i doci do kraja turnira, uvek posustane kad je gusto. Uzimam mladu Kozlovu u singlu na srednji ulog!

Izvinjavam se na malom kašnjenju što se tiče kartona, imao sam problema sa internetom, evo prosjek kartona za danas, bogata ponuda :)

Premier liga

Manchester City - Stoke City (13:45)
Sudac: Andre Marriner (3.90)
Prosjek ekipe 1: 1.62
Prosjek ekipe 2: 1.29
jv81e5d.png

Aston Villa - Southampton (16:00)
Sudac: Mike Jones (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.59
ys2LEfr.png

Bournemouth - Chelsea (16:00)
Sudac: Roger East (2.82)
Prosjek ekipe 1: 1.38
Prosjek ekipe 2: 1.61
aktOjtK.png

Liverpool- Newcastle (16:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.48)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 1.59
ZbKe8n4.png

Primera

Rayo Vallecano - Real Madrid (16:00)
Sudac: Alejandro José Hernández Hernández (5.65)
Prosjek ekipe 1: 3.03
Prosjek ekipe 2: 1.74
Vlch3wC.png

Atlético Madrid - Málaga (18:15)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 2.85
CH3d6EG.png

Barcelona - Sporting Gijón (20:30)
Sudac: Carlos Clos Gómez (6.28)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 2.76
pWZUl3J.png

Eibar - Deportivo La Coruna (22:05)
Prosjek ekipe 1: 2.97
Prosjek ekipe 2: 2.24
7qdJLrS.png

Serie A

Inter - Udinese (20:45)
Sudac: Domenico Celi (5.47)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.71
QKjYnPD.png

huh...

Danas ovako

Barca+Real+Atletico+Sporting = 2,10

Barca.....A više kiksat ne smiju,čini mi se da se bude polako,protivnik i više nego dobar za to.Sporting Gijon se bori za ostanak,ali bodove će tražiti drugdje. I ako igraju dobro u zadnje vrijeme,tukli i Sevillu,danas neće ići. Barci se vraća i Pique i ako je obrana i na zadnjoj tekmi bila OK. Drugih problema Barca nema.Rayi ima:zbog ozljeda za večerašnji su nastup još otpali pričuvni vratar Alberto Garcia, standardni branič Jorge Mere, veznjak Daniel Ndi, te važni napadač Jony Rodriguez.

Real igra bez KIKIJA,ali s obzirom na fond igrača i trenutnu formu momčadi nije to preveliki problem.Ganjaju Barcu i Atletico...Rayo su u zadnjoj tekmi dobili 10-2 uz dosta povika na suca.....Bit će Rayo željan osvete,bori se i zaostanak,ali trenutna forma Reala (10 od 11 pobjeda u zadnjih 11 tekmi) govori da bi to trebalo otići na stranu Reala.Također,Rayo je bez stoper Ze Castro, te veznjak Raul Baena, a neće biti niti drugog standardnog stopera Diega Llorentea.Kod Reala osim KIKIJA nema ni Carvajala i Casemira,vraća se Bale.

Atletico ganja Barcu,čeka još jedan mali kikisić...Problema nema,forma super,Čolo napaljen i tu opuštanja nema,Malaga sigurna na sredini,ni gore ni dolje.Jest da je Malaga kod kuće tukla Atletico ,ali tim više je i motiv veći. Malaga je odavno na praznicima,zadnji rezultati to pokazuju.

Sporting,koji je u dobrom razdoblju,zadnjih 6 tekmi 5 pobjeda i bolan poraz od Benfice čime su vrh prepustili Benfici, ganja Benficu na vrhu,čeka kiks i danas protiv Madeire koja je u lošem razdoblju problema ne bi trebalo biti .....

Rayo Vallecano-Real Madrid 2 1.30
Atletico Madrid-Malaga 1 1.30
Zrinjski-Vitez 1 1.22

Wwin 2.06 

Teški kiksevi Barcelone vratili su i Atletico i Real u igru za prvaka. Real je trenutno jedan bod zaostatka za vodećim dvojcem. U jako finoj su formi, nakon onog poraza pod Wolfsburga nanizali su nekoliko dobrih pobjeda: Eibar 4:0, Wolfsburg 3:0, Getafe 5:1, Villarreal 3:0. Danas neće moći računati na Ronalda koji se ozljedio neki dan i čuvaju ga za ligu prvaka i Citya. Ipak, imaju širok igrački kadar i vjerujem da se može nadomjestiti to. Vallecano je trenutno 16. i bore se za opstanak. U posljednje vrijeme ne igraju loše. Dobili su Villarreala i Getafea, igrali x sa Malagom, Eibarom, Granadom, izgubili od Bilbaoa, Espanyola itd. Oni danas također imaju problema sa sastavom. ''Izvan pogona tako će ostati stoper Ze Castro, te veznjak Raul Baena, a neće biti niti drugog standardnog stopera Diega Llorentea koji se nalazi na posudbi iz Reala, pa ne može igrati protiv matične momčadi. David Cobeno, Tono, Patrick Ebert i Piti od ranije su izvan pogona zbog ozljeda.'' Real ih je nedavno uništo, dobili su ih 10:2, redovno ih dobijaju, a danas si ne smiju dopustiti kiks.

Kod Atletica je također must win danas. Iskoristili su sve kikseve Barce i trenutno dijele prvo mjesto s njima. Prvo su Barcu maestralno izbacili iz lige prvaka i tako si osigurali dvoboj sa Bayernom, a nakon toga su dobili i dvije utakmice u ligi, doma protiv Granade 3:0 i teško gostovanje kod Bilbaoa 1:0. Malaga se trenutno nalazi na 10. mjestu. Ne mogu ispasti, ne mogu u Europu tako da oni igraju lagano do kraja. To se vidi i po utakmicama, nešto zadnjih utakmica: Betis 1:0, Espanyol 1:1, Granada 0:0, Bilbao 0:1, Vallecano 1:1. Atletico je kvalitetnija ekipa sa puno više motiva i sa boljom formom, mislim da ide lagano dva-tri nula.

O Zrinjskom pišem svaki tjedan i mislim da vam nemam ništa pametnije govoriti. U jako finoj su formi, u drugom dijelu sezone imaju x sa Sarajevom i Čelikom, a dobijali su: Širokog, Rudara, Borca i Radnika. Prošli tjedan je Sloboda doživila težak poraz protiv Širokog pa je tako Zrinja osigurao prednost od tri boda na vrhu tablice. Danas igraju protiv Viteza kojega vodi nikad prežaljeni trener Zrinjskog Branko Karačić, koji će danas sigurno imati fin doček. Vitez je jedno mjesto iznad zone ispadanja, dalje im traje borba za opstanak. U lošoj su formi, u drugom dijelu sezone dobili su Drinu i Veleža koji su ispali i onako, odigrali neriješeno sa Olimpicom i Mladosti, a gubili su od Slobode, Travnika i Sarajeva. Ne želim podcjenjivati Vitez ali mislim da nemaju šta tražiti ovdje. Zrinja igra odlično, ovo moraju dobiti ako misle prvaci biti, a pobjedom bi dobili i dodatno samopouzdanje prije teškog gostovanja kod Željezničara.

Manchester City - Stoke 1, 1.30

City se bori da bude među prve četiri momčadi i to im je jako važno ponajviše zbog dolaska Guardiole sljedeće sezone. Stoke se nalazi u sredini tablice i teško da može napraviti neki veći iskorak. Građani igraju u utorak susret Lige prvaka koji im je jako važan, pa se mogu očekivati i neke promjene u sastavu. Ipak tri boda na domaćem terenu su imperativ, a Stoke u posljednje vrijeme igra vrlo loše, odnosno prima mnogo pogodaka. Stoga očekujem više pogotka na ovom susretu. City ne može računati Clichya, Sagne i Nasrija. Stoke ne može računati na Pietersa, Butlanda, Johnsona, Waltersa i Shaqirija.

RNK Split - Dinamo Zagreb 2, 1.53

Split je u velikoj krizi i imaju velikih problema s financijama, te igrači nisu primili već nekoliko plaća, dok Dinamo dolazi bez većih problema i sigurno želi što prije riješiti pitanje prvaka. U prošlom susretu igranom u Splitu domaćini su slavili 1:0, pa će Dinamo imati poseban motiv. Split nije slavio u posljednjih 5 susreta, ali sigurno će biti motiviran protiv Dinama. Ipak nekoliko igrača Splita odbija nastupiti dok im se ne isplate plaće pa će trener Sablić imati velikih problema sa sastavljanjem momčadi.

Za kraj slažem se TazMan i vjerujem da će trio u Primeri upisati pobjede, te da će nakon ovoga kola razlika ostati ista, jer Barca i Atletico na domaćem terenu bi trebali slaviti, dok Real ima nešto teži posao, ali s trenutnom formom trebao bi stići do slavlja. Barcelonu izbjegavam zbog koeficijenta, a madridske momčadi ću uzeti po koef. 1,30

Rayo V. - Real M. 2, 1.30

Atletico M. - Malaga 1 1,30

Hertha-Bayern 2 1.40

Olimpik-Sloboda x2 1.25

Vardar(-3,5) - Veszprem 2 1.30

Wwin 2,28 

Ukratko, jedno poslijepodnevno duplanje.

Bayerna čeka teško gostovanje u Berlinu ali mislim da dobijaju. Hertha je jedno od ugodnijih iznenađenja ove sezone ali su u pristojnom padu forme. Bayern ne smije praviti kikseve i opet Dortmund vraćati u igru, a pobjedom će vjerujem dobiti i samopouzdanje prije Atletico Madrida.

Sloboda danas ne smije kiksati, Zrinjski im i ovako bježi tri boda.

Vardar-Veszprem će biti dobra četvrtfinalna serija. Danas po meni 50:50 utakmica, Vardar je po kvotama blagi favorit, ponajviše radi domaćeg parketa. Mislim da će biti u gol-dva sa jedne ili sa druge strane, ne vjerujem da Veszprem gubi preko tri.

Schalke- Bayer L. 2 1.95

Nitko nije spomenio meni ovu zanimljivu utakmicu bayer je u dobroj formi ove sezone i mislim da ce ic na pobijedu kako bi zadrzao trece mijesto.

Ja sam tu uzeo oba daju gol po 1.67 u bet365. Leverkusen nije primio gol od 10.3, a sad igraju u gostima kod schalkea koji je sigurno sposoban dat gol i nitko pa ni leverkusen nemoze ne primat gol tolko dugo. A kako schalke ima jako mladu i poletnu momcad siguran sam da mogu dati 2-3 gola. Uz to leverkusen je u odlicnoj formi tako da mislim da cemo gledati jednu uzbudljivu utakmicu sa dosta golova

Zrinjski - Vitez 1/1 @ 1.85 Wwin

Pet kola prije kraja BH Premier lige , prvak od prije dvije sezone Zrinjski ima zalihu od tri boda prednosti u odnosu na Slobodu. Mostarci su u prošlom kolu sa minimalnih 1:0 savladali Radnik u Bijeljini i tako osigurali lidersku poziciju bez obzira na utakmicu rivala , ali im ju je učvrstio susjedni Široki koji je na Tušnju iznenadio Tuzlake sa visokih 3:0. Sada imaju sve u svojim rukama , ali daleko od toga da će biti lako jer već u idućem kolu gostuju na Grbavici da bi u zadnjem imali direktan okršaj protiv Slobode što bi moglo biti jako zanimljivo ukoliko prethodno ne osiguraju naslov. Danas im u goste dolazi Vitez koji je posljednjeplasirani u sigurnoj zoni sa četiri boda prednosti ispred Olimpica te pet ispred Borca iz Banja Luke. Zanimljivo je da ih vodi upravo bivši trener Zrinjskog Branko Karačić pod čijom su palicom još par bivših igrača koje je vodio tokom svog mandata u Mostaru. Igrački kadar mu je dosta limitiran s velikim brojem igrača sa 30 i više godina , ali je od njih uspio izvući maksimum i zasada zadržati glavu iznad vode. Ovo će im biti zadnja utakmica protiv timova iz top 5 što je dobro u odnosu na Olimpic kojem slijeduju utakmice sa Širokim na Otoci te Sarajevom na Koševu , pa bi uz malo sreće mogli gotovo sigurno osigurati opstanak i prije zadnjeg kola kada gostuju Borcu. Danas im ne predviđam svijetlu budućnost jer se pod Bijelim Brijegom zaista ne može računati na bodove , a s obzirom na imperativ pobjede domaćina vjerujem da će pitanje pobjednika biti riješeno već u prvom dijelu.

Atletico Madrid - Malaga 1/1 @ 1.80 Wwin

Čolovim vojnicima je pružena neočekivano dobra prilika trima vezanim porazima Barcelone kako bi ponovili uspjeh prije dvije godine i osvojili naslov prvaka Španije. Imaju isti broj bodova kao i katalonski rival i samo bod više od Reala koji je u najboljoj formi od spomenutog trojca. Danas igraju poslije njih i nakon njihove eventualne pobjede u gradskom derbiju protiv Raya bi morali biti svjesni imperativa svoje dobre predstave u Madridu gdje im na noge dolazi Malaga koja , iako desetoplasirana , itekako ima za što igrati ovdje. Udaljeni su sedam bodova od Seville koja hvata zadnjih voz za europska natjecanja , ali ukoliko osvoje ovogodišnji trofej Europa lige , bit će im dovoljna i osma pozicija udaljena samo bod koliko im bježe Valencia odnosno Las Palmas. To je više borba za neku solidnu financijsku injekciju već za europski prestiž budući da se ovo natjecanje rijetko kome isplati igrati tko je u situaciji i približno njihovoj. Imaju nešto zaostalog duga od one sezone kada su skoro doživjeli bankrot pa ne bi bilo pametno forsirati dva fronta , stoga je motiv danas za njih isključivo novčani. Madrižani danas igraju bez Godina i Kranevittera koji su se ozlijedili ovaj tjedan dok su Torres i Tiago stara vijest. Gosti neće moći računati na prvog vratara Kamenog što je veliki hendikep i dodatni razlog da vjerujem da se danas neće dobro provesti , tim više što je to rijetko kome pošlo za rukom na ovom stadionu.

Aminu A. over 9.5 @ 1.85 Wwin

Trailblazersi će u Oregonu večeras morati pružiti bolje partije negoli je to bio slučaj u Kaliforniji ukoliko žele zadržati bilo kakve šanse u ovom doigravanju. Obje su utakmice izgubili sa preko 20 razlike s tim da je moglo biti i gore da Rivers nije dijelio minutažu svojim igračima , s razlogom naravno jer zaista nije bilo potrebe za dodatnim trošenjem glavnih snaga. Od Lillarda i McColluma sam moram priznati više očekivao , nisu bili na razini u prve dvije utakmice pa očekujem neku vrstu iskupljenja večeras , ali isto tako odlučujem da im se pridruži i Aminu koji može i mora mnogo bolje. Ukupan šut iz igre u ovoj seriji mu iznosi 7-25 ili mizernih 28% što mu je donijelo 10 , odnosno 9 poena u indeks korisnosti , ali ga večeras očekujem u nešto boljem izdanju jer ne vjerujem da može i treću partiju odigrati tako loše. Prije ove serije su mu brojke rasle , sasuo je 27 poena Oklahomi prije dvadesetak dana kada je Lillard imao loše šutersko večer i pokazao da nije koristan samo u fazi obrane. Denver i Minnesota su nakon toga popili po 10 uz bitno manje uzetih šuteva nego u prošla dva meča , a kako mu u doigravanju minutaža i broj šuteva rastu , mislim da može prebaciti ovu nisku granicu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use