Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.4.2016.

IzudinB

Anketa  

30 glasova

1. 1. Stoke City - Tottenham Hotspur

Recommended Posts

Lijevi bek Stoke-a Erik Pieters je suspendovan i moguća zamjena Marc Muniesa je pod sumnjom nakon što je pokupio vrlo lagan udarac na treningu, ali bi trebao biti spreman za večerašnju utakmicu.

Marko Arnautović bi trebao biti u sastavu nakon što se vratio od ozljede koljena i Glenn Whelan bi mogao da se vrati nakon ozljede leđa također.

Tottenhamov Harry Kane bi mogao da se vrati nakon povrede i vjerovatno će biti spreman da se suoči sa Stoke-om večeras.

Clinton Njie se također oporavio nakon problema sa koljenom, ali Nabil Bentaleb ostaje van terena, također sa povredom koljena.

Forma timova

Stoke: WDLWDL

Tottenham: LDWWDW

Koeficijenti

Stoke: 5.25

Neriješeno: 3.90

Tottenham: 1.72

sivA7Oa.png

Evo za sve koji danas zele ispratiti premier ligu.

Stoke - Tottenham tottenham first to 5 corners @ 1.53

Stoke - tottenham total goals 3.5 UNDER @ 1.375

Uk.kof: 2.10

(Ovo je moze kombinirati samo u bet365)

Dakle stoke dopusta 6.24kornera svojim protivnicima, dok oni imaju u prosjeku 4.06 po utakmici. Tottenham dopusta 4.76 konera po uktamici protivniku dok imaju u prosjeku 6.55. Ja ne vjerujem da ce stoke doci do 5 kornera uopce, a bet365 ima marginu na 6.5 team corners za tottenham pa je prvi do 5 meni bolja oklada jer si smanjujemo marginu za 2 kornera( naravno propada ako stoke dodje prvi do 5 ali misljenja sam da nece opce do 5. tu tottenham mora napadati i mislim da ce prebaciti oni ovih 6.5 ali ovako je sigurnije)

Tottenham je dobar underas kada igra u gostima( 62% utakmica under 2.5 u gostima i 81% under 3.5). A stoke ko stoke veliki underasi iako su se ove sezone malo poboljsali ali svejedno ( 50% under 2.5, 81% under 3.5). Mislim da ce ovo cak i under 2.5 zbog totenhamove obrane koja je primila 25 golova ove sezone ( 13 u gostima).

Evo toliko od mene za sad .

Sretno ko prati

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use