Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.4.2016.


zekozna

Anketa  

38 glasova

  1. 1. Chelsea - Manchester City

  2. 2. Inter - Napoli



Recommended Posts

1,55 oba daju gol 

Darmstadt-Ingolstadt 

subota 15,30 idem s jednim tipom za subotnju utakmicu ,jedina konstanta kad igraju ove dvije ekipe su velik broj golova i oba daju gol,prošli susret sam ih igrao točan rezultat 2-2,i bilo je 2-1 i umjesto da gosti izjednače oni su primili gol za 3-1, no igrali su do sad 5 puta i prije ovih 3-1, 4 puta je utakmica završila rezultatom 2-2 ,u svakom slučaju zanimljivo,s obzirom da je koeficijent na točan rezultat 2-2 jednako 12,00, i taj ču opet probati za manji ulog,u svakom slučaju oba daju gol se ovdje nameče kao sasvim logičan ishod. 

Link to comment
Share on other sites

Zanimljiva ponuda ovog vikenda!

 

Premier liga

 

Norwich City - Sunderland (13:45)

Sudac: Andre Marriner (3.90)

Prosjek ekipe 1: 1.73

Prosjek ekipe 2: 1.72

cPRu6yt.png

 

Everton - Southampton (16:00)

Sudac: Craig Pawson (3.33)

Prosjek ekipe 1: 1.25

Prosjek ekipe 2: 1.61

uXXhUkk.png

 

Manchester United - Aston Villa (16:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.59)

Prosjek ekipe 1: 1.75

Prosjek ekipe 2: 2.03

E7PEPgX.png

 

Newcastle - Swansea City (16:00)

Sudac: Lee Mason (2.88)

Prosjek ekipe 1: 1.56

Prosjek ekipe 2: 1.64

h3YvYhz.png

 

West Bromwich Albion - Watford (16:00)

Sudac: Michael Oliver (3.76)

Prosjek ekipe 1: 1.84

Prosjek ekipe 2: 1.91

85EDAgD.png

 

Chelsea - Manchester City (18:30)

Sudac: Mike Dean (3.44)

Prosjek ekipe 1: 1.59

Prosjek ekipe 2: 1.56

O3K7dYE.png

 

Primera

 

Getafe - Real Madrid (16:00)

Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (5.94)

Prosjek ekipe 1: 3.03

Prosjek ekipe 2: 1.75

1qWOWyT.png

 

Las Palmas - Sporting Gijón (18:15)


Prosjek ekipe 1: 2.66

Prosjek ekipe 2: 2.72

4vqh0aL.png

 

Eibar - Real Sociedad (20:30)

Sudac: Mario Melero López (7.00)

Prosjek ekipe 1: 3.00

Prosjek ekipe 2: 2.88

t4YTJqC.png

 

Celta Vigo  - Real Betis (22:05)

Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.87)

Prosjek ekipe 1: 2.88

Prosjek ekipe 2: 2.91

pFiuO54.png

 

Serie A

 

Bologna - Torino (15:00)

Sudac: Rosario Abisso (6.00)

Prosjek ekipe 1: 2.47

Prosjek ekipe 2: 2.63

LuCInlV.png

 

Carpi -  Genoa CFC (18:00)

Sudac: Nicola Rizzoli (6.62)

Prosjek ekipe 1: 2.78

Prosjek ekipe 2: 2.22

rCWgIDR.png

 

FC Internazionale - SSC Napoli (20:45)

Sudac: Gianluca Rocchi (5.27)

Prosjek ekipe 1: 2.47

Prosjek ekipe 2: 1.91

Z2S1JY5.png

Link to comment
Share on other sites

16:00 Radnik-Zrinjski 2 2.05 Marathon 

 

Postavljam ovo dan ranije jer mislim da bi mogla pasti kvota, a ako se slučajno poveća, ubacit ću još nešto love na ovo. U sklopu 25. kola BiH Premier lige, snage će odmjeriti Radnik i Zrinjski. Zrinjski nastavlja tešku borbu za prvaka. Trenutno su prvi sa istim brojem bodova kao i Sloboda. U ovom drugom dijelu sezone ne znaju za poraz, dobili su Širokog, Rudara, Slaviju i Borca, a odigrali neriješeno protiv Sarajeva i Čelika. Ovo kolo idu na gostovanje u Bjeljinu. Radnik je bio jedno od prijatnijih iznenađenja na početku sezone, držali su se dugo u vrhu. Malo su opali ali su i dalje tu negdje, trenutno su šesti. U drugom dijelu sezone dobili su Travnik i Mladost, a gubili su od Slobode, Sarajeva, Drine, i odigrali neriješeno sa Olimpicom. Ono što mi je bitno ovdje je to da Radnik i dalje igra kup. U srijedu su odigrali prvu polufinalnu utakmicu protiv Širokog i na domaćem terenu su slavili sa 1:0, a uzvrat u Širokom je u sljedeću srijedu. Zrinjski mora gristi, ne smiju kiksati jer bi Sloboda mogla opet pobjeći, a i trenutno su u dobroj formi. Radnik izgleda kao da je sve dao u kup, u ligi ne mogu ispasti, a do Europe teško da mogu. U srijedu su odigrali tešku utakmicu, imaju dobar rezultat, a uzvrat im slijedi 4 dana poslije ove utakmice. Mislim da bi mogao Radnik i odmarati neke igrače ali to ćemo još vidjeti. I da Radnik nema kupa, uzeo bih Zrinjski po ovoj kvoti, a u ovakvoj situaciji ih jednostavno moram odigrati. 
+ najavljeno je dosta Ultrasa, tako da će Zrinjski imati i finu podršku.

Link to comment
Share on other sites

Puno je igrača sa dva žuta kartona (Bekim Balaj, Josip Brezovec, Mario Gavranovic, Florentin Matei, Ivan Močinić, Miral Samardžić, Marin Tomasov) uoči gostovanja u Kranjčevićevoj a u utorak dolazi Dinamo.

Utakmicu Lokomotive i Rijeke će suditi Marko Matoc iz Zaprešića.

Ristovski:„Nadam se da neće biti ciljanih kartona.“

Kek:“Kad se najviše čuvaš dogodi se glupost. Što bi trebalo? Sklanjati se...? Puno je bilo odsutnih kroz sezonu. Nećemo razmišljati o tome. Ništa ne vrijedi ako ne dobiješ utakmicu. Šteta što teren neće biti u dobrom stanju jer obje momčadi se vole nadigravati.“

Evo ako moze kome posluziti...

Link to comment
Share on other sites

'Večiti derbi' - Crvena zvezda - Partizan -

 

Većina vas zna šta znači 'večiti derbi' u Srbiji, potpuno drugačije stanje nego u Hrvatskoj susret između Hajduka i Dinama koji sve više gubi epitet derbija. Derbi se igra na najvećem srbijanskom stadionu, Marakani, a očekuje se blizu 40.000 ljudi. Zvezda je u posljednje vrijeme u padu forme, moralo je i to doći...

U Srbiji je ove sezone novi sistem takmičenja, po ugledu na Belgiju. Nakon što su se prepolovili bodovi Zvezda ima 11 bodova više od drugoplasiranog Čukaričkog, dok je Partizan tek na trećem mjestu sa 27 bodova. Šanse su skoro pa nikakve da Zvezda ispusti titulu. Što se tiče današnje utakmice, gdje početi?

 

Posljednji derbi na ovom stadionu završio je rezultatom 3-1 u Zvezdinu korist, za tu utakmicu mogu da kažem da je jedna od najboljih Zvezdinih u posljednjih par godina, bez dileme. Za Partizan vjerovatno neće nastupiti Božinov, njihov prvi napadač, drugi napadač Fofana navodno ima problem za viškom kilograma, a i dugo nije igrao, tako da i on skoro pa sigurno neće nastupiti. Da stvar bude još gora, igrač rođen 2000. godine, Dušan Flahović je dobio udarac, ali veće su šanse da će nastupiti nego za ovu dvojicu :D Vlahović je izuzetno talentovan igrač, u prošlom derbiju je dobio 5-10 minuta i odlično ih iskoristio, imao čak i priliku dvije koliko se sjećam.

Iskreno, ako stavim emocije na stranu, i pored problema sa napadačima, mislim da Partizanu ovaj derbi više znači, što se da primijetiti i po izjava u medijima, ali to ništa ne mora da znači. Ako stignem sutra, vjerovatno ću odigrati 3+ golova i X2 ili 2 na Partizan. Kao što rekoh, Zvezda u zadnje vrijeme igra dosta opušteno, dok su 'komšije' bolje nego ikad do sad u ovoj sezoni. Ipak, derbi je derbi, nikad se ne zna, ali malo hrabriji bi mogli da na Partizan šta stave. Kvota u derbiju je često irelevantna, a mislim da je i sada to slučaj. Najbolju kvotu na Partizan daje marathonbet

 

0JQkOfL.png

 

Bet365 takođe ima solidne kvote.

 

StwRjPd.png

 

 

Evo već je 3:30, ne znam zašto ne spavam još, a trebao bih rano ustati jer sutra nakon dužeg vremena idem na ovaj derbi kojeg iščekujem već duže vrijeme, zadnjih par dana sam odbrojavao! :D Srećno svima sutra!

Link to comment
Share on other sites

19:00 

 

Rosengarten-Buchholz - HC Leipzig Tip 55.5 OVER 1.85 bwin 5/10

 

 

Po meni nisko barem za dva-tri gola a o cemu se radi je sledece.Ekipa Rosengartena igra rastereceno,one sigurno nece sledece sezone igrati u Bundesligi jer ekipa nije podnijela zahtjev za licencu prve lige.To je saopcenjeno prije utakmice sa Fuchse Berlinom ali one su taj mec dobile 31-30,poslije toga su igrale protiv Buxtehundera i izgubile su 28-32.Bilo je na obje utakmice jako velik broj suteva,Rosengarten ne mami za odbranom a kakva je ekipa Leipziga sigurno ce to iskoristiti.Leipzig svim silama pokusava izboriti za budu nove prvakinje,bit ce tesko 3-4 ekipe pretenduju na to,pa bi i neka gol razlika na kraju mogla odlucivati.Leipzig zna igrati dosta brzo,ima li su ovih sezona utakmica sa jako dosta golova.Ono sto je svakako dobro je to da nema povrijedenih igraca osim onih koje su odsutne vec jako dugo odnosno igracice koje imaju "long term injury" a to su - Rode,Sturm,Atladóttir,Kamann i Franziska Mietzner.I bez njih Leipzig cijele sezone igra jako odlicno,posljednju utakmicu u ligi su dobile 41-23 protiv Wildungena.Svakom su u stanju zabiti i 40 golova (mocnom Oldenburgu su zabile 36,Bietegheimu u remiju 28,30 Thuringeru u porazu).Prva medusobna je zavrsena 34-19,eh sada ja ocekujem dosta vise golova od Rosengartena jer igraju rastereceno a ako je u toj utakmici Leipzig uspio postici 34 sta danas ocekivati u utakmici gdje ce biti golova bez nekih pretjerani odbrana od strane domace ekipe.Leipzig ima kvaliteta na golu je Katja Kramarczyk,dalje od igracica tu su Schulze,Hubinger,Lang,Minevskaja sve njemice koje su aktuelne ili su bile clanice njemacke reprezentacije i svakako motor ekipe poljakinja Kudlacz-Gloc.Po meni idealna prilika da Leipzig dode do kojeg gola vise protiv rasterecenog domacina koji ima najlosiju odbranu njemackog prvenstva za dame.

Link to comment
Share on other sites

18:00 Zeljeznicar-Travnik 1@1,18

19:00 Borac-Celik 1x@1,16

 

Ako nekome trebaju dva para za neki tiket za jaci ulog, slobodno uzmite. Samo cu ukratko, bez obzira na poraz u kupu od Slobode, ubijedjen sam da Zeljo ovo danas uzima, zbog toga sto je danas godisnjica od ubistva, jedan od najistaknutijih clanova Zeljine navijacke grupe, taj momak je ubijen na ovaj datum prosle godine u prostorijama kluba dok se skupljale uplate za jedno gostovanje. ta smrt je sve potresla, jer je prije svega taj momak bio pravi primjer ostalima kako se klub voli. I danas se ocekuje da i na tribinama i na terenu svi odaju pocast ovom momku, navijaci njegovim sjecanjem, igraci na terenu pobijedom, a klub ce donirati od svake prodane ulaznice po 1 KM njegovoj porodici, i jos treba spomenuti da su i trener i igraci jucer obecali da ce danas igrati za tog momka. Travnik je vec 90% ispao iz lige i u klubu su se pomirili sa tim, tako da nemaju bas nekog rezultatskog motiva.

 

Sto se tice Borca, njih bi danas pametno bilo odigrati i cistu pobijedu, jer ocekujem u naredne tri utakmice da ostvare tri pobijede i tako se vrate u borbu za opstanak, imali su zadnje dvije teske utakmice protiv Sarajeva i Zrinjskog, koje su ocekivano izgubili, do kraja imaju najlaksi raspored od svojih konkurenata, trenutno imaju 5 bodova zaostatka za mjestima koja osiguravaju opstanak, do kraja je ostalo jos 6 kola i po meni i ako bude sve teklo svojim tokom, Borac ce na kraju ostati u ligi. Povrh toga sto Borac danas svim silama mora traziti pobijedu, dodatno olaksanje su izostanci u Celika, danas im nece biti 3,4 standardna prvotimca, od kojih bih posebno izvodio Dzidica koji je dosao zimus u klub iz kazahstanskog Shaktara, sa kojim je igrao i Evropa ligu, on je bio stub odbrane i po meni najzasluzniji igrac sto Celik ima samo jedan poraz u ovoj polusezoni. Mislim da bi Borac danas trebao pobijediti i tako zapoceti svoju seriju, koja ce ga odvesti to opstanka u Premijer ligi.

Link to comment
Share on other sites

15:30
Carmarthen Town AFC - Aberystwyth T. (2.5) over 1.65
Haverfordwest County - Rhyl (2.5) over 1.75 ---> 1:1
Port Talbot Town - Bangor City (2.5) 1.65 ---> 1:1

 

Wwin 4.76 

 

Evo po meni jedan zanimljiv triple. Radi se o utakmicama iz velške lige. Nakon 22 kola, ekipe su bile podjeljene u stupanj pobjednika i stupanj gubitnka, a sve utakmice koje ja danas igram su iz stupnja gubitnika. Tamo je sve riješeno, ekipe koje ispadaju su Haverfordwest i Rhyl, pa su tako sve utakmice do kraja revijalne. Inače kod njih pada dosta golova pa su me i zato jako začudile kvote na ove parove i morao sam uzeti.

Prvi par: Carmarthen-Aberystwyth – domaćin zadnjih pet utakmica: 2:2, 1:0, 2:3, 1:2, 2:0 ; gost zadnjih pet utakmica: 3:1, 3:1, 2:2, 0:0, 2:4. Međusobni omjer jako dobar, u zadnjih sedam utakmica išli u over, zadnju utakmicu igrali prije mjesec ipo i završilo 2:4.

 

Drugi par: Haverfordwest-Rhyl – dvije ekipe koje su ispale. Očajne ekipe, domaćin u zadnjih 20 utakmica ima jednu pobjedu koja je bila 01.01.2016. Zadnjih pet utakmica: 3:1, 1:0, 5:2, 1:1, 1:1. Gosti prošlo kolo dobili prvu utakmicu nakon 23.10. Zadnjih pet utakmica: 5:0, 4:0, 3:1, 3:4, 2:0. Međusobno često idu u over, mislio sam se između oba gol i više golova jer je na zadnjih sedam utakmica bilo odg. Ove sezone obje završile 1:1, al mislim da će ih danas biti više jer utakmica nema rezultatskog značaja. 

 

Treći par: Port Talbot-Bangor – ekipe koje u zadnje vrijeme igraju dobre overaške utakmice. :Domaćin u zadnje dvije utakmice primio čak 12 golova. Zadnjih pet utakmica: 5:0, 0:7, 4:0, 2:3, 2:2. Gosti zadnjih pet utakmica: 2:2, 5:2, 3:4, 0:0, 1:0. Međusobno dosta overaških utakmica, ali ove sezone obe u under, obe 2:0.

Link to comment
Share on other sites

Podijelio bih par stvari s vama nemam neke analize vec par informacija od prijatelja
Sbk-split 2(1.5) košarka šibenik igra očajno bez pravog centra uopće igra im momak od 17 godina na centru .. i isti taj kaže da će vrlo vjv izgubit od splita
Trica u zadnjoj sek za x ..


Novo vrijeme -futsal dinamo 2(1.8)ogromna greška kladionice nejasna mi je kvota na ovo iako imaju novog trenera to preko noci nista nemjenja makarska he izgubila od murtera... to dobro opisuje kolko su losi kad za murter igraju ljudi bez plaće premije i putnih troskova , ljudi moji igraju županijsku ligu pa usput igraju i prvu hrvatsku cisto da igraju ..-->1:7 (2.0) narasla kvota 

Zadar-cedevita 2(1.4) WIN
Ced je i ovako spejsatl za hrv dok zadar ostao bez najboljeg igraca dvica kao kuca


Zadar -sbk nogomet 2(1.5) NO COMM
Zadar ispada iovako stanje katastrofalno sbk treba bodove samo ih to zanima i idu po pobjedu danas


Još bi dodao nesto sta mi se sviđa iz ponude al eto neće te se ljuti nema vremena pa cu brzinski

United aston villa 1 1.25 opet najgora momčad protiv utd koji se lagano diže što smo vidili protiv west hama msm da im ovi nemogu izbit bodove
WIN
Getafe real m f2 1.65 WIN

Gosti u pokazali moc protiv wolfsburga ,danas pobjedom dolaze na bod barci iako barca ima tekmu manje onda ali sigurno će ići po pobjedu jer je barca u poljuljanom stanju kao boksač pred nokautom a real kao real nikad se neće zadovoljit golom jednim nego trpaju dokle god ide

Varaždin-dubrava 1 1.6 WIN
Varaždin kuci jako teško gubi obe ekipe sodlične ali varaždin ima domaci teren na kojem uglavnom dobijaju i to su pokazali vec par puta i protiv dubrave tako da nevidin razlog da danas nepobjede

Link to comment
Share on other sites

Pittsburgh - N.Y.Rangers: over 3.5 gola   1,24

Washington - Philadelphia: Wash. over 2.0 gola  1,29

LA - San Jose: San Jose over 1,5 gola 1,44

 

ukupni koef: 2,3

 

Jedan tripl da se večeras malo isprati, za srednje.

 

Pitt-NYR su odigrali otvorenu prvu tekmu s ukupno 7 golova.
Obje momčadi u problemima s golmanima i očekujem barem 4 gola večeras.

 

Wash je pobjedio prvu tekmu s 2:0, a trebali su i više.

Philly ostao bez najboljeg obrambenog centra, tako da bi posao Wash. danas trebao biti mnogo lakši (moguće da i Ovechin zabije)

 

SJ odigrao odličnu tekmu protiv favoriziranog LA.

LA ostao bez no. 3 D-mena, a i s njim su kao grupa izgledali neuvjerljivo.

Po meni je čisto realno da SJ ode na 2:0.

Link to comment
Share on other sites

Inter Milan - Napoli DNB 1 @ 2.20

Npoli je nakon poraza od udinesea prije 2 tjedna ostao iza juventusa 6 bodova i cini mi se da je scudetto vec u rukama juventusa. Da stvar bude gora po napoli suspendiran im je najbolji igrac higuain koji je u ovu sezonu ugradio 30 golova i bez njega to nije isti napoli. Da istina pobjedio je napoli veronu 3:0 proslo kolo ali verona je u seriji b vec i pitanje koliko ih je bilo briga opce. Veceras napoli stize na san siro i u dvoboju ove dvije momcadi izrazito je uspjesan onaj ko igra na domacem terenu ( 12-6-2)- svaka momcad ima po jednu pobjedu u gostima u zadnjih 20 susreta a zanimljvo je da je inter svoju u gostima ostvario ove sezone kada je kao napoli bolji nego ikada. Inter je u vrlo solidnoj formi zadnjih mjesec-dva, svi su na okupu i mislim da danas nece izgubiti i da ce se nastaviti domacinska tradicija izmedju ova dva kluba.
Razlog zasto igram DNB je taj sto
Mi 1x @ 1.66 nema neki value, a 2.2 kvota za izbjegavanje nerijesenoga je odlicna. Ne vjerujem da inter gubi doma. Ove momcadi kao ni cijela talijanska liga nisu neki overasi na 2.5 tako da nije los pick :
2.5 goals UNDER @ 1.8

sretno!

Link to comment
Share on other sites

Columbus - New York City 2x (2,25) bet365
Ne kuzim u cemu je stvar da kladionice daju ovakav tecaj na City, dvojka je 5,75. Nema previse izostanaka s oba dvije strane. Ne poznajem 90% ovih igraca ali znam za City-jeve Villu, Pirla i Lamparda i od njih nece biti samo Lamparda. Columbus je posljednji na tablici i imaju 2 boda iz 5 dosadasnjih utakmica, a City na sredini tablice. Ameri su to ii tu svasta moze biti, ali jednostavno mi koef ne ide u glavu. Ako netko zna u cemu je finta da je ovakav tecaj neka komentira.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use