Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 14.04.2016.


Celt

Anketa - četvrtak  

35 glasova

  1. 1. Liverpool - Borussia Dortmund

  2. 2. Sevilla - Athletic Bilbao



Recommended Posts

Shakhtar Donetsk v Sporting de Braga

vreme-> 10c, moguća kiša

sudija-> Pavel Královec

6Nf28v2.png

prvi meč

UMKm5LZ.png

************************************************************

AC Sparta Praha v Villarreal

vreme-> 8c, bez padavina

sudija-> Martin Atkinson

AmES5M8.png

prvi meč

gE2femK.png

************************************************************

vreme-> 17c, bez padavina

sudija-> Damir Skomina

UHXUGTd.png

prvi meč

DnrIJwX.png

************************************************************

Liverpool v Borussia Dortmund

vreme-> 9c, bez padavina

sudija-> Cüneyt Çakır

xGdoKdd.png

prvi meč

IpJ6NMP.png

Link to comment
Share on other sites


 

Kloppova glavna dilema uoči utakmice u četvrtak okružuje njegove napadače, s Origijem kojeg preferira umjesto Sturridge-a i koji im je donio vrijedan gol na gostovanju. Sturridge se vratio u početni sastav protiv Stoke-a i postigao je gol također, ali kada je Origi ušao umjesto Ojo-a u 46. minuti, postiže dva gola. Mahmadou Sakho i Djean Lovren su bili impresivni u prvoj utakmici i trebali bi vratiti u večerašnju utakmicu nakon što su odmarali za vikend, dok bi Philipe Coutinho, Adam Lallana i Lucas Leiva također trebali igrati u početnom sastavu. Jordan Hendersonova povreda koljena znači da će James Milner biti kapiten večerašnjeg sastava Liverpoola, dok se Emre Can vraća poslije suspenzije protiv Stoke-a u nedelju.

 

Dortmundov veliki hendikep je povreda Nevena Subotića, koji će propustiti ostatak sezone zbog tromboze. Golman Roman Weidenfeller će zamijeniti Roman Burkija među stativama, dok će se Mkhitaryan, Ilkay Gundogan, Aubameyang i Reus vratiti u prvi sastav, nakon što su odmoreni za vikend.

 

Forma timova

Liverpool: WDLDDW

Borussia Dortmund: WWWWDD

 

Koeficijenti

Liverpool: 2.90

Neriješeno: 3.60

Borussia Dortmund: 2.50

 

WXYrht7.png

 


 

Sevilla je u dobroj poziciji da dođe do polufinala Europa lige nakon što su im golovi Timothee Kolodziejczaka i Vicente Iborre donijeli pobjedu u gostima (2-1) protiv Athletic Bilbao-a u njihovoj prvoj utakmici na San Mamesu. Unai Emeryov ekipa je u Europi pobijedila posljednje tri utakmice kod kuće bez primljenog pogotka i sada drže rekord od 11 pobjeda u nizu kod kuće u Europa ligi. Defanzivac Benoit Tremoulians je van terena zbog ozljede zadnje lože za domaćine, dok je Ever Banega suspendiran.

 

Atheltic Bilbao je bez pobjede bio posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima, dok nisu pobijedili Rayo Vallecano za vikend, pristojnim rezultatom od 1-0. Baskijska ekipa nikada nije pobijedila španjolsku momčad u gostima u europskim natjecanjima. Inaki Williams, Aymeric Laporte i Sabin Merino su van terena zbog ozljede.

 

Forma timova

Sevilla: LWLLW

Athletic Bilbao: WLDLL

 

Koeficijenti

Sevilla: 2.00

Neriješeno: 3.80

Athletic Bilbao: 3.80

 

51uTCIX.png

 


 

Shakhtarov defanzivac Rakitskiy je pokupio ozljedu u prvoj utakmici što ga isključuje iz ove utakmice, ali Olexandr Kucher je u mogućnosti da se vrati nakon zabrane i trebao bi zauzeti mjesto u srcu obrane. Fred je još uvijek suspendovan, tako da će se očekivati od Ferreyre da nastavi u napadu za početni sastav domaće momčadi. Wilson se zalaže kako bi počeo utakmicu nakon što je ušao kao zamjena u prošloj utakmici.

 

Posjetitelji će i dalje biti bez Crislana i Rui Fonte-a – zbog problema sa tetivom koljena, a Josue je upitan zbog ozljede bedra.

 

Forma timova

Shakhtar: WWLWWD

Braga: LWWLLD

 

Koeficijenti

Shakhtar: 1.72

Neriješeno: 4.00

Braga: 5.00

 

5Df9O7H.png

 


 

Sparta će biti bez usluge svog strijelca iz prve utakmice – Brabeca, nakon što je defanzivac dobio karton i suspenziju prošlog tjedna. Costa Nhamoinesu je također suspendiran, ostavljajući Scasnyja sa problemima u zadnjoj liniji. Radoslav Kovac bi se trebao vratiti u centar obrane, dok se od Lukasa Julisa i Ladislav Krejcija očekuje da igraju kao dva napadača u formaciji 3-5-2.

 

Što se tiče Villarreala, od menadžera Marcelina se očekuje da zadrži istu vjeru kao i prošlog tjedna kada je pobijedio kod kuće u Španiji. Mateo Musacchio je van terena, ostavljajući Eric Baillyja i Victor Ruiza kao dva prva izbora u zadnjoj liniji Villarreala.

 

Forma timova

Sparta: WWWLLW

Villarreal: LDDWWW

 

Koeficijenti

Sparta: 3.90

Neriješeno: 3.60

Villarreal: 2.05

 

uhKdv0l.png

Link to comment
Share on other sites

Za danas jedno duplanje.kvote iz bet365

13:30 Jiri Vesely - Gael Monfils -2(1.25)

13:30 Roger Federer - Roberto Bautista Agut -1(1.18)

14:00 Marrero/Paire - Dodig/Melo -2(1.36)

uk kv.2,006

--------------------------------------------------------------------

Vesely se nalazi na 55 mesto Atp listi i ove sezone ima 5/1 na clayu dok u karieri 140/65.Pratio sam ga jos na turniru u Marakesu i nije me uopste impresionirao pogotovo kad se mucio protiv Mektica koj je moga i da dobije taj mec ali i polufinale je ispao od najbojli po meni buduci igrac Coric.Juce je iznenadio Djokovic al mislim da nemoze da iznenadi i danas protiv ludi Francuz.Monfils se nalazi na 16 pozicii ove sezone samo 2/0 na clayu a u karieri 160/83.On najvise voli clayu bavnu podlogu i na tu podlogu igra odlicno.Servis dobro ga sluzi ritern i ostalo sasvim dovolno dobro da dobije ceha.Do sad h2h imaju jednu odigranu tekmu u 2014g na Wimbledon kada je Vesely dobio 3:2(7:6 6:3 6:7 6:7 6:4)..Kvota u mal pad al ocekujem sigurna pobeda tu u 2 seta i ko hoce moze da odigra i neki hendi na 3,5.Monfils tu brani dosta poene jer proslu godinu igrao je polofinale.Do sat na ovaj turnir ima 1 runda u 2013g i 2 runda u 2014g.A vesely je vec odbranio svoe poene jer proslu god je otpao u 1 rundu.Sve na svemu ocekujem da Monfils napadne jos od pocetku meca da zadrzava svoje servise i ne vidimi tu neka sansa za Ceha.

 

Nakon operacije vratio se Fedex.Fedex ove sezone je odigrao samo 11 tekme ima 9/2 a na clayu 1:0.U karieru na zemju je odigrao 292 tekme i ima skor 222/70.On vise preferira brze podloge ali mislim da agut nema tu neke sanse.Bautista voli zemju i ima odigrano 361 tekmu i skor 261/145.Proslu sezonu Fedex je ispao u 3 rundu(R16) od Monfilsa i nakon ispada Noleta mora da dobije ovaj turnir il bar da stigne do SF ili F.Do sada su odigrali 4 tekme (i u tih 4 tekme bautista nije ni blizu osvajanja seta u 2014 god na us open 3:0 i na Shanghai Masters 2:0 dok u 15' isto tako 3:0 na Wimbledon i 2:0 na Cincinati).Ocekujem dobra tekma ali verujem i Fedexa da moze da prodje Aguta .Aguta je isto ovo prvi turnir u godine na zemju.

 

Paire sada igra sa Mareja i igra se 3 set.Do sad Marrero i Paire su odigrali svega 3 tekme.Marrero je 37 igrac sveta u dablu(na zemja ima 232/111) dok u dvojke Paire ima negativan skor 18:36.Na drugu stranu imamo odlican dabl koj zajedno je odigrao preko 150 tekme i na zemju imaju 24/12. Dodig na zemju u dvojke ima 78/48 dok Melo 156/87.Odlican su par imaju vece iskustvo i sve osim pobeda bice veliko iznenadnjenje.Dodig/Melo proslu god su igrali polufinale brane bodove a ispali su od Bolelli/Fognini koj su odigrali vrlo dobro proslu sezonu.Isto tako oni su osvojaci French Open(Roland Garosa u 2015 g).Sretno to je to mala kratka analiza i orpostite i zbog jezik i zbog greske :)

Link to comment
Share on other sites

Po meni danas ili pobjeda Žute podmornice ili da daje 2+ gola....Čak sam skloniji opciji 2+ na Žutu podmornicu (zabija 2 i više)....

Podmornica nosi prednost 2:1 iz prvog susreta,bili su dominantnija momčad ,a i ukupno su bolja momčad od Čeha....Svaka čast na izbacivanju Lazia,ali taj Lazio nije više pretjerana sila....Na dalje,Česi imaju u i onako poroznoj obrani dodatne 2 suspenzije u odnosu na prvu tekmu kada su i onako puštali na sve strane.

 

Podmornica je u naletu,igra jako dobro,rijetko gubi,LP je osigurala u prvenstvu i mislim da kreću na ovaj front.....Danas sam na njih....Čini mi se da ću udriti na 2+ gola....Česi su i u nedjelju preokrenuli u prvenstvu sa 0:1 na 2:1 (i hvala im jer su donijeli dobu paru),igrali su u gotovo jednakom sastavu kao i prošli četvrtak pa ni odmora nije bilo ,a i još k tome sada imaju još 2 igrača manje u obrani zbog suspenzije....Čak su igrači iz U 19 Sparte priključeni momčadi (kaže trener moraju dobit priliku jer su dominantni u prvenstu i osigurali su naslov u svojoj lig(z)i )

 

Prijedlozi,sugestije dobrodošli....

Link to comment
Share on other sites

Evo nisam nista htio pisati o ovome jer sam bio uvjeren u pad kvote ali nista od toga tako da:

Liverpool - borussia dortmund liverpool to qualify @ 2.00 bet365

Prva utakmica je zavrsila 1-1 iako je mogla otici na obje strane jer se igrao jedan otvoreni i napadacki nogomet. Ovaj rezultat naravno vise pase liverpoolu jer su postigli sto su htjeli a to je gol u gostima i ne izgubiti. Kladionice jos uvijek nastavljaju dosta podcjenjivati liverpool i do sada sam to dobro iskoristavo.
Za vikend je klopp odmorio sebi vazne igrace: coutinho, lovren, sakho, can te allan koji ce vjerojatno nastupiti umjesto nedovoljno spremnom hendersona. Borussia je odmarala u derbiju sa schalkeom gotovo cijelu postavu sto me zacudili ali dobro. Dakle, nakon povoljnijeg rezultata za domacina danasnjeg kladionice i dalje vise vjeruju borussiji kojoj igra visoki remi (2-2, itd) i pobjeda. Od bitnijih izostanak jedino henderson u liverpoolu dok u borussiji samo subotic ali on ima 5 utakmica u sezoni.
Za vikend se liverpool raspucao protiv cvrste ekipe stokea (4-1)gdje je sturridge poceo od prve a kasnije je usao i origi vjerojatno da se vidi kako se snalaze skupa na terenu i snasli su se sa 2 pogotka origija dok je sturridge svoj dao u prvom poluvremenu. Borussia je kao sto sam vec rekao odigrala 2-2 na gostovanju kod schalkea. Vjerujem da je motiv ipak mrvicu na strani domacina jer to im je jedina preostala sansa za LP dok je borussia osigurala LP preko bundeslige.
Kao dobra opcija se namece i DNB liverpool @ 2.20 jer nevjerujem da ce izgubiti doma.
Jos prozujim malo po svojim raznim izvorima za liverpool pa javim ako bude kakvih novih i bitnih informacija.

Malo statistike:
Liverpool doma protiv njemackih klubova: 10-3-0
Liverpool kada je prvu u gostima igrao x : prosao 11/12
Borussia kada je prvu igrala x doma: prosla 1/6

Jedino sta mi kvari ovo je to sto je borussia tek jednom porazena od engleza u zadnje 4 utakmice

Link to comment
Share on other sites

Sparta P. - Villareal, over 4.5 cards @1.90 bet365

 

nw64nKA.png?1

 

Za razliku od proslog kola, ne mogu reci da nam se bas posrecilo sa sudijama kada je LE u pitanju. Sevilla - Bilbao bi bio idealni over samo da ne sudi Skomina, kog izbegavam zbog njegovih preostrih kriterijuma na Evropskim utakmicama. Jedini over vredan uzimanja mi je upravo ovaj na utakmici Sparta - Villareal. Sudi M. Atkinson koji u Evropi ima itekako dobar prosek. Osim toga, oba tima znaju odigrati relativno prljavo. Spartu pamtimo jos iz grupne faze kao najprljaviju ekipu regularnog dela takmicenja, dok Villareal u gostima daleko grublja ekipa. Villareal je protiv Napolija i Leverkusena u gostima odigrala sa 5 kartona, a i u grupnoj fazi 2 puta u gostima sa po 5 kartona i samo jednom na 4 (protiv Dinamo Minska).

U prvoj utakmici je Rumun dosta razocarao (citao sam komentare ovde na forumu posle meca posto to nisam ni igrao ni gledao). Medjutim, obe ekipe su pokazale da su isplative za kartone posto su sva 4 kartona na utakmcii pala u rasponu od 12 minuta (31-43 minut). Takodje, Sparta je ostvarila pozitivan rezultat u prvoj i minimalnom pobedom kod kuce bi isli dalje. Naravno da Villareal i dalje ostaje favorit za prolaz, ali ne bi ja tako lako otpisao Spartu, pogotovo ne kod kuce gde igraju puno bolje. Ove godine su iznenadjenje Lige Evrope i pokazali su da znaju odigrati vece utakmice onako kako treba. Villareal je puno slabiji tim u gostima, znaju igrati tvrdu odbranu i cesto limitirati protivnika na jedan ili nijedan gol. 

Dok WH drzi kvotu 1.7, a unibet 1.65, bet365 i dalje nudi visokih 1.90 na over 4.5 kartona i to mi je value. Ipak se radi o povratnoj utakmici i ovde se ide na all-in. Mozemo ocekivati napetu igru pogotovo ako rezultat duze vreme bude bio 0:0 i jedan gol resava sve. Pored singla u bet365, odigrao sam i jedan triple na srednji ulog u Wwinu gde nude nesto manju kvotu na isti pick, ali i dalje vrednu rizika:

 

BXdJgjd.png?1

Sretno ko prati i nadam se prolaznosti za razliku od prosle nedelje!

Link to comment
Share on other sites

Copa Libertadores

Club Nacional (Uru) - Rosario Central (Arg) X

 

Rosario porazom vjerojatno ispada, a remijem je Nacional prvi, a Rosario drugi...

Sve naše kladionice su blokirale, bet365 daje 2.30, unibet 2.60, BAH 2.70, wh 2.90...

Nacional se kvalificirao tako da odmara većinu startera

Esteban Conde, Santiago Romero,Nicolás López su na poštedi jer im prijeti da dobiju žuti pa ih nema u idućuj fazi Libertadores na prvom meču(Prvi golman,najvažniji vezni i najvažniji napadač su to) Jorge Fucile je suspendiran a Mauricio Victorino je kao umoran od igranja za reprezentaciju i klub pa je dobio odmor(Ova dva su stupovi obrane)

x2

Rosario Central (Arg) ah 0

Link to comment
Share on other sites

02:45 Kraj Club Nacional (Uru) 0 - 2 Rosario (Arg)

Nacional se kvalificirao tako da odmara većinu startera

Esteban Conde, Santiago Romero,Nicolás López su na poštedi jer im prijeti da dobiju žuti pa ih nema u idućuj fazi Libertadores na prvom meču(Prvi golman,najvažniji vezni i najvažniji napadač su to) Jorge Fucile je suspendiran a Mauricio Victorino je kao umoran od igranja za reprezentaciju i klub pa je dobio odmor(Ova dva su stupovi obrane)

x2

Rosario Central (Arg) ah 0

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use