Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 10.4.2016.

IzudinB

Anketa  

29 glasova

1. 1. Tottenham - Manchester United

2. 2. Valencia - Sevilla

Recommended Posts

Premier liga

Sunderland - Leicester City (14:30)

Sudac: Anthony Taylor (3.65)

Prosjek ekipe 1: 1.74

Prosjek ekipe 2: 1.41

dYHFITY.png

Liverpool - Stoke City (17:00)

Sudac: Mark Clattenburg (3.20)

Prosjek ekipe 1: 1.77

Prosjek ekipe 2: 1.25

umwHIoR.png

Tottenham Hotspur - Manchester United (17:00)

Sudac: Mike Dean (3.35)

Prosjek ekipe 1: 1.75

Prosjek ekipe 2: 1.71

SH3Wpk6.png

Primera

Sporting Gijon - Celta Vigo (12:00)

Prosjek ekipe 1: 2.74

Prosjek ekipe 2: 2.81

komU0Om.png

Valencia - Sevilla (16:00)

Sudac: Inaki Vicandi Garrido (3.88)

Prosjek ekipe 1: 2.97

Prosjek ekipe 2: 2.58

N6M0zSn.png

Villarreal - Getafe (18:15)

Prosjek ekipe 1: 2.58

Prosjek ekipe 2: 3.06

l0OPsDx.png

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano  (20:30)

Sudac: Jesús Gil Manzano (6.13)

Prosjek ekipe 1: 2.32

Prosjek ekipe 2: 3.06

lDn4rTi.png

Serie A

Empoli - ACF Fiorentina (12:30)

Sudac: Antonio Damato (5.67)

Prosjek ekipe 1: 2.61

Prosjek ekipe 2: 2.48

p8SAZXB.png

SSC Napoli - Hellas Verona (15:00)

Sudac: Domenico Celi (5.50)

Prosjek ekipe 1: 1.90

Prosjek ekipe 2: 2.42

FFcUdye.png

Sampdoria - Udinese (15:00)

Sudac: Carmine Russo (4.14)

Prosjek ekipe 1: 2.68

Prosjek ekipe 2: 2.81

GUTypeu.png

Torino - Atalanta (15:00)

Sudac: Marco Di Bello (5.29)

Prosjek ekipe 1: 2.65

Prosjek ekipe 2: 2.71

QFNHT6Y.png

Palermo - SS Lazio (20:45)

Sudac: Andrea Gervasoni (6.00)

Prosjek ekipe 1: 2.65

Prosjek ekipe 2: 2.55

dqwWDcF.png

Buducnost - Baia Mare -5.5 1.80 mozzart 5/10

Buducnost over 28.5 1.85 SuperSport 5/10

"Kakve su ambicije rukometašica Baja Marea u sjutrašnjem meču protiv Budućnosti, u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, najbolje govori jedna činjenica – uprava rumunskog vicešampiona je odlučila da se put dug preko 1.000 kilometara prevali autobusom, pišu Vijesti.
Na dugotrajno putovanje koje je počelo juče ujutro, a završiće se danas, Aurelijan Roška je odveo samo 11 igračica – ranije povrijeđenim Adrijani Nekiti, Gabrijeli Suč i Melindi Gajger na listi odsutnih su se priključile i prva zvijezda Alison Pino, golmanka Paula Ungureanu i lijevo krilo Ana-Marija Tanasije.
Očito je da su u Baja Mareu nakon poraza u prvoj utakmici (24:29) procijenili da nemaju nikakvih šansi, pa su odlučili da u godini velike krize smanje troškove."

Štrlek 4,5 vise 1,85 supersport

O ovome netreba puno pricati,štrlek proslo prvenstvo,u klubu,a i obje tekme kvalifikacija 6+,Hrvatskoj mora ic na pobjedu,pa ga ocekujemo i 60minuta,moguce da preuzme i koji sedmerac ako cupic ili horvat promase,ali definitivno kontre na koje hrvatska igra moraju donjeti da ce štrlek opet biti na 6+

Danas jedan raniji listić:

INTER ZAPREŠIĆ - DINAMO ZAGREB  2

Kaj reći o ovoj tekmi a da se ne zna. Susjedska utakmica gdje su dinamo potrebni bodovi, te sumnjam da će Inter radit probleme tim više kaj su ostanak osigurali. Ove godine s uigrali u veljači i tu je dinamo slavio sa 0:1.

Sve u svemu po meni je ovo sigurna dvojka prvenstveno zato jer je Rijeka jučer pobijedila te se priblizila na samo jedan bod.Izjava trenera Dinama Zorana Mamića prije 2 tjedna protiv Hajduka da Dinamo ne planira i neće do kraja izgubiti niti jedan bod govori jako puno, jer znamo da kad Mamić nekaj veli da je to tak. 

NAPOLI - VERONA  1

Ovdje se susreću Napoli kao najbolji domaćin sa gol razlikom 34:11, te Verona koja ima jos samo matematičke izglede za ostanak u ligi. Nakon lošeg izdanja u Udinama gdje su izgubili 3:1 ( i mnoge srušili na listići ;) )imali su tjedan dana za odmor i pripremu za Veronu. Roma im se približila na 4 boda prema tome ako misle obranit to drugo mjesto na tablici te izravan plasman u ligu prvaka pobjeda protiv ekipe kao što je verona je prijeko potrebna.

SUNDERLAND - LEICESTER  X2

Liecester iznenađujuće grabi prema osvajanju lige te 6 kola prije kraja bježe Tottenhamu 7 bodova. Ne igraju preko tjedna nego samo pripremaju domaće utakmice te smatram da danas bez obzira što se Sunderland nalazi u zoni ispadanja moraju doći barem do boda. Leicesteru su ostale još domaće utakmice sa West ham i Everton, te gostujuće sa Man utd. te Chelsea koji su puno jači protivnici od Sunderlanda. 

OPREZ!!! 

UTAKMICE POČINJU VRLO RANO PA JE DOBRO POŽURITI S UPLATOM. 

SRETNO SVIMA DANAS  :)

U Dinamu petorici igrača prijeti 3.žuti karton ( Musa, Taravel, Hodžić, Henriquez i Matel). Sljedeća utakmica je protiv Zagreba te bi se lagano moglo dogoditi da se neki od njih danas "očiste" i ne igraju protiv Zagreba. Nakon Zagreba slijede puno teže utakmice (Rijeka i Hajduk). Granica u ss je 3.5, sudi Andrej Burilo. Može se vezati u double s pobjedom Dinama. 

http://us.soccerway.com/referees/andrej-burilo/86141/

Hrvatska(+2,5)-Norveška 1 1.25
D.Duvnjak over 4,5 1.85

Wwin 2.31

Najzanimljiviju utakmicu iz kvalifikacija za Olimpijske igre, danas će odigrati Hrvatska i Norveška. Izravna, jednostavna borba… tko dobije prolazi dalje, osim što Norvežanima odgovara i x. Hrvatska je prvu utakmicu izgubila od Danske 28:24, presudilo je loše drugo poluvrijeme u fazi obrane. Protiv Bahreina su se mučili prvo poluvrijeme, ali su u drugom pokazali snagu i slavili sa visokih 33:22. Norveška se također mučila sa Bahreinom, ali više nego Hrvatska. Oni su sve do 45 bili egal, tada su ih slomili i otišli na sedam razlike, a konačni rezultat glasio je 35:29. Dobru utakmicu Norvežani su odigrali jučer protiv domaćina. Dobro su otvorili, imali su +4 odmah na početku. Ipak, Danci su se vratili i gledali smo veliku borbu do samoga kraja, a rezultat je na kraju glasio 25:25. Hrvatska i Norveška susrele su se dva puta na proteklom europskom prvenstvu. Norveška je u grupnoj fazi slavila sa 34:31, a Hrvatska je bila bolja u onoj važnijoj utakmici, za treće mjesto sa 31:24. Mislim da nas danas čeka dobra utakmica, borbena, ulog je velik. Hrvatska mi je blagi favorit (ovo je možda malo i navijački) ali igram sigurniju opciju, a to je da Hrvatska ne gubi preko dva razlike. Mislim da tko god dobije danas, neće dobiti preko 1 ili 2 razlike.

Duvnjak je u prve dvije utakmice bio solidan. U prvoj je protiv Danske zabio tri gola, a jučer je Bahreinu uvaljao pet. Prošlo europsko nekako je više igrao obranu nego napad, više se trošio u obrani jer je tamo bio potrebniji, ali u bitnim utakmicama na kraju je vukao Hrvatsku i u napadu. Kao što sam spomenuo iznad, Hrvatska je protiv Norveške odigrala dvije utakmice na europskom, Dule je u obe utakmice bio odličan. U grupnoj fazi im je dao 8 golova, a u borbi za treće mjesto 6. Mislim da će uz Štrleka danas on najviše povući, uvijek je potrebna njegova dobra igra u ovakvim utakmicama i sigurno će uzeti dosta lopti. Vjerujem da ga se isplati odigrati.

Evo za pocetak dana od mene jedna veca kvota koju sam pronasao i za koju smatram da ima solidne sanse za prolaz

Schalke - Borussia Dortmund both to score in 1st and 2nd half @ 11.00

Danas u njemackoj nas cekaj uvijek nabrijan derbi schalkea i borussie. Utakmica koja uvijek nudi veliku borbu i dosta golova.

Dakle sto se samog tipa tice:

Borussia do sada ima pl razliku 67:28 (95golova ili 3.39 po utakmici) u gostima ima 28:17 ( 3.21 po utakmici)

Golovi po poluvremenima (SVE UTAKMICE)

1.pol; 25:13 (1.36/pol)

2.pol: 42:15 (2.03/pol)

U GOSTIMA:

1.pol: 11:8 (1.35/pol) -zabijenih 0.8/pol

2.pol 17:9 (1.85/pol) - zabijenih 1.21/pol

Schalke do sada ima gol razliku 39:38 (77golova ili 2.75 po utakmici), a doma ima 23:18(41 gol ili 2.92)

Golovi po poluvremenima(SVE UTAKMICE)

1.pol: 15:17 (1.1/pol) - 0.53 zabijenih/pol

2.pol: 24:21(1.65/pol) - 0.85 zabijenih/pol

Po poluvremenima doma:

1.pol: 9:7 - 0.64zabijenih/pol

2.pol:14:11 - 1 zabijen/pol

Schalke vec 3utakmica nema gola u prvom poluvremenu, tako da mislim da je danas to vrijeme kada ce ga dat, dolazi im najveci rival i poginut ce na terenu da ga dobiju jer to

Je ipak pitanje prestiza i ponosa a ne samo 3 boda na tablici. Dobra je vijest da u oba tabora nema bitnih ozljeda tako da mislim da cemo vidjeti ljepu utakmicu, napadacku jer misljenja sam da zbog derbija borussia nece odmarai igrace za EL u cetvrtak jer kao sto sam vec rekao ova utakmica i pobjeda je pitanje prestiza i ponosa. Tako da uz uvijek napadacki raspolozenu borussiu i domaci teren schalkea gdje ce ih nvijaci skoro pa tjerati da napadaju mogli bi vidjeti dosta golova a ja se nadam da onda i ovaj tip ima sanse.

Eto tolko od mene za sada.

Sretno!

Nešto za sistema ili za 1 unit.

Sunderland-Leicester T.R. 0:1 7.00 bet365 - šteta stvarno, pad u 95. minuti

U engleskoj premier ligi danas nas očekuje jako zanimljiv dan. Leicester ide u goste Sunderlandu dok Tottenham dočekuje Man United. Leicester bježi Tottenhamu sedam bodova i ima priliku doći do velikog uspjeha. Nakon što su kiksali protiv WBA na domaćem terenu, vezali su četiri pobjede i to sve sa 1:0, padali su Watford u gostima, Newcastle kući, Palace u gostima i Southampton kući. Danas im u goste dolazi Sunderland koji se grčevito bori za ostanak u ligi. Trenutno su na 18. mjestu sa 27 bodova, 4 manje od Norwicha ali imaju i dvije utakmice manje. Nakon što su dobili West Hama na domaćem terenu, vezali su 4 x-a: Palace kući 2:2, Southampton u gostima 1:1, Newcatsle u gostima 1:1, WBA kući 0:0. Ovdje ću probati jednu okladu koja se inače isplati odigrati na 1 unit ili na nekom sistemu kao što sam gore napisao. Igram da će Leicester dobiti utakmicu sa 1:0, a to sam pogodio čak dva puta u posljednje četiri utakmice. Nažalost to je bilo na sistemima ali je svejedno došlo. Leicester je kao što sam rekao zadnje četiri utakmice dobio sa 1:0. Sve su to bile teže utakmice, a danas ih čeka još jedna takva. Sunderland se bori za ostanak u ligi, tvrda su ekipa i Leicester će sigurno imati problema s njima. Kiks si ne smiju dozvoliti ni jedni ni drugi, posebno Leicester koji ne želi riskirati da im se Tottenham približi. Čeka nas jedna tvrda utakmicama i mislim da se na sitno isplati probati 0:1.

Schalke 04-Borussia D. over 4,5 kartona 1,53 WH

Kao sto je kolega lolek napisao danas nas u Njemackoj ocekuje jedan nabrijani derbi. Lolek je naveo sve razloge zbog smatram da bi ovaj tip trebao proci, a to je ljutito rivalstvo, navijici, prestiz i jos mnogo toga. Sudac je F. Zwayer o kejem bas i ne znam mnogo, ali se nadam da ce me netko od iskusnijih kolega malo nadopuniti. Zadnju utakmicu koju su ove dvije momcadi igrale je bilo puno golova, ali i kartona cak 7, pa se nadam da bi i danas trebao biti over. Sretno ;)  ;) .

Ja preskacem danas,nema se love ali evo nesto za danas da se proba...

WWin Kladionica oboje

18:00 Espen Lie Hansen 3.5 Over 1.85 4/10

18:00 Makedonija - Čile 59.5 Over 1.75 4/10

Espen Lie Hansen je iskusni Norveski reprezntativac koji igra na poziciji lijevog vanjskog.Danas ce njegova reprezentacija da igra za Rio gdje im je dovoljan i bod protiv Hrvatske dok Hrvate drzi samo pobjeda u igri.Hansen je u prvom mecu protiv Bahraina dao 4 gola iz isto toliko suteva dok je protiv Danske uzeo cak 11 suteva,5 ih je uslo u mrezu.On je bukvalno jedini lijevi vanjski,Mamelund je tu ali on rijetko kada igra napad a imao je i nekih problema sa povredama.Hrvatskoj je Mikkel Hansen fino trpao,Bahrainovi vanjski takoder,pogotovo ova strana gdje Bahrain ima 5 kandidata svako je uspio dati 2-3 gola.Ako se vratimo na mec u Poljsku na Euro u grupnu fazu kada je Norveska slavila 34-31,Hansen im je zabio 6 golova iz 9 pokusaja.U ovakvoj utakmici,Hrvati ce sigurno probati zatvoriti vise opasna krila Norveske pa ce malo vise prostora ostati za vanjske igrace.Tako da mi je logican tip,Hansen over 3.5.

Nebitna tekma i jednim i drugima,obje reprezentacije nemaju sanse da se plasiraju na OI u Riu i ja ocekujem jednu laganu tekmu.Makedonija je jucer bila katastrofa,dosta su problema imali otvorili mec jako lose,Borko nista nije mogao odbraniti,napad je bio onako solidan sa dosta lopti na Kiru Lazarova.Sigurno ce biti dosta rotiranja danas i Makedonija bi sigurno da ne igra ovaj mec.Sa druge strane Cile se pokazao kao sasvim solidan protivnik,dosli su ovdje bez ikakvi sansi ali Tunis ih je dobio samo 6 razlike a Poljska 8,za njih je to uspjeh.Oni imaju sledece natjecanje u Juznoj Americi gdje ce traziti plasman na SP u Francuskoj.Ima tu sasvim solidnih igraca,njihov najveci problem je odbrana.I Poljska i Tunis su im uvalili po 35 golova iako je Poljska dosta rotirala i kombinovala sastav.To ocekujem i danas,ako se sjetimo da je Makedonija kada nije imala sanse protiv Bjelorusije na Euru odigrala katastrofa izgubila 29-30 (Bjelorusija bila desetkovana povredama) mozemo nesto ocekivati vise.Cile igra vrlo brz rukomet i ja vidim ovdje mec sa preko 60 golova.

U tom neredu kako je izgledala reprezentacija ovdje, dobra je stvar što ni protivnik pojma nema za što se pripremiti. Na ljevom vanjskom počne dobro Mamić, zabije 2 od 2, i nakon 10 min. zalijepi ga na klupu, i ne digne do kraja utakmice. Nakon toga na ljevom i srednjem igraju Duvnjak, Karačić, Pavlović, Cindrić, Mandalinić, a danas se vjerujem vraća i Slišković. Pa ti pogodi, ali ni igrači nemaju kontinuitet, i stalno ih se miksa, pa su i oni djelovali jednako izgubljeno. Nadam se samo da su pripreme bile "centrirane" na današnju utakmicu, iako pouzdano znam da su Gobac, ali i neki iskusni treneri sugerirali Baliću i društvu da je utakmica sa Danskom dobra prilika za prolaz.(što se nakon hrpe tehničkih grešaka, pogođenih stativa, odbijanaca u ruke Dancima, i 4 fulana sedmerca, i poraza od samo 4 razlike pokazuje kao realno). Jedina prednost je što znamo što će Norvežani igrati, dok oni mogu samo pogađati što će naši raditi. Nadam se samo da će naši igrači znati što trebaju raditi. 

On 10. 04. 2016. at 8:54, canca said:

Hrvatska(+2,5)-Norveška 1 1.25
D.Duvnjak over 4,5 1.85

Wwin 2.31

Najzanimljiviju utakmicu iz kvalifikacija za Olimpijske igre, danas će odigrati Hrvatska i Norveška. Izravna, jednostavna borba… tko dobije prolazi dalje, osim što Norvežanima odgovara i x. Hrvatska je prvu utakmicu izgubila od Danske 28:24, presudilo je loše drugo poluvrijeme u fazi obrane. Protiv Bahreina su se mučili prvo poluvrijeme, ali su u drugom pokazali snagu i slavili sa visokih 33:22. Norveška se također mučila sa Bahreinom, ali više nego Hrvatska. Oni su sve do 45 bili egal, tada su ih slomili i otišli na sedam razlike, a konačni rezultat glasio je 35:29. Dobru utakmicu Norvežani su odigrali jučer protiv domaćina. Dobro su otvorili, imali su +4 odmah na početku. Ipak, Danci su se vratili i gledali smo veliku borbu do samoga kraja, a rezultat je na kraju glasio 25:25. Hrvatska i Norveška susrele su se dva puta na proteklom europskom prvenstvu. Norveška je u grupnoj fazi slavila sa 34:31, a Hrvatska je bila bolja u onoj važnijoj utakmici, za treće mjesto sa 31:24. Mislim da nas danas čeka dobra utakmica, borbena, ulog je velik. Hrvatska mi je blagi favorit (ovo je možda malo i navijački) ali igram sigurniju opciju, a to je da Hrvatska ne gubi preko dva razlike. Mislim da tko god dobije danas, neće dobiti preko 1 ili 2 razlike.

Duvnjak je u prve dvije utakmice bio solidan. U prvoj je protiv Danske zabio tri gola, a jučer je Bahreinu uvaljao pet. Prošlo europsko nekako je više igrao obranu nego napad, više se trošio u obrani jer je tamo bio potrebniji, ali u bitnim utakmicama na kraju je vukao Hrvatsku i u napadu. Kao što sam spomenuo iznad, Hrvatska je protiv Norveške odigrala dvije utakmice na europskom, Dule je u obe utakmice bio odličan. U grupnoj fazi im je dao 8 golova, a u borbi za treće mjesto 6. Mislim da će uz Štrleka danas on najviše povući, uvijek je potrebna njegova dobra igra u ovakvim utakmicama i sigurno će uzeti dosta lopti. Vjerujem da ga se isplati odigrati.

Košarka - NBA

San Antonio - Golden State:  San Antonio over 101,5 poena   1,60

Od svih sj.američkih glavnih liga NBA ponajmanje pratim, ali nisam stranaca u vezi nje.

I površni poznavatelji NBA znaju važnost večerašnje tekme.

Prosjek SA ove sezone je 104 po tekmi, a u tri dvoboja s GSW najviše su zabili 101.

Zbog toga analitičari zaključuju da SA ne može zabiti GSW, čudno jer ostatak lige ugl čisto prolaze 100 protiv njih.

Gledao sam sinoć kraj tekme GSW i mislim da to nije ista momčad iz većeg dijela sezone,

možda uistinu umor i emocionalno pražnjenje dolazi do izražaja.

Popovich je najavio da će svi starteri igrati i ne sumnjam u to jer ih je odmarao na zadnjoj tekmi,

a vjerujem da upravo on želi uništiti san GSW o dostizanju rekorda.

Ako SA namjerava pobjediti GWS onda to mora biti iznad 100 koševa,

onakva anomalija od prije 20-ak dana (GSW na 79 poena) više nije moguća.

Marathon:  kv.   2,019

PAOK - Levadiakos    1     1,19

Ispričavam se zbog kasnog postavljanja, no nisam imao vremena ranije. Sve u svemu jedan par koji bi trebao biti prilično siguran danas. Paok u borbi za makar koji bod u doigravanju za Europu (broj bodova svakog tima koji ulazi u doigravanje, oduzima se od  broja bodova tima koji u doigravanje ulazi sa posljednjeg mjesta, točnije petoga, i nakon toga se ta razlika dijeli sa 5, i zaokružuje se na najbliži cijeli broj, te je to broj bodova koji određeni tim nosi u doigravanje, a posljednji tim ulazi sa 0 bodova), iako su trenutno oni 5. i izjednačeni s Panioniosom po broju bodova, imaju nešto lakši raspored u posljednja dva kola, pa mislim da mogu makar jedan bod za doigravanje dograbiti, što ima određenu važnost. Levadiakosu utakmica potpuno nebitna, prvoligaški status je sačuvan, dok se izlaz u Europu ne može tražiti. Međusobni omjer na Toumbi također ide u prilog Paoku, gdje su ovoga protivnika pobjedili u svih 9 odigranih mečeva, primivši pritom samo 3 pogotka.

Rosenborg - Aalesund    gol u prvom pol.    1,23

Ovaj tip temeljim na statističkoj osnovi, koja kaže da je u zadnjih 5 međusobnih susreta kada je domaćin Rosenborg ova oklada bila dobitna. Također u uvodna 3 kola norveškoga prvenstva, obje ekipe su 2 puta ispoštovale ovu okladu, odnosno pao je gol u prvom poluvremenu na njihovim susretima. Zbog svega toga, ali i razloga da je ovo liga gdje pada dosta golova, mislim da je ovo također jedan dobar par za danas.

NY Mets - Philadelphia Phillies   1   1,38

Danas za Metse baca Matt Harvey, All - Star iz 2013. godine, nakon čega je 2014. imao zahtjevnu operaciju lakta, ali 2015. već dobija nagradu za povratnika godine. Sve u svemu radi se o jednom vrlo pouzdanome bacaču , za kojeg mislim da neće danas ponuditi mnogo šansi udaračima Philliesa, pogotovo jer već ima omjer 0-1 ove sezone, te ovdje ima odličnu priliku ispraviti startni poraz. S druge strane za Philliese, ekipu koja na početku sezone djeluje jako loše, baca Jeremy Hellickson, prosječni bacač koji ove sezone nije još bacao za svoju ekipu, ali ni ne bi trebao donjeti nešto dobroga danas, te će mislim upisati prvi poraz sezone. 

On 10. 04. 2016. at 15:56, superpippo said:

NY Mets - Philadelphia Phillies   1   1,38

Danas za Metse baca Matt Harvey, All - Star iz 2013. godine, nakon čega je 2014. imao zahtjevnu operaciju lakta, ali 2015. već dobija nagradu za povratnika godine. Sve u svemu radi se o jednom vrlo pouzdanome bacaču , za kojeg mislim da neće danas ponuditi mnogo šansi udaračima Philliesa, pogotovo jer već ima omjer 0-1 ove sezone, te ovdje ima odličnu priliku ispraviti startni poraz. S druge strane za Philliese, ekipu koja na početku sezone djeluje jako loše, baca Jeremy Hellickson, prosječni bacač koji ove sezone nije još bacao za svoju ekipu, ali ni ne bi trebao donjeti nešto dobroga danas, te će mislim upisati prvi poraz sezone. 

Postoji razlika ako uz bacača piše: Hellickson 0:0, 0.00  i  Hellickson 0:0, -.--

Hellickson iza sebe ima odličan start na Opening day gdje u 6 inn. nije dopustio nijedan run.

Također iza sebe ima dobru predsezonu.

Harvey je s druge strane imao loš Opening day i neuvjerljivu predsezonu.

Pričalo se za njega da i dalje ima nekakvih zdravstvenih problema.

Mislim da je koef premali i nema nikakav value.

Vidio sam da se daje 1,60 za over Phillya 1,5 poena i to ću zasigurno ispratiti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Athletic Bilbao - Roma - 1 (1.90) ili manje od 2.5 gola (1.72) bet365 Roma je u prvom susretu slavila s 2-1 u sudačkoj nadoknadi. Svi su golovi pali u drugom poluvremenu, a momčad je uspjela ograničiti Bilbao na samo jedan udarac u okvir gola tijekom svih 90 minuta igre. Roma je u sjajnoj formi, upisavši pet uzastopnih pobjeda u Serie A, čime se uključila u borbu za mjesto u elitnom europskom natjecanju. Athletic Bilbao je proteklog vikenda remizirao 1-1 protiv Mallorce kod kuće, čime je produžio niz bez pobjede u La Ligi na dvije utakmice. Unatoč tome, momčad Ernesta Valverdea drži četvrto mjesto i ostaje u utrci za plasman u Ligu prvaka. Osim što su u prvoj utakmici ostali bez Danija Viviana zbog ozljede, Athletic će u uzvratu biti oslabljen i za Yeraya Alvareza, koji je isključen i sada mora odraditi suspenziju. Trener Ernesto Valverde također neće moći računati na Alvara Djala i Oihana Sanceta zbog ozljeda. S druge strane, očekuje se da će Roma izaći s osvježenim sastavom u odnosu na momčad koja je pobijedila Empoli u Serie A. Očekuje se povratak ključnih igrača poput Angelina, Artema Dovbyka i Paula Dybale. Gianluca Mancini i Leandro Paredes, koji su propustili prethodne utakmice zbog suspenzija, ponovno su na raspolaganju. Athletic Bilbao: Agirrezabala; De Marcos, Nunez, Paredes, Yuri; Jauregizar, Ruiz De Galarreta; I. Williams, Gomez, N. Williams; Sannadi Roma: Svilar; Rensch, Mancini, Ndicka; Saelemaekers, Paredes, Cristante, Angelino; Dybala, Baldanzi; Dovbyk Athletic Bilbao je bio impresivan na domaćem terenu u grupnoj fazi Europske lige, pobijedivši u sve četiri utakmice i primivši samo jedan pogodak. Roma, s druge strane, u posljednjih osam utakmica u svim natjecanjima ima sedam pobjeda i jedan remi, a pritom je na gostovanju kod Empolija sačuvala mrežu netaknutom. Očekuje nas tvrda i neizvjesna utakmica s malo pogodaka, gdje nam bet365 kladionica daje kvotu od 1.72 na manje od 2.5 gola.  (Koeficijenti 13.3. u 10:52 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Biti bakterija nije teško.  Najbrojniji su živi organizam. Bez njih ne bi bilo života. Ima ih puno vrsta,a nama su bitne kladioničarske bakterije. Ove sezone skoro svi su bakterije jer je u prvoj ligi Fitoz siguran. Morao bi pasti u 20 kola onoliko puta koliko je u 50 kola,što i nije izgledan scenarij.A da pratitelji budu savršeni. Druga liga je nešto napetija,ali Nuki će to odraditi do kraja. Dao je nešto prilika i lažnu nadu pratiteljima. Ja sam 15.ali imam motiv biti u top12. I imam zanimljivost pratiti rasplet i navijati za Fitoz Nukija da ostanu PRVI, da me ne bi podbadali oni igrači koji imaju 3boda više od mene,koji imaju varljivu nadu da još mogu biti prvi,a zaboravljaju da nada na španjolskom znači NIŠTA. I prije će ovi koji se nadaju ući u zonu bakterija nego postati višestanični organizmi. Ovo je moja druga sezona,i svake sezone sam bolji,pa se nadam kao i Delboy,da ću dogodine u ovo vrijeme biti pri vrhu... No,otkad sam sam sebe uhvatio u laži,više nikome ništa ne vjerujem...    
    • Ko od kolega sa Foruma daje prednost emocijama, a ne razumu, mogao bi da odigra sebi ovaj double Dakle, imate samo dva para na cekanju, jedinicu na Rapid i dvojku na Real Madrid. Imate ukupnu kvotu od 1,93 na samo dva meca, a mozete uvek sebi da kazete, barem sam igrao na “one koji moraju”. Rapid “mora” da pobedi, ili barem odigra nereseno, a Real ako nije u stanju da dobije Virtus i udje barem u prvih deset, onda neka se ne zale. Ovaj predlog nisam ja, ovo nije moj predlog za kladenje, ovo nije najbolje od mene, ovo necu igrati u realnom kladjenju, ali uvek moze da bude kladjenje sa emocijama, a imamo i dvojicu kolega sa Foruma koje su ovo predlozili u svojim predlozima u svetoj Poslednjoj Sansi.  
    • Rapid vs Borac, Conference League, najava meca Danas ce glavna rec kojom cu se koristiti u postu biti pritisak. Cesto u sportu, a narocito kladjenju mozete cuti rec kako je na nekome pritisak, i uvek se ta rec koristi u nekom, recimo negativnom kontekstu, kao da se kaze da je ekipa na kojoj je pritisak zapravo hendikepirana ekipa. I ja volim da koristim tu rec kada najavljujem zavrsnicu obe lige svete Poslednje Sanse, pa cesto volim da napisem kao videcemo ovog (trenutnog) prvaka kakav je pod pritiskom, videcemo ove drugoligaske amatere koji malo zaostaju kakvi su pod pritiskom, pa onda videcemo ove, videcemo one ... bla bla bla. Ja mislim da je pritisak privilegija, i mislim da je uvek bolje biti pod pritiskom i biti @mesrine sa nekoliko pogodaka zaostatka za vodecima, nego nemati pritisak za vratom i biti @pena29 ne znam da li se razumemo. Mislim da je bolje imati pritisak, ali i privilegiju zaostajati za prvoplasiranim u svetoj Poslednjoj Sansi nekoliko pogodaka, nego biti u Poslednjoj Sansi kao parazit ili bakterija i cekati samo da vreme prodje, da se sezona zavrsi. Hteo sam da kazem da je bolje imati pritisak kao na primer sto je imao ManCity koji je prolaz dalje morao da trazi protiv Real Madrida, nego da nemate pritisak i da igrate protiv Grubisinog Polja kao Hajduk. Hej @pena29 nemoj se ljutiti na mene, ali ja te stvarno vidim kao nekog parazita ili bakteriju koja je usla u svetu Poslednju Sansu, i nema nameru da izadje iz nje, ali ti svakako ostajes moj omiljeni parazit i bakterija. Rapid vs Borac, najava meca. Borac i za nas sa Foruma vec postaje pritisak. Prvi sam ja posejao mrznju prema njima na ovom smesnom Forumu, pa smo se svi ukljucili, a oni ne misle da stanu, samo nam jos fali da igraju polufinale sa Chelsea i prodju engleze pa da se polijemo benzinom i samozapalimo. Pritisak se odjednom preneo i na nas kockare, pa sada treba da se odlucimo sta da radimo, jer ako i dalje budemo odlucili da ih cekamo da ispadnu, moze da se desi da dodje sezona kupanja, ili da se Hajduk ukljuci u evropska takmicenja, a da Borac jos nije ispao. Iako sam na pocetku sezone divljao sa uplatama protiv Borca, pa malo zaboravio na njih, pa se opet vratio i jos pojacavao uplate protiv njih, pogotovo na utakmici u Ljubljani, nakon koje sam postao beskucnik, i dalje smatram da je pritisak koji imamo u vezi sa tim sta da radimo sa Borcem danas, privilegija, a ne steta. Ko hoce da zivi bez pritiska, uvek moze da cita poeziju, seta u prirodi, gleda nocu u zvezde, umesto sto se kocka zar ne? Razum Ako koristimo samo razum, a ne emocije, a pogotovo ako ne koristimo mrznju, Borcu treba samo aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Treba kleknuti, traziti od njih oprost za sve sto smo napisali na ovom smesnom Forumu, i samo im aplaudirati. Sezonu su poceli jos 10.07. prosle godine kada je Hajduk ispadao, do sada su odigrali petnaest evropskih utakmica, i sve preziveli, zaradili nekoliko miliona, i uz Celje, kakvog li paradoksa, ostali jedini klub koji predstavlja nas region. Proputovali su celu Evropu od Cipra, preko Farskih Ostrva i Islanda i evo ih danas u Becu. Ako koristimo razum, mozemo reci i da su Atalanta i Liverpool, dve ekipe koje igraju najlepsi fudbal u Evropi, ispali iz evropskih takmicenja, a da Borac nije ni iz jednog takmicenja koje igra u ovoj sezoni. Mozemo reci takodje da je uvek bolje igrati ovako kako igra Borac, ruzno, prljavo, bezobrazno, zatvoreno i rudarski, i uz to oterati decu iz sobe kada oni igraju, a pri tome proci dalje, nego primiti dvanaest golova kao Dinamo, i onda dobijes otkaz kao trener, i uz to te proglase za neznalicu. Bas ove sezone smo imali prilike da vidimo kako prolaze napadacke ekipe koje tripuju na posed, visoki presing, tika-taka, brzo oslobadjanje lopte, tra-laaa-laaa (Liverpool, Atalanta, Psv, gradjani ...). Ako je Borac izabrao umesto fudbala, ulicnu tucu, opstrukciju i bunker uz deset kartona po utakmici, a pri tome prolazi dalje, a Atalanta posed lopte i ne prodju belgijski krs, onda Borcu samo treba aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Ako je neko na Forumu uopste promovisao igru na rezultat, a ne na utisak, onda sam to bio ja, pa bih bilo posteno i da kazem da bih u ovom trenutku pre bio trener Borca i da budem heroj u selu, nego da sam bio trener Dinama samo zato da bih svojim potomcima mogao da kazem da sam igrao protiv Bayerna, a da su me posle te utakmice proglasili za neznalicu i budalu, i to gori od mene. Ako koristimo razum, a pre svega ako smo posteni prema sebi, pocev od mene, onda bas i zasluzujemo sto smo gubili novac cekajuci da Borac ispadne. zasluzujemo da budemo beskucnici jer smo ocekivali da Olimpija moze barem da ugura gol. Sto se mene tice, one dve i po utakmice sto sam odgledao Borca, uopste ne bih smeo da kazem da su nesto nekome ukrali, da nesto nisu zasluzili, ili da se nisu borili. Cak bih rekao i da su sve zasluzili sto im se desava, novac, slavu, privilegiju da uz Celje jedini igraju evropska takmicenja. Prosli kvalifikacije, prosli grupni deo, prosli baraz  za osminu finala, zaradili novac, herojski se borili ... Emocije Kako da zaboravimo ko su i odakle dolaze? Kako da zaboravimo odakle se finansiraju i cime se sve sluze? Kako da zaboravimo koliko su voljen i postovan klub, i od koga u BiH? Kako da zaboravimo koga oni predstavljaju u evropskim takmicenjima, BiH ili nekoga drugog? Da li svi u BiH navijaju za njih, i ako ne, zasto ne navijaju? Koliko su omiljeni i ugledni van svoje teritorije? Da li je isto igrati sa albancima, cipranima, faranima i dogurati dovde, isto kao sto je Crvena Zvezda isla Interu i Milanu, a kod kuce docekivala Barcellonu? Kako da zaboravimo da su do sada vec imali sto kartona u svim takmicenjima u ovoj sezoni? Kako da zaboravimo da su albansku Egnatiju prosli tako sto su albanci u Banja Luci imali dva crvena kartona a Borac dao gol u 90 plus sestom  minutu, a u Albaniji domaci igraci promasili dva penala? Kako da zaboravimo da smo u Banja Luci svi igrali dvojku na austrijance, a Borac dao gol u 90 plus drugom, a mogli su da prime pre toga jos cetiri komada' Kako da volimo Borac kada su u Ljubljanu otisli na tucu, gde je utakmica deset puta prekidana, a nadoknada vremena trajala dvadeset minuta? Conference League U nekadasnjem sistemu ovog trecerazrednog takmicenja, oni koji su ispadali iz visih evropskih takmicenja, su upadali u Conference League, da ne ulazimo sada da li je to bila kazna ili nagrada. Prethodnih sezona, u ovo vreme ovu ligu su igrali Aston Villa, Roma, Ajax, Fenerbahce, Lille, Olympiacos, Dinamo, Besiktas, a sa izmenjenim sistemom, ove sezone dovde su dogurali Borac, Celje, Pafos, Jagielonija, Lugano, Djurgarden ... ali budimo posteni i Chelsea, Fiorentina i Betis. I ovde neka svako od kolega sa Foruma izabere razum ili emocije. Ako birate razum, svako takmicenje, bas kako i samo ime kaze, sluzi da ga igrate i da se borite dokle god ucestvujete. Ako birate emocije, onda je Conference League prava pravcata septicka jama, trecerazredno takmicenje koje sluzi da kladionice cetvrtkom nemaju slobodan dan, i da ovakve ekipe poput Borca i Pafosa imaju gde da igraju. Razum ili emocije? Neka svako odluci za sebe. Ovde se vracamo na glavnu rec posta, a to je pritisak. Od sedmog meseca prosle godine cekamo da Borac ispadne, a oni yebu i ne vade. Mi gubimo novac igrajuci protiv njih, plus smo se usmrdeli cekajuci da ispadnu, a oni ako ovako nastave mogu da igraju polufinale sa Chelsea. Meni se bas svidja pritisak, i bas ga smatram privilegijom da se inatim sa Borcem, da ga cekam da ispadne, a oni prolaze li prolaze. U ovom pritisku gde treba da se odlucimo sta treba da radimo, vidim svu magiju kockanja, a to je adrenalin, uzbudjenje, strast, emocije i borba samim sa sobom sta da radimo. Vi odlucite kako hocete, razum ili emocije, ja svakako idem sa emocijama, i to onim najgorim koje imam u sebi. Koliko god da imam ili nemam novca, koliko god da sam padao na Borcu, koliko god da sam se usmrdeo cekajuci ih da ispadnu, nema nazad. Po redosledu, najpre vagon tiketa sa jedinicom na mecu, pa onda isto toliko X-eva, praveci neku vrstu duple sanse 1X, a da je kvota nesto veca, dakle, sve opcije koje postoje da Borac nece pobediti, zatim Rapid daje gol, pa daje barem jos jedan, pa Rapid pobedjuje u kornerima, pa da ce Rapid imati vise suteva, pa ce Borac imati vise kartona na utakmici, pa (mozda) Rapid prolazi dalje, pa (mozda) Rapid prvi daje gol na utakmici, pa ovo pa ono ... tek sam poceo. Ako bas moram da objasnim emocije, odnosno objasnim zasto sam se odlucio za domacina, iako bi Rapid mogao biti cak i gost u sred Beca, posto je navijacima gostiju zabranjen dolazak, a pod uslovom da na utakmici dodju svi srbi koji zive u Austriji, evo i objasnjenja. Drzacu se emocija, jer mislim da (ponekad) u sportu ipak vrede sportski principi, sportska pravda i ako se u odluci koga cu podrzati drzim principa da svaki klub deli sudbinu zemlje ili grada odakle dolazi, onda izmedju Austrije ili Republike Srpske, odnosno Beca ili Banja Luke, odnosno Christiana Stokera ili Dodika, odnosno izmedju cokoladnih Mozart kuglica i banjaluckih cevapa, uvek biram ovo prvo. Najava utakmica Euroleague Bas mi se svidja ona moja ideja da ponudimo svim kolegama sa Foruma, ljubiteljima kosarke da pogode tri konacna ishoda Euroleague, bez koriscenja handicapa, i da onaj ko je u stanju to da pogodi, dobije kao nagradu besplatan put oko sveta. Za sada, samo sam ja osvojio nagradu, pogodivsi prosle sedmice tri utakmice, igrajuci na prvake Evrope protiv Real Madrida, i protiv beogradskih govana. Za danas cu samo ukratko da najavim nekoliko utakmica Euroleague, a na kraju posta cu da pokusam da osvojim i drugi uzastopni put oko sveta. Pre svega, hteo bih da cestitam svim ljubiteljima kosarke uzbudljivu zavrsnicu Euroleague. Do kraja regularnog dela je ostalo jos samo sest kola, utakmica koje nista ne odlucuju je sve manje, a takozvanih zicera takodje. Da kazem i nekoliko zanimljivih stvari, a to je da nikada u istoriji Euroleague, pobednik regularnog dela nije bio i pobednik Euroleague, a trenutno deluje da Olympiacos savrseno izgleda. Neverovatno zvuci i podatak da je Real Madrid na jednu pobedu manje od desetog mesta, poslednjeg koje vodi u doigravanje, kao i da je razlika izmedju desetog i cetvrtog mesta tek dve pobede. Zbog izjednacenosti i uloge crnaca u ovoj prelepoj ligi, uopste i ne cudi sto je prva nagrada put oko sveta za onog kolegu ko je u stanju da pogodi tri konacna ishoda bez koriscenja handicapa. Zato bih danas osim najave nekoliko izuzetno zanimljivih utakmica, iskoristio priliku da uzivam u pritisku koji donosi privilegija da prognozirate ovako tesko takmicenje, i prognozirao cetiri ekipe koje odlaze na FinalFour, ali da imam pravo da cu jednu ekipu promasiti. Dakle, idemo veliki Leonardo, budi uvek ti prvi onda kada je najteze. Danas predvidjam buducnost da ce mozda na FinalFour otici sigurno Olympiacos, Panathinaikos, Fenerbahce i Partizan, majko moja. Cele sezone sam trovao po Forumu da beogradska govna nece uci u doigavanje, ali eto u samoj zavrsnici, moj talenat za predvidjanje buducnosti je video potencijalnu minu u Partizanu, kao ekipu koju bi trebalo izbeci na svaki nacin. Dakle, hajde bas da vidimo sta ce se desiti, za sada bih predlozio da sacekamo da vidimo da li ce se FinalFour igrati bez Real Madrida i Monaca. Crvena Zvezda vs Armani Crvena Zvezda bi sa neverovatnih osam pobeda na strani i odlicnom sezonom, veoma lako mogla da postane Psv za siromasne, i da dozivi fijasko, pod uslovom da su tolike budaletine kao i holandjani. Necu ni da napisem na koje mesto bi mogli da padnu ukoliko danas ne pobede Armani, pogotovo sto u sledecem kolu idu Olympiacosu. Ovde samo da kazem da imaju dva uzastopna poraza u Euroleague, od Bayerna i Zalgirisa, a nedavno i od Maccabija, ali i da Crvena Zvezda nije pobedila Armani vec devet uzastopnih medjusobnih utakmica, bez obzira da li se utakmice igrale u Beogradu ili Milanu. Da ne postoje ekstremni klizni handicapi, onda bih prognozirao NoBet na ovoj utakmici, a posto postoje, onda klizni handicapi na obe ekipe, narocito sto ekstremniji. Virtus vs Real Madrid Eto zasto je nagrada za kolegu koji pogodi tri konacna ishoda Euroleague bez koriscenja handicapa, put oko sveta. Sa jedne strane imate Virtus, ,obican krs od ekipe, a sa druge strane veliki Real Madrid koji ima deset poraza na strani, i koji na strani nije bio u stanju da dobije cak ni Asvel, Maccabi, Baskoniju ili Bayern, a kod kuce Zalgiris ili Efes. Ako mislite "da sada moraju" ili ste od onih kockara sa stavom "koga ce ako nece Virtusa", onda samo napred, za mene je NoBet. Fenerbahce vs Asvel Evo najzad i jednog meca kojeg bi morali da pogodimo. Ovaj mec bih uporedio sa utakmicom Serie A izmedju Intera i Monze gde je Inter "morao da pobedi" a Monza povela sa 2:0 u prvom poluvremenu, pa se Inter na kraju porodio da bi pobedio. Dakle, ovde sve zavisi samo od domacina, a ne od gosta, a to znaci da smo u njihovim rukama. Barcellona vs Partizan Samo cu zamoliti neprijatelje iz prve lige, da me puste jos jednom, poslednji put u zivotu, i nikada vise ne moraju, da prvi postavim kao svoj predlog ekstremni klizni handicap od +12,5 na Partizan, ili cu umreti. Evo, bicu dobar, necu vise nikada napisati nijedan post ako treba, necu se nikome podsmevati, bicu pozitivan i dobar, samo me pustite jos ovaj put, molim vas. A evo i tri moja predloga bez koriscenja kliznih handicapa za nagradu, besplatni put oko sveta. Jedinica na Fenerbahce, i overi poena na utakmicama Bayern vs Efes i Barcellona vs Partizan, a ako ne mogu overi, onda yebi ga, jedinica na Fenerbahce i pobede beogradskih govana, Zvezde kod kuce i Partizana u gostima, ali samo ako mora i sa tudjim novcem. I za kraj zamolio bih administratore, ako mozemo da otvorimo neki Topic na ovom smesnom Forumu, gde bismo mogli da udjemo i da placemo ako nam se place. Da imamo mesto na Forumu gde mozemo da placemo, kada se desi da odigramo over 1,5 gol na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, pa se desi na utakmici da crncuga promasi penal, ili da imamo mesto gde mozemo da placemo kada onaj kolega Fic postavi kao svoj predlog da Ceska nece dati Hrvatskoj trideset ili vise golova, a cesi postignu 29 majko moja.    
    • Jutros sam ustao u 04.30. i poceo da pisem post na deset stranica teksta. I kada sam ga zavrsio oko 07.30. i pustio na ovaj smesni Forum, ekran sa kompjutera se samo “zamrznuo”, i eno ga stoji i dalje zamrznut. Dok se ne polijem benzinom i samozapalim, samo da kazem da me sacekate jos malo, da vidim sta moze da se uradi, i ne najavljujete utakmicu izmedju Rapida i Borca, posto hocu da bas ja budem prvi. Za sada samo da napisem najvaznije iz “zamrznutog” posta gde sam cak najavio i utakmice Euroleague. Zamolio bih administratore ako mogu ili hoce, da otvore neki Topic na ovom smesnom Forumu, gde bi mogli da udjemo ako zelimo da se isplacemo. Danas bih rado usao u taj Topic da se isplacem dva puta. Jednom, sto sam igrao over 1,5 gol na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, gde je polupismena neobrazovana crncuga promasila penal, i to ne samo okvir gola, vec i vazduh. A drugi put bih da se isplacem, jer je kolega @fic postavio kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi da Ceska nece postignuti 30 ili vise golova Hrvatskoj, gde su cesi dali 29, majko moja. Osim plakanja, hteo bih da se zapitam i dokle vise, ovo mu je vec stoti put da ovako prolazi.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use