Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 10.4.2016.

IzudinB

Anketa  

29 glasova

1. 1. Tottenham - Manchester United

2. 2. Valencia - Sevilla

Recommended Posts

Premier liga

Sunderland - Leicester City (14:30)

Sudac: Anthony Taylor (3.65)

Prosjek ekipe 1: 1.74

Prosjek ekipe 2: 1.41

dYHFITY.png

Liverpool - Stoke City (17:00)

Sudac: Mark Clattenburg (3.20)

Prosjek ekipe 1: 1.77

Prosjek ekipe 2: 1.25

umwHIoR.png

Tottenham Hotspur - Manchester United (17:00)

Sudac: Mike Dean (3.35)

Prosjek ekipe 1: 1.75

Prosjek ekipe 2: 1.71

SH3Wpk6.png

Primera

Sporting Gijon - Celta Vigo (12:00)

Prosjek ekipe 1: 2.74

Prosjek ekipe 2: 2.81

komU0Om.png

Valencia - Sevilla (16:00)

Sudac: Inaki Vicandi Garrido (3.88)

Prosjek ekipe 1: 2.97

Prosjek ekipe 2: 2.58

N6M0zSn.png

Villarreal - Getafe (18:15)

Prosjek ekipe 1: 2.58

Prosjek ekipe 2: 3.06

l0OPsDx.png

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano  (20:30)

Sudac: Jesús Gil Manzano (6.13)

Prosjek ekipe 1: 2.32

Prosjek ekipe 2: 3.06

lDn4rTi.png

Serie A

Empoli - ACF Fiorentina (12:30)

Sudac: Antonio Damato (5.67)

Prosjek ekipe 1: 2.61

Prosjek ekipe 2: 2.48

p8SAZXB.png

SSC Napoli - Hellas Verona (15:00)

Sudac: Domenico Celi (5.50)

Prosjek ekipe 1: 1.90

Prosjek ekipe 2: 2.42

FFcUdye.png

Sampdoria - Udinese (15:00)

Sudac: Carmine Russo (4.14)

Prosjek ekipe 1: 2.68

Prosjek ekipe 2: 2.81

GUTypeu.png

Torino - Atalanta (15:00)

Sudac: Marco Di Bello (5.29)

Prosjek ekipe 1: 2.65

Prosjek ekipe 2: 2.71

QFNHT6Y.png

Palermo - SS Lazio (20:45)

Sudac: Andrea Gervasoni (6.00)

Prosjek ekipe 1: 2.65

Prosjek ekipe 2: 2.55

dqwWDcF.png

Buducnost - Baia Mare -5.5 1.80 mozzart 5/10

Buducnost over 28.5 1.85 SuperSport 5/10

"Kakve su ambicije rukometašica Baja Marea u sjutrašnjem meču protiv Budućnosti, u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, najbolje govori jedna činjenica – uprava rumunskog vicešampiona je odlučila da se put dug preko 1.000 kilometara prevali autobusom, pišu Vijesti.
Na dugotrajno putovanje koje je počelo juče ujutro, a završiće se danas, Aurelijan Roška je odveo samo 11 igračica – ranije povrijeđenim Adrijani Nekiti, Gabrijeli Suč i Melindi Gajger na listi odsutnih su se priključile i prva zvijezda Alison Pino, golmanka Paula Ungureanu i lijevo krilo Ana-Marija Tanasije.
Očito je da su u Baja Mareu nakon poraza u prvoj utakmici (24:29) procijenili da nemaju nikakvih šansi, pa su odlučili da u godini velike krize smanje troškove."

Štrlek 4,5 vise 1,85 supersport

O ovome netreba puno pricati,štrlek proslo prvenstvo,u klubu,a i obje tekme kvalifikacija 6+,Hrvatskoj mora ic na pobjedu,pa ga ocekujemo i 60minuta,moguce da preuzme i koji sedmerac ako cupic ili horvat promase,ali definitivno kontre na koje hrvatska igra moraju donjeti da ce štrlek opet biti na 6+

Danas jedan raniji listić:

INTER ZAPREŠIĆ - DINAMO ZAGREB  2

Kaj reći o ovoj tekmi a da se ne zna. Susjedska utakmica gdje su dinamo potrebni bodovi, te sumnjam da će Inter radit probleme tim više kaj su ostanak osigurali. Ove godine s uigrali u veljači i tu je dinamo slavio sa 0:1.

Sve u svemu po meni je ovo sigurna dvojka prvenstveno zato jer je Rijeka jučer pobijedila te se priblizila na samo jedan bod.Izjava trenera Dinama Zorana Mamića prije 2 tjedna protiv Hajduka da Dinamo ne planira i neće do kraja izgubiti niti jedan bod govori jako puno, jer znamo da kad Mamić nekaj veli da je to tak. 

NAPOLI - VERONA  1

Ovdje se susreću Napoli kao najbolji domaćin sa gol razlikom 34:11, te Verona koja ima jos samo matematičke izglede za ostanak u ligi. Nakon lošeg izdanja u Udinama gdje su izgubili 3:1 ( i mnoge srušili na listići ;) )imali su tjedan dana za odmor i pripremu za Veronu. Roma im se približila na 4 boda prema tome ako misle obranit to drugo mjesto na tablici te izravan plasman u ligu prvaka pobjeda protiv ekipe kao što je verona je prijeko potrebna.

SUNDERLAND - LEICESTER  X2

Liecester iznenađujuće grabi prema osvajanju lige te 6 kola prije kraja bježe Tottenhamu 7 bodova. Ne igraju preko tjedna nego samo pripremaju domaće utakmice te smatram da danas bez obzira što se Sunderland nalazi u zoni ispadanja moraju doći barem do boda. Leicesteru su ostale još domaće utakmice sa West ham i Everton, te gostujuće sa Man utd. te Chelsea koji su puno jači protivnici od Sunderlanda. 

OPREZ!!! 

UTAKMICE POČINJU VRLO RANO PA JE DOBRO POŽURITI S UPLATOM. 

SRETNO SVIMA DANAS  :)

U Dinamu petorici igrača prijeti 3.žuti karton ( Musa, Taravel, Hodžić, Henriquez i Matel). Sljedeća utakmica je protiv Zagreba te bi se lagano moglo dogoditi da se neki od njih danas "očiste" i ne igraju protiv Zagreba. Nakon Zagreba slijede puno teže utakmice (Rijeka i Hajduk). Granica u ss je 3.5, sudi Andrej Burilo. Može se vezati u double s pobjedom Dinama. 

http://us.soccerway.com/referees/andrej-burilo/86141/

Hrvatska(+2,5)-Norveška 1 1.25
D.Duvnjak over 4,5 1.85

Wwin 2.31

Najzanimljiviju utakmicu iz kvalifikacija za Olimpijske igre, danas će odigrati Hrvatska i Norveška. Izravna, jednostavna borba… tko dobije prolazi dalje, osim što Norvežanima odgovara i x. Hrvatska je prvu utakmicu izgubila od Danske 28:24, presudilo je loše drugo poluvrijeme u fazi obrane. Protiv Bahreina su se mučili prvo poluvrijeme, ali su u drugom pokazali snagu i slavili sa visokih 33:22. Norveška se također mučila sa Bahreinom, ali više nego Hrvatska. Oni su sve do 45 bili egal, tada su ih slomili i otišli na sedam razlike, a konačni rezultat glasio je 35:29. Dobru utakmicu Norvežani su odigrali jučer protiv domaćina. Dobro su otvorili, imali su +4 odmah na početku. Ipak, Danci su se vratili i gledali smo veliku borbu do samoga kraja, a rezultat je na kraju glasio 25:25. Hrvatska i Norveška susrele su se dva puta na proteklom europskom prvenstvu. Norveška je u grupnoj fazi slavila sa 34:31, a Hrvatska je bila bolja u onoj važnijoj utakmici, za treće mjesto sa 31:24. Mislim da nas danas čeka dobra utakmica, borbena, ulog je velik. Hrvatska mi je blagi favorit (ovo je možda malo i navijački) ali igram sigurniju opciju, a to je da Hrvatska ne gubi preko dva razlike. Mislim da tko god dobije danas, neće dobiti preko 1 ili 2 razlike.

Duvnjak je u prve dvije utakmice bio solidan. U prvoj je protiv Danske zabio tri gola, a jučer je Bahreinu uvaljao pet. Prošlo europsko nekako je više igrao obranu nego napad, više se trošio u obrani jer je tamo bio potrebniji, ali u bitnim utakmicama na kraju je vukao Hrvatsku i u napadu. Kao što sam spomenuo iznad, Hrvatska je protiv Norveške odigrala dvije utakmice na europskom, Dule je u obe utakmice bio odličan. U grupnoj fazi im je dao 8 golova, a u borbi za treće mjesto 6. Mislim da će uz Štrleka danas on najviše povući, uvijek je potrebna njegova dobra igra u ovakvim utakmicama i sigurno će uzeti dosta lopti. Vjerujem da ga se isplati odigrati.

Evo za pocetak dana od mene jedna veca kvota koju sam pronasao i za koju smatram da ima solidne sanse za prolaz

Schalke - Borussia Dortmund both to score in 1st and 2nd half @ 11.00

Danas u njemackoj nas cekaj uvijek nabrijan derbi schalkea i borussie. Utakmica koja uvijek nudi veliku borbu i dosta golova.

Dakle sto se samog tipa tice:

Borussia do sada ima pl razliku 67:28 (95golova ili 3.39 po utakmici) u gostima ima 28:17 ( 3.21 po utakmici)

Golovi po poluvremenima (SVE UTAKMICE)

1.pol; 25:13 (1.36/pol)

2.pol: 42:15 (2.03/pol)

U GOSTIMA:

1.pol: 11:8 (1.35/pol) -zabijenih 0.8/pol

2.pol 17:9 (1.85/pol) - zabijenih 1.21/pol

Schalke do sada ima gol razliku 39:38 (77golova ili 2.75 po utakmici), a doma ima 23:18(41 gol ili 2.92)

Golovi po poluvremenima(SVE UTAKMICE)

1.pol: 15:17 (1.1/pol) - 0.53 zabijenih/pol

2.pol: 24:21(1.65/pol) - 0.85 zabijenih/pol

Po poluvremenima doma:

1.pol: 9:7 - 0.64zabijenih/pol

2.pol:14:11 - 1 zabijen/pol

Schalke vec 3utakmica nema gola u prvom poluvremenu, tako da mislim da je danas to vrijeme kada ce ga dat, dolazi im najveci rival i poginut ce na terenu da ga dobiju jer to

Je ipak pitanje prestiza i ponosa a ne samo 3 boda na tablici. Dobra je vijest da u oba tabora nema bitnih ozljeda tako da mislim da cemo vidjeti ljepu utakmicu, napadacku jer misljenja sam da zbog derbija borussia nece odmarai igrace za EL u cetvrtak jer kao sto sam vec rekao ova utakmica i pobjeda je pitanje prestiza i ponosa. Tako da uz uvijek napadacki raspolozenu borussiu i domaci teren schalkea gdje ce ih nvijaci skoro pa tjerati da napadaju mogli bi vidjeti dosta golova a ja se nadam da onda i ovaj tip ima sanse.

Eto tolko od mene za sada.

Sretno!

Nešto za sistema ili za 1 unit.

Sunderland-Leicester T.R. 0:1 7.00 bet365 - šteta stvarno, pad u 95. minuti

U engleskoj premier ligi danas nas očekuje jako zanimljiv dan. Leicester ide u goste Sunderlandu dok Tottenham dočekuje Man United. Leicester bježi Tottenhamu sedam bodova i ima priliku doći do velikog uspjeha. Nakon što su kiksali protiv WBA na domaćem terenu, vezali su četiri pobjede i to sve sa 1:0, padali su Watford u gostima, Newcastle kući, Palace u gostima i Southampton kući. Danas im u goste dolazi Sunderland koji se grčevito bori za ostanak u ligi. Trenutno su na 18. mjestu sa 27 bodova, 4 manje od Norwicha ali imaju i dvije utakmice manje. Nakon što su dobili West Hama na domaćem terenu, vezali su 4 x-a: Palace kući 2:2, Southampton u gostima 1:1, Newcatsle u gostima 1:1, WBA kući 0:0. Ovdje ću probati jednu okladu koja se inače isplati odigrati na 1 unit ili na nekom sistemu kao što sam gore napisao. Igram da će Leicester dobiti utakmicu sa 1:0, a to sam pogodio čak dva puta u posljednje četiri utakmice. Nažalost to je bilo na sistemima ali je svejedno došlo. Leicester je kao što sam rekao zadnje četiri utakmice dobio sa 1:0. Sve su to bile teže utakmice, a danas ih čeka još jedna takva. Sunderland se bori za ostanak u ligi, tvrda su ekipa i Leicester će sigurno imati problema s njima. Kiks si ne smiju dozvoliti ni jedni ni drugi, posebno Leicester koji ne želi riskirati da im se Tottenham približi. Čeka nas jedna tvrda utakmicama i mislim da se na sitno isplati probati 0:1.

Schalke 04-Borussia D. over 4,5 kartona 1,53 WH

Kao sto je kolega lolek napisao danas nas u Njemackoj ocekuje jedan nabrijani derbi. Lolek je naveo sve razloge zbog smatram da bi ovaj tip trebao proci, a to je ljutito rivalstvo, navijici, prestiz i jos mnogo toga. Sudac je F. Zwayer o kejem bas i ne znam mnogo, ali se nadam da ce me netko od iskusnijih kolega malo nadopuniti. Zadnju utakmicu koju su ove dvije momcadi igrale je bilo puno golova, ali i kartona cak 7, pa se nadam da bi i danas trebao biti over. Sretno ;)  ;) .

Ja preskacem danas,nema se love ali evo nesto za danas da se proba...

WWin Kladionica oboje

18:00 Espen Lie Hansen 3.5 Over 1.85 4/10

18:00 Makedonija - Čile 59.5 Over 1.75 4/10

Espen Lie Hansen je iskusni Norveski reprezntativac koji igra na poziciji lijevog vanjskog.Danas ce njegova reprezentacija da igra za Rio gdje im je dovoljan i bod protiv Hrvatske dok Hrvate drzi samo pobjeda u igri.Hansen je u prvom mecu protiv Bahraina dao 4 gola iz isto toliko suteva dok je protiv Danske uzeo cak 11 suteva,5 ih je uslo u mrezu.On je bukvalno jedini lijevi vanjski,Mamelund je tu ali on rijetko kada igra napad a imao je i nekih problema sa povredama.Hrvatskoj je Mikkel Hansen fino trpao,Bahrainovi vanjski takoder,pogotovo ova strana gdje Bahrain ima 5 kandidata svako je uspio dati 2-3 gola.Ako se vratimo na mec u Poljsku na Euro u grupnu fazu kada je Norveska slavila 34-31,Hansen im je zabio 6 golova iz 9 pokusaja.U ovakvoj utakmici,Hrvati ce sigurno probati zatvoriti vise opasna krila Norveske pa ce malo vise prostora ostati za vanjske igrace.Tako da mi je logican tip,Hansen over 3.5.

Nebitna tekma i jednim i drugima,obje reprezentacije nemaju sanse da se plasiraju na OI u Riu i ja ocekujem jednu laganu tekmu.Makedonija je jucer bila katastrofa,dosta su problema imali otvorili mec jako lose,Borko nista nije mogao odbraniti,napad je bio onako solidan sa dosta lopti na Kiru Lazarova.Sigurno ce biti dosta rotiranja danas i Makedonija bi sigurno da ne igra ovaj mec.Sa druge strane Cile se pokazao kao sasvim solidan protivnik,dosli su ovdje bez ikakvi sansi ali Tunis ih je dobio samo 6 razlike a Poljska 8,za njih je to uspjeh.Oni imaju sledece natjecanje u Juznoj Americi gdje ce traziti plasman na SP u Francuskoj.Ima tu sasvim solidnih igraca,njihov najveci problem je odbrana.I Poljska i Tunis su im uvalili po 35 golova iako je Poljska dosta rotirala i kombinovala sastav.To ocekujem i danas,ako se sjetimo da je Makedonija kada nije imala sanse protiv Bjelorusije na Euru odigrala katastrofa izgubila 29-30 (Bjelorusija bila desetkovana povredama) mozemo nesto ocekivati vise.Cile igra vrlo brz rukomet i ja vidim ovdje mec sa preko 60 golova.

U tom neredu kako je izgledala reprezentacija ovdje, dobra je stvar što ni protivnik pojma nema za što se pripremiti. Na ljevom vanjskom počne dobro Mamić, zabije 2 od 2, i nakon 10 min. zalijepi ga na klupu, i ne digne do kraja utakmice. Nakon toga na ljevom i srednjem igraju Duvnjak, Karačić, Pavlović, Cindrić, Mandalinić, a danas se vjerujem vraća i Slišković. Pa ti pogodi, ali ni igrači nemaju kontinuitet, i stalno ih se miksa, pa su i oni djelovali jednako izgubljeno. Nadam se samo da su pripreme bile "centrirane" na današnju utakmicu, iako pouzdano znam da su Gobac, ali i neki iskusni treneri sugerirali Baliću i društvu da je utakmica sa Danskom dobra prilika za prolaz.(što se nakon hrpe tehničkih grešaka, pogođenih stativa, odbijanaca u ruke Dancima, i 4 fulana sedmerca, i poraza od samo 4 razlike pokazuje kao realno). Jedina prednost je što znamo što će Norvežani igrati, dok oni mogu samo pogađati što će naši raditi. Nadam se samo da će naši igrači znati što trebaju raditi. 

Hrvatska(+2,5)-Norveška 1 1.25
D.Duvnjak over 4,5 1.85

Wwin 2.31

Najzanimljiviju utakmicu iz kvalifikacija za Olimpijske igre, danas će odigrati Hrvatska i Norveška. Izravna, jednostavna borba… tko dobije prolazi dalje, osim što Norvežanima odgovara i x. Hrvatska je prvu utakmicu izgubila od Danske 28:24, presudilo je loše drugo poluvrijeme u fazi obrane. Protiv Bahreina su se mučili prvo poluvrijeme, ali su u drugom pokazali snagu i slavili sa visokih 33:22. Norveška se također mučila sa Bahreinom, ali više nego Hrvatska. Oni su sve do 45 bili egal, tada su ih slomili i otišli na sedam razlike, a konačni rezultat glasio je 35:29. Dobru utakmicu Norvežani su odigrali jučer protiv domaćina. Dobro su otvorili, imali su +4 odmah na početku. Ipak, Danci su se vratili i gledali smo veliku borbu do samoga kraja, a rezultat je na kraju glasio 25:25. Hrvatska i Norveška susrele su se dva puta na proteklom europskom prvenstvu. Norveška je u grupnoj fazi slavila sa 34:31, a Hrvatska je bila bolja u onoj važnijoj utakmici, za treće mjesto sa 31:24. Mislim da nas danas čeka dobra utakmica, borbena, ulog je velik. Hrvatska mi je blagi favorit (ovo je možda malo i navijački) ali igram sigurniju opciju, a to je da Hrvatska ne gubi preko dva razlike. Mislim da tko god dobije danas, neće dobiti preko 1 ili 2 razlike.

Duvnjak je u prve dvije utakmice bio solidan. U prvoj je protiv Danske zabio tri gola, a jučer je Bahreinu uvaljao pet. Prošlo europsko nekako je više igrao obranu nego napad, više se trošio u obrani jer je tamo bio potrebniji, ali u bitnim utakmicama na kraju je vukao Hrvatsku i u napadu. Kao što sam spomenuo iznad, Hrvatska je protiv Norveške odigrala dvije utakmice na europskom, Dule je u obe utakmice bio odličan. U grupnoj fazi im je dao 8 golova, a u borbi za treće mjesto 6. Mislim da će uz Štrleka danas on najviše povući, uvijek je potrebna njegova dobra igra u ovakvim utakmicama i sigurno će uzeti dosta lopti. Vjerujem da ga se isplati odigrati.

Košarka - NBA

San Antonio - Golden State:  San Antonio over 101,5 poena   1,60

Od svih sj.američkih glavnih liga NBA ponajmanje pratim, ali nisam stranaca u vezi nje.

I površni poznavatelji NBA znaju važnost večerašnje tekme.

Prosjek SA ove sezone je 104 po tekmi, a u tri dvoboja s GSW najviše su zabili 101.

Zbog toga analitičari zaključuju da SA ne može zabiti GSW, čudno jer ostatak lige ugl čisto prolaze 100 protiv njih.

Gledao sam sinoć kraj tekme GSW i mislim da to nije ista momčad iz većeg dijela sezone,

možda uistinu umor i emocionalno pražnjenje dolazi do izražaja.

Popovich je najavio da će svi starteri igrati i ne sumnjam u to jer ih je odmarao na zadnjoj tekmi,

a vjerujem da upravo on želi uništiti san GSW o dostizanju rekorda.

Ako SA namjerava pobjediti GWS onda to mora biti iznad 100 koševa,

onakva anomalija od prije 20-ak dana (GSW na 79 poena) više nije moguća.

Marathon:  kv.   2,019

PAOK - Levadiakos    1     1,19

Ispričavam se zbog kasnog postavljanja, no nisam imao vremena ranije. Sve u svemu jedan par koji bi trebao biti prilično siguran danas. Paok u borbi za makar koji bod u doigravanju za Europu (broj bodova svakog tima koji ulazi u doigravanje, oduzima se od  broja bodova tima koji u doigravanje ulazi sa posljednjeg mjesta, točnije petoga, i nakon toga se ta razlika dijeli sa 5, i zaokružuje se na najbliži cijeli broj, te je to broj bodova koji određeni tim nosi u doigravanje, a posljednji tim ulazi sa 0 bodova), iako su trenutno oni 5. i izjednačeni s Panioniosom po broju bodova, imaju nešto lakši raspored u posljednja dva kola, pa mislim da mogu makar jedan bod za doigravanje dograbiti, što ima određenu važnost. Levadiakosu utakmica potpuno nebitna, prvoligaški status je sačuvan, dok se izlaz u Europu ne može tražiti. Međusobni omjer na Toumbi također ide u prilog Paoku, gdje su ovoga protivnika pobjedili u svih 9 odigranih mečeva, primivši pritom samo 3 pogotka.

Rosenborg - Aalesund    gol u prvom pol.    1,23

Ovaj tip temeljim na statističkoj osnovi, koja kaže da je u zadnjih 5 međusobnih susreta kada je domaćin Rosenborg ova oklada bila dobitna. Također u uvodna 3 kola norveškoga prvenstva, obje ekipe su 2 puta ispoštovale ovu okladu, odnosno pao je gol u prvom poluvremenu na njihovim susretima. Zbog svega toga, ali i razloga da je ovo liga gdje pada dosta golova, mislim da je ovo također jedan dobar par za danas.

NY Mets - Philadelphia Phillies   1   1,38

Danas za Metse baca Matt Harvey, All - Star iz 2013. godine, nakon čega je 2014. imao zahtjevnu operaciju lakta, ali 2015. već dobija nagradu za povratnika godine. Sve u svemu radi se o jednom vrlo pouzdanome bacaču , za kojeg mislim da neće danas ponuditi mnogo šansi udaračima Philliesa, pogotovo jer već ima omjer 0-1 ove sezone, te ovdje ima odličnu priliku ispraviti startni poraz. S druge strane za Philliese, ekipu koja na početku sezone djeluje jako loše, baca Jeremy Hellickson, prosječni bacač koji ove sezone nije još bacao za svoju ekipu, ali ni ne bi trebao donjeti nešto dobroga danas, te će mislim upisati prvi poraz sezone. 

NY Mets - Philadelphia Phillies   1   1,38

Danas za Metse baca Matt Harvey, All - Star iz 2013. godine, nakon čega je 2014. imao zahtjevnu operaciju lakta, ali 2015. već dobija nagradu za povratnika godine. Sve u svemu radi se o jednom vrlo pouzdanome bacaču , za kojeg mislim da neće danas ponuditi mnogo šansi udaračima Philliesa, pogotovo jer već ima omjer 0-1 ove sezone, te ovdje ima odličnu priliku ispraviti startni poraz. S druge strane za Philliese, ekipu koja na početku sezone djeluje jako loše, baca Jeremy Hellickson, prosječni bacač koji ove sezone nije još bacao za svoju ekipu, ali ni ne bi trebao donjeti nešto dobroga danas, te će mislim upisati prvi poraz sezone. 

Postoji razlika ako uz bacača piše: Hellickson 0:0, 0.00  i  Hellickson 0:0, -.--

Hellickson iza sebe ima odličan start na Opening day gdje u 6 inn. nije dopustio nijedan run.

Također iza sebe ima dobru predsezonu.

Harvey je s druge strane imao loš Opening day i neuvjerljivu predsezonu.

Pričalo se za njega da i dalje ima nekakvih zdravstvenih problema.

Mislim da je koef premali i nema nikakav value.

Vidio sam da se daje 1,60 za over Phillya 1,5 poena i to ću zasigurno ispratiti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use