Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Svi moji porazi

Recommended Posts

Baš pričam sa prijateljima kako bi trebalo napisat knjigu Svi moji porazi di bi se opisivali svi nemogući padovi na kladionici. Evo, večeras čekam Stosur uzima set, i žena od 3-0 i vodstva do kraja seta uzima samo 3 poena na svoj servis, a izgubi jedva u tiebreaku 7-5. To još nisan doživia. Dođeš do egala, a poen na svoj servis uzmeš svakih 10 minuta. A kad se sitim kad mi je prijatelj igra gabon, afričku košarku, +40,5 hendikep.... to padne. Za koji dan protiv gabona 1.01, uzme taj par za super šansu i gabon sad dobije 40 razlike... Ili cedevita zagreb od neki dan, na poluvrimenu zagreb vodi sa 1 i na kraju izgubi 37 razlike i sruši hendikep od 31,5. Stvarno se ima materijala. Volia bi čut tuđe priče da se barem malo nasmijem ovim teškim porazima.

Odmah mi je pala na pamet neka rukometna LP tekma, više se i ne sećam ko je igrao (ali sam ja prestao sa većim ulogom na taj sport). Uglavnom, u zadnjih 30 sekundi moja ekipa vodi 5 razlike i ima napad protiv nemotivisanog i nekompletnog protivnika, hendi je naravno 5,5... Izbore sedmerac na 5 sekundi do kraja, zaustavlja se vreme... ja u delirijumu, lik uzima loptu i lagano dobacuje (ne šuta) do golmana i rukuje se sa njim prijateljski... a ja sa staklenom vazom koja mi je bila pri ruci, neprijateljski...  :lol:

Ufff... sad si me sitija... drugi prijatelj je ima neki rukomet domacin vise golova. I domacin je triba dat jos 1 gol, a 51 minuta tek. I pogodi... naravno da nisu dali taj 1 gol i palo je. A ja... kad sam na nekoj utakmici čeka još 1 korner.. produžetci, lopta ide u korner, igrač kreće prema zastavici i sudac svira kraj, a bilo još 30 sekundi nadoknade i aktivan rezultat. Također Olimpiakos Anderlecht ako se ne varam, ove godine u europskoj ligi. Ista stvar, čekam 1 korner i sudac je poništia čak 3 kornera, jedan u 45+, naljutia se na igrača i da mu je žuti zbog sporog izvođenja, jedan u 70 i nekoj kad se nakon 15 sekundi predomislia i svira zaleđe i u 95oj, opet ista stvar, igrač ide prema zastavici i sudac svira kraj. Nekad je stvarno teško ostat 'normalan' kad tako padneš :D.

• 6 months later...

Odbojka, egal susret na papiru i egal koefijenti. Znam da je domacin bolji i da ce dobiti. Uzimam ipak okladu da ce domaci dobiti prvi set umjesto cijeli susret jer mi je bolja kvota nego da uzmem cistu pobjedu.  kvota da ce uzeti prvi set je bila oko 2.00 a mozda za cijeli susret 1.70-1.80. Cim sam uplatio, domaci pocese da gaze i rezultat pri kraju seta glasi 23-15 i jos druga ekipa servira. Kontam to je sad 24-15 i gotovo je to i idem do WCa. Vracam se, ne gledam uopste tekmu nego samo provjeravam saldo, vidim nije isplaceno, kontam kasne sa isplatom...Pricekam malo, opet nema isplacenog dobitka...Idem da pogledam okoncane rezultate, vidim oklada jos u tijeku..Vratim se na live kladjenje da vidim sta se desava, kad imam sta i vidjeti..Rezultat 35-36 i upravo u tom trenu gosti dobijaju taj set 37-35..Naravno nakon prvog seta domacini poceli ponovo da gaze i dobiju 3-1 i to u preostala tri seta gosti nisu ni jednom presli 15 poena...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use