Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.4.2016.

Goksim

Četvrtak 7.4.2016.  

34 glasova

1. 1. Braga-Shakhtar Donetsk

2. 2. Villarreal-Sparta Prag

3. 3. Ath.Bilbao-Sevilla

4. 4. B.Dortmund-Liverpool

Recommended Posts

Jurgen Klopp će se vratiti u svoj bivši dom, Borussiju Dortmund, nešto manje od godinu dana otkako se rastao od kluba nakon razočaravajuće sezone, gdje su završili na sedmom mjestu. Njemački stručnjak je sada menadžer Liverpoola, koji će gostovati na Signal Iduna parku u četvrtofinalnom susretu u Europa ligi. Prije ove utakmice će sav fokus biti na Jurgen Kloppu, a to će se nastaviti sve do kraja druge utakmice koja se igra na Anfieldu.

Bundesligaški klub će u ovu utakmicu ući kao favorit, zahvaljujući statusu oba kluba u svojim domaćim ligama i trenutnoj formi. Thomas Tuchel bi bio oduševljen da dobije bivšeg menadžera njegovog trenutnog kluba, te će biti potaknut povratkom Mats Hummelsa, Sokratisa i Ilkay Gundogana, koji su se vratili na treninge uoči ove utakmice.

Liverpool će sa druge strane učiniti sve da ne bude uhvaćen u groznicu koja se zove Klopp i koja će se proširiti po cijelom stadionu, a menadžer Redsa je siguran da će dobiti vrlo uzbudljivu dobrodošlicu od bivših navijača za sve što je postigao i dao za Dortmund u prošlosti.

Ako klub sa Anfielda želi da se kvalificira za Ligu prvaka naredne sezone, moraju osvojiti Europa ligu, jer u Premier ligi sigurno neće izvući mjesto koje vodi u Europska takmičenja naredne sezone. Liverpoolu će nedostajati Roberto Firmino, koji se još nije oporavio od ozljede zadnje lože, ali menadžer se nada da će ostatak ekipe pokazati nešto slično kao i protiv Tottenhama kada su odigrali neriješeno.

Forma timova

Borussia Dortmund: WWWWW

(Međusobni susret 10.08.2014.) Liverpool 4 – 0 Borussia Dortmund

Liverpool: WWDLD

Koeficijent

Borussia Dortmund: 1.55

Neriješeno: 4.33

Liverpool: 6.50

gSCYQ6q.png

Inaki Williams je i dalje pod sumnjom za ovaj susret, dok su Aymeric Laporte i Sabin Merino također van terena zbog povreda. Raul Garcia će također biti van terena zbog suspenzije nakon akumulacije žutih kartona.

Marco Andreolli je jedini ozljeđen u timu Seville, dok su Konoplyanka i N’Zonzi spremni da se vrate u punu kondiciju. Od menadžera Seville se ne očekuju nikakve promjene u njevogoj pobjedničkoj momčadi.

Forma timova

Athletic Bilbao: WWLLD

Sevilla: DWWLL

Koeficijent

Athletic Bilbao: 2.20

Neriješeno: 3.50

Sevilla: 3.50

fLlwqrs.png

Braga će biti bez Crislana i Rui Fonte-a – obojica će biti van terena zbog problema sa tetivom koljena, a Josue je upitan zbog ozljede bedra.

Lucescu ima nekoliko problema sa kojima se mora nositi, ali od Taisona se očekuje da će početi utakmicu u ofanzivnom veznom redu.

Fred i Olexandr Kucher su suspendirani, dok je Marcio Azevedo s ozljedom koljena, a Yaroslav Rakitskiy i Vyacheslav Shevchuk su upitni za ovu utakmicu.

Forma timova

Braga: WLLWWL

Shakhtar: WLWWLW

Koeficijenti

Braga: 2.60

Neriješeno: 3.25

Shakhtar: 3.00

XdB7i9Z.png

Villarreal će biti bez desnog beka Antonio Rukavine, jer je suspendiran za prvu utakmicu zbog kartona kojeg je dobio protiv Bayer Leverkusena.

Mario Gaspar bi mogao zamijeniti braniča, a Mateo Musacchio i Daniele Bonera će biti odsutni iz momčadi zbog ozljede tetive koljena i prepone.

A za gostujuću ekipu, branič Mario Holek će biti van terena zbog ozljede, ali veznjak Lukas Vacha bi mogao da se vrati u ekipu u večerašnjem susretu.

Forma timova

Villarreal: LWLDDW

Sparta Prague: DWWWWL

Koeficijenti

Villarreal: 1.50

Neriješeno: 4.33

Sparta Prague: 8.00

x1iDamW.png

N.Brody- Parmentier 1 2.35 13:30h

Vec sam pisao u 1.kolu kada je Brody igrala protiv Knapp da joj uslovi tj dvorana u kojoj se igra ovaj turnir itekako odgovaraju. Omjer u dvorani 128-84 ove sezone 6-0 dakle nema poraza, protivnice nisu bile na nivou ali, dakle Brody ima jak.ubitacan servis koji kada je sluzi tesko da se moze brejkati opet cu napisati izjavu ane ivanovic nakon meca sa brody da je niko nije tako nije ubio servisom ne doslovno naravno, igra sa Parmentier koja dosta vise uspjeha ima i igri parova nego i singlu.

Ovdje sam ovekivao indenticne kvote po 1.85 no iznenadio sam se pozitivno, ovo je po meni valute bet i isplati se singlati, u zadnjim mecevima kao autsajder Naomi Broady has won 7 of last 8 when priced as Underdog ($2.00 to $2.999)

Od ostalih meveva Almagro 1 niko se lagano vraca i formu igra protiv g.g.lopeza koji se ove sezone .ne.moze sastaviti, pokusao bo na schievone koja ima 10-1 h2 protiv cornet ocito stil schievone ne lezi cornet, Careno busta 1 cistokrvni.zemljas protiv istomina kojem ne lezi sljaka.

Ekipa pozdrav svima ja sam malo u ofsajdu sta bi se reklo nece me bit neko vrijeme jer nemam vrenena za analize pratit cu naravno sta vi igrate pa odigrat nesto cisto radi utakmica. Malo sam pobjego od svega u Bosnu ponosnu rostilj cuko i piva u potoku mozak na odmor. Jebiga svi znate kad se skupi covjeku da nemoze glavom kroz zid nego treba odmorit glavu malo. Presing posla zivota zurba sve to nestaje kad na planini zapalim vatru i popijem pivu veliku haha.

Sretno svimaa

Pozdrav ljudovi... :D

CSKA - METALURG MG

Naravno radi se o KHL-u finale, u kojem vidim dvije zaista najjace momcadi trenutno u KHL-u i zasluzeno finale za obje momcadi... htio bih skrenuti paznju na koeficijent, 1.40 na CSKA a cak 3.0 na Metalurg... Nekako nisam uvjeren da ce to tako lako proci. Na stranu cinjenica da je crvena armija serijom 4-0 pobijedila SKA kao osvetu za proslu godinu, no ovo je finale, a Metalurg ima Mozjakina, cudesnog strijelca, koji ce sada pokazati koliko vrijedi, oba golmana imaju 95% obrana te primaju u prosjeku jedan gol po utakmici, te iz tog razloga idem na ovaj tip:

CSKA (-1,5) - METALURG 2 koef 1.60 bet365

SRETNO !!!

Vilarreal-Praga; više od 4,5 žutih kartona (1,95)

Koeficijent visok, prosjek suca 5,36 kartona po utakmici u Rumunjskoj..

Što reći, Vilarreal je španjolski klub, znamo da u Španjolskoj bude dosta kartona, Sparta iznenadila Lazio s 3:0 čeka nas uzbudljiva tekma, šta vi mislite o ovom tipu na kartone?

O Sparti sam puno pisao, iako su sa Lazijom podbacili sa kartonima mislim da ovu fazu natjecanja neće podbaciti. Nakon 0:3 teško je bilo očekviati kartonijadu a takav rez je bio malo vjerojatan. 

Villarreal jedino zna biti dosta korektna ekipa ali očekujem 3-4 kartona Sparte, a valjda će i Villarreal sakupiti koji. Jedina opasnost je pak sad ranih 2:0 3:0 za Villarreal...

Athletic Bilbao v Sevilla

8c, moguća kiša

Mark Clattenburg

2ckCaP7.png

Athletic: Herrerín - De Marcos, Etxeita, Gurpegi, Balenziaga - San José, Beñat - Susaeta, Williams, Muniain - Aduriz.
Out: Raúl García (suspended), Laporte (broken leg), Merino (hamstring)
Misses next match if booked: Laporte

Sevilla: Sergio Rico - Coke, Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas - N'Zonzi, Krychowiak - Vitolo, Banega, Krohn-Dehli - Gameiro.
Out: Andreolli (Achilles), Daniel Carriço (hamstring)
Misses next match if booked: Banega

Susret španskih klubova koji su izjednačeni u Primeri je najneizvesniji od svih 1/4 finalnih parova. Sevilja je dvostruki osvajač ovog takmičenja, ali Atletik ima najboljeg strelca ovogodišnjeg izdanja. Baski su zaredjali pet vezanih pobeda protiv Andalužana na svom San Mamesu, ali sveukupna tradicija nije baš tako naklonjena njima: Ernesto Valverde ima loš skor protiv Sevilje 6-1-10 (26:36), dok Unai Emery ima znatno bolji učinak protiv kluba iz Bilbaa (9-4-3, 26:15), a u direktnim duelima ova dva trenera do sada bolji rekord ima Emery 6-1-2. 

Posle medjunarodne pauze obe ekipe su podbacile u domaćim prvenstvenim tekmama: Atletik je odigrao samo 1:1 protiv Granade, ali treba uzeti u obzir da su tri puta pogadjali okvir gola, da su promašili penal, te imali 13:1 u kornerima; Sevilja je još više razočarala porazom od Sosijedada 1:2, iako su imali igrača više skoro pola sata. Domaćinima će faliti dvojica ključnih igrača, ali raduje povratak mladog baskijskog pantera Vilijamsa, sa druge strane je poznato koliko se Sevilja loše snalazi na gostovanjima ove sezone - ali pronaći pravu opkladu ovde je pravi izazov, bar za mene. Očekivao sam veće kvote za favorita, tako da preporučujem Athletic Bilbao ali u live-u.

Villarreal v Sparta Prague

13c, bez padavina

0do3oW8.png

Villarreal: Asenjo - Mario Gaspar, Bailly, Víctor Ruiz, Marín - Castillejo, Bruno Soriano, Trigueros, Denis Suárez - Soldado, Bakambu.

Out: Jonathan dos Santos (hamstring), Musacchio (thigh), Bonera (groin), Rukavina (suspended) 

Misses next match if booked: Bruno Soriano

Sparta: Bičík - Brabec, Holek, Costa - Dočkal, Mareček, Matějovský, Frýdek, Krejčí - Juliš, Lafata.

Out: Vácha (unspecified), Zahustel (arm), Jiráček (unspecified) 

Doubtful: Bičík (finger), Holek (nose)

Misses next match if booked: Brabec, Dočkal, Frýdek, Costa

Susret timova koji su u odličnoj evropskoj formi: Viljareal sa svih pet pobeda na Madrigalu bez primljenog gola, a Sparta sa tri vezane pobede na strani uz tri postignuta gola. Žuta podmornica je gotovo obezbedila četvrto mesto pobedom u Eibaru (2:1) u poršlom kolu, dok je češka Sparta doživela poraz u subotu (0:2 Slovacko) mada nije igrala u najjačem sastavu. Jasno je ko je ovde bliži prolazu dalje, i pogotovu pobedi večeras, ali kvote su zaista mizerne da bi se njima kontrirao tim koji je razbio 3:0 Lacija u Rimu.

Česi pak verovatno neće biti u najjačem sastavu, nacionalna titula je sve dalje od njih tako da očekujem da baš grizu večeras, tj da igraju veoma agresivno kako bi stigli do povoljnog rezultata za revanš. Španci neće kalkulirati, idu od starta napadački, mada i oni znaju zaraditi neki žuti jer su meni prepoznatljivi kao ekipa koja ima najviše igrača simulatora koji na glupost dobijaju sudijske opomene. A sudija je baš zahvalan za ovu igru gledajući statistiku, tako da ću pokušati rizično...

over 5 cards  @2,00  bet365

Sporting Braga v Shakhtar Donetsk

11c, bez padavina

Jonas Eriksson

jxIUIC3.png

Braga: Matheus; Baiano, André Pinto, Ricardo Ferreira, Marcelo Goiano; Luíz Carlos, Vukčević, Mauro, Rafa, Pedro Santos; Hassan.
Out: Rui Fonte (leg), Josué (thigh), Alan (muscle)
Misses next match if booked: Josué, Vukčević

Shakhtar: Pyatov; Srna, Ordets, Rakitskiy, Ismaily; Stepanenko, Malyshev, Marlos, Kovalenko, Taison; Ferreyra.
Out: Kucher (suspended), Azevedo (knee)
Doubtful: Rakitskiy (meniscus), Shevchuk (unspecified)
Misses next match if booked: Ismaily, Rakitskiy, Srna, Marlos, Stepanenko

Ekipe ulaze u različitom raspoloženju u ovaj meč: Braga je za vikend pregažena na Da Lužu 1:5, dok je Šahtjor razbio Metalista sa 8:1. Ipak, Portugalci su poznati kao tipično domaćinski tim jer su samo jednu tekmu izgubili doma ove sezone. Ali isto tako Rudari su poznati po svojoj ubitačnoj igri zasnovanoj na brzim kontra napadima uz pomoć kojih su dobili zadnja dva evro gostovanja bez primljenog gola (1:0 protiv Anderlehta i 3:0 protiv Šalkea). Da napomenem da su sve informacije oko igrača preuzete sa uefa.com tako da verovatno nisu najbolje ažurirane, ali ono što bode oči kod ove dve ekipe jeste broj Brazilaca koji igraju kod njih. Ne verujem da ćemo gledati zatvorenu utakmicu...

BTS  @1,95  bet365

Borussia Dortmund v Liverpool

7c, moguća kiša

VRPpMw9.png

Dortmund: Bürki; Piszczek, Hummels, Sokratis, Schmelzer; Weigl, Şahin, Kagawa, Mkhitaryan, Reus; Aubameyang.
Out: Subotić (arm)
Doubtful: Gündogan (foot)
Misses next match if booked: S Bender

Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Moreno; Henderson, Can; Lallana, Coutinho, Firmino; Sturridge.
Out: Gomez (knee), Ings (knee), Lucas (thigh)
Misses next match if booked: Moreno, Lovren, Clyne, Coutinho, Firmino

O najzanimljivijem meču večeri i povratku Jirgena Klopa u Vestfaliju zaista neću ništa pisati - sem da kvote za pobedu domaće ekipe su preniske za moj ukus... možda nešto bude u live-u ali za sad apsolutno no bet tekma za mene.

Nadovezujem se na objavu za kartone villareal sparta prag, u germanije je 4,5 1,90. Istina, ne računaju crveni, ali u bet365 je sad 5.0 po istoj kvoti. Također, dortmund liverpool više od 3,5 žuta po 1,65 u germanije... sudac Velasco Carbalo, dobar poznanik iz španjolske lige koji mi skoro uvik donosi novce. Također sam ga igra na jako kad su igrali liverpool united u europskoj ligi. Ne znan sad bili singlira villareal over ili bi spoija s dortmundom over :D.

Marathon: 2,016 kv

Philadephia Flyers - Toronto Maple Leafs      ki.   1

Phila u ovaj dvoboj ulazi nakon sinoćnjeg poraza od izravnog konkurenta za mjesto u PO, Detroita. No ipak još uvijek se može reći da imaju sve u svojim rukama, jer danas ima dolazi jedna od najslabijih ekipa NHL-a ove sezone, koja je izraubana ozljedama (fali 11 igrača). Također imaju i jednu utakmicu manje od izravnih konkurenata Detroita i Bostona, koji danas igraju međusobno. Sve u svemu Phila ovu tekmu jednostavno mora dobiti, mali problem je izostanak prvog golmana Michaela Neuvirtha, no prema izvješčima on je out do kraja sezone, tako da moraju se privikavati na igru bez njega. Toronto sinoć isto poražen, i to čak 1 5 na domaćem terenu od Columbusa, koji je također vrlo loš ove sezone. Motivacija će po meni ovdje biti ključan faktor, a nje mora biti puno više kod domaćeg sastava koja bi morala nadvladati umor od sinoćnje utakmice, ali u obzir se može uzeti i Torontov umor i skraćena rotacija, tako da mislim da danas nemaju šanse.

Dallas Stars - Colorado Avalanche      zg. 4,5   više

U ovom dvoboju imamo domaćina koji se bori za prvo mjesto konferencije i ukupno prednost domaćeg terena u mogućem konf. finalu, te gosta kojem je za malo izbjeglo ovogodišnje doigravanje i koji preostale 2 utakmice može odigrati opušteno. Osim što statistika ide u prilog ovome tipu, ovo ujedno i jesu ekipe od kojih se golovi mogu očekivati. Dallas u pohodu na prvo mjesto konferencije sigurno može ovdje postići 3-4 pogotka, dok s druge strane Colorado koji igra bez pritiska, sigurno neće biti statist i od njih se očekuje 1-2 pogotka najmanje.

Baseball - MLB

Arizona - Chi. Cubs: over 8,5 poena   1,75

Teško je reći ne MLB-u kada se vidi ovo.

Vjerujem da ovo susret dva najbolja hitting tima u NL-u, a to su pokazali i na otvaranju sezone.

Arizona na prosjeku 6,3, a Cubsi 7,5. Jest da je mali uzorak utakmica, ali jasno je da su obje momčadi raspoložene.

Za ovaj tip su pogodni i bacači. Obojica su imali neuvjerljivu predsezonu pa vjerujem da će s takvom formom nastaviti i danas.

Važno je reći da je Arizonin ballpark jako pogodan za velik broj poena (prošle sezone drugi u cijeloj ligi po broju ostvarenih poena).

Borrusia Dortmund - Liverpool x2 @ 2.30 bet365

Ovako odmah cu reci, znam da dosta tipujem na liverpool opcenito, malo ima tu i navijackog i da se ne radi bas to ali ovo moram probati iz niza razloga.

Kao prvo, borussia dortmund je u nizu od 20+ utakmica bez poraza a taj niz mora kad tad stati. Vidjeli smo kako je real dobio barcelonu za vikend iako im nitko nije davao sanse. No da se vratimo.
Liverpool reko premier lige u ligu prvaka nece, dakle ostaje europska liga. U liverpoolo nema bitnih izostanaka i ne vjerujem da ce klopp stedjeti nekoga ( osim mozda firmina ali to nije od presudne vaznosti). Druga stvar je da u napadu spreman daniel sturridge, covjek koji ima u 3.5 godine odigranih 61 utakmicu za lfc i 40 zgoditaka sto je stvarno fantastican prosjek i ko zna gdje bi danas bio da njje toliko sklon ozljedama.
Trece, trener borrusie thomas tuchel od 2009 ulazi u momcadi koje igraju kloppovim sistemom (mainz pa borussia). I nemojmo to krivo shvatiti, tuchel se stvarno sjajno snasao u mainzu ali i borussiji i obje te momcadi subpo njime igrale fantastican nogomet, i sigurno da ce se htjeti dokazati da ga moze srediti kloppa njegovim oruzijem. Ali ako netko da ista od borussiji onda je to klopp, vjerujem da je svoje decke pripremio na sve zamke na koje ce naici. I zadnje liverpool sigurno zeli doci na anfield sa zivim rezultato, znaci x a u najboljem scenariju pobjeda. ( nebi ni poraz od 1 razlike sa postignutim pogotkom bio los)
Prema svemu sudeci mislim da cemo danas gledati takticki rat i mislim da bi tu i x mogao biti ali misljenja sam da liverpool ovo nece izgubiti

Sretno

EDIT:
Inace zaboravio sam napisati
Omjer klopp - tuchel ( u zadnjih 10)
6-3-1

Je klopp bio favorit u tim mecevima, sada je obrnuto ali liverpool je najbolje partije ove sezone pruzao protiv najvecih

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use