Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.4.2016.

Goksim

Srijeda 6.4.2016.  

48 glasova

1. 1. Wolfsburg - Real Madrid

2. 2. PSG - Manchester City

Recommended Posts

Evo nešto od mene i za večeras :D

PSG - Manchester City (20:45) | Pregled

Manchester City će biti bez nekih ključnih igrača u večerašnjoj utakmici četvrt-finala Lige prvaka. Vincent Kompany, Raheem Sterling i Joe Hart su povrijeđeni, a argentinski branič Nicolas Otamendi je pod sumnjom.

Što se tiče PSG-a, samo dva igrača su im ozljeđenja, a to su Marco Verratti i Javier Pastore.

Forma timova

PSG: DWWLW

Manchester City: WDDLW

Koeficijenti

PSG: 1.70

Neriješeno: 4.00

Manchester City: 5.25

mn4NXTt.png

Wolfsburg - Real Madrid (20:45) | Pregled

Wolfsburg je napredovao iz grupne faze kao prva ekipa na tabeli sa 12 bodova, četiri pobjede i dva poraza, a pratio ih PSV, a zatim United koji je završio kao treća ekipa na tabeli i otišao u Europa ligu, gdje su također ispali od Liverpoola. Wolfsburg je zatim u osmini-finala izbacio Genta ukupnim rezultatom od 4-2. Ekipa iz Bundeslige je pobijedila sve četiri utakmice kod kuće u Europi ove sezone, ali imaju samo jednu pobjedu od posljednje četiri protiv španjolskog protivnika.

Vezni igrač Daniel Caliguiri se možda vrati poslije ozljede prepona za domaćina, ali braniči Naldo i Sebastian Jung su definitivno van terena.

Real Madrid je osvojio svoj šesti susret u nizu u svim natjecanjima pobijedivši najljuće rivale Barcelonu na Nou Campa 2. travnja. Španjolski divovi su pobijedili tri od svoje posljenje četiri utakmice u Njemačkoj i jedan je od samo dva tima koji su nepobjedivi u Ligi prvaka ove sezone.

Zinedine Zidane nema svježih ozljeda oko kojih bi se trebao brinuti. Raphael Varane će vjerovatno biti van terena zbog problema sa gležnjom.

Forma timova

Wolfsburg (sva natjecanja): LDLWW
Zadnji rezultat: Bayer Leverkusen 3-0 Wolfsburg
Real Madrid (sva natjecanja): WWWWW
Zadnji rezultat: Barcelona 1-2 Real Madrid

Koeficijenti

Wolfsburg: 6.00

Neriješeno: 4.33

Real Madrid: 1.60

lYUon03.png

Dinamo - Hajduk 1

Dinamo igra uzvrat polufinala kupa. U finalu pobjednika čeka Slaven Belupo koji je jučer iznenađujuće izbacio Rijeku. Hajduk i Dinamo odigrali su u nepunih tjedan dana dva susreta. U kupu je Dinamo slavio sa 2-0 i bio daleko bolja ekipa, dok je u prvenstvu Hajduk nakon blijede predstave u kupu prikazao sasvim drugo lice i slavio sa 1-0. Tu utakmicu Dinamo je imao više izostanaka a mislim da su, nakon prve lagane pobjede ušli u utakmicu sa stavom "lako ćemo"...

Danas Dinamu pobjeda nije neophodna, čak i poraz od jednog gola razlike vodi ih u finale, međutim igra se u Zagrebu pa Hajduk neće biti toliko nošen publikom kao doma. Uz to, Hajduk mora loviti rezultat i ako misle imati ikakvu šansu za proći u finale moraju zaigrati izuzetno ofanzivno a sa takvom formacijom biti će puno prostora za kvalitetnije igrače Dinama. 

Mislim da Dinamo pobjeđuje.

Dvoumim se dali ovaj bet vezati sa PSG-om ili Realom (pobjeda u jednom poluvremenu). Na prvu su obje oklade realne ali dali će baš sve četiri utakmice lige prvaka ovog vikenda biti realne? Što vi mislite, što je sigurnije?

Ja vjerujem da Real uzima Wolfsburga, prvo zato jer Wolfsburg igra sve lošije i u ligi nisu pobjedili vec mjesec dana, zadnja pobjeda je bila protiv Borrusie M i protiv slabasnog Genta i to obije sa mrsavih 1:0. Usto Bas Dost koji im je najbolji strijelac je bio ozljeđen i nzm hoce li biti spreman za cijelu tekmu. Druga stvar Real se je dignuo sa pobjedom protiv Barce a znaju da nemaju neke šanse za uzet La Ligu pa vjerovatno fokus ide na LP. Tako da ja cu uzet tvoj tip na Dinamo i spojit ga mozda i sa cistom 2 na Reala

Dinamo - Hajduk 1

Dinamo igra uzvrat polufinala kupa. U finalu pobjednika čeka Slaven Belupo koji je jučer iznenađujuće izbacio Rijeku. Hajduk i Dinamo odigrali su u nepunih tjedan dana dva susreta. U kupu je Dinamo slavio sa 2-0 i bio daleko bolja ekipa, dok je u prvenstvu Hajduk nakon blijede predstave u kupu prikazao sasvim drugo lice i slavio sa 1-0. Tu utakmicu Dinamo je imao više izostanaka a mislim da su, nakon prve lagane pobjede ušli u utakmicu sa stavom "lako ćemo"...

Danas Dinamu pobjeda nije neophodna, čak i poraz od jednog gola razlike vodi ih u finale, međutim igra se u Zagrebu pa Hajduk neće biti toliko nošen publikom kao doma. Uz to, Hajduk mora loviti rezultat i ako misle imati ikakvu šansu za proći u finale moraju zaigrati izuzetno ofanzivno a sa takvom formacijom biti će puno prostora za kvalitetnije igrače Dinama.

Dvoumim se dali ovaj bet vezati sa PSG-om ili Realom (pobjeda u jednom poluvremenu). Na prvu su obje oklade realne ali dali će baš sve četiri utakmice lige prvaka ovog vikenda biti realne? Što vi mislite, što je sigurnije?

Po meni je psg tu bolji pick. Igraju doma, na svom stadionu rijetko gube. City sa izostancima dosta bitnih igraca ( toure, sterling, kompany). Mislim da su to izostanic koji ce se tesko nadomjestiti pogotovo iskustvo kompanya u obrani jer ipak nije ista bilo koja momcad sa i bez kapetana. Kod psg-a fale veratti i pastore ali mislim da ce psg lakse nez njih nego city bez

Ove trojice. ovo je samo moje misljenje, a real nebi bas forsiro jer nevolim igrati na goste opcenito jer svako svakoga moze doma iznenaditi

Eto vidi sad sta ces, ja ci te u svakom slucaju ispratit na dinamo

PSG se vrlo lako moze ocjeniti na primjeru Bayerna prije par sezona kada su uzeli bundesligu jedno 7-8 kola prije kraja mozda cak i vise, pa je Guardiola poceo rotirati i odmarati igrace za LP. Posljedica toga je bilo i ispadanje iz LP jer su igraci bili neuigrani itd. Ne kazem da ce Pariz kiksnuti bas danas ali nekako ne vjerujem u njih odnosno nije mi bas sigurna ta oklada. A kod City-a je jedini pravi nedostatak ozljeda Kompany-a, bez Yaye igraju mjesecima, a u napadackoj trecini imaju toliko izbora da se ozljeda Sterlinga nece ni osjetiti.

Kasatkina-Konjuh 1  1,30

Puskas A.  daje gol  1,45

Ruskinja protiv naše tenisačice ima omjer 2-0 i to u zadnjih pola godine,igra u životnoj formi i na pragu je TOP 30,najbolje partije pruža upravo na američkim zemljanim turnirima..naša Ana dosta oscilira u formi i vjerujem da je Ruskinja preveliki zalogaj za nju u ovom trenutku.

Drugi par iz mađarske lige,Puskas se bori svim silama za ostanak u elitnom natjecanju..vlasnik tog kluba je gosp. Meszaros koji je nedavno ušao u i NK Osijek,financijski odlično stoje,imaju  i solidan kadar samo nikako da ih krene na travnjaku...gostuju kod Diosgyora koji je osigurao svoj ostanak i zato po tečaju od 1,45 moram uzeti da gosti daju gol.

I naravno na listić uz ova 2 para ide Real,svi su sve rekli već o tome...tek čisto da se isprati i današnji dan :)

Dinamo - Hajduk 1

sta mislite hoce biti vise golova ovde? jer kako kaze goksim hajduk mora da napadne.

pitam jer se razmisljam da odigram 1&over 2,5

Poštovani, u danasnjoj teniskoj ponudi jedan mi je par upao u oko i ja cu odigrati singl sa srednjim ulogom.

Quiroz R.-Vaks M.    2     2,75     SPORTINGBET

Na ovaj par odlucio sam se iz nekoliko razloga. Naime smatram da je kvota totalno promasena odnosno postavljena je samo prema trenutnoj ATP ljestvici prema kojoj je Quiroz 853., a Vaks 944., zapravo razlika nije ni toliko velika, jest da je Quiroz svojedobno bio i oko 500og mjesta.

Quiroz je trenutno mozemo reci u losoj formi..prosli tjedan gubi od Mene lagano u dva seta, i zadnji recimo bolji mec mu je pobjeda protiv hanescua u 2.mj u 3 kolu kvalifikacija u Santu Domingu, gdije na challengeru prolazi i prvo kolo pa gubi od Chazala. Ovdije u kvalifikacijama ITF MEMPHISA prvo kolo lagana pobjeda, a nakon toga jako tezak mec i pobjeda u 3 gusta seta protiv Lipmana (oko 1500.mj).

Vaks igra trenutno najbolji tenis u karjeri. Jest da je proslo dosta od njegovog zadnjeg nastupa, prosao kvalifikacije challengera u Dallasu, gdije je dobio solidne igrace Garangagu, Weba, i Barrientosa (sve u dva seta), od kojih je Barrinetos u top 300, a i Garangaga je stalno tu negdije, pa je proso i prvo kolo glavnog gdije je pobjedio Smitha Conn. (u dva seta), pa nakon toga izgubio od Tiafoea.  Od tada nije igrao, ali je ovdije bio veoma uvjerljiv u kvalama, pomeo je oba protivnika.

Vaks je na zadnjem turniru pobjedio mnogo bolje igrace od danasnjeg protivnika i to dosta lagano, te u kvalifikacijama je bio ekspresan za razliku od protivnika koji se mucio, a igrali su s priblzno podjednakim protivnicima. Kvota mi ima ogroman value, jer po meni bi trebali biti na 50% 50% odnosno oko 1,6-1,7 na Quiroza, pa ja cu ovo danas svakako pokusati, pa sta bude bude.

Mozda negdije ima i po boljoj kvoti, bet365 vidim da nema u ponudi taj par.

Sretno ako neko prati.

LP

Dinamo - Hajduk 1

Ja bih ipak uzeo Reala, Wolfsburg je dostigao svoj maximum i to je to za njih, Real ima 2 klase bolji tim plus ona pobeda za vikend ce sigurno dati pouzdanje tj. rezultate. Man City nas je nekoliko puta obarao sa listica, ali i dalje je to nezgodna ekipa u ovakvim mecevima, ima tu puno individualaca koji mogu sami resiti mec.

Takodje, bet365 je postavio 1.83 da Real prvi dolazi do 5 kornera, sto mi je malo puno. Sigurno ce Real diktirati tempo i ne ocekujem neko rano vodstvo tipa 0:2 u 19-om minutu, pa bi Real trebao napadati preko C.Ronalda i Bale-a na krilima koji ce sigurno stvarati puno problema odbrani Wolfsburga svojim prodorima....

Dinamo 1

Dinamo je u prvoj utakmici slavio 0-2 te ima lijepu prednost pred ovaj uzvrat. Vjerujem da će Mamić postaviti igru kao da je tek prva utakmica i "zanemariti" ovu prednost. Hajduk je slavio protiv Dinama na Poljudu u ligaškoj utakmici, no ne vjerujem da je moguće da to ponove na Maksimiru. Dinamo je za vikend slavio 3-0 protiv Osijeka, dok je Hajduk odigrao 0-0 u gostima kod Splita. Što se tiče ozljeda Dinamo nedostaju Pjaca, Pivarić, Goncalo i Pavičić. Hajduk stiže bez Veleža, Bencuna, Roguljića i Juranovića, četvorica koja bi da su zdravi konkurirala za prvih 11. Dobra vijest za goste je oporavak Ohanze, no mislim da danas neće igrati, barem ne od prve minute. Dinamo je prošli susret u Maksimiru protiv Hajduka slavio 2-1. Ja vjerujem da će i danas ostvariti pobjedu. Hajduk se muči u napadu, imaju jako lošu realizaciju, što donosi malo postignutih pogodaka.

Real 2

Wolfsburg je izbacio Gent u osmini finala, no večeras ih ipak čeka mnogo ozbiljniji protivnik. Zanimljivo je da su na domaćem terenu u LP odigrali četiri utakmice i ostvarili četiri pobjede. Slavili su protiv CSKA Moskve, PSVa, Manchester Uniteda i Genta. U Bundesligi su na lošem 8. mjestu, te su za vikend poraženi 3-0 kod Bayer Leverkusena. Što se tiče ozljeda nedostaju im Jung, Caliguri i Bendtner. Real Madrid je bez velikih poteškoća izbacio Romu. Za vikend su slavili 1-2 kod Barcelone, te puni samopouzdanja stižu na ovo gostovanje. Nedostaje im samo Varane. Real je na gostovanjima slavio kod Shakhtara, Malmoa i Rome, dok su 0-0 odigrali kod PSG-a. Mislim da će Real večeras ostvariti pobjedu, jer su mnogo jača momčad od domaćina.

PSG 1

PSG je u osmini finala sa 1-2 i 2-1 izbacio Chelsea. U Ligue 1 su sigurni prvaci, tako da je puna koncentracija na Ligi Prvaka. Za vikend su slavili 4-1 protiv Nice, te je trener poštedio određene igrače. PSG je u LP neporažen na domaćem terenu. Pobijedili su Shakhtar, Chelsea i Malmo, dok su 0-0 odigrali protiv Real Madrida. Što se tiče ozljeda imaju par problema. Nedostaju im Pastore, Veratti i Aurier. Manchster City je u osmini finala prošao protiv Dynamo Kyieva. U gostima su slavili 0-3, dok su kod kuće odigrali 0-0. Na gostovanjima u sklopu LP su slavili kod Borussie M'gladbach i Seville, dok su u izgubili 1-0 kod Juventusa. Danas stižu bez Kompanya i Sterlinga, dok je upitan nastup Y. Tourea, Delpha i Harta. U napadu su odlični, dok bi u obrambenom dijelu igre mogli imati dosta problema. Moj odabir je pobjeda PSG-a. Vjerujem da će slaviti sa jednim golom prednosti. Očekujem rezultat 1-0 ili 2-1.

Dinamo - Hajduk 1

Slažem se odigrat cu Dinama i Reala koji je nakon pobjede nad Barcom pun samopuzdanja s druge strane Wolsburg u lošoj formi zadnju utakmicu Leverkusen ih je lagano dobio sa 3 0 tako da mi se ipak Real cini sigurnijim od Psg-a...

BASEBALL USA MLB

22:55 Miami Marlins - Detroit Tigers  1 (1.68) 3:7 LOSE

Bacači:

ANIBAL SANCHEZ(Det)

JOSE FERNANDEZ(Mia)

Danas za Miami baca Jose Fernandes(23), vrlo mlad i perspektivan igrač koji je debitirao u ligi 2013. godine i dečko je odmah ostavio traga u ligi, već u premijernoj sezoni je proglašen za novaka godine „Rookie of the Year“ u National League, pa sve do raznih tjednih i mjesečnih priznanja. Da se tako izrazim, u moderno doba za jednog mlađeg igrača drži jedan fascinantan rekord a to je da na domaćem terenu ima skor 17W-0L. Prošlu sezonu je završio sa skorom 6W-1L, ERA(2.92). Inače u karijeri je na skoru 22W-9L, ERA(2.40). S druge strane Anibal Sanchez(32), po meni ništa specijalno, debitirao 2006. godine, upravo ta prva sezona i sezona iz 2013. godine su jedino vrijedne spomena. Prošlu sezonu je završio sa skorom 10W-10L, ERA(4.99). Miami je sinoć u prvoj utakmici na otvorenju sezone tijesno izgubio od Detroita. Nakon petog inninga gubili su 0:5 da bi do kraja uspjeli sustići Detroit na 7:7 da bi tek u dodatnim igrama Detroit dobio 7:8. U zadnjih deset međusobnih mala prednost je za Miami, skor je 6-4. Dosta je zanimljiv podatak da kvota dosta pada na pobjedu Detroita ali bez obzira na to vjerovat ću domaćoj ekipi.

I jedan sa malo jačim kvotama. Bez neke analize jer sve je čisto na trenutnu statistiku.

VENEZUELA Primera Division

01:30 Dep. Petare – Zulia  3+ (2.25) 0:0 LOSE

PERU Primera Division

22:30 Garcilaso - Cesar Vallejo  3+ (1.75) 5:2 WINNN

Dep. Petare i Garcilos su ekipe koje još nisu odigrale 3+ na domaćem terenu u svojim ligama.

VENEZUELA Primera Division

01:30 Monagas – Zamora  2pol/GG (2.87) (0:2) LOSE

COLUMBIA Liga Aguila

02:45 Atl. Nacional – Fortaleza  2pol/GG (5.74) (4:1) WINNN

PERU Primera Division

22:30 Garcilaso - Cesar Vallejo  1pol/GG (4.53) 2:1 WINNN

Monagas, Atl. Nacional i Garcilaso su ekipe koje nisu u svojim ligama još odigrale postavljene tipove.

Sinoć je prošlo dobro pa da pokušamo u istom tonu.

Baseball Mlb

01:05 Atlanta Braves - Washington Nationals     2 (bet365 1.45) win

Bacači: Bud  Norris (Atl)

Stephen Strasburg (Wsh)

Gosti su i danas veliki favoriti. Norris je pitcer koji iza sebe nema neke brojke. Prošle godine omjer 3-11 dok u ukupnoj karijeri ima 56-68 poraza i pobjeda. Na otvaranju sezone Nationalsi su se pomučili te ipak na kraju svladali Atlantu 4:3, mislim da ih danas očekuje lakši posao.

01:05 Pittsburgh Pirates - St. Louis Cardinals     2  (bet365 2.00) luz

Bacači: Juan Nicasio (Pit)

Mike Leake (Stl)

Ni ovdje nisu brojke na strani pitchera pirata (1-3 prošle sezone te ukupno 22-25). Prethodna dva meča dobili su pirati i to je razlog zašto tipujem na kardinale. Kardinali su velika ekipa i nebi si smijeli dozvoliti metlu na početku sezone protiv rivala iz divizije. Pirati su i danas blagi favoriti, ali mislim da je došlo vrijeme za prvosezonsku pobjedu kardinala.

Sretno

256h6jm.png

Šteta za kardinale, usrali su motku na kraju.

Radim sa nekim Francuzom i kaze da se bas puno prica o ovom mecu i da se dosta ocekuje od PSG-a vecears... Naravno velika ocekivanja mogu biti i kontraproduktivna kad je veliki pritisak na igracima, a pogotovo ako Man City prvi povede. 

U svakom slucaju, PSG dobija poluvreme je okay pick i trebao bi doci. Po meni je puno veci value na over 45 BP/4.5 kartona @2.20 WilliamHill. Sudi Mazic i sigurno ce biti kartona.

Radim sa nekim Francuzom i kaze da se bas puno prica o ovom mecu i da se dosta ocekuje od PSG-a vecears... Naravno velika ocekivanja mogu biti i kontraproduktivna kad je veliki pritisak na igracima, a pogotovo ako Man City prvi povede.

U svakom slucaju, PSG dobija poluvreme je okay pick i trebao bi doci. Po meni je puno veci value na over 45 BP/4.5 kartona @2.20 WilliamHill. Sudi Mazic i sigurno ce biti kartona.

Pala kvota na 1.7, ali u bet365 je kof za azijske kartone 4.5 over @ 1.900

Doduse ako busu jedini kartoni dva crvena pokrivaju navedenu marginu u william hillu dok u betu ne ali trebalo bo tu dosta kartona biti

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use