Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 5.4.2016

JackieJack

Utorak 5.4.2016.  

57 glasova

1. 1. Bayern - Benfica

2. 2. Barcelona - Atletico Madrid

Recommended Posts

Cime otvoriti ovaj dan nego najavom iz meceva Lige Sampiona koje zeljno iscekujemo. Dobre vesti je da su izbaceni arbitri za utorak i prve 2 utakmice, a jos bolja vest da mec Barcelona-Atl Madrid sudi Felix Brych...

BTwLH.jpg

Cekamo da se izbace razrade na kartone kod oba meca, a kod Spanaca je vise kartona jaaako izgledan pick... No, sacekajmo do sutra!

Putintseva-K.Nara 1 1.55
N.Brody-Knapp 1 1.55

A.Ramos-P.H.Mathieu 1 1.55
B.Becker-Berrer 1 1.55 Wwin 5.77

Kurumi Nara u pogrešnom Charlestonu - Japanka je umjesto u Charleston u Južnoj Karolini odletila u Charleston koji se nalazi u Zapadnoj Virdžiniji. Gradovi su zračnom linijom udaljeni 628 km. U 1. kolu Nara igra protiv Putintseve, Putintseva vodi u h2 sa 3-0 omjer na sljaci K.Nara 30-28 Putintseva 80-39 trenutni renking Nara (81) Putintseva (61) mada renking apsulutno nista ne otkriva i ne treba ga se na njega oslanjati pogotovo u zenskom tenisu, dakle organizatori turnira su ipak izasli u susret Nari i mec je se trebao igrati 4.4 no igra se 5.4 sigurno ce na Nari ostaviti traga psihicki a i fizicki ova greska prilikom kupovinje avio karte i nece se stici adaptirati na uslove, posto je mec pomjeren treba pripaziti na ulog a i ipak se radi o zenskom tenisu, no sigurno na neki srednji ulog ovo se moze i singlati.

O ostalim parovima cu samo u kratko, N.brody ove sezone odlicno pocela sezone bar za nju igrala je cetvrtfibale u aucklandu gdje je dobila iznmeeju ostalih i anu ivanovic poslije meca je ana izjavila da je nikada nije tako neko ubio servisom ne sjecam se tacno ali Brody je imala oko 13aseva i jos dosta vinera, uslovi joj ovdje itejako odgovaraju jer se igra u dvorani, njena pritivnica doduse vodi 2-0 u h2 ali ima samo jedan mec ove sezone i to odigran prije 10tak dana kojeg je izgubila ubjedljivo sa 6-2 6-1 Brody ima ove sezone omjer u dvorani 5-0 koji je igran na itf razini ali, Brody ima odlican skor u dvorani , Knapp prosle sezone imala dva meca u dvorani omjer 0-2 kasnije cu napisati analizu i za ostala dva para

A.Ramos cistokrvni zemljas, mada je dobio prosle godine fedju na hardu i jos ima par dobrih meceva i ove sezone izmedju ostalih dobio je Kyrgiosa, no kao sto sam vec rekao on je prije svega zemljas, u prilog mu ne ide h2 mathieu vodi sa 2-0 no oba meca su igrana na hardu, Ramos ove sezone ima polufinale u Quitu na sljaci, Mathieu voli brze uvjete i sljaka mu ne odgovara.

Ovaj par igram zbog umora Berrera koji je prosli vikend osvojio ch turnir u Meksiku i mislim da ce umor odigrati svoju ulogu jer Berrer vise nije u cvijetu mladosti 1980 godiste dakle ima 36godina, Becker je takodjer veteran 1981godiste ali je ima dosta vremena da se pripremi za ovaj turnir, h2 Becker vodi sa 4-1 mec se igra u Houstonu na sljaci ali podloga je specificna jer je dosta brza cak mozda i najbrza prilagodjena americkim teniserima, Berrer nikada nije igrao u houstonu sto je jos jedan plus za ovaj tip.

Canca mislim da sam rekao da je podloga u Houstonu specificna kod para becker-berrer, sock je prosle godine uzeo titulu upravo a i serveri svakako ovdje biljeze dobre rezultate, al iskreno nisam znao da turnir Marrakech ima brzu podlogu, no opet mislim da podloga odgovara Ramosu, jer podloga u Houstonu je dosta brza mislim, ispravi me ako grijesim ? Ramos ima solidan servis i favorit je po meni i dalje, a nije to vise onaj Mathieu od prije par godina svakako daleko od "sigurnog" para al po meni je ipak Ramos blizi pobjedi, svakako hvala na dovezivanju, imali li jos neka kritika na ostale parove.?

Bayern - Benfica Bayern to win and both to score YES @ 3.2 WilliamHill

Evo jedan vise na osjecaj. Vidjeli smo u zadnje vrijeme da nije bayern toliko solidan u obrani zbog izostanaka dosta obrambenih igraca. Znam da ce se benfica braniti i probati doci na svoj stadion sa barem minimalnim porazom ali ako bayern povede 2,3 razlike ko kaze da se nece na sekundu opustiti pa benfica mozda iz neke neopreznosti uvalja pocasan gol.

Vise od LP od mene sutra. Ovo je ovako na osjecaj vise. Sutra idemo s pravim parovima

Canca mislim da sam rekao da je podloga u Houstonu specificna kod para becker-berrer, sock je prosle godine uzeo titulu upravo a i serveri svakako ovdje biljeze dobre rezultate, al iskreno nisam znao da turnir Marrakech ima brzu podlogu, no opet mislim da podloga odgovara Ramosu, jer podloga u Houstonu je dosta brza mislim, ispravi me ako grijesim ? Ramos ima solidan servis i favorit je po meni i dalje, a nije to vise onaj Mathieu od prije par godina svakako daleko od "sigurnog" para al po meni je ipak Ramos blizi pobjedi, svakako hvala na dovezivanju, imali li jos neka kritika na ostale parove.?

Nemam ja nista protiv tipova, samo napomenuo za podloge.Sto se Marrakecha tice nisam upratio kakva je podloga, a u Charlestonu gdje zene igraju znam da je brza, cak je i zelena.

Cime otvoriti ovaj dan nego najavom iz meceva Lige Sampiona koje zeljno iscekujemo. Dobre vesti je da su izbaceni arbitri za utorak i prve 2 utakmice, a jos bolja vest da mec Barcelona-Atl Madrid sudi Felix Brych...

BTwLH.jpg

Cekamo da se izbace razrade na kartone kod oba meca, a kod Spanaca je vise kartona jaaako izgledan pick... No, sacekajmo do sutra!

Napokon Liga Prvaka :D

Evo i razrada za kartone...

BQ9NvSF.png

Ovako na prvu... Mislim da bi se pobjeda Bayerna čak i u kombinaciji sa tim da Bayern prvi dolazi do 5 (7) kornera mogla uzeti u obzir. Iako je sa Juventusom ovaj tip pao, Benfica se teško može mjeriti sa Juventusom i sumnjam da mogu taktički odigrati kao Juventus i oduprijeti se Bayernu...

Oko Barcelone se još dvoumim dali igrati pobjedu Barcelone (barem jedno poluvrijeme) ili više kartona. Atletico Madrid zna odigrati jako korektne utakmice ove sezone, ovisi o protivniku i rezultatu... 

Barcelona je pak kiksala u El Clasicu, vjerujem da će biti motivirani te da bi trebali probiti Atletico koji se pak zna taktički postaviti na način koji Barceloni baš ne paše i često su izlazili neporaženi iz neporaženi unatoč znatno lošijoj igri. 

Bice ovo zanimljiv prvi krug LS. Interesantna stvar je da su svi timovi koji su u ulozi underdoga podigli formu pred meceve prvog kola (osim Wolfsburga koji je izgledao katastrofalno protiv Levekusena). Atl Madrid dobio ubedljivo Betis sa 5:1 dok je Barcelona izgubila i time se zaustavio onaj duzi niz bez poraza na Nou Campu, Man City se "probudio" protiv Bournemoutha i dobio sa 4:0 u gostima, Benfica dobila Bragu sa 5:1 i time upisala 9 pobedu zaredom. Ovo je dobra stvar jer ce mecevi biti ujednaceniji a kad je takva situacija uvek bude neizvesnije i vise materijala za kartone :D

Ovako sam ja odigrao za danas:

QMahW.jpg

Tbu1k.jpg

Barcelona vise kartona mi je pick dana iz prostog razloga sto im je protivnik Atletico Madrid, ekipa koja nikako ne lezi Barceloninom stilu i zna biti jako nezgodan po timove kao sto je Barca. Sigurno ce onaj poraz od Reala ostaviti mali trag na tim Barcelone pa ne ocekujem neku ubedljivu pobedu vec nesto tipa 1:0 ili 2:1. Ipak je ovo LS i igra se na rezultat, Atl Madrid to zna i uradice sve sto je do njih ne bi li "umanjili" stetu i isli u drugi mec kod kuce sa sto boljim sansama. Felix Brych je dobar izbor arbitra, gledao sam ga bas u petak gde je sudio Levekusen-Wolfsburg. Solidan je sto se proseka tice, retko oprasta situacije koje su za kaznjavanje a ovde ce imati puno materijala za sankcionisanje.

Real isto jako jako izgledan pick. SIgurno pucaju od pouzdanja posle one velike pobede protiv Barcelone. A i bez toga, realno Wolfsburg je postigao veliki uspeh samim tim sto je dosao u 8 najboljih. Nemaju oni po meni taj kvalitet da pariraju timovima poput Reala, Barce ili Bayerna. Ronaldo, Benzema, Bale, Rodriguez, Isco, Modric, Kroos... ipak su to prejaka imena za odbranu Wolfsburga koja je btw, izgledala jako lose protiv Leverkusena za vikend. Mislim da i Real nije najbolji primer odbrane, ali zato imaju predobar napad i siguran sam da Real uzima makar poluvreme. Takodje vise kartona moze doci u obzir posto sudi Rocchi, kao i race to 5 corner Real Madrid, ali sacekacemo razrade sutra pa onda na kombinovanje i toga ;)

Evo nešto malo i od mene, nadam se da je od pomoći.

Barcelona - Atletico Madrid | Pregled

Branič Jeremy Mathieu i Adriano, oba su van terena zbog povrede za domaću ekipu, dok je Sandro Ramirez također ozlijeđen.Barceloninom nizu od 39 utakmica bez poraza u svim natjecanjima je došao do kraja, kada su poraženi 2-1 od Real Madrida na Camp Nou 2. travnja.

Atletico Madrid je pobijedio Real Betisa kod kuće rezultatom od 5-1 preko vikenda i stigli su Barcu na šest bodova. Sa dvije pobjede i dva remija, Diego Simeoneoneova ekipa je neporažena u gostima u Ligi prvaka ove sezone.

Simeone je potaknut povratkom Diego Godina, Stefan Savića i Yannick Carrasco-a. Jose Gimenez, Tiago i Oliver Torres su van terena zbog povrede, dok je napadač Luciano Vietto pod sumnjom.

Forma timova

Barcelona (sva natjecanja): LDWWW

Atletico Madrid (sva natjecanja): WLDWW

6kyISKm.png

Bayern Munich - Benfica | Pregled

Nakon što su propustili reprezentativne utakmice, Medhi Benatia i Arjen Robben su upitni za večerašnju utakmicu. Jerome Boateng i Holger Badstuber će u međuvremenu gledati utakmicu sa tribina.

Portugalska ekipa će poželjeti dobrodošlicu Mario Jardelu koji je bio pod suspenzijom, ali će morati igrati bez Lisando Lopeza, Luisao-a, Nuno Santosa i Julio Cesara u njihovom putovanju za Munich.

Forma timova

Bayern Munich: DWWWW

Benfica: WWWWW

1jrWqOa.png

Cedevita-Zagreb(-35.5)  2 1,25

Tomasov ne daje 1,30

Sacramento-Portland X2  1,55

Cedi je ovo 3 utakmica u 5 dana,a u petak ju već očekuje Euroligaški dvoboj sa Zvezdom koji nema nikakav značaj ali s obzirom na sve okolnosti ta utakmica im je važnija od ove današnje..i za vikend sam igrao kontra hendi protiv Cedevite pa sam kleknuo ali Zagreb je kvalitetnija ekipa od Kvarnera i vjerujem da si neće dopustiti gaženje preko 35 poena...

Drugi par dolazi iz hrvatskog kupa,uzvratna utakmica polufinala gdje Rijeka brani 2:1 iz domaće utakmice..vidjeli smo i za vikend da se Riječani nisu dobro proveli u Koprivnici,poznavajući Kekovu filozofiju nogometa ovdje danas nebi trebalo biti puno golova..Tomasov je pod znakom upitnika za ovu utakmicu jer je baš za vikend dobio udarac u glavu i morao napustiti teren...dobar tečaj za ovako nešto pa se to mora uzeti

I zadnja utakmica iz NBA koju pratim ali nisam neki veliki stručnjak,ovdje ih ima puno većih ali koliko čitam Sacramento sam sebi uskače u stomak s pobjedama,jer playoff dohvatiti nemogu a ako nastave s dobrim igrama prepustit će svoj pick na draftu Bullsima..pa sam tako negdje pročitao da će Kingsi čak i poštediti neke igrače u preostala dva gostovanja...Portland je inače na 6. mjestu i puše za vratom Memphisu tako da je njima svaka pobjeda bitna za što bolju poziciju u playoffu..I naravno ide dvoznak na košarku jer sam tako naučio od stručnijih ljudi za taj sport :)

Barcelona - Atletico Madrid total booking points 45 OVER @ 1.44
Bayern - Benfica 1 @ 1.20

WILLIAM HILL

Uk. Kof: 1.74

O kartonima barcelona i atletica sve vec receno, brych odlican za kartone ali ja sam u william hillu uzeo ovu sigurniju opciju 4.5, radje nego 5.5 u bet365. Dvije ekipe cije su utakmice uvijek pune borbe i prekida tako da vjerujem da ce i 5.5 proci ali ja sam uzeo sigurniju varijatnu.

Oko Bayerna se nema tu sta puno pricati. Befica bez prvog golmana i nekih obrambenih igraca i bayern ce ovo dobiti. Vjerojatno i u hendikepu ali netreba forsirati

Sretno!
Jos od mene kasnije

Cedevita(h-31,5)-KK Zagreb - 2 1,30

Iako je ceda razbila kvarner mislim da dns Zagreb nece doživjeti katastrofu jer ipak imaju iskusnije i puno bolje igrače nego kvarner.

Vladovic,Halilovic,Cinac mladi Božic mi daju nadu da mogu barem pokriti ovaj Hendi a opet Ceda u petak igra sa Zvezdom pa valjda nece ici sa 100%..

KK Split CO-KK Gorica - 1.30

Split u zadnjih pet međusobnih utakmica ima 5-0 sa goricom koja se je malo pojačala u odnosu na ligu te su malo jači ali opet nedovoljno za split koji kuci igra odlicno,cak su i propustili pobjediti u subotu Zagreb koji je bio na koljenima.

Očekivam pobjedu Splita jer ima bolje i iskusnije igrace.

Fritz T.-Mertens Y. - 1.20

Jedino ceka se bojim je dolazak mladog amerikanca prvi put u europu jer do sada je vecinom igrao doma.

Ali ako pogledamo kvalitetu i kako fritz igra i koga pobjđuje dns Belgijancu treba izvedba godine da bi pobjedio Taylora koji bi trebao danas uvjerljivo pobjediti.

BryanB/BryanM-KudlaD/Young - 1.15

O brači ne treba trošiti riječi jer su suvišne, sa druge strane kombinacija koja ima svega jedan mec do sada te im danas malo toga ide na ruku..

Po meni teško može ovo da padne.

Sretno 

Cedevita(h-31,5)-KK Zagreb - 2 1,30

Iako je ceda razbila kvarner mislim da dns Zagreb nece doživjeti katastrofu jer ipak imaju iskusnije i puno bolje igrače nego kvarner.

Vladovic,Halilovic,Cinac mladi Božic mi daju nadu da mogu barem pokriti ovaj Hendi a opet Ceda u petak igra sa Zvezdom pa valjda nece ici sa 100%..

KK Split CO-KK Gorica - 1.30

Split u zadnjih pet međusobnih utakmica ima 5-0 sa goricom koja se je malo pojačala u odnosu na ligu te su malo jači ali opet nedovoljno za split koji kuci igra odlicno,cak su i propustili pobjediti u subotu Zagreb koji je bio na koljenima.

Očekivam pobjedu Splita jer ima bolje i iskusnije igrace.

Fritz T.-Mertens Y. - 1.20

Jedino ceka se bojim je dolazak mladog amerikanca prvi put u europu jer do sada je vecinom igrao doma.

Ali ako pogledamo kvalitetu i kako fritz igra i koga pobjđuje dns Belgijancu treba izvedba godine da bi pobjedio Taylora koji bi trebao danas uvjerljivo pobjediti.

BryanB/BryanM-KudlaD/Young - 1.15

O brači ne treba trošiti riječi jer su suvišne, sa druge strane kombinacija koja ima svega jedan mec do sada te im danas malo toga ide na ruku..

Po meni teško može ovo da padne.

Sretno

O braci bryan se ima pricat i to podosta nisu više stari cini mi se da nepratis bas jel vidis kolko ću mečeva izgubili i to od bezveznih parova a kudla i young nisu nimalo bezopasni

KOŠARKA

SWEDEN  Ligan

19:04 Boras – Sodertalje  2 (1.65) 81:68 LOSE  ubili zadnju četvrtinu

Pošto je jučer Norrkoping ostvario i treću pobjedu u polufinalu isto tako očekujem od ekipe Sodertalje, doduše Norrkoping je svoj posao odradio dvjema pobjedama u gostima dok Sodertalje tek sad očekuju dva gostovanja. Inače se radi o prvoj i četvrtoj ekipi prije ulaska u playoff. Sodertalje je dobio dvije domaće utakmice rezultatima 79:61 i 101:92 te očekujem od njih da naprave „metlu“ u ovom polufinalu. Ekipa Sodertalje je prvak već tri godine u nizu i svakako da se očekuje finale između njih i Norrkopinga. Domaća ekipa nije toliko naivna jer već dvije sezone gube u polufinalnoj seriji što znači da su vrlo dobra ekipa ali mišljenja sam da to nije danas dovoljno.

RUKOMET

FRANCE  Division 1 Women

20:30 Besancon W - Nice W  1 (1.64) 19:24 LOSE

Igračice Besancona će razigravati s igračicama Nice za ulazak u polufinale gdje ih čekaju igračice Metza koje su direktno u polufinalu kao prvoplasirana ekipa na kraju regularnog dijela. Iako se radio o vrlo bitnoj utakmici jedan podatak mi je zanimljiv a to su međusobni susreti.

Division 1 Women 2015/2016                                                           

Besancon W   Nice W           29:26

Nice W           Besancon W   25:22

Division 1 Women 2013/2014                                                           

Nice W           Besancon W   27:23

Besancon W   Nice W           26:21

Besancon W   Nice W           30:25

Nice W           Besancon W   28:27

Division 1 Women 2012/2013                                                           

Nice W           Besancon W   26:20

Besancon W   Nice W           38:23

Besancon W   Nice W           35:24

BASEBALL USA MLB

19:05 New York Yankees - Houston Astros  2 (1.74) 3:5 WINNN

Bacači:

DALLAS KEUCHEL(Hou)

MASAHIRO TANAKA(NYY)

Iako je poznato da su Yankees institucija ovog sporta ali zadnji put je to bilo 2009. godine, sad su došli neki novi „klinci“ i neke druge ekipe ali ostaje ono Yankees. Današnji susret je dosta zanimljiv jer za Houston baca Keuchell, igrač koji je prošle sezone proglašen za najboljeg bacača u diviziji American League, sa skorom 20W-8L te ERA(2.48). S druge strane za Yankees baca Tanaka koji je debitirao u ovoj ligi 2014.godine i može se reći da se solidno predstavio 13W-5L, ERA(2.77) te prošle sezone 12W-7L, ERA(3.51). Prošle sezone su ekipe završile na četvrtom odnosno na petom mjestu da bi u „Wild card“ međusobno odmjerili snage i tada ih je Houston izbacio ali nisu dugo slavili jer ih je već u četvrtfinalu izbacio trenutni prvak Kansas. Iako je Houston imao meč loptu na domaćem terenu je izgubio. Tako da danas prednost dajem Houstonu zbog serije boljih međusobnih rezultata u zadnje vrijeme te zbog današnjeg bacača.

Ako netko ima tisuce na raspolaganju favbet daje 1,55 da ejupi ne daje gol, dok ss i psk nude 4,1 da daje gol. Dakle ulozi li netko 10 000 da ejupi ne daje gol dobitak mu je uz porez 14200 i ulozi li 4000 da daje gol 14300 (moglo bi se i i recimo 10x 400 pa bi se racunao manji porez i onda bi dobitak bio 14400). Ovo je samo primjer, bolje vise staviti da ne daje sto vjerojatno nece, a i to su nase kladionice pa je pitanje kolko bi dopustili najvise uloga, ugl tko ima tu lovu da se igra s ovim nek si kombinira kako zeli, nadam se da ce nekome pomoci.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use