Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 1.4. 2016

JackieJack

Anketa  

21 glasova

1. 1. Monaco - Bordeaux

2. 2. Leverkusen - Wolfsburg

Recommended Posts

IQXA3.jpg

Jedan izgledan triple za ovaj vikend, uglavnom prva 2 derbija su valjda jasna a Vallecano i Getafe vode bitku za opstanak i svaki bod je velik kao planina, bice tu borbe i puno zestokih prekrsaja, sudija sa dobrim prosekom a i ekipe koje bas ne vole jedni druge...

WH daje super kvote uzeci u obzir da recimo bet365 drzi utakmice Barca-Real i Lazio-Roma na 7.5 odnosno 8.0 kartona. Ovo sam odigrao ranije u slucaju pada koeficijenata, mislim da pojacam malo ulog sutra ponovo....

EDIT: Kao sto je ocekivano kvote su smanjene. Kod meca Barca-Real je smanjena i trenutno je 1.50 na over 65 BP sto takodje nije lose. U medjuvremenu, Vallecano smanjen na 1.30 over 55 BP. bet365 je podigao kvote na sve 3 a na granici 8.5 sigurno necu rizikovati niti jedan derbi.

Barca-Real, El Clasico sam po sebi nosi neku tezinu i posebnu motivaciju kod igraca. I Barcelona i Real imaju Ligu Sampiona u utorak, ondosno sredu, pa su moguci neke minimalne izmene sastava. No napad  sigurno nece biti previse menjan, pogotovo kod Barce gde Messi, Suarez i Neymar terorisu svaku odbranu. Real je podigao formu u zadnje vreme i u slucaju poraza sumnjam da ce to biti poraz tipa 3:0 ili 4:0, makar ne u prvom delu utakmice gde bi morali videti barem 2-3 kartona. Sudice Alejandro José Hernández Hernández kome je ovo cini mi se prvi El Clasico. Inace ima solidan prosek u dosadasnjem delu sezone, mada to kod ovakvih utakmica bude relativno.

Lazio-Roma, derbi Rima gde uvek bude puno tenzija i prljavstina. Roma nesto prljavija generalno od Lazia ali generalno govoreci dok u ovakvim derbi utakmicama Lazio skoro uvek odigra prljavo sa barem 3-4 kartona sa njihove strane. U prvom mecu ove sezone je bilo 2:0 za Romu i 7 kartona. Ovaj put sudi Luca Banti, svidja mi se izbor arbitra. Luca Banti ima veoma dobar prosek ove sezone, pogotovo u ovakvim utakmicama. U svim jacim utakmicama je isao na vise kartona, ja ovde uzimam over 6 cards ili ti da ukupno bude 7 ili vise kartona. Jeste malo rizicnija opcija ali po kvoti 2.05 je rado uzimama. bet365 ocekuje barem 8 kartona a ne vidim kako ce prebaciti 8 kartona ako samo 6 igraca dobiju kartone (znam da je tehnicki moguce, ali ne verujem u taj scenario previse).

Sretno ako ko isprati :)

Edited by JackieJack

NOGOMET

COLUMBIA  Liga Aguila

02:45 Millonarios - Atl. Nacional  1pol/GG (4.24)

Izvor:  Stanleybet

Pošto vodim neke statistike i evidencije ponajviše iz južnoameričkog nogometa tako bih izdvojio ovaj par čisto po trenutnoj statistici, odnosno točnije ekipa Millonarios je jedina ekipa u ligi koja nije odigrala oba daju gol 1.poluvrijeme. Inače je ovo dvoboj četvrte i treće ekipe na tablici. Ekipa Atl. Nacional je u šest odigranih kola dva puta odigrala da će u prvom poluvremenu obije ekipe postići gol. 

Pred nama je jako zanimljiv sportski vikend. Osim El Clasica koji je na rasporedu u subotu, interesantan mi je i rimski derbi koji će sigurno biti pun prljavština, kao i uvijek. Treba pratiti sa kojim granicama će izaći kladionica, pa ćemo ovdje podijeliti koje su najbolje opcije.

Sutra ćemo pripremiti sve razrade za kartone, sa sucima, prosjecima kartona po ekipama, i granicama za Primeru i Seriju A. ;)

Također molim sve članove i posjetitelje da pogledaju  BITNU OBAVIJEST

single :   1.92    3/10

19.30  Modo(-1.5) - Leksands    1    1.92

Sedmi,poslednji i ujedno i odlucujuci duel ove dve ekipe ove sezone...fakticki i poslednji mec za obe ekipe.

Kako je pocela ova serija,pobeda Modo-a u prva dva meca 5-0 i 0-4,mislio sam i ne samo ja,da ce ovo da se zavrsi expresno za Modo,medjutim,nije tako bilo....Leksand je pokazao zube i uradio ono sto je i radio tokom sezone...

Inace,pocetak je meseca pa ide jedan free bet od mene...dosuse mozda kasnije okacim jos jedan bet,takodje free,ali cekam neki info u vezi tog meca,pa cu okaciti kod mene na blogu(ako dobijem taj info u toku dana)

Da se vratim na ovaj mec...

Zaista puno puta sam Igrao Leksanda i pisao o njima,pa se necu previse zadrzavati na profilu Leksanda.Imali su vrlo turbulentnu sezonu...fakticki od ponora,do sjaja...bukvalno tko je bilo.

Kad se setim samo da su u jednom momentu bili poslednji na tabeli druge lige i imali niz od cak 14 utakmica bez pobede...da 14,a evo ih danas nadomak ulaska u SHL!

Sta reci za Modo?

Necu ih analizirati u SHL-u kakvi su bili,jer to nije tema ove price danas...

Modo ce biti jako nervozan danas...extreemno nervozan i ne znam kako ce to da se odrazi na igru i rezultat...fakticki to je mac sa dve ostrice i ili ce da ih nagaze opet sa 5 razlike,ili ce se pogubiti,pa sa brojnim iskljucenjima,napraviti sebi ogroman problem...

Ja licno,verujem u ovaj prvi scenario...

Modo je bolja ekipa ovde...definitivno je tako.Ne pricam o velicini kluba,sastavu,o igracima,treneru...vec o ovim njihovim medjusobnim duelima i mecevima koje su odigrali...

Jednostavno,same brojke nam ukazujeu na to.

Ajmo da pogledamo prvo te tri pobede Modo-a...( 5-0,0-4,7-1 )

a sada da bacimo pogled na pobede Leksanda.....( 1-2 posle produzetka,2-1,5-4)

Jel ima razlike ovde?Naravno da ima....

Ajmo da pogledamo golove...Modo 22 gola,Leksands 10...

Udarci na gol,posed paka i mnogi drugi parametri...sve je na strani Modo-a,ali ipak je 3-3 u seriji.

Mislim,sve ovo moze da i ima i nema veze,ovo je hokej i nepredvidiv sport vrlo...znate to i sami,ali nekako stekao se utisak i gledajuci kroz prizmu svih ovih meceva,da Modo ima veci potencijal ovde...

Ako cemo iskreno,igraci Modo-a se ovde bore ne samo za klub vec i za sebe....u slucaju poraza,mnogi od njih ce raskinuti ugovore,jer igranje u drugoj ligi,donosi mnogo manje para,drugaciji je status itd...itd..treba naci nove ekipe tokom leta itd..itd..zaista mnogo muke i apsolutno nijedan igrac Modo-a to ne zeli...

E pa ako to necete,dobijte ovaj mec,spasite sezonu sebi,a meni donesite profit.... 

Kec cist na mecu malo placa s'obzirom na znacaj meca,ali je naravno izvestan....ipak,ja cu uzeti hendikep jer ocekujem da ce Leksand,pre ili kasnije da popusti pred naletima Modo-a...takodje.uvek postoji i opcija da kod rezultata sa dva razlike za Modo ili cak tri razlike.dva minuta ili minut pre kraja meca,da dodje do 'empty net" situacije,pa svakako ovaj tip ima sansu za prolaz laksu nego inace...tip 1 (-1.5).

GL to ALL  :) 

Ja sam mislio danas na jači ulog odigrat Zagreb-Inter manje od 5.5 i Monaco Bordeaux više od 3.5 kartona... Prva je utakmica više manje revijalna s obzirom da Zagreb ide u 2.ligu a sudi Vučemilović koji nije nešto extra strog, dok je druga tekma derbi pa bi moglo biti svega, a i sudac je povoljan? Kritike dobrodošle :)

Zagreb - Inter 1/2 26,00 (bet365)

- Supersport uklonio prelaze za tu tekmu

- Germania spustila na mizernih 3,0, psk na 7,0

- nesto tu jako smrdi i s obzirom da je to hnl nebi se zacudio

Ispraticu prelaz na manji ulog, bet365 i dalje drzi kvotu 26 dok je recimo WH spustio na 6 a puno drugih vecih (npr: 10bet) skroz izbacili ovo iz ponude...

Zagreb - Inter 1/2 26,00 (bet365)

- Supersport uklonio prelaze za tu tekmu

- Germania spustila na mizernih 3,0, psk na 7,0

- nesto tu jako smrdi i s obzirom da je to hnl nebi se zacudio

Bas sam htio napisat da mislim da ce Inter to dobit,Zagrebu nema spasa,mogu razmisljat vec o 2hnl,dok inter pobjedom osigurava ostanak u prvoj lizi,na dvojku je 2,05 koef tako da :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use