Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 31.3.2016.

Goksim

Recommended Posts

14:10 ŽižićAnt.(-18,5+)-Eni-Cib  više 1,85   SS

Goksim je več spominjao ovu utakmicu tako da tu nema puno priče . Bila bi druga stvar da su Cibosi igrali praktički sa aerodroma ali ovako bar su se malo uspijeli odmorit i aklimatizirat.

Cibona u srijedu, 30. ožujka u 13:10h po našem vremenu, igra treću utakmicu četvrtfinala FIBA Europe Cupa u Krasnojarsku protiv Eniseya.

Prvu utakmicu Vukovi su izgubili u gostima, i to rezultatom 94:92. Drugu utakmicu na domaćem terenu dobili su 77:69 te sada idu po treću pobjedu u Rusiju.

“Čeka nas odlučujuća utakmica. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo te da odigramo 40 minuta najbolje što možemo. Imamo dobre šanse nakon druge utakmice te s optimizmom idemo na pobjedu u Rusiju”, rekao je trener Cibosa Damir Mulaomerović.

Jasmin Hukić također je optimističan te smatra da Vukovi mogu dobiti treću utakmicu te se plasirati na Final Four.
“Došli smo do nekog zadnjeg koraka, a to je da se opet vratimo u Krasnojarsk i dobijemo utakmicu. Jednom smo već bili gore, tako da smo prošli taj prvi šok. Mislim da smo bolji tim i to samo moramo pokazati na parketu. Imamo 40 minuta da pokažemo timsku igru. Obrana je jedini pravi put da dobijemo utakmicu”, prokomentirao je Hukić.
“Probat ćemo se plasirati na taj famozni Final Four. Najvažnije je da smo svi zdravi i spremni. Neće biti teško, opet idemo na daleki put, ali svi jedva čekamo taj susret”, rekao je Hukić.

Ante Žižić ide opet na  Ohlbrechta od kojeg je i fizički jači i tehnički bolji, uz dobru obranu vukova i Žižičevu pick and roll igru ova granica drži vodu. Malo je granica visoka ali u prvoj utakmici u Rusiji Ante je utrpao 28 a u Zagrebu 18 koševa tako da očekujem do početka utakmice da granicu dignu bar još za koš-dva .                                    Sretno svima

Deja vu...

Hokej - NHL

Pittsburgh - Nashville  over 4,5  1,55

Nastavljam dalje s golovima na Nashville.
Uza sve već prije rečeno, došao sam do podatka da je Nashville prešao ovaj over u zadnjih 13 od 15 tekmi,

a u dvije koje nisu bilo je četiri gola.

Pittsburgh je 6. napad lige i momčad s najboljom formom u zadnje vrijeme (9-1-0).

Iako su odlični i dalje mi nisu "prodali" da imaju dobru obranu. Prvi golman im je jako dobar, ali nadam se ne i danas.

"Čelik" i "Country" nisu bili dobar recept u zadnjim susretima za ovu granicu,

ali sadašnje okolnosti bi trebale ići u korist ovom tipu.

Hokej - OHL

Saginaw - Erie Otters:   Erie over 3,5 gola   1,41

Pisao sam o razlici u kvaliteti između ove dvije momčadi. Erie vodi 3:0 u seriji i očekujem da će danas završiti posao.

Radije igram ovaj over nego pobjedu jer kod juniora je sve moguće.

1. ut. Erie - 5 golova (četvrti u 26. min)

2. ut. Erie - 7 golova (četvrti u 29. min)

3. ut. Erie - 6 golova (četvrti u 18. min)

Dakle prosjek golova im je na 6.0, ali meni su i četiri dovoljna.

Ukupni koef. 2,18 i odigrat ću za srednje.

18:00 Vejle -Vendsyssel 
tip: 1
odds: 2,20

bookmaker: bet365

Posle tri vezana poraza dosle su tri vezane pobede sto je uticalo da se Vejle nadje medju prve tri ekipe sto je i glavni cilj , naci se na kraju prvenstva medju prve tri ekipe . U goste im dolazi ekipa Vendsyssel trenutno cetvrta ekipa sa samo dva boda manje od domacina. Uocljivo je pad forme kod Vendsyssela . Na cetri poslednja gostovanja dva poraza i dve neresene utakmice. Mozda se gosti uzdaju u tradiciju. U poslednjih nekoliko utakmica Vendsyssel je bio uspesniji. Na poslednje tri utakmice kada je Vejle bio domacin dva puta je izgubio . Moje misljenje da ce danas Vejle prekinuti taj niz i pobediti . Imaju prednost domaceg terena , trenutno imaju bolju formu . Svesni su igraci Vejla da su samo pobedom i  dalje u trci za prva tri mesta.

Schaefer - Nara, Nara @1.40

Klaasen/Ram - Huey/Mirnyi, Huey/Mirnyi @1.80

Kvota: 2.52 @ WilliamHill

Ukratko posto prvi mec pocinje za koji minut. Nara mi se cini kao pick dana, igra na svojoj omiljenoj podlozi - hardu a i njena forma izgleda veoma dobro. Danas ce odmeriti snage protiv teniserke koja nema ranking zato sto je pravila vece pauze zbog povreda. Nije igrala 2 godine, onda je 2015-e ponovo zaigrala ali to nije bilo previse uspesno posto je uspela odigrati svega 5 meceva. U prvom mecu je dobila u 3 seta, ali mislim da ne moze u 2 pobede zaredom. Takodje, i dalje nije 100% fit tako da je sve na strani Japanke. Nara je isto odigrala mec u 3 seta u prvom kolu ali ocekujem od nje da ovo rutinski odradi kako ona obicno ume. Njih dve su odigrali samo jednom, davne 2013-e i Nara je dobila u 2 seta.

Drugi par takodje veliki value na Huey/Mirnyi po meni. Sinoc sam gledao mec Klaasen/Ram i Petzner/Peya i mogu reci da su Klaasen i Ram dobili pobedu kao poklon. Kako su Petzner i Peya izgubili prvo prvi set (6:5 i njihov servis, izgubili brejk i onda u TB-u posle 5:1 izgubili sa 5:7) pa onda ona drama u zadnjem setu... Klaasen/Ram nisu bolji par od njihovih protivnika i mislim da ce Huey/Mirnyi ovo resiti verovatno i u 2 seta. Trenutno su u ludoj formi, ovde su dosli posle titule u Acapulcu. Na ovom turniru jos nemaju izgubljen set.

Sretno! 

Nishikori-Monfils H1 -3,5(1.65)

Neću duljiti..oba igrača su od početka ove godine u odličnoj formi,Japanac igra odlično,niže pobjedu za pobjedom i jedini koji ga mogu zaustaviti su fantastična TOP 4,ovdje je nanizao 3 pobjede i to s lakoćom je svladao dobre i uvijek neugodne Bautistu i Dolgopolova dok je u prvom kolu izbacio Herberta,dakle sve pobjede u 2 seta.

Monfils je u 2016.odličan,standarno kvalitetan no ima više konzistentnosti i zato su dobri rezultati tu,on je ovdje izbacio Ita i Cuevasa te Dimitrova sa 2:1,u 2016. igra dobro no on je imao dosta lakše mečeva od Japanca,samo kada pogledamo ždrijeb u Miamiu to je jasno a tako je i tijekom ove 2016.

Monfils je izbacio Dimitrova i taj meč sam gledao,Dimitrov je nekako baš bio u lošem izdanju i nakon dobivenog prvog seta Mofils je lagano uzeo druga dva.

H2H je 2:0 za Japanca,jednom 2014. je slavio sa 2:1 i jednom sa 1:0 na exhibition turniru.

Sve u svemu Japanac mi se čini kao odličan pick danas,kvalitetniji je,igra u odličnoj formi,a i što je jako bitno u 2016. ima dosta teške igrače za protivnike no on to sve rutinski rješava,iako je Monfils nezgodan protivnik mislim da večeras ne može zapapriti Nishikoriu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use