Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 2.4.2016.

Lolek222

Anketa: Subota  

41 glasova

1. 1. Liverpool - Tottenham

2. 2. Barcelona - Real Madrid

Recommended Posts

Mozda malo prerano otvaram ovaj topic ali uzeo sam si pauzu cijeli ovaj tjedan do subote( crni niz sa ovim repkama) kada se, hvala bogu, napokon vraca klupski nogomet

Liverpool - tottenham 1x @ 1.44 bet365

Tip temeljen na tome sto u zadnjih 10 utakmica liverpool na anfieldu protiv tottenhama ima 7-2-1, a nikom nije lako na anfieldu kakav god liverpool bio, a sada su sigurno motivirani da dokazu da trebaju ostati u klubu prije velike ljetne cistke. Vise o ovome tipu kako ce se bliziti utakmica kada ce biti vise dostupnih informacija, ali i da prodje utakmice engleske sa nizozemskom u srijedu.

a kod liverpoola su firmino(25/7 - najbolji strijelac)
Benteke(25:7- 2.najbolji strijelac)

Kod tottenhama
Vertonghen(23/0 d)
Lamela (28/3 f)

Bez obzira na izostanak 2 najbolja strijelca liverpoola i dalje stojim iza ovoga tipa jer spreman je daniel sturridge a on kada je zdrav je uz coutinha avion za sve napadace liverpoola, a benteke i da je zdrav vjerojatno nebi dobio sansu od 1. Minute jer mi ce cini da ga se klopp planira rijesiti. Tako da i dalje mislim da liverpool nece izgubii jer i motivacija ipak igra veliku

Dramstadt - schalke over 1.5 @ 1.400
Dramstadt u zadnjih 10 doma :
7/10 over 1.5
Gol razlika 20:9 (2.9 po utakmici)

Schalke zadnjih 10 vani:
8/10 over 1.5
Gol razlika 11:10 (2.1 po utakmici)

Evo ga sto se tice izostanaka no ovoj utakmici, nema nekih novijih sve vec stari izostanci na koje su se momcadi navikle. Dakle schalke u solidnoj formi dohvatio je to 4. Zeljeno mjesto, a ima i mladu momcad zeljnu nadigravanja. Dramstadt s druge strane nije u toliko opasnoj situaciji i trebali bi vidjeti jednu ljepu utakmicu sa dosta golova. Dakle smatram da bi 2 gola trebala pasti. Realno je po gol sa svake strane ali nebi se cudio kada bi i schalke sam dao 2 ako ne i vise

O liverpoolu i tottenhamu malo kasnije
Pozz

AZ Alkmaar v PSV

Ne volim igrati mnogo posle reprezentativnih akcija, ali u ovom slučaju kvote su već u padu... AZ se bori za 3. mesto i ima šest vezanih pobeda na svom terenu, ali imaju nekoliko bitnih izostanaka za ovaj duel. Naime, oba prirodna desna beka Johansson i Lewis su povredjeni već neko vreme, a nove probleme u defanzivnoj liniji predstavljaju povreda iskusnog Vlaara i suspenzija Wuytensa tako da će na teren morati novi tandem centralnih bekova. Takodje treba napomenuti da njihov najkreativniji igrač Henriksen je aut već nekoliko sedmica, a sada će mu se na tribinama pridružiti i iranski ofanzivac Jahanbakhsh zbog kazne. Sa druge strane, PSV mora juriti pobedu posle poraza od Ajaksa koji mu sada beži dva boda. Talentovani napadač Locadia je jedini bitniji izostanak kod njih, tako da očekujem nalete ekipe iz Ajndhovena koja bi trebalo da iskoristi nezgodno stanje domaće momčadi i tako nastavi dobru h2h seriju (četiri vezane pobede protiv Alkmar) i poteru za liderom na tabeli. 

PSV win either half  @1,50 bet365

Premier liga

Aston Villa - Chelsea (13:45)

Sudac: Neil Swarbrick (3.36)

Prosjek ekipe 1: 1.94

Prosjek ekipe 2: 1.53

yqwN0Oy.png

Arsenal - Watford (16:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.72)

Prosjek ekipe 1: 1.13

Prosjek ekipe 2: 1.93

I6YtZyZ.png

Bournemouth - Manchester City (16:00)

Sudac: Robert Madley (3.25)

Prosjek ekipe 1: 1.45

Prosjek ekipe 2: 1.63

d8692uW.png

Norwich City - Newcastle (16:00)

Sudac: Mike Dean (3.48)

Prosjek ekipe 1: 1.81

Prosjek ekipe 2: 1.67

ueY4XQX.png

Stoke City - Swansea City (16:00)

Sudac: Martin Atkinson (3.56)

Prosjek ekipe 1: 1.29

Prosjek ekipe 2: 1.55

qVylaUV.png

Sunderland - West Bromwich Albion (16:00)

Sudac: Roger East (2.85)

Prosjek ekipe 1: 1.77

Prosjek ekipe 2: 1.87

FZ7yxRO.png

West Ham - Crystal Palace (16:00)

Sudac: Mark Clattenburg (3.13)

Prosjek ekipe 1: 1.50

Prosjek ekipe 2: 1.60

FZ7yxRO.png

Liverpool - Tottenham Hotspur (18:30)

Sudac: Jonathan Moss (3.35)

Prosjek ekipe 1: 1.76

Prosjek ekipe 2: 1.81

ut0i9K7.png

Primera

Atlético de Madrid - Real Betis (16:00)

Sudac: Jose Luis Gonzalez (6)

Prosjek ekipe 1: 2.47

Prosjek ekipe 2: 2.87

l9HRJjq.png

Las Palmas - Valencia (18:15)

Sudac: Pedro Jesús Pérez Montero (5.33)

Prosjek ekipe 1: 2.73

Prosjek ekipe 2: 2.93

3adtlzP.png

Barcelona - Real Madrid (20:30)

Sudac: Alejandro José Hernández (5.67)

Prosjek ekipe 1: 1.67

Prosjek ekipe 2: 1.77

AAS55lB.png

Celta de Vigo - Deportivo La Coruna (22:05)

Prosjek ekipe 1: 2.77

Prosjek ekipe 2: 2.30

SWYmarE.png

Serie A

Carpi - Sassuolo (18:00)

Sudac: Angelo Cervellera (4.45)

Prosjek ekipe 1: 2.73

Prosjek ekipe 2: 2.40

hYq5cY8.png

Juventus - Empoli (20:45)

Sudac: Gianpaolo Calvarese (4.43)

Prosjek ekipe 1: 2.33

Prosjek ekipe 2: 2.63

o3lqgtg.png

Napokon prava ponuda :D

Barcelona - Real Madrid (20:30)
Sudac: Alejandro José Hernández (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.67
Prosjek ekipe 2: 1.77
AAS55lB.png

Definitivno susret dana, pa i tjedna :D

Mislim da će Real biti jako napaljen osvetiti se za poniženje iz prvog dijela sezone. Također, prema viđenom do sad, iako treba uzeti u bozir i reprezentativnu stanku, Barcelona bi trebala dominirati a mislim i slaviti te ovom pobjedom i definitivno potvrditi naslov.

Uz to razmišljam i o opciji više kartona. Granica nije mala, ali granice su uvijek oko 7,5-8,5 kada se radi o El Clasicu. Mislim da će do utakmice granica sa 8,0 porasti i na 8,5...

Treba vidjeti još malo po medijima koliko je atmosfera "napaljena" ali pobjeda Barcelone te over 8,0 kartona su moji betovi koje za sad još razmatram...

Hemel Hempstead v Gosport

Nastavljam sa ovim engleskim niželigašima shodno odličnom nizu u poslednje vreme... Oba tima su u gornjoj polovini tabele sa realnim šansama za plej-of, ali čini mi se da samo jedan od njih ima stvarne ambicije i mogućnosti za tako nešto. To je Hemel koji je bio bolji u prvom medjusobnom duelu ove sezone sa 6:2, a kod kuće nije poražen na osam zadnjih tekmi. O gostima sam već pisao nedavno...

...ekipa je u lošoj formi sa četiri uzastopna poraza. To je posledica veoma teškog finansijskog stanja u klubu (uključujući neisplaćene zarade igračima) zbog čega nisu mogli da dovode nove igrače pa tako je tamo ostalo samo 13 seniora, od kojih su dvojica povredjeni...

Hemel Hempstead (ah-0,5)  @1,97  unibet

Hemel Hempstead (ah-1)  @2,95  unibet

Weston SM v Margate

Gosti su bez dva standardna defanzivca (Goodman je suspendovan, Johnson povredjen), sedam poraza za redom je iza njih, a na poslednjem prošlog ponedeljka oni nisu imali nijedan šut prema golu protivnika. Ekipa je u potpunom rasulu jer je glavni sponzor odustao od ulaganja u ekipu, pa je već sada poznato da ni trener Nikki Bull (koji je ujedno i prvi golman) ni ceo roster igrača neće dobiti produžetak saradnje za sledeću sezonu. Tako je prvi strelac Ladapo već juče napustio klub (prešao u Kristal Palas). Domaćin nije u mnogo boljoj formi, ali ima prednost domaćeg terena gde je nedavno pobedio i lidera lige. Biće motivisani jer su u crvenoj zoni, i trebalo bi da ponove rezultat iz prvog dela sezone kada su savladali današnjeg protivnika 2:0. Ipak, nemam mnogo infoa o njima, pa idem opreznije...
Weston SM win either half  @1,66 bet365

Ilkeston v Blyth Spartans
Spartanci su vezali četiri pobede uz fantastičnu gol razliku (11:0) i trenutno su na liderskoj poziciji sa tri boda prednosti ali i sa tri tekme više od drugoplasiranog tima, tako da moraju i dalje biti na nivou bez opuštanja. Domaćin je u očajnoj formi sa devet uzastopnih poraza uz gol razliku 3:20, pre svega zbog otpuštanja nekoliko iskusnih igrača tako da je sada prosek godina igrača 17, pisao sam o tome već... U ponedeljak su izgubili i kapitena (Jake Bennett) zbog povrede pa su tu tekmu skoro celo poluvreme igrali sa 10 igrača pošto su već bile izvršene sve tri izmene. Motivirani gosti bi trebalo da imaju lagan posao ovde...
 Blyth Spartans @1,63 marathon
 Blyth Spartans /  Blyth Spartans @2,49 marathon

Napokon prava ponuda :D

Definitivno susret dana, pa i tjedna :D

Mislim da će Real biti jako napaljen osvetiti se za poniženje iz prvog dijela sezone. Također, prema viđenom do sad, iako treba uzeti u bozir i reprezentativnu stanku, Barcelona bi trebala dominirati a mislim i slaviti te ovom pobjedom i definitivno potvrditi naslov.

Uz to razmišljam i o opciji više kartona. Granica nije mala, ali granice su uvijek oko 7,5-8,5 kada se radi o El Clasicu. Mislim da će do utakmice granica sa 8,0 porasti i na 8,5...

Treba vidjeti još malo po medijima koliko je atmosfera "napaljena" ali pobjeda Barcelone te over 8,0 kartona su moji betovi koje za sad još razmatram...

Tako je, jedna od "must take" utakmica sto se kartona tice...

Evo razrade i iz WH-a: nMoKL.jpg

I iz Unibeta:                   8vVDY.jpg

Vidim da je sve na forumu u znaku El Clasica, pa evo i mog doprinosa. Sviđa mi se ova ponuda sa kartonima, ali pošto ste Vi to super razradili i objasnili, ja ću u svom smjeru...

HcUBO7n.png?1

Također napominjem za sve one koji nemaju gdje gledati utakmicu, da to mogu vrlo jednostavno na ovom linku ---> pročitaj ovdje.

Slaven Belupo-Rijeka 2   @1.90     Želja da se zabije gol 0,niti jedna prava akcija u 90min,totalno bezopasni bili.Šteta...

Juventus-Empoli   1         @1.30    

Ukupna kvota:2.48

Rijeka sa pobjedom preskače DInamo i zasjeda na 1.mjesto 1.Hnl.Mislim da Rijeka neće propustiti ovu šansu,Dinamo je u maloj krizi i ovo je njihova šansa.Kolko sam pregledao vijesti,nitko kod Rijeke nije ozljeđen,svi su na broju i mislim da ce bez problema doci pobjeda Rijeke.

Juve nakon nesretnog ispadanja iz LP,može se okrenuti bitci u Seriji-A,Dybala je ozljeđen i vjerovatno propušta sutrašnji meč,ali Morata,Zaza,Mandžukić,svi su spremni i tu ne bi trebalo biti problema.Kedira isto propusta ovaj susret radi crvenog kartona.Kod Empolia su ozljeđeni Ricardo Saponara,Massimo Maccarone,Lukasz Skorupski,sve važni igrači,tako da Empoliu slijedi teška borba i vjerovatno još jedan poraz.

Sretno!!!

http://goo.gl/pLihxF

Iako je City sutra oslabljen, solidna kvota na njih - 2.05. Bournemouth nema za šta da se bori, niti su blizu zone za ispadanje niti za Europu, dok je kod Cityja drugačija situacija, ukoliko ne pobijede mogao bi ih prestići West Ham, a oni sami jure Arsenala. Bez puno filozofiranja, dvica na City.

15:30 Bayern-Frankfurt 1 1.12
16:00 Željezničar-Olimpik 1 1.40
16:30 Velež-Sloboda 2 1.30

Wwin 2,04 

Jedno nogometno duplanje za danas. Bayern i dalje održava 5 bodova prednosti pred Dortmundom, a danas im u goste dolazi Frankfurt koji se grčevito bori za ostanak u ligi. Mislim da ne bi trebalo biti problema, Frankfurt je prošli tjedan nakon 3 mjeseca ostvario pobjedu, u gostima su jako loši, imaju samo dvije pobjede ove sezone. Bayern ove utakmice treba rutinski odrađivati ako želi prvenstvo želi što lakše privesti kraju.

Željo je u jako dobroj formi. Trenutno su na pet vezanih ligaških pobjeda i uključili su se u borbu za Europu. Prošli tjedan napravili su odličan posao u Tuzli gdje su tada protiv vodeće Slobode slavili sa 1:0. Olimpik se bori za ostanak u ligi, trenutno su 12 sa 24 boda. Ne mogu se pohvaliti nekom formom, posebno ne u gostima. U gostima su na početku sezone imali 3 vezane pobjede, a od tada (19.9.2015) vezali su 6 poraza, a taj niz prekinuli su prošlo gostovanje kod Radnika kada su odirali 0:0. Željo je u sjajnoj formi, pobjedom bi došli na treće mjesto koje vodi u Europu. Kvalitetniji su od Olimpika i trebali bi ovo dobiti.

O Slobodi ne treba trošiti previše riječi. Nakon što su kiksali prošlo kolo na svome stadionu protiv Željezničara, danas im treba pobjeda. Igraju protiv najgore ekipe lige, Veleža. Velež se raspada, financijski su gotovi, igrači odlaze itd. Sloboda nema pravo na kiks, jer ako i danas kiksaju to bi ih moglo koštati prvenstva. Iako bi ja u neku ruku radi Zrinjskog volio da ne dobiju, mislim da su jako male šanse za to i Sloboda bi ovo trebala lagano riješiti.

Košarka - Turska

:ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  Yesilgiresun - Galatasaray  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r: 

Bwin je ovaj put zamijenio predznake i ponudio 1.85 na Galatasaray +6.5 (umjesto -6.5)

Kvota na pobjedu Galatasaraya je 1.34, WH za +3.5 daje 1.20, tako da bi ovo imalo vrijednost oko 1.10... Požurite...

Max uplata 191 kn...

Ako sam te dobro shvatio,mislim da je isto i na wwinu,evo slike  pa mi reci...

http://prntscr.com/an4klm

Ako sam te dobro shvatio,mislim da je isto i na wwinu,evo slike  pa mi reci...

http://prntscr.com/an4klm

Kao šta canca reče, tu je sve ok...

Na bwinu imaš kvotu 1.85 na pobjedu Galatasaraya ili poraz do 6.5 koševa razlike

Ako je svugdje drugdje 1.33-1.45 na pobjedu Galatasaraya, ovo je više nego dobra oklada, očita greška bwina  ;)

Rennes-Reims over 4 cards @1.80 bet365

Borba oba tima, Rennes za mesta koja vode evropskim takmicenjima a Reims da izbegne ispadanje i opasnu zonu. Za Rennes je ovo velika prilika posto Lyon igra u gostima, a Nice ima jos teze gostovanje kod PSG-a tako da bi Rennes u slucaju pobede mogao ici na cetvrto a mozda i trece mesto. Sa druge strane Reims ima isti broj bodova  kao i Ajjacio koji je za jedno mesto nize i samim tim u opasnoj zoni. Ajjacio igra kod kuce protiv St Ettiena i moguce je da ce uzeti koji bod iz tog susreta. Drugim recima, Reims ce sigurno dati sve od sebe da uzme makar bod jer imaju samo 7 kola do kraja a borba je i dalje neizvesna.

Sto se izostanka tice, Rennes danas bez povredjenih Mexera, Ntepa i Cavarea, dok je Pedro Mendes suspendovan zbog crvenog kartona. Kod Reimsa imamo slican broj izostanaka, Oniangue, Peuget i Kyei su povredjeni dok je Conte van stroja zbog crvenog. 

Obe ekipe neretko znaju odigrati prljavo sa 5-6 kartona u njihovim mecevima. Sudija na ovom mecu je
S. Ennjimi, ima jako zavidan prosek u ligaskim utakmicama, samo je jednom dao manje od 4 kartona. 

Bet365 nudi i granicu od 4.5 ali je to ipak malo rizicnija opklada. 4 kartona po kvoti 1.80 je value po meni, u prvoj utakmici ove sezone koja je zavrsila 2:2 bilo je 8 zutih i 1 crveni karton. Mislim da bi se deo te atmosfere mogao preneti i veceras, sigurno ce biti materijala za sankcionisanje od strane arbitra, pa i u slucaju "samo" 4  kartona, tip je VOID.

Sretno!

http://goo.gl/pLihxF

Iako je City sutra oslabljen, solidna kvota na njih - 2.05. Bournemouth nema za šta da se bori, niti su blizu zone za ispadanje niti za Europu, dok je kod Cityja drugačija situacija, ukoliko ne pobijede mogao bi ih prestići West Ham, a oni sami jure Arsenala. Bez puno filozofiranja, dvica na City.

Nemojte se zaletavat sa tim cityem. Bas zato sto ovi nemaju za sta igrat bit ce opasni. A i pitanje je s kakvom ce momcadi izac city s obzirom da u sri putuju u pariz na ligu prvaka sto je pellegriniu mislim bitnije od premier lige. Sumnjam da ce onda i augero od prve minute na teren pogotovo jer je igro sad kvale s argentinom proslo tjedan

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use