Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 27.3.2016.

Goksim

Nedjelja 27.3.2016.  

16 glasova

1. 1. Rumunjska-Španjolska

2. 2. Tajland-J.Koreja

Recommended Posts

Jako loša ponuda za moj ukus, mislim da do EURA niti jedna nedjelja neće biti ovako slaba kao danas tako da ću ja lagano, tim više jer puno bolje znam i pratim klupski nogomet, te uzevši u obzir da su prijateljske utakmice stvarno nepredvidive...

Ako naletim na neki dobar info, naravno podijelim, međutim jači tipovi od mene kroz par dana ;)

Hokej

Rusija KHL      13:30   FT 3:2

Salavat Ufa - Metallurg Magnitogorsk      DNB1   @1.74Unibet 6/10           under5  @1.70unibet 6/10

Prvu utakmicu između ovih dveh timova rješila se vrlo tjesno i to nakom produžetka. Gledao sam tu utakmicu i gosti su jako dobro parirali domačinu.

Druga utakmica bila je sasvim na strani domačina, razigrao se domači napad i dobio lako sa 6:1.

Sad po mojem mišlenju je red na Ufu da preokrene ovaj duel i da na svom dvorištu otvori prvi u nizu pobjeda i tako se još nada prolazu.

Očekuejm tešku ostru utakmicu sa malo golova zato sam i odigravo 1X(draw no bet) i manje od 5 golova.

Sretno ko prati  ;)

Profit: 4.44

pozdrav ljudovi....  :D

za danas sam se odlučio ispratiti dva tenisa za koja mislim da bi trebali proći....

TROICKI - GOFFIN   1.SET 9,5 više    1,66

ZEBALLOS - VERDASCO 1.SET 9,5 više     1,72        ukupni koef 2,55

vrlo je riskantno igrati na više gemova 1.set pogotovo dok ne znaš tko prvi servira, a protiv Verdasca još i više riskantno, no igra Zeballosa protiv DelPotra me je uvjerila da može proći tu granicu od 9,5... što se tiče Troickog i Goffina, njihova sva 3 susreta su išla u maksimalni broj setova, bilo to 3 seta ili 5 setova, zavisi o kojem je turniru riječ, pa eto mislim da bi ovo moglo proći.... 

SRETNO...!!!

19:00 Hokej Danska: SONDERJYSKE - ESBJERG 1 @1,80
Vrlo bitna utakmica za domacina jer gube 0-2 ovu polufinalnu seriju. Igrao sam prvu utakmicu kada su izgubili 4-6 kod kuce..moram i sad da probam jer su kvalitetniji , zavrsili su regularnu sezo
nu na prvom mestu, a protiv Esbjerga su slavili u 4 od 5 meceva u regularnoj sezoni. Prosle sezone su bili prvaci, prosetali se kroz plej-of, sve serije dobili sa 4-1, a u finalu dobili lagano upravo danasnjeg protivnika.. 
Mora Sonderykse da se trgne jer od 0-3 tesko da mogu da se vrate.. bilo bi malo previse da Esbjerg uzme i trecu pobedu zaredom..ali videcemo wink emoticonsrecno!

NOGOMET

ECUADOR  Serie A

23:30 Barcelona SC - LDU Quito  2.5+ (2.20) 5:0 WINNN

Ovdje se nema što puno za analizirati, čisto na trenutnu statistiku. LDU Quito u šest odigranih kola jedina je ekipa u ligi koja uopće nije odigrala ovaj tip.

NOGOMET

COLUMBIA Liga Aguila

00:00 Atl. Nacional - Dep. Cali  2pol/GG (4.00) (1:1) 2:1 LOSE

Isto tako, ovdje se nema što puno analizirati jer se igra na trenutnu statistiku. Atl. Nacional u sedam odigranih kola jedina je ekipa u ligi koja nije odigrala oba daju gol drugo poluvrijeme.

Edited by dejanb

19:00 Hokej Danska: SONDERJYSKE - ESBJERG 1 @1,80

Vrlo bitna utakmica za domacina jer gube 0-2 ovu polufinalnu seriju. Igrao sam prvu utakmicu kada su izgubili 4-6 kod kuce..moram i sad da probam jer su kvalitetniji , zavrsili su regularnu sezonu na prvom mestu, a protiv Esbjerga su slavili u 4 od 5 meceva u regularnoj sezoni. Prosle sezone su bili prvaci, prosetali se kroz plej-of, sve serije dobili sa 4-1, a u finalu dobili lagano upravo danasnjeg protivnika..

Mora Sonderykse da se trgne jer od 0-3 tesko da mogu da se vrate.. bilo bi malo previse da Esbjerg uzme i trecu pobedu zaredom..ali videcemo wink emoticonsrecno!

Sretno.. Slicno sam i ja mislio za Davos ....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use