Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 25.3.2016.

crnamamba

Petak 25.3.2016.  

27 glasova

1. 1. Irska - Švicarska

2. 2. Nizozemska - Francuska

3. 3. Brazil - Urugvaj

Recommended Posts

19:00 Sønderjyske - Holstebro 54.5 OVER 1.87 unibet 5/10 26-36.

Sonderjyske je ekipa koja je ispala na pocetku drugog dijela polusezone,ekipa jos nema bodova iz 20 utakmica,svih 20 su izgubile i daleko su najlosija ekipa Danske.No ono zasta se trude pojedine igracice su brza igra sa dosta golova.Sonderjyske u svojim redovima ima Susannu Madsen koja je 7 strijelac lige tu je jos gore i Stine Knudsen.One u ovoj drugoj polusezoni igraju jako rastereceno,zadnjih 10 utakmica imaju 8 overa na ovu granicu,jednom su ostale tacno na 54 gola jednom su postigle 17 primile 31 od Kopenhagena.Sa druge strane Holstebro je ekipa koja je trenutno na 3 mjestu,odma iza ubojitog dvojca FCM-ESBJERG i za njih je ovo sezona dokazivanja,jer od sledece ce dosta igracica morati traziti novu sredinu.Posto ce sledece sezone Holstebro imati dosta manji budzet za zenski rukomet odluceno je da od sledece sezone su uzdaju u vlastiti proizvod,odnosno igracice iz njihovi mladi kategorija.One itekako imaju odlicne igracice u svojim redovima u vidu Blohm,Hagman,Roberts - trojka Svedanki,Silje Solberg - Camilla Herrem strasan Norveski duo i dosta danski igracica u vidu Moller,Hagman je drugi strijelac lige,ima 145 golova dok je prva Kristina Kristiansen sa 152 i sutra ce vjerovatno dosta toga na nju ici pa se ocekuje veliki doprinos od nje u ovome laganom mecu.Zadnji rezultati Holstebra su losi pogotovo sto se golova tice ali treba imati u vidu da su utakmice protiv Viborga u kupu pobjednika kupova i u ligi jako teski.Imao je Holstebro ove sezone protiv 'brzih' ekipa jako dosta golova,samo pogledajte prvi mec ovih dviju ekipa zavrsen je rezultatom 36-32 za Holstebro.Bit ce tu dosta laganih golova Holstebra jer Sonder ne mami za odbranom toliko.Ocekujem nekih 34 gola od Holstebro sto bi znacilo da je Sonderu preostalo postici 'samo' 21 i ja to ocekujem,ali vidim takoder ovdje i vise od 55 golova i realan mi je mec sa 60+ golova kao i njihov prvi medusobni ove godine.

Brazil v Uruguay

Evo nekih informacija mada za sad ne vidim nikakav value u ovom meču. Urugvaj ima dva boda više pa je Brazil pod imperativom pobede pred svojim navijačima. Inače igraće se u Recifeu na severo-istoku zemlje gde će biti velika vrućina i vlažnost vazduha što bi trebalo više da smeta gostima. Selektor Dunga nema mnogo problema oko sastava, jedini bitni izostanak je Marcelo iz Reala. Suprotno je kod Tabareza koji ne može računati na kompletnu defanzivnu liniju (Godin, J. Gimenez, Caceres, M. Pereira) što zbog povreda što zbog kazni. Dobra vest za goste je povratak najboljeg napadača Suareza posle dugoročne suspenzije. 

Brazil (possible): Alisson, Daniel Alves, Miranda, David Luiz, Filipe Luís, Luiz Gustavo, Fernandinho, Renato Augusto, Willian, Douglas Costa, Neymar

Uruguay (possible): Fernando Muslera, Jorge Fucile, Sebastián Coates, Mauricio Victorino, Álvaro Pereira, Egidio Arévalo Río, Álvaro González (Matías Vecino), Carlos Sánchez, Diego Laxalt (Cristian Rodríguez), Luis Suárez, Edinson Cavan

19:30 Federer - Del Potro : Delpo uzima set @1,80 

Sve stoji, da je Delpo bio odsutan.. skoro se vratio, ali pokazao je solidnu igru. Federer sa druge strane od AO nije igrao..mec nakon polufinala je imao operaciju koelna (pokidao meniskus), pa je cak i razmisljao da li da se prijavi za ovaj turnir u Miami-u. Sigurno da nije 100% spreman, i verujem da nece mnogo da rizikuje. Naravno da je on favorit, ali mislim da Del Potro moze bar do seta ovde. Cak bih probao i pobedu po @3,20.. Delpo je odlican igrac, i da nije imao tu pauzu kvote bi bile drugacije. Videcemo, po meni vredi da se proba..

Brazil – Uruguay
Referee: Nestor Pitana

Bet još nije stavio kartone u ponudu, ukoliko stave budući da računaju i crveni karton, dalo bi se razmotriti...

Netherlands – France
Referee: Felix Zwayer (GER)

Radi se o prijateljskom susretu i mislim korektnim ekipama, pogotovo kad je utakmica bez većeg rezultatskog značaja. Mislim da je oklada na under 1,5 karton dosta dobra, jer ne očekujem više od 15ak prekršaja kroz cijelu utakmicu. Dosta igrača se dobro zna i najbitnije je da se nitko ne ozljedi, sumnjam da će biti pogibeljnih startova, a i neke stvari se na prijateljskim utakmcama opraštaju jer i suci se trude, osim ako ne zaiskri, ne davati kartone...

IpRtKpP.png

Btw. ove dane ću nešto laganije, dosta nas je zaredala lošija serija zadnjih dana, a i ne treba forsirati sa većim ulozima prijateljske utakmice. Čekam da se klupski nogomet vrati na scenu, pa ćemo udarati jače. Nazire se i kraj sezone, pa će biti dosta "izglednih" utakmica. Prošle godine su zadnja kola bila, barem meni, jako profitabilna. Nadam se istome i ove godine, a i nadam se da će Liga Prvaka biti bolja nego ovo odigrano kolo puno produžetaka...

Zverev - Johnson over 9.5 1st set @1.65 marathonbet

Ukratko o ovom. Oba tenisera baziraju igru na svom servisu. To im i dobro ide u svojim gemovima jer imaju snazan i dobar servis, sto prvi a bogami solidan % i drugog servisa. Zverev je u prvom kolu odigrao mec u 2 seta a oba isla u TB. Johnson je takodje poznat po TB-ovima. Oba tenisera preferiraju slican stil igre, agresivni su na svoj servis, imaju dobar forehand a puno slabiji backhand. Ocekujem da prvi set ode u 10 ili vise gemova. Ja licno verujem i u TB u prvom setu, bet365 nudi 3.00 ali zbog nenormalnih rezultata u zadnja 2-3 dana ipak idem sa "sigurnijom" opcijom. 

Cilic - Lajovic over 9.5 1st set @1.96 marathonbet

I ovo se mora uzeti po kvoti 1.96. Cilic ne ostavlja neki preterano dobar utisak vec neko vreme. Da, dobija on igrace poput Lajovica, ali nisu to neke ubedljive pobede. Sa druge strane nije ni Lajovic tako los, siguran sam da ce moci parirati Marinu bar u prvom setu. Ako bude srece i Lajovic prvi servira, i uz brejk Cilica tip je prolazan. Takodje ne iskljucujem da prvi set ode u TB kao sto zna biti u puno meceva Cilica. 

Babos - Pliskova, Pliskova to win 2:0 @2.00 WilliamHill

Prosto ne mogu stavljati u isti kontekst Pliskovu i Babos. Madjarica je okay teniserka, zna odigrati dobro s vremena na vreme i povezati par pobeda ali je Karolina za nju 2 klase bolja. Pliskova je na Indian Wellsu bila izvanredno raspolozena. Naredala je 4 pobede u nizu, stigla do polufinala i onda izgubila od Azarenke u 3 seta. Azarenka je kasnije osvojila turnir. U one 4 pobede, cak 3 je resila u 2 seta a  imala je puno jace protivnice ukljucujuci Anu Ivanovic. Mislim da ce ovo ponovo resiti rutinski. Babos u zadnja 4 meca ima cak 3 poraza, na zadnja 3 turnira uvek ispadala u prvom kolu i uvek u 2 seta.

TUTO - Hokki, TUTO @1.95 marathonbet

Ko prati forum zna da retko tipujem na hokej, ali ovaj mec sam resio podeliti sa vama zbog informacije koju sam dobio od druga koji se bavi hokejom tj. igra hokej profesionalno. Radi se o utakmici Finske 2 lige, 1/4 finale playoffa. TUTO vodi sa 3:2 i danas imaju sanse kod kuce resiti ovo. Moram napomenuti da su obe ekipe tipicne domace ekipe tj. kod kuce dobijaju ogroman broj utakmica. TUTO je u nizu od 6 pobeda kod kuce, od tih 6 zadnje 3 su upravo protiv Hokkija. 

TUTO danas pojacan sa 3 igraca iz Espo Bluesa, prvoligasa cija je filijala TUTO. Na  golu ce biti golman prvoligas Kaapo Kahkonen (jedan od boljih golmana u Finskoj), onda bek N. Tuhkanen te sjajan napadac T. Lahtinen. Sva ova 3 igraca su igraci Evropske klase i kada imate 3 takva pojacanja u timu to je velika prednost. Hokki je u nizu od 6 poraza u gostima. Kao sto rekoh, oni su kod kuce druga ekipa dok su u gostima jako jako losi. TUTO je najavio pune tribine i da veceras resavaju ovu seriju. Ukoliko bi ovo izgubili isli bi sledecu u goste a to je skoro pa sigurna eliminacija posto je Hokki jako dobar kod kuce. Hokki je takodje pun povreda tako da nece biti u najjacem sastavu. 

Sretno ko prati!

Brazil v Uruguay

Evo nekih informacija mada za sad ne vidim nikakav value u ovom meču. Urugvaj ima dva boda više pa je Brazil pod imperativom pobede pred svojim navijačima. Inače igraće se u Recifeu na severo-istoku zemlje gde će biti velika vrućina i vlažnost vazduha što bi trebalo više da smeta gostima. Selektor Dunga nema mnogo problema oko sastava, jedini bitni izostanak je Marcelo iz Reala. Suprotno je kod Tabareza koji ne može računati na kompletnu defanzivnu liniju (Godin, J. Gimenez, Caceres, M. Pereira) što zbog povreda što zbog kazni. Dobra vest za goste je povratak najboljeg napadača Suareza posle dugoročne suspenzije. 

Brazil (possible): Alisson, Daniel Alves, Miranda, David Luiz, Filipe Luís, Luiz Gustavo, Fernandinho, Renato Augusto, Willian, Douglas Costa, Neymar

Uruguay (possible): Fernando Muslera, Jorge Fucile, Sebastián Coates, Mauricio Victorino, Álvaro Pereira, Egidio Arévalo Río, Álvaro González (Matías Vecino), Carlos Sánchez, Diego Laxalt (Cristian Rodríguez), Luis Suárez, Edinson Cavan

over 2.5 gola @ 1.80 

Urugvaju se vraća suarez,a on i Cavani su možda i najbolji napadački tandem u svijetu i mogu svakome zabit par golova. Kao šta je Celt već naveo fali im čitava obrana a godin je meni osobno jedan od boljih stopera tako da će Neymar i ekipa imat olakšan posao. iako Brazilska obrana izgleda jako dobro teško da će uspijet zadržat Urugvajce tako da mislim da bi trebala bit utakmica s dosta golova

Udoh Ekpe over 12.5 @1.72 unibet

Sad vidim da je WilliamHill imao Ekpea na istoj margini po kvoti 1.83. Sada je podignuto na 13.5 ali ovo sto unibet i dalje nudi pa i po kvoti 1.72 je dobar tip. 

Amerikanac Udoh Ekpe belezi dobre partije ove sezone u Fenerbahceu. Veceras bi morala biti njegova noc jer ga ceka puno veca uloga i puno veca minutaza. Naime, pored Pere Antica koji je vec neko vreme povredjen, Fener je ostao i bez Veselya a  to automatski znaci da ce Ekpe morati kompenzovati izostanak ova 2 igraca koji igraju na poziciji 4 i 5. Ekpe je po proseku trenutno najbolji strelac Fenera (12.7 PPG) a terorisao je on i mnogo jace ekipe od Cedevite u reketu. Veoma je dobar i u ofanzivnim skokovima i neretko zna pokupiti koji poen od odbijenih lopti. U prvoj protiv Cedevite je ubacio 17 poena, a tada je i Vesely bio na parketu. Mislim da ce veceras ponovo ici na 15+ poena ali zbog evenutalnog BO ili licnih gresaka ipak idem sto nize na 12.5 i mislim da bi Amerikanac ovo morao prebaciti.,,

Pozdrav ekipa,nije me bilo neko vrijeme jer nisam ni igrao kladionicu zadnjih dana,razlog tomu je lošija ponuda pa je mala pauza bila dobar izbor,idemo opet u pobjedničke serije pa da ih započnemo jednim singlom za danas:

ATP Miami: Johnson-Zverev 2(1.65)

Mladi Zverev je čudo od igrača i samo je pitanje vremena kada će ostvariti nešto veliko,gledao sam ga protiv Nadala u Inidan Wellsu kada je propustio meč loptu..impresionirao me svime;udarcima,kretanjem na terenu,psihičkom stabilnošću..pa taj momak i kad bi promašio najjednostavniji mogući udarac nastavio bi dalje kao da se ništa nije dogodilo,miran i fokusiran i to mi se čini kao njegova velika vrlina.

Na Indian Wellsu je ostvario odličan rezultat,redom pobjeđivao Dodiga,Dimitrova i Simona da bi onda u meču protiv Nadala propustio i meč loptu i na kraju ispao.

No ove dvije pobjede protiv TOP 20 igrača su ga sigurno još napunile samopouzdanjem i nakon onakve igre vidi se da je momak u dobroj formi i ovdje opet može napraviti dobar rezultat.

Ovdje je u prvom kolu izbacio Mmoha sa dva puta po 7:6,no to je prvi meč nakon promjene turnira,osjetio je podlogu,uvjete i u drugom može biti još bolji.

Johnson u prvom kolu Inidan Wellsa dobio Milmana pa ispao od Nishikoria,trenutno je 36.igrač svijeta i u 2016. nema zapaženijih rezultata,o njemu nemam puno šta pisati,zna biti neugodan ali nema taj kontinuitet,a i kvalitet nije nešto pretjeran.

Mislim da je Zverev kvalitetniji igrač jedina prednost Amerikanca je iskustvo,no iskustvo je posebna priča.

Zverev u odličnoj formi,ovdje odigrao već jedan meč dok je Johnsonu prvi,sve u svemu ja igram na Nijemca jer dosta vjerujem u njegovu pobjedu.

Hunter O. over 8.5 @ 1.85 Germaniasport 

Dvanaesto kolo TOP 16 faze Eurolige bit će večeras zaključeno na Pirejima gdje Olympiakos dočekuje Real iz Madrida. Domaćini ne mogu biti zadovoljni dosadašnjim učinkom te im je ovo vjerojatno posljednji voz da uđu u TOP 8 i spase što se spasiti da. Pretposljednja su ekipa u grupi F sa omjerom 5-6 kao i Khimky dok Brose Baskets i Barcelona imaju po jednu pobjedu više , ali i utakmicu više. Glavni razlog ovako lošem plasmanu grčkog prvaka su očajne igre pred stranom publikom gdje su upisali jednu jedinu pobjedu što im prethodnih godina nikako nije bilo svojstveno. Danas im na noge dolazi Real koji također ne igra svoju najbolju sezonu , no uspjeli su se provući do ove faze , a po svemu sudeći će i dalje. Sa šest ostvarenih pobjeda su trenutno trećeplasirana momčad u grupi što je vjerojatno i vrhunac njihovih mogućnosti , naravno ukoliko ne pobjede večeras ovdje te u Baskiji u idućem kolu što mi se ne čini kao pretjerano izgledno , ali vidjet ćemo. Trener Pablo Laso će nakon dosta vremena napokon imati ispunjen roster , fali mu tek mladi Hernangomez dok su Reyes i Ayon unatoč bolovima u koljenu , odnosno prstu ipak uvršteni na popis. Manjih problema je imao i bek Jonas Mačiulis , ali je i on prema izjavama trenirao s ekipom te će biti na raspolaganju svojoj ekipi večeras. S druge strane , grčki prvak će biti bez Younga , Lojeskog i Athineoua dok je dobra vijest da se vraća Printezis koji nije bio u kadru u visokoj pobjedi svoje momčadi nad Kifsiom za vikend. Real je i pored spomenutih ozljeda Reyesa , Ayona i Hernangomeza tanak pod košem pa za večeras uzimam centra domaćih Othella Huntera kao najjačeg kandidata za iznadprosječnu partiju. U ovoj fazi je na 9.6 poena u prosjeku koji kvare zadnja utakmica sa Žalgirisom gdje nije uknjižen kao strijelac sa samo tri šuta iz igre sa 17 minuta , te ona s Brose Basketsom kada je ubacio samo dva poena za 11 minuta. U ostalim utakmicama se uglavnom vrtio oko ove granice ako je ne bi prebacio , večeras očekujem barem 7-8 lopti u njegovom pravcu uz par bacanja što bi moralo biti dovoljno da pređe ovu granicu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use