Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 24.3.2016.

Goksim

Četvrtak 24.3.2016.   

39 glasova

1. 1. Turska-Švedska

2. 2. Italija-Španjolska

3. 3. Čile-Argentina

Recommended Posts

GRAČAN IZGUBIO I OSMOG IGRAČA Ozlijeđen sjajni veznjak

Hrvatski reprezentativci U-21 jučer su od Buzina do Burgosa preko Frankfurta i Bilbaa putovali devet sati. Zadovoljni su smještajem i odnosom gostoljubivih domaćina. Utakmicu sa Španjolcima u kvalifikacijama za EP 2017. u Poljskoj (četvrtak, 18.00) čekali bi u vedrom tonu, svjesni da protiv apsolutnog favorita ovako oslabljeni nemaju što izgubiti, taj podatak donosi im dodatni motiv. Međutim, cijela je delegacija u šoku poslije sinoćnjega treninga s obzirom na to da se ozlijedio jedan od stožernih prvotimaca Josip Radošević, koji je iskrenuo skočni zglob i mora mirovati barem nekoliko dana!

Koga će izbornik Nenad Gračan poslati u vatru umjesto njega? Nema previše alternativa. Jedna je da se posla defenzivnog veznog prihvati Luka Capan. Druga da se pronađe mjesto za Filipa Krovinovića. Treća da na desni bok uskoči Karlo Bartolec, a da korektor veznog reda bude Tin Jedvaj.

Nije dobro budući da je Radošević već osmi nogometaš, koji ispada iz formacije koja je sredinom studenoga na Rujevici od Furije u neobičnim okolnostima izgubila 2:3…

Izvor: http://www.jutarnji.hr/gracan-izgubio-i-osmog-igraca-ozlijeden-sjajni-veznjak/1547153/

Chile v Argentina

Oba tima imaju iza sebe rezultate koje ih ne zadovoljavaju u kvalifikacijama za SP pa moraju ići na pobedu ovde. Argentina će biti posebno motivirana jer ima samo 5 bodova iz 4 tekme a i sigurno da žele osvetu za prošlogodišnji poraz od Čilea u finalu Kopa Amerike. Mascherano je suspendovan, Pastore i Dybala su povredjeni, ali Messi, Di Maria, Aguero i Higuain su spremni. Sa druge strane Čile ima većih problema sa izostancima: Aranguiz, Vargas, Vidal i Valdivia su aut što zbog povreda što zbog suspenzija. Koliki je to hendikep za njih govori činjenica da su prva tri od njih bili najbolja tri strelca, a ovaj četvrti najbolji asistent reprezentacije na prošlogodišnjem prvenstvu Južne Amerike koje su osvojili po prvi put. Takodje treba napomenuti da je energični trener Sampaoli napustio klupu Čileanaca zbog nesporazuma sa nogometnim savezom, i da će danas debitovati Pizzi koji nema iskustvo treniranja nacionalnih timova. Value na strani gostiju, imo.

Claudio Bravo; Mauricio Isla, Gary Medel, Gonzalo Jara, Eugenio Mena; Marcelo Díaz, Felipe Gutiérrez; Fabián Orellana, Matías Fernández, Jean Beausejour; Alexis Sánchez

Sergio Romero; Pablo Zabaleta, Nicolás Otamendi, Ramiro Funes Mori, Marcos Rojo; Lucas Biglia, Matías Kranevitter, Éver Banega; Lionel Messi, Sergio Agüero, Ángel Di María 

Argentina win either half  @1,72 bet365

Pozdrav ljudovi... :D

CILE - ARGENTINA

jedva cekam da vidim spektakl, iako me je Celt prestigao u analizi, ja cu cekati da izadju koeficijenti za zbroj zutih kartona... obje momcadi jednostavno moraju dobiti utakmicu, nerijeseno ne odgovara ni jednima ni drugima, pa si nekako mislim da bi tu moglo biti svega

Wales v Northern Ireland
qFo8n8S.jpg

Zaista izbegavam igrati utakmice koje nemaju takmičarski značaj, ali ova tekma je izuzetak jer se dve Britanske selekcije neće mnogo štedeti kako bi dobrim rezultatom podigli samopouzdanje pripremajući se za premijerno PE. Vels je u grupi bio ispred BIH, Kipra i Izraela, ali Severna Irska je definitivno bila najpozitivnije iznenadjenje u kvalama završivši na prvom mestu u grupi gde su bili i Rumunija, Madjarska i Finska. Vels će imati prednost domaćeg terena i podršku navijača u kišnom Kardifu, ali takodje će biti bez nekih bitnih igrača koji su izneli najveći teret kvalifikacija. Bale, Ramsey, Robson-Kanu su aut tako da je u rosteru ostao samo Cotterill od nacionalnih strelaca tokom kvala. Edwards, King, Davies, Dummett i Collins su takodje povredjeni u domaćem taboru, dok je Taylor pod znakom pitanja. Petorica od njih bi sigurno imali svoje mesto u najjačem sastavu Velsa da su fit. Sa druge strane, Severna Irska će biti samo bez dva prvotimca koji su povredjeni: Baird i Brunt, i to je prednost koju bi oni trebalo da iskoriste i dodju do dugo-čekane pobede nad susedima. Naravno da ću ovde ići sa malim ulogom, jer jedna akcija može odrediti pobednika u očekivanoj rovovskoj borbi bez mnogo šansi za gol. Itekako je moguće da nećemo videti nijedan gol, ali po ovim kvotama gosti imaju neki value, imo. 

Northern Ireland (0) @2,36  pinnacle

1 kolo Miamija je juce proslo katastrofalno (bar po mene). Ili sam ja uspeo odigrati pickove gde su bila iznenadjenja. No, morao je doci i takav dan. U svakom slucaju, morace biti pravo cudo da se takav dan ponovi opet danas. Neki predlozi za danas:

Dzumhur-Meyer, Meyer @1.29 WilliamHill

Ovo pisem prvo posto mi deluje kao dosta siguran par. Jedino je WH odrzao kvotu na 1.29, u svim ostalim je niza zbog pada. Mayer je posle ispadanja u prvom kolu AO i Dubaia uspeo da  krene dobro na Indian Wellsu. Dobio je prvo Grotha u 2 seta 6:3 6:4 pa onda iznenadno Troickog u 2 seta 7:5 6:3. Mec sa Troickim sam gledao, bilo je dosta brejkova sto nije karakteristicno za Troickog ali je Mayer iskusno drzao konce u svojim rukama i pazljivo odradjivao svoj deo posla. Kasnije je izbacen u trecem kolu protiv Cilica, ipak nije mogao jer je Cilic ipak klasa za njega (iako neretko zna izgubiti od igraca tipa Mayer). Prosle godine je na ovom turniru stigao do treceg kola gde je izbacen od Andersona. Ne znam da li moze ponovo do treceg kola, ali mislim da svakako moze do drugog. Dzumhur ne pruza sjajne partije vec neko vreme.Pre 2  nedelje na Indian Wellsu je izbacen u prvom kolu od Granollers-Pujola i to 6:0 6:1. Jedva je stigao do tog jednog gema, a danas ce se boriti protiv puno jaceg protivnika od Pujola. Inace nije u nekoj formi, u zadnjih 5 susreta na hardu ima samo jednu pobedu protiv Arevala (291 na ATP listi). Damir je naravno igrac koji uci i sigurno ce napredovati, no ipak je ovo po mom misljenju preveliki zalogaj za njega i najvise sto moze je odveti mec u 3 seta ali ne verujem u nesto vise od toga.

Ymer-Delbonis, Delbonis @1.36 WilliamHill

Ponovo mladost  protiv iskustva. Ymer je definitivno jedan od primecenih mladih talenata koji se probijaju polako. Ima samo 19 godina i nema previse meceva na ovakvim turnirima. Delbonis sa druge strane puno bolji u svakom smislu te reci. U Indian Wellsu stigao do cetvrtog kola i to preko Murraya u trecem kolu. Iskreno, nisam verovao u trijumf Argentinca u tom mecu ali me je demantovao i sjajnom igrom odolio drugom igracu sveta. Posle toga je ispao od Monfilsa u 2 seta ali je svakako uspeo povezati 3  pobede na jednom ATP turniru, sto nije lako. Ymer je posle ispadanja u prvom kolu AO igrao ATP Montpeiller, prosao prva dva meca kvalifikacija protiv Janviera i Khachanova i onda ispao u prvom kolu od Mathieua. Posle toga igra 2 challengera u Bergamu i Jonkopingu no oba zavrsava bezuspesno. Sve u svemu - losa forma mladog Ymera. Mislim da Delbonis mora ovo resiti rutinski. Imao je dosta vremena od Indian Wellsa i verujem da ce uci spremno u ovaj duel.

Ostali predlozi: 

Inglot/Lindstedt - Bautista/Troicki, Inglot/Lindstedt @1.45

Pospisil/Sock - Isner/Monroe, Pospisil/Sock @1.37

Paul - Smyczek, Smyczek@1.67

Nesto iz Evrolige takodje:

M.Raduljica over 12.5 @1.90 marathonbet

Panathinaikos danas juri veoma vaznu pobedu u gostima kod Darussfake sto nece biti nimalo lak zadatak. Kuzmic uospte nije doputovao u Tursku, sto znaci da ce Raduljica sigurno imati vise minuta danas. Raduljica je u prosloj protiv  Darussfake ubacio 17 poena. Danas ima matchup sa Erdenom, izjavio je da voli ovakve matchupove jer su izazov za njega i siguran sam da ce danas hteti pokazati sta zna. Dolaskom Calathesa na mesto playa je dosta pomoglo Raduljici posto ce tu sigurno biti izvanrednih asistencija Grka te par lakih poena za Raduljicu + bacanje. Sve u svemu, marathonbet drzi najnizu granicu na ovaj tip po dobroj kvoti i ja ovo planiram danas uzeti u singlu. 

Sretno!

Jos jedan dodatni predlog za ovaj tip uz dobru kvotu: Raduljica over 12.5 i Panathinaikos to win @2.90 WilliamHill

1fgB3.jpg

Špa-Hrv hendikep? Naših nema pola, a mislim da i vani ne igramo nikako...

Ovo mislim da prolazi lagano, pogotov samo pobjeda Španjolske, jučer sam stavio vijest koliko ozljeda imamo u reprezentaciji.

Španjolci imaju fantastičnu reprezentaciju, jednostavno teško će se nasi uz ovoliko ozljeda nositi sa njima, u gostima, nakon 10 sati putovanja...

MIslim da 1/1 nije loša opcija...

S4es5O9.png

Nesto iz Evrolige takodje:

M.Raduljica over 12.5 @1.90 marathonbet

Panathinaikos danas juri veoma vaznu pobedu u gostima kod Darussfake sto nece biti nimalo lak zadatak. Kuzmic uospte nije doputovao u Tursku, sto znaci da ce Raduljica sigurno imati vise minuta danas. Raduljica je u prosloj protiv Darussfake ubacio 17 poena. Danas ima matchup sa Erdenom, izjavio je da voli ovakve matchupove jer su izazov za njega i siguran sam da ce danas hteti pokazati sta zna. Dolaskom Calathesa na mesto playa je dosta pomoglo Raduljici posto ce tu sigurno biti izvanrednih asistencija Grka te par lakih poena za Raduljicu + bacanje. Sve u svemu, marathonbet drzi najnizu granicu na ovaj tip po dobroj kvoti i ja ovo planiram danas uzeti u singlu.

Sretno!

Jos jedan dodatni predlog za ovaj tip uz dobru kvotu: Raduljica over 12.5 i Panathinaikos to win @2.90 WilliamHill

1fgB3.jpg

Ko zeli ispratit ovo ima i u bet365 12.5 margina ali kof 1.83

Odbojka 24.3.2016.

Champions League M

18:00 - PGE Skra Belchatow v Zenit Kazan

Uzvrat 2. kola playoffa. Nakon prvo susreta poljaci vode nakon što su dobili prošlogodišnje prvake ovog natjecanja s rezultatom 2:3 (25:23, 25:21, 23:25, 25:27 i 16:18). Vrlo borbena utakmica u kojoj su očekivano jako počeli rusi, no nije im kubanac Leon bio dovoljan da riješe pitanje o daljnjoj kvalifikaciji već kod kuće. Biti će vatrena utakmica, Belchatow pred publikom sigurno neće zakazat iako je Zenit jači na papiru. Osobno mislim da će se odigrati minimalno 4 seta, tako da me tip Over 180.5 points @1.80 (bet365) privlači, pogotovo jer očekujem da će se igrati na sličnoj razini kao prošlog tjedna.

Poljska Orlen Liga ženske

18:00 Rzeszow - Bydgoszcz

Što se ove utakmice tiče nema previše dvojbe oko pobjednika susreta. Ovo je uzvratna utakmica za plasman (9-12 mjesto) te Rzeszow vodi (prva utakmica 1:3). Igraju kod kuće, favoritkinje su i samo su jednom (od 9 sveukupnih međusobnih susreta) izgubile od Bydgoszcz-a. Ako ne bude većih iznenađenja, utakmica zavšrava 3:0 ili 3:1 za domaćina. Moj tip na ovoj utakmici je -1,5 set handicap na domaćina @ 1.50 (bet365). Prije 4 dana je Rzeszow pobjedio 1:3 u gostima, pa očekujem da slično ili još bolje ponove pred svojim navijačima.

Hokej - NHL

Toronto - Anaheim:  K.r..  2   1,55

Nashville - Vancuover:    1x   1,25

Nakon fijaska s Chicagom (premda i dalje vjerujem da su gl. favoriti za Cup) danas idem ozbiljno.

Ponuda je bogata i mnogo favorita igra protiv slabijih, samo treba znati izbjeći iznenađenja.

Toronto igra jako dobro u zadnje vrijeme iako su i dalje zadnji. Pobjedili su 4 u zadnjih 5.

Glavni razlog je igra mladog Nylandera koji nosi momčad u zadnjih nekoliko susreta,

ali izuzev njegove linije ostatak momčadi je jalov.

Za danas je trener Toronta najavio da će mladog Nylandera suprotstaviti protiv glavnih faca Anaheima Getzlafa i Keslera.

Dječak od 19 godina će danas vidjeti kako je igrati protiv ponajboljih u ligi, 10 godina starijih i 20+ kg težih.

O Anaheimu sam pričao u ned. I da ne znam za ovaj matchup centara tipovao bi na njih, a ovako još sigurnije.

Nashville igra jako dobro (pobjedili su LA s 5:2 u zadnjoj tekmi), svi su im igrači na broju

i sada im dolazi momčad s najlošijim rezultatima u zadnje vrijeme.

Vancuover nije zabio gola u zadnjih 228 min ili više od 3,5 utakmice čime su postigli neslavan rekord.

Mislim da to sasvim dovoljno oslikava tko je favorit u ovoj tekmi.

Ovaj dubl ću odigrati za veoma ozbiljan ulog.

Ovo mislim da prolazi lagano, pogotov samo pobjeda Španjolske, jučer sam stavio vijest koliko ozljeda imamo u reprezentaciji.

Španjolci imaju fantastičnu reprezentaciju, jednostavno teško će se nasi uz ovoliko ozljeda nositi sa njima, u gostima, nakon 10 sati putovanja...

MIslim da 1/1 nije loša opcija...

S4es5O9.png

Meni je ovde pored čiste pobjede Španjolske i  Both teams to score  YES  2.15 .

Hrvatska u napadu sa Tudorom,Ćorićem,Rogom i Pericom mislim da može zabiti i reprezentaciji svijeta do 21 godine ,rezultat nije toliko ni bitan pa se može opušteno odigrati i pokazati talent koji svakako imaju!!!

Španjolci 22 udarca na gol 5 u okvir. Bravo Livakoviću momak brani ko pantera .

Wanamaker B.(-11,5+)-Bam-C  više 1,85 SS

CSKA će osigurati  prednost u playoffu i osvojiti prvo mjesto ako pobijedi večeras. Još jedna domaća pobjeda??? - Bamberg ima 8-1 u Brose Areni ove sezone ali mislim da je CSKA veliki zalogaj za BroseB.  Bradley Wanamaker će predvoditi  igru večeras a ujedno  mora koristiti svoje vještine protiv Nanda De Cola, najboljeg strijelac lige (19.3 poena po susretu.).Očekujem brzu utakmicu i veliki broj poena te uzimam ovu granicu koja mi je iskreno preniska za kalibar igrača kao što je Wanamaker.

Trener Trinchieri, Andrea Brose Baskets Bamberg

"Moramo učiniti nešto bolje, jače, brže, skok više, trčanje više. CSKA je jedna od najboljih momčadi u Europi. To nije dovoljno da jednu stvar bolje napravimo. Oni imaju veličinu, imaju atletizam, oni imaju snagu.Dakle, vjerujem, znajući snagu protivnika da moramo postaviti našu igru na level više od savršene igre.Jer pustiti CSKA  da igraju svoju savršenu igru stvorilo bi puno problema u samom startu utakmlice ".     Sretno svima

Safarova-Wickmayer, Safarova @2.20 WilliamHill

Ispisao sam skoro celu analizu i onda pritisnuo backspace i umesto brisanja slova vratim se nazad i izgubim analizu. Stvarno mi se ne da ponovo pisati. Uglavnom mislim da je Safarova potcenjena ovde i da je 2.20 stvarno puno na nju. Ipak je 15-a igracica sveta. Ima duzi niz poraza, no taj niz mora nekad prestati a to nekad mislim da je danas. I jedna i druga imaju slican stil igre, napadacki uz veoma dobar servis i forehand. 

Mislim da je Safarova motivisanija a i odmornija tj. spremnija za mec. 

Sretno ako neko isprati :)

Upravo ta utakmica je i mene potakla na razmišljanje.

2,5 je margina na kartone, a over je 2.50

Ne znam dal su te zemlje u odnosima kao Hrv i Srb ili kao Hrv i Slo, ali u tom natjecateljskom zaru i duhu bi moglo pasti 3 kartona po meni

Pozdrav i dobrodošao na forum!  :)

Koliko sam shvatio ti misliš na mali britanski derbi, pa mogu da ti odgovorim da će naboja sigurno biti ali ne u toj količini kao u slučaju balkanskih rivaliteta. Kada igra Republika Irska protiv članica Ujedinjenog Kraljevstva to je već bliže našim derbijima. 

Škotski sudija je delegiran za ovu tekmu.

DPGxrKD.png

Wanamaker B.(-11,5+)-Bam-C  više 1,85 SS

CSKA će osigurati  prednost u playoffu i osvojiti prvo mjesto ako pobijedi večeras. Još jedna domaća pobjeda??? - Bamberg ima 8-1 u Brose Areni ove sezone ali mislim da je CSKA veliki zalogaj za BroseB.  Bradley Wanamaker će predvoditi  igru večeras a ujedno  mora koristiti svoje vještine protiv Nanda De Cola, najboljeg strijelac lige (19.3 poena po susretu.).Očekujem brzu utakmicu i veliki broj poena te uzimam ovu granicu koja mi je iskreno preniska za kalibar igrača kao što je Wanamaker.

Trener Trinchieri, Andrea Brose Baskets Bamberg

"Moramo učiniti nešto bolje, jače, brže, skok više, trčanje više. CSKA je jedna od najboljih momčadi u Europi. To nije dovoljno da jednu stvar bolje napravimo. Oni imaju veličinu, imaju atletizam, oni imaju snagu.Dakle, vjerujem, znajući snagu protivnika da moramo postaviti našu igru na level više od savršene igre.Jer pustiti CSKA  da igraju svoju savršenu igru stvorilo bi puno problema u samom startu utakmlice ".     Sretno svima

Koliko nerviranja radi Wanamakera ispaljenje na pola treče četvrtine dobija  četvrtu osobnu i ide na klupu sa 2 poena na kontu samo, da bi završio utakmicu na 11 uz šut 2 poena 2/3 trice 1/4 slobodna 4/4...šta reći . Poeni over i na kraju domačin pobjedi jednu CSKA ma nevjerovatno krivi tip dobra analiza  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use