Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.3.2016.

crnamamba

Srijeda 23.3.2016.  

43 glasova

1. 1. Slovenija-Makedonija

• 1
      26
    • X
      15
    • 2
      2
  2. 2. Hrvatska-Izrael

• 1
      37
    • X
      3
    • 2
      3
  3. 3. Poljska-Srbija

• 1
      36
    • X
      4
    • 2
      3

Recommended Posts

Hrvatska - Izrael

"Rakitiću nije upitan El Clasico", poručuje Čačić. Srna: U Osijeku uživamo jer nema zvižduka... kao što ih nigdje ne bi trebalo biti"

Hrvatski izbornik Ante Čačić i kapetan reorezentacije Darijo Srna danas su se predstavili hrvatskoj javnosti u Osijeku. I iznijeli svoja razmišljanja dan prije utakmice s Izraelom...

"Nemamo vremena ni za pravi trening. Igramo u srijedu, pa odmah u subotu, treninzi su rekuperacijski. Ostalo nam je 15 igrača i tri vratara, biti će dovoljno za ono što želim vidjeti i provesti" poručio je Ante Čačić kojeg ne brine ozljeda Ivana Rakitića:

"Uputit ćemo ga na detaljne preglede, ali naša je liječnička služba optimistična i on će se ubrzo u klubu uključiti u normalan rad. Samim time njegov nastup u El clasicu nije doveden u pitanje. Njegova ozljeda je mala, ali žalosto me što neće igrati u ove dvije pripremne utakmice. Radi se o ozljedi lista lijeve noge, parcijalnoj rupturi. Na sreću imamo u kadru ostale, Hrvatska je bogata klasnim igračima na njegovoj poziciji. Tu su Modrić, Kovačić, Bronović, Kovačić i Badelj...

Ante Čačić priznaje kako o Izraelu i ne zna mnogo...
"Malo su nam nepoznati. Promijenili su dosta igrača, a sigurno smo im velik izazov. Izrael će učiniti sve da iz Osijeka ode rezultatski neokrznut. Vrlo dobri su u veznom redu i napadu, nešto slabiji u zadnjoj liniji."

Hrvatski izbornik najavio je promjene i na taktičkom planu...
"I na Europskom provenstvu nam se može pojaviti potreba igre s dva klasična napadača. Moramo sve provjeriti. Mi smo i protiv Rusije posljednjih 20-ak minuta igrali 3-5-2, a nitko to nije primijetio. Nije tada to loše izgledalo, dapače. Želim opet isprobati tu igru s dva napadača. Mandžukić i Kalinić su pokazali da se dobro slažu i funkcioniraju. Želim da igraju što više, jer iako je prijateljska utakmica možemo koristiti najviše pet izmjena."

Ante Čačić veseli se povratku u Osijek...
"I ja sam ovdje kao trener u gradu na Dravi, u Osijeku bio prije dvadeset godina. Lijepo mi je tu bilo, stekao sam brojne prijatelje. A što se naših reprezentativaca moram naglasiti da svi oni rado dolaze u ovu sredinu. Uvijek su ovdje toplo primljeni. Stoga im i nije teško sjesti u autobus i voziti se tri i pol sata što im inače nije običaj pa doći u Osijek" završio je Ante Čačić...

Kapetan reprezentacije opet će biti Darijo Srna koji se također danas predstavio hrvatskoj javnosti...
"Uvijek nam je lijepo u Slavoniji i Osijeku. Ovdje nema zvižduka kao što ih nigdje ne bi trebalo biti. Želimo bez pritiska napraviti dobar rezultat, protiv Izraela i onda u idućoj utakmici Mađarske, pa da se potom okrenemo predstojećem Europskom prvenstvu. Za reprezentaciju uvijek imamo snage i motiva. Vjerojatno su oni koji igraju u europskim ligama i malo umorniji, ali ima tu mlađih koji će morati povući. No, kad čujemo himnu zaboravimo na umor" završio je Darijo Srna...

Izvor: http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvatska-reprezentacija/2016/03/22/21594012/%C4%8Da%C4%8Di%C4%87-mand%C5%BEuki%C4%87-i-kalini%C4%87-se-odli%C4%8Dno-sla%C5%BEu-%C5%BEelim-da-igraju

E goks. Sta mislis

Hrvatska - izrael over 2.5 @ 2.00 bet365

Prijateljska je tekma, tako da bi trebali vidjeti golove. Mozda cak i 3 samo od nas

Nije uopće nemoguće. Pričekao bi još vijesti do sutra, pa uplatio. Mislim da će se Izrael uglavnom braniti pa razmatram pobjedu Hrvatske i Hrvatska prva do 5 kornera, ali najbolje još malo pričekati za to. Također under kartona na nekim utakmicama može biti opcija, ovisno o granicama...

Pored ove pauze u glavnim ligama, ATP Miami je dosao u pravo vreme. Ponuda je bogata i ima dobrih parova, prvo kolo idem malo laganije a za koji dan napadamo jace. Ovako za danas:

Bouchard - Hradecka, Bouchard 2:0 u setovima @1.70 unibet

Fina kvota na pobedu Kanadjanke u 2 seta. Poprilicno sam siguran u trijumf Bouchard protiv Hradecke. Hradecka je veoma slaba u singlu, njen glavni fokus su dublovi gde je puno puno bolja. Inace ne igra na svim turnirima u singlu, obicno ovakve turnire ne moze propustiti zbog dobrih nagrada bez obzira na rano ispadanje. Bouchard sa druge strane je izjavila pocetkom sezone da ima visoka ocekivanja od ove sezone. Sezonu je zapocela puno bolje nego drugu polovinu prosle godine. Igrala je finale turnira u Kuali Lumpur ovog meseca, posle toga Indian Wells gde je ispala  u trecem kolu ali u prva dva uspesno savladala Ozaki u 3 seta te Stephens u 2 seta. Bacsiszky ju je izbacila u trecem kolu posle 3 seta.

Hradecka je padala i gubila u 2 seta od svih "boljih" teniserki. BOuchard je delovala veoma dobro u martu, ako bude ponovila isti nivo igre sigurno ce ovo biti lak posao. Zadnji put su igrale prosle godine, Bouchard je slavila u 2seta. Ocekujem da kvalitet ipak preovlada i da Bouchard ovo lako resi u svoju korist.

Cervantes - Rublev, Rublev @1.63 Unibet

Takodje solidna kvota za ovakav par. Cervantes jeste bolje rankiran igrac trenutno, ali to nista ne znaci. Rublev je mlad igrac cije vreme tek dolazi, i to veoma brzo sudeci po njegovom razvoju i napretku. 2016-u je Rublev otvorio lose, ali je odmah mesec kasnije usledio bolji period pa je imao niz od 6 pobeda zaredom gde su padali puno jaca  imena od Cervantesa. U zadnja 10 meca Rublev ima 8 pobeda i 2 poraza sto je super skor i govori o dobroj formi mladog Rusa. Cervantes jako los na hardu. U 2016-oj je na hardu odigrao 8 meca, od toga 2 pobede i 6 poraza. Zadnji poraz je od Donskoya koga je Rublev dobio pre neki dan u kvalifikacijama. Mislim da je Rublev puno kompletniji igrac za ovu podlogu u odnosu na Cervantesa koji ipak preferira sljaku. Ocekujem trijumf mladog Rusa.

Verdasco - Muller, Tie break in match - YES @1.61 bet365

Jedan egal mec. Susretali su se oni par puta i skoro je uvek bilo vise gemova. I Muller i Verdasco imaju veliki broj setova zavrsenih u tie brejku. Imam neki osecaj da cemo sutra ponovo gledati makar jedan TB, pa kao sigurniju opciju izdvajam ovaj tip. Za one koji vole riskantnije tipove i vece kvote predlazem takodje TB u prvom setu @3.00 bet365

Sretno ko prati!

Nesto imam osjecaj da ce se Hrvati opet muciti, probati kontra hendikep @1,70, nedostaje Raketa i nekako ne vidim jos taj neki nacionalni naboj kod Hrvata koji je jako bitan... Ima li tko kakvih informacija o mecu Poljska - Srbija fina mi kvota na 1 @2,00

Reprezentacija Srbije je u kikirikiju već duže vreme, npr od 2010, i tome se ne vidi kraj. Iako mi imamo veoma dobre pojedince, ništa to ne vredi kad je matori konj na čelu fudbalskog saveza, a trener seljak kome rade svi šta hoće. Apsolutna sprdnja u srpskom nogometu je kulminirala nepozivanjem nekih igrača kao što su Gudelj (najbolji asistent u Ajaksu) i Tadić (najbolji asistent u Sautemptonu) za ovu tekmu. Ko zna i koga normalnog uopšte interesuje šta se tamo radi, ali to svakako nisu čista posla. Dok je Mihajlović bio trener pričalo se da ima dogovor sa nekim agentom da ubacuje što više njegovih igrača kako bi dobili na ceni. Neke mutne igre (možda i političke) oko reprezentacije Srbije neće prestati sve dok je teleća glava na vrhu saveza. To mi je i potvrdio dečko koji je već debitovao za prvi tim Bajerna (redovno igra za B tim) kada su ga preko novinara zvali da igra za Srbiju... 

Zbog ovakvih i sličnih stvari ja nikad ne stavljam nijedan dogadjaj koji ima bar jednog učesnika sa ovih prostora na tiket, ali svima bi preporučio da igraju na Poljsku da se radi o takmičarskom karakteru utakmice. Ovako ne znam kakav će biti njihov motiv i pristup pa se možda desi da Toletovi podanici ostanu neporaženi.

Nije uopće nemoguće. Pričekao bi još vijesti do sutra, pa uplatio. Mislim da će se Izrael uglavnom braniti pa razmatram pobjedu Hrvatske i Hrvatska prva do 5 kornera, ali najbolje još malo pričekati za to. Također under kartona na nekim utakmicama može biti opcija, ovisno o granicama...

Još kada se uzme u obzir najavljenih 3-5-2 ...... Sviđa mi se razmišljanje,napad protiv "nazovimo ih  slabijih" ..... Vidjet ćemo kako će nam ta "krila" reagirati,hoće li biti dobri u oba smijera....

Poljska - Srbija 1 (2,1)
Lewa + 1 (4,1)
-psk

Pisali su ljudi vec o ovoj utakmici, ali uglavnom Srbija s novim izbornikom, kojeg ne podrzavaju neki igraci pa ni nacija. Realno Srbija ima, i bez nekih koji danas nece igrati (ne zele igrati, neocekivano nisu pozvani, povrijedeni),  kvalitetan igracki kadar, nista losiji od Poljske, i mozda ce dobro reagirati s novim izbornikom, ali Poljska igra na domacem terenu, bez znacajnijih izostanka, imaju igru i vjerujem da ce to iskoristiti. Za Lewandowskog nemam sta reci, tko prati nogomet zna o kakvom se igracu radi. Da nije prijateljska utakmica ovo bi igrao za veci ulog, a ovako samo lagano. Koef na Poljsku konstantno pada ako to nekome nesto znaci, mene ne to ne interesira inace, to su sve igre kladionice.

Perišić I.(idg+u)-Hrv-Izr   1+daje   3,10    SS

Nešto poslije podneva, u utorak se u hotelu Osijek smjestila nogometna reprezentacija Hrvatske, koja će u srijedu(18), u prijateljskom međudržavnom ogledu s Izraelom, početi seriju pripremnih utakmica uoči nastupa na Europskom prvenstvu u Francuskoj.Naravno, i među okupljenim  novinarima vladalo je uvjerenje da će Čačićevi izabranici nastaviti uspješan niz prethodnih generacija vatrenih koji su, udevetdosadašnjih predstavljanja Osječanima, postigli sedam pobjeda i tek dvaput rejmizirali. Pogotovo jer je suparnik, i na službenoj FIFA listi, mnogo niže (65) od hrvatske reprezentacije...

- Uvijek je lijepo doći u Hrvatsku, posebice u Slavoniju i Osijek gdje nas oduvijek dočeka odlična atmosfera, bez ikakvih tenzija, pa je i ovo prilika da uzvratimo još jednom dobrom igrom i postignemo protiv Izraelaca povoljan rezultat , rekao je Dario Srna, kapetan državne reprezentacije.
-  Znate, kad se god čuje naša himna, nestaje svaki umor koji i osjećamo, a osim toga važno je i da susret završimo bez ikakvih ozljeda.
Izbornik Čačić odmah je, potom, bio izložen pitanjima o Rakitićevoj ozljedi, posljedicama njegovog neigranja, kao i najavljenoj priomjeni sustava igre naše momčadi.
- Ostaje žal što Rakitić neće participirati u ove dvije utakmice, ali mi smo bogati klasnim igračima u srednjem redu koji će svakako kvalitetno nadoknaditi njegov izostanak. Zato i nije bilo potrebe pozivati nekog umjesto njega. Tu su Modrić, Brozović, Badelj, Kovačić, Antolić...U svakom slučaju, protiv Izraela ću, osim početne jedanaestorice, pružiti priliku i šestorici pričuva koliko nam to i
dopuštaju propisi. Bilo kako bilo, uvjeren sam da će naš sastav dokazati da mu je dolazak u Osijek uvijek poticajan, nije im bilo teško ni tri sata vožnje autobusom, jer su znali da ih na tribinama čeka topla atmosfera prepuna ljhubavi, na što ćemo sigurno opet uzvratiti dobrom igrom.  
Na izravno pitanje o sastavu za srijedu izbornik Čačić je odgovorio da mora još pričekati preostali trening, ali sumnjamo da bi moglo biti većih promjena u ovoj početnoj jedanaestorici: Subašić - Vida, Ćorluka, Lovren - Srna, Brozović, Modrić, Kovačić, Perišić - Kalinić i Mandžukić. U nastavku će vjerojatno priliku dobiti i Badelj, Schildenfeld, Antolić, Vrsaljko i Halilović i te jedan od vratara, L.Kalinić ili Vargić. 
I Izraelci su u utorak predvečer upoznali travnjak Gradskog  vrta. Ovaj put vodi ih privremeni izbornik Alon Hazan, koji inače skrbi o njihovoj U-17 vrsti. Izraelska se reprezentacija, inače, smjestila u vukovarskom hotelu Lav.                       Sretno svima

Jos nekoliko parova za danas:

Schwartzman-Pospisil, TB u prvom setu @3.40 bet365

Iako se za Schwartzmana moze reci da je podjednako dobar i na sljaci i na hardu, ono sto ga karakterise kao igraca su dobar servis i duge razmene. Zato je neretko veoma nezgodan igrac za servere koji nisu previse dobri na returnu ili bekendu. Pospisil nije u blistavoj formi ali puno puta zna izdrzati prvi set pa to zna otici u TB. Protiv Donaldsona na Indian Wellsu je bio isti slucaj. Schwartzman nedavno dobio Mullera posle TB u prvom setu. Pospisil je manje-vise slican igrac i mislim da ovaj tip je donekle realan iako malo riskantan. Isplati se u svakom slucaju zbog dobre kvote

Schiavone-Falconi, Schiavone @1.65 bwin

Iskustvo protiv mladosti, mada se da diskutirati da li je Falconi i dalje mlada (25 god). Schiavone u puno puno boljoj formi dok Falconi muku muci vec mesec i nesto. Ima niz od 5 poraza, no ono sto je najgore je da su 3 od ta 5 poraza od teniserki van top100 sto je stvarno porazavajuce. Schiavone je u 2016-oj veoma dobra, ima 8 pobeda i 3 poraza  a  padale su puno veca imena od Falconi. Hendikep na Italijanku je takodje dobra opcija ali ipak ne bih cackao jer u slucaju da mec ode u 3 seta moze pobrkati racune. 1.65 koje nudi bwin je itekako dobra kvota, imate i u svim ostalim vecim po 1.60

Poljska-Srbija, Poljska over 1.5 @2.00 marathonbet

Mozda ima i vece kvote na ovaj pick ali svejedno je value po meni. Poljska je svakako puno bolja napadacki, imaju Lewandowskog u napadu koji moze sam uvaliti 2 komada. Atmosfera u svlacionici kod reprezentacije Srbije nije dobra vec neko vreme, ali nedavno su ponovo par afera dosli u prvi plan. Mislim na ono sa Tadicem i kritikovanje selektora. Tu je takodje jos par imena, no da ne idem previse u detalje. Cak i u kvalama Srbija nije previse pokazala, a sada kad se radi o prijateljskoj jos u gostima, ne ocekujem da bas ginu za svaku loptu. Poljaci ce sigurno hteti slaviti ispred svojih navijaca, 2 gola domacina su realan ishod

Evo moja dva para za danas koja su vise za vezati s necime:

Gibraltar - Liechtenstein gibraltar clean sheet NO @ 1.22

Poland - serbia serbia clean sheet NO @ 1.25

Uk. Kvota : 1.52

Kratka samo analiza. Poljska puno kvalitetnija od srbije. Na domacem terenu igraju, i sve sto sam vidio tu o nekakvoj "negativnoj" atmosferi u srpskoj reprezentaciji jednostavno, ne vidim kako da ne prime gol pogotov kada im prijeti jedan od najboljih napadaca danasnjice, robert lewandovski.

Gibraltar, 2:56 gol razlika u kvalama. Liechtenstein sakupio 5 bodova, nista vise se nije ni ocekivalo od njih tako da nista posebno. Isto uzas gol rakika 2:27, ali uvjeren sam da gibraltaru mogu dati gol.

Jos jedan prijedlog, gibraltar je oba gola dao u gostima, a danas im je najbolja prilika da ga postignu doma tako da

Liechtenstein cleen sheet NO @ 1.66

A za hrabrije moze i u singlu

Both to score @ 2.10

BET365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use