Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.3.2016.

Goksim

Subota 19.3.2016.  

65 glasova

1. 1. Chelsea - West Ham

2. 2. Real Sociedad - Las Palmas

3. 3. Roma - Inter

4. 4. Imate li račun u Sportingbet kladionici?

Recommended Posts

Everton-Arsenal GG(1.60)

Chelsea-West Ham GG(1.85)

Wolfsburg-Darmstard 1(1.50)

Par prijedloga za danas uz kratka obrazloženja;

Što drugo tipovati kada se susreću dva tima koja preferiraju napadački nogomet nego oba daju gol,Everton i Arsenal definitivno jesu takva 2 tima i napad im je najbolja obrana,Arsenal ispao i iz lige prvaka i sve što im je ostalo je Premiershipmu lošoj su formi i sigurno u lošijem raspoloženju dočekuju ovaj susret nego njihov protivnik.

Everton dosta oscilira u posljednje vrijeme iako igraju dobro,povežu dvije pobjede pa kiksaju i tako u krug,jednostavno nemaju konstantu ali kvalitetu sigruno imaju,napunjeni samopouzdanjem nakon one pobjede protiv Chelsea ovdje će sigurno ići na pobjedu svjesni da mogu srušiti ovakav Arsenal.

Arsenal ko Arsenal ako ništa drugo imaju bar kvalitetu da postignu jedan pogodak danas.

Chelsea-u je sve što je ostalo Premier liga,ispali iz Lige prvaka,FA Cupa,ista situacija ko u Arsenala samo su Topnici u puno boljoj poziciji u Premiershipu,Chelsea nema što izgubiti i oni do kraja u svakoj utakmici moraju ići na pobjedu,West Ham odličan u zadnje vrijeme,a i tokom cijele sezone.

Zadnju međusobnu je dobio West Ham sa 2:1,danas očekujem jednu otvorenu utakmicu sa po bar jednim golom sa svake strane.

Wolfsburgu je ovdje neophodna pobjeda nakon kiksa kod Hoffenhaima u prošlom kolu,Darmstadt je ekipa koja se bori za opstanak i ne bi trebali predstavljati veću opasnost Vukovima.

Wolfsburg je trenutno izvan europskih natjecanja i svaki bod im je bitan,saznali su protivnika u ligi prvaka i sada mirni i koncentrirani mogu biti u Bundesligi sve do tog velikog okršaja protiv Reala.

Wolfsburg kvalitetniji,treba im pobjeda i sigurno će ići u najjačem sastavu pa i ova kvota nije čak loša.

Jedan pick vredan singla uz dobar koef:

20:00 Cholet - Limoges, Limoges @1.74 unibet

Kvota u padu na goste. Ko prati kosarku zna put Limogesa ove sezone. Prvi deo sezone takoreci ocajan, sto u domacoj ligi sto na evropskim takmicenjima. Onda su otpustili trenera i doveli Duska Vujosevica, legendarnog trenera koji je ima velike uspehe sa Partizanom. Cim je Vujosevic stigao odmah su pristigli rezultati, 2 puta su srusili Valenciju koja ima sezonu decenije. Uspeli su proci dalje u Eurokupu ali su kasnije u playoffu ispali od Gran Canarije. U Francuskom prvenstvu su imali nesto losije rezultate, ali to je zat sto je Vujosevic tek nedavno dobio dozvolu da nastupa kao trener u domacem prvenstvu. Prvih mesec dana su bili vodjeni pomocnim trenerom.

Cholet nema nista posebno ove sezone. Sastavljen uglavnom od domacih igraca, uz 2 Amerikanca. Nema tu vecih imena niti bolje primecenih pojedinaca. Usudio bih se reci da se radi o jednom prosecnom timu sto i njihovi rezultati pokazuju. Sada se polako blizi playoff i sve se ozbiljnije prilazi svakom mecu. Limoges ima jako dobar skor protiv Choleta, zadnjih 6 je pobedjivao. U prvoj utakmici ove sezone je Limoges kod kuce ubedljivo pobedio sa 80:55. Cholet je kod  kuce na skoru 5-0-7. Limogesu bi ova pobeda mnogo znacila posto ih par pobeda odvajaju od 8 pozicije koja vodi u playoff.

Prosli vikend je Limoges dobio Le Mans dok je Cholet izgubio od Pau Orteza. Siguran sam da ce Limoges hteti napraviti niz od 2 pobede ( a i vise) i realno su puno bolji tim, pa mislim da je 1.74 value na njih. 

Chelsea - West Ham

7Tymf.jpg

Tosamja je izbacio GG, sto se moze uzeti kao glavni tip na ovoj tekmi, a ja ovo predlazem kao dodatak na taj tip uz takodje veoma dobru kvotu. Znaci igram dvoznak na West Ham i oba daju gol.

Chelsea je danas bez Coste koji je suspendovan, onda i dalje je povredjen Hazard kao i Zouma i Falcao (dugorocne povrede). Mislim da ce izostanak Hazarda i Coste biti primecen,ali Chelsea i dalje ima kvalitet da uvali koji gol. West Ham mi se stvarno dopada u zadnje vreme, momci igraju srcem a bogami i imaju impresivne rezultate. Kod WEst Hama nema Collinsa i Tomkinsa, oba odbrambena igraca. 

Na neki osecaj ovde vidim nekih 1:1 ili 1:2. Sretno ko prati :)

Pozz svima

danas opet nešto iz naše lige Maribor- Krka, prošli vikend sam reka puno toga kad sam igrao na koper u gostima kod krke je krka stvarno nema kvalitete za nešto drugo nego borba za obstanak, a danas uzimam nešto što mi palo u oko znači HENDI -1 na Maribor kvota bet365 1,57, Maribor igra puno bolje od kad se vratio Milanič, u prošlom so kolu u gostima razbili rudar velenje 0 3, i danas očekujem prvo domaču pobjedu u ovom djelu prvenstva, sigurno če zbog sunca Ljudski vrt bit dobro popunjen i domači sigurno žele pobjedu i nastavak niza koji morajo imat ako hoču ulovit Olimpiju. Očekujem najmanje 2 gola u mreži krke, a bojim se da danas ide to u neko guzenje Krke (4 0, 5 0 ), krko se stvarno ništa ne pita ovdje, i ovaj hendi sigurno dolazi, jer neče Maribor strpit pa čekat kraj sa golom prednosti...sretno ko prati..

izvinjam se onima koji su pratili, ali onaj crveni Maribora kod 1 1 sigurno promjenio plan, uspeli pobjedit 2 1 ali hendi nije stiga, imalu si dvije 100 posto sanse za 3 1 al ovaj put nije prošlo, vratit če nam oni....sretno svima danas do kraja dana

Hokej - NHL

Vancuover - St. Louis:  K.r. 2  1,55

Arizona - Tampa Bay:   K.r. 2  1,62

Jedan lagani dubl za nešto osrednje.

Vancuover je najlošija momčad u NHL-u u zadnjih 10 tekmi. Mnogo je tu ozljeda u obrani,

a vjerujem da potajno idu i za što lošijim plasmanom zbog drafta. Noćas izgubili 0:2, ukupno tri u nizu.

St. Louis iznenađujuće izgubio dvije u nizu. Napad je bio odličan, ali obrana mizerija (13 primljenih).

Vjerujem da si neće dozvoliti da iz zapadne Kanade odu s tri poraza i da će iskoristiti jednu od rijetkih prilika za lagane bodove.

Arizona je u sličnom stanju što se tiče obrane, ali dolaze s tri pobjede u nizu

(dvije protiv lošijih momčadi, a u zadnjoj su sretno pobjedili San Jose zahvaljujući golmanu).

Tampa je u krizi u zadnjih par tjedana iako su gotovo kompletni.

U zadnjoj tekmi protiv jako dobrog Dallasa u igrali odlično, ali su nesretno izgubili.

Moraju se sabrati i početi pobjeđivati, a Arizona je odlična početna stanica.

Dakle, dvije tekme gdje su gosti daleko bolji i kojima su bodovi od velike važnosti,

protiv domaćina koji već razmišljaju o sljedećoj sezoni.

Ništa u kamenu zapisano kao sigurno i zato idemo s opreznijim ulogom.

Chelsea - West Ham

7Tymf.jpg

Tosamja je izbacio GG, sto se moze uzeti kao glavni tip na ovoj tekmi, a ja ovo predlazem kao dodatak na taj tip uz takodje veoma dobru kvotu. Znaci igram dvoznak na West Ham i oba daju gol.

Chelsea je danas bez Coste koji je suspendovan, onda i dalje je povredjen Hazard kao i Zouma i Falcao (dugorocne povrede). Mislim da ce izostanak Hazarda i Coste biti primecen,ali Chelsea i dalje ima kvalitet da uvali koji gol. West Ham mi se stvarno dopada u zadnje vreme, momci igraju srcem a bogami i imaju impresivne rezultate. Kod WEst Hama nema Collinsa i Tomkinsa, oba odbrambena igraca. 

Na neki osecaj ovde vidim nekih 1:1 ili 1:2. Sretno ko prati :)

Jedan pick vredan singla uz dobar koef:

20:00 Cholet - Limoges, Limoges @1.74 unibet

Kvota u padu na goste. Ko prati kosarku zna put Limogesa ove sezone. Prvi deo sezone takoreci ocajan, sto u domacoj ligi sto na evropskim takmicenjima. Onda su otpustili trenera i doveli Duska Vujosevica, legendarnog trenera koji je ima velike uspehe sa Partizanom. Cim je Vujosevic stigao odmah su pristigli rezultati, 2 puta su srusili Valenciju koja ima sezonu decenije. Uspeli su proci dalje u Eurokupu ali su kasnije u playoffu ispali od Gran Canarije. U Francuskom prvenstvu su imali nesto losije rezultate, ali to je zat sto je Vujosevic tek nedavno dobio dozvolu da nastupa kao trener u domacem prvenstvu. Prvih mesec dana su bili vodjeni pomocnim trenerom.

Cholet nema nista posebno ove sezone. Sastavljen uglavnom od domacih igraca, uz 2 Amerikanca. Nema tu vecih imena niti bolje primecenih pojedinaca. Usudio bih se reci da se radi o jednom prosecnom timu sto i njihovi rezultati pokazuju. Sada se polako blizi playoff i sve se ozbiljnije prilazi svakom mecu. Limoges ima jako dobar skor protiv Choleta, zadnjih 6 je pobedjivao. U prvoj utakmici ove sezone je Limoges kod kuce ubedljivo pobedio sa 80:55. Cholet je kod  kuce na skoru 5-0-7. Limogesu bi ova pobeda mnogo znacila posto ih par pobeda odvajaju od 8 pozicije koja vodi u playoff.

Prosli vikend je Limoges dobio Le Mans dok je Cholet izgubio od Pau Orteza. Siguran sam da ce Limoges hteti napraviti niz od 2 pobede ( a i vise) i realno su puno bolji tim, pa mislim da je 1.74 value na njih. 

Pored Herthe koju nisam stigo postaviti, prosla i ostala 2 tipa. Napokon 100% ucinak danas. Hvala i dovidjenja! :)

DOUBLE - Unibet

PPD Zagreb - LN Lowen +1,5 Lowen ...dakle da nece Lowen izgubiti 2 razlike

Jug - Primorje 1x

Koef: 2,12

Ovo mi se isto cini vrlo izgledno...Zagreb bez Stepancica, Šandrka i Obradovica....Lowen je prvi u bundesligi ispred kiela i flensburga....vraca im se jedan jako vazan covjek UWE....Mislim da su za klasu jaci..medutim zagreb igra doma na malo golova...vjerujem u pobjedu gostiju, ali zato je odlicna ova oklada da gosti nece izgubiti 2 razlike..dakle zagreb cak moze i pobijediti recimo 23-22 ...

Jug, ako se ne varam igra doma u gružu final4 regionalne lige i sve ce uciniti da dobiju nakon izgubljenih 5 finala zaredom...Primorje vise nije tako jako....jucer skoro izgubili od slabog Jadrana...i vjerujem da Jug doma nece kalkulirati nego pobijediti ovu tekmu, ali svejedno smo se osigurali x-om.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use