Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.3.2016.

Goksim

Subota 19.3.2016.  

65 glasova

1. 1. Chelsea - West Ham

2. 2. Real Sociedad - Las Palmas

3. 3. Roma - Inter

4. 4. Imate li račun u Sportingbet kladionici?

Recommended Posts

Više od mene kasnije. Bogata je ponuda :D

Primera:

Sporting Gijon - Atletico Madrid (16:00)

Sudac: Gil Manzano (6,14)

Prosjek ekipe 1: 2,66

Prosjek ekipe 2: 2,52

6tcxCwy.png

Real Sociedad - Las Palmas (18:15)

Sudac: Mateu Lahoz (4,67)
Prosjek ekipe 1: 2,90
Prosjek ekipe 2: 2,66

8SDrRJP.png

Granada - Rayo Vallacano (18:15)

Sudac: Hernandez Hernandez (5,21)
Prosjek ekipe 1: 3,66
Prosjek ekipe 2: 2,97

nBeDsph.png

Deportivo - Levante (20:30)

Sudac: Vicandi Garrido (3,53)
Prosjek ekipe 1: 2,38
Prosjek ekipe 2: 3,38

aYvIVhV.png

Betis - Malaga (22:05)

Sudac: Clos Gomez (6,33)
Prosjek ekipe 1: 2,86
Prosjek ekipe 2: 3,07

lDGTBQK.png

Počinje i nova sezona Formule 1

Najava sezone

MxPeC28.png

Nagoya - Vegalta Sendai 1  bet365 5u

Vegalta se izvukla i izborila vrlo sretno pobjedu protiv Kashime, poveli su i od tada je Kashima u potpunosti dominirala utakmicom, na njihovu srecu pogodila 2 stative, te je golman imao meč karijere možda čak. Nagoya je kvalitetan tim, doveli su veoma dobra pojačanja, pogotovo napadac Simovic, koji se vec 2 puta upisao u strijelce u 3 utakmice. Mislim da Kashima ne moze imate srece u dvije utakmice za redom, ocekujem dominaciju Nagoye toko meca i pobjedu koja je dostupna sa finim tečajem.

NOGOMET

ECUADOR Serie A

01:30 LDU Quito - Mushuc Runa  2.5+ (2.10)

Iako je liga tek počela, neke ekipe su odigrale čak i po sedam utakmica LDU će ovo biti peta a gostima osma. Bez obzira na manji fond odigranih utakmica, od 12 ekipa koliko je u ligi još samo LDU nije odigrao over golova u cijelom prvenstvu. Od osam međusobnih susreta četiri su odigrali preko zadane margine. Kvota je u laganom opadanju što se tiče golova.

15:00 Mladost DK-Velez 1
Nema se šta puno ovdje pisati. Mladost se bori za opstanak, ovi ispod njih su se priblizili na 4-5 bodova, igraju protiv tima koji je vec davno ispao, u kojem igraju mahom mladi i neiskusni momci, kojima su ovo prve utakmice u Premijer ligi. Mladost je ozbiljniji tim i mislim da sebi nece dopustiti kiks na ovakoj utakmici, a taj kiks bi bio poguban za njih na kraju.

Drina-Radnik Bijeljina x2
Komsijski derbi, Drina se pomirila sa ispadanjem, doveli su neke mlade momke i nekolika iskusnija igraca, prave tim za sljedecu sezonu, odigrali su fino ove 3 utakmice, gdje su izvukli pobijedu protiv Rudara u gostima, remi kuci sa Slavijom i poraz u Banjaluci od Borca. Radnik je u dosta ozbiljnijoj fazi, usli su u polufinale Kupa, a i u Ligi stoje fantasticno, imaju fine sanse da izbore Evropu na kraju, sto bi bio i historijski uspjeh za klub, koji je prodisao dolaskom Krstajica na celno mjesto u klubu. U Radniku vlada odlicna atmosfera, imaju sirok i kvalitetan roster igraca, u srijedu je igrao drugi tim u uzvratu Kupa, sto znaci da su svi glavni igraci odmorni, spremni i potpuno usmjereni na ovu utakmicu. Mislim da ce Radnik ovdje doci vjerovatno i do pobijede, ali ja bi da se osiguram sa ovim x2.

18:00 Zrinjski-Rudar 1
Takodjer, jos jedna utakmica o kojoj se nema sta puno pisati. Rudar se pomirio sa cinjenicom da ispadaju, nakon onog domaceg poraza od Drine, istina da su ubiljezili dva remija u preostala dva kola, mada je samo onaj protiv Sarajeva bio zasluzan, a protiv Travnika su ih vile i golman nisale citavu utakmicu. Zrinjski i Sloboda, po meni dva glavna konkurenta za titulu, svaki kiks u utakmicama protiv ovakvih timova ce skupo platiti na kraju.

Uk.kvota: 1,9 bet365

pozdrav ljudovi.....  :D

CRYSTAL PALACE - LEICESTER    X2    1.40  bet365

ne znam zašto je toliki koeficijent na Leicester, čak 2,50.... ne vjerujem da će popustiti pred momčadi koja je na 15.-om mjestu u premiershipu i koja u tom natjecanju u zadnjih 5 utakmica ima dva neriješena i 3 poraza, a pogotovo sada kada su nadomak prvom mjestu i pisanju nogometne povijesti.... ako i ne bude pobjeda dovoljno je da ispadne  neriješeno pa da prođe X2, a za to je lijepi koeficijent 1,40 ....:)

Koln-Bayern 2 1.45

Mislim da je Bayern po ovom koeficjentu glupo ne ispratiti. Bez obzira na to sto su imali nadasve iscrpnu utakmicu u srijedu s Juventusom mislim da ce Bayern rutinski ovo odraditi. Zasto? Zato sto im Dortmund dise za vratom na 5 bodova,te zato sto je Bayern u zadnjih 5 medusobnih susreta pobjedio 5 susreta s gol razlikom 17/2 sretno!

20:45  Roma - Inter 1 1,75

Roma se nakon dolaska Luciana Spallettija doslovce preporodila. U seriji su od osam prvenstvenih pobjeda, a niz će nastaviti i protiv neuvjerljivog Intera koji i kada pobijedi ne oduševljava. Roberto Mancini ima velikih problema sa sastavljanjem momčadi, van stroja su dva udarna napadača, Icardi i Palacio, a to je za Inter preveliki hendikep. Salah, Džeko, El Shaarawy i društvo to će iskoristiti i produžiti seriju pobjeda. Nakon prestave protiv Reala i pobjede u prošlom kogu u gostima vrijeme je da i jedan veliki Inter padne na Olimpicu kao poklon navijačima za odličnu igru zadnjih par utakmica.

20 :30 Lech Poznan - Legia W. oba daju gol DA

Lech iz Poznana je lani osvojio titulu u Poljskoj, no ove sezone to neće ponoviti. Momčad je doživjela nekoliko promjena, te su se sada snage promijenile. Legia je najjača momčad, financijski najmoćnija, u zimskoj stanci su baš iz Lecha doveli ponajboljeg igrača Haamalainena. Legia ima bod više od Piasta i nema pravo na krivi korak.Družina iz Varšave sa lakoćom je odradila kup obvezu u srijedu protiv Zawisze i sigurno će u Poznanu biti još motiviraniji. Nikolić, Guilherme i ostali trebali bi kvalitetu potvrditi i protiv jednog od najvećih rivala. Volim ovu ligu baš zbog efisaknosti i nogometa koji pokazuju več sam o tome pisao a šta očekivati u derbiju nego golove.Primjera radi prošlo kolo Poljske ekstraklaslige od 8 utakmica na 7 je došlo obadajugol .     Sretno svima                          

dali ima tko kakvih informacija o utakmici Hertha-Inglostadt, meni osobno kvota oko 2 i vise je malo prevelika, Inglostadt stoji jako dobro ove sezone i igra vrlo dobro, ali Hertha je treca i ocekujem da brane tu poziciju kako god mogu, pa mi iskreni nije jasno zasto je tecaj takav, puno bi mi pomoglo ako bi netko imao kakve informacije za ovu utakmicu :)

dali ima tko kakvih informacija o utakmici Hertha-Inglostadt, meni osobno kvota oko 2 i vise je malo prevelika, Inglostadt stoji jako dobro ove sezone i igra vrlo dobro, ali Hertha je treca i ocekujem da brane tu poziciju kako god mogu, pa mi iskreni nije jasno zasto je tecaj takav, puno bi mi pomoglo ako bi netko imao kakve informacije za ovu utakmicu :)

Pročitao sam negdje da trener Herthe Dardai danas slavi 40. rođendan i da očekuje pobjedu kao poklon..obje ekipe su obrambeno jake,gosti dolaze bez suspendiranog braniča Hubnera..po tom tečaju probat ću odigrati 1

Ovako ako Ystads dobije Chambery onda utakmica izmedu Bucuresta i Anaitasuna je nebtina i trener ce rotirati igrace ukoliko naravno Ystads dobije.Iovako je preralno over 52.5 i ja vjerujem da ukoliko Ystads dobije da ovaj mec ide preko 55 golova i po meni moze na jaci ulog.

Sto preporucas onda forza, pricekati malo tijek dogadaja na ystads chambery pa tipovati ili?

Pozz svima

danas opet nešto iz naše lige Maribor- Krka, prošli vikend sam reka puno toga kad sam igrao na koper u gostima kod krke je krka stvarno nema kvalitete za nešto drugo nego borba za obstanak, a danas uzimam nešto što mi palo u oko znači HENDI -1 na Maribor kvota bet365 1,57, Maribor igra puno bolje od kad se vratio Milanič, u prošlom so kolu u gostima razbili rudar velenje 0 3, i danas očekujem prvo domaču pobjedu u ovom djelu prvenstva, sigurno če zbog sunca Ljudski vrt bit dobro popunjen i domači sigurno žele pobjedu i nastavak niza koji morajo imat ako hoču ulovit Olimpiju. Očekujem najmanje 2 gola u mreži krke, a bojim se da danas ide to u neko guzenje Krke (4 0, 5 0 ), krko se stvarno ništa ne pita ovdje, i ovaj hendi sigurno dolazi, jer neče Maribor strpit pa čekat kraj sa golom prednosti...sretno ko prati..

Danska 1.liga- Hobro IK-Odense BK - 2 @ 1,75

-Nisam neki strucnjak za nogomet ali u nedostatku tenise ponude i košarke danas igram na manji ulog na ove parove.

Dakle došao sam do infa da domačinu dns fale cetri igraca od cega su dvojica ključni : George koji ima 18 nastupa i 6 pogodaka i justensen obrambeni igrac sa dvadesetijednom nastupom...

Odense nema bitnij izostanak te danas ode dolazi po pobjedu kod domacina koji u zadnjih 6 susreta nema niti boda te redovito gubi od Odense koji po meni danas ovdje mora slaviti ako želi uhvatiti europu.

Hrv. 1 Liga KK Alkar Sinj-KK Gorica - 1 1.35

-Nabrijani i kompletni domacin docekuje goricu u direktnom okršaju za ligu prvaka.

Gost dolazi sa jednim pjelom i to mladicom koji ce tesko moci izdržati pristika koji ce stvarati iskusni tešija.

Ocekiva se puna dvorana i super navijanje magilana i pobjeda Alkara...

Sretno tko prati...

Rijeka (-1,5) 1.75 unibet 5u

Rijeka igra kod kuće, pobjeda je neophodna da ostanu u utrci za naslov sa Dinamom. Inter sa velikim problemima za ovaj meč, naime nedostaje im poveći broj igrača: Čović prvi golman, Blazevic, Celikovic, najbolji napadac Nestorovski su suspendirani plus Begic je ozljeđen, svi su vazne karike u momcadi i mislim da sa ovim oslabljenim Interom Rijeka nebi smjela imati problema. Tečaj je lagano u padu, ali i dalje po meni dobro kotira i jos se isplati ispraditi za srednji ulog.

Slažem se sa okladom, Previsoki tečaj ipak na Herthu koja će grčevito se boriti da očuva trenutnu poziciju u Bundesligi. Ingolstadt većine bodova osvaja protiv slabijih protivnika, a za ovaj meč im nedostaje Tobias Levels i Danilo Suarez dok je Benjamin Huebner suspendiran. pinnacle 2.08, ostali drze 2.05

Puskas Academy - Videoton

Zanimljiva utakmica u Orbanovom selu danas :D

Relacija izmedju ova dva kluba je kao ona u HNL izmedju Dinama i Lokomotive.

Videoton zaostaje dva boda za 2. i 3. mjestom koja vode u Europu iduce sezone.

Puskas academy se bori za opstanak ali glavni konkurent Vasas danas ima ogled sa Fradijem pa ce vjerojatno ostati ista situacija na tablici.

U medjusobnim susretima uglavnom pobjedjuje Videoton, prosle sezone se potkrao jedan remi (skoro u isto vrijeme) ali ove sezone je Videoton dva puta vec slavio.

6yljkk.jpg

Ovo nije nikakav zicer ali definitivno vidim value u ovih @1,83 koliko daje bwin

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use