Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.3.2016.

Goksim

Petak 18.3.2016.   

46 glasova

1. 1. Osijek - Zagreb

2. 2. Schalke 04 - B.M'gladbach

3. 3. Marseille - Rennes

Recommended Posts

Sutra igram samo ovo Schalke 04 - B.M'gladbach 2

Schalke prošlu tekmu izgubio protiv Herte,borba za LP poziciju.B.Mochengladbach je trenutno u boljoj formi,bore se također za bolju poziciju,i jako je tijesno tu.Sutra još nadodam koji info zasto baš ovaj tip,i zasto sam toiko siguran.

Edit:Kod B.Mochengladbach nece biti Wendta, Jantschkea i Domingueza iz obrane dok kod Schalkea nema Howedesa, Caicare i Hogera.Kao sto sam vec i rekao borba za mjesto koje vodi u LP,istina da je Schalke kod kuce dosta dobar,ali to nije vise ta kvaliteta kao prije par godina.Obrane i jednoj i drugoj ekipi nisu na vrhuncu,jako propustaju,jos s ovim izostancima su vecina igraca iz obrane.Gladbach u ozbiljnim utakmicama igra jako napadacki,dobro su uigrani i mislim da danas uzimaju pobjedu.

18.00  Aalborg  - Aarhus  bts  1.71

Aalborg nije krenuo prolecni deo kako treba i kako su se nadali...dva poraza i jedan nereseni mec nije ono za sta je ovaj tim sposoban,pa je danas pobeda prosto imperativ...

I upravo je to ono na sta igram ovde...Aalborg zna da ima bolju ekipu od Aarhusa i to je tacno,medjutim pisao sam o Aarhusu vec nekoliko puta...promenili us trenera i nacin igre,pa je ovo totalno drugi Aarhus...nema veze sa onom ekipom iz jesenjeg dela.Igraju mnogo brze,tacnije i sto je najvaznije,dobili su na samopouzdanju i kontre su im ubitacne...

Od kako je poceo drugi deo sampionata i kupa,igrali su 4 utakmice...samo u duelu sa FCk-om nsiu zabili gol(tu im se i ne zamera nista,s'obzirom da FCK ima najbolju odbranu lige)...

Aalborg ima imperativ pobede i hteo ne hteo mora krenuti napred po bodove...ov je drugi mec na svom terenu ove sezone i opet  doziveti neuspeh nije opcija...sa druge strane,kao sto rekoh vec,Aarhus je preporodjen i tacno zna da iskoristi sansu kada mu se ukaze...ocekujem glove na obe strane...tip bts.

RUKOMET

AUSTRIA HLA

19:00 Leoben - Aon Fivers  62.5+ (1.80) 24:29 LOSE

Ništa specijalno kod ovog para, dvoboj u drugoj fazi natjecanja ekipa Leoben na petom zadnjem mjestu dok je ekipa Aon Fivers vodeća. Domaći su u ovom dijelu takmičenja ubilježili svih pet poraza(dva na domaćem terenu) i samo jednom su prebacili ovu granicu dok su se jednom zaustavili na 62 gola. Gostujuća ekipa je ubilježila po dvije pobjede i dva poraza(u gostima), i oni su kao Leoben jednom igrali over golova i jednom točno 62 gola. Uglavnom ono zbog čega ovo igram su njihovi međusobni susreti kojih je bilo dosta kroz jedno dulje razdoblje. Naime od 2008-2016.godine odigrali su 19 međusobnih susreta od kojih je 15 završilo preko zadane margine. Ove četiri utakmice odigrali su ukupno 60, 60, 62 i 57 golova. Ako se gleda na susrete kada je ekipa Leoben bila domaćin, odigrali su 9 utakmica a 7 je završilo u overu. Tako da se nadam da bi i danas mogli biti efikasni.

Meni je danas zanimljiv par, zene rukomet....urugvaj- crna gora

...hendikep danas nekih 18,5 na cg...bilo prije 16,5 ...ima li neko izostanke i sve to...smatram da bi moglo ovdje biti 20+ ...ipak je velika razlika izmedu europskog i vanjskog rukometa

Izbjegavam tu utakmicu i hendikep samo iz razloga sto vec sutra i prekosutra CG ima ozbiljne utakmice koje odlucuju o putniku na OI tako da sigurno nece ganjati neku razliku i umarati se. A gol razlika protiv najslabije momcadi nece odlucivati. Naravno, da igraju ozbiljno cijelu utakmicu, bilo bi sigurno 20+, a da li ce igrati, nisam siguran...

Evian - Sochaux 2 dnb 1.93 bet365 5u

Evian ima samo jednu pobjedu u posljednjih 8 susreta, također će im nedostajati dva važna igrača zbog ozljede plus jedan zbog suspenzije. Sochaux se popravlja, ne smijemo zaboraviti da su dogurali do poilufinala kupa i vjerujem da imaju dobre šanse u ovom meču protiv oslabljenog Eviana.

Ja sam još pod dojmom Bebeka i one utakmice jučer :D

Osijek - Zagreb 1

Danas mi se sviđa oklada na Osijek. Koeficijent je u padu, i da nisu me impresionirali do sad i mislim da uz Istru i Zagreb igraju najlošiji nogomet trenutno međutim ako je Osijek loš, Zagreb je kriminalan.

Također, ako ste primjetili kretanje tečajeva u HNL-u je često jako dobar indikator, naravno ne uvijek, ali u velikoj večini slučajeva...

ovdje imamo pad sa 1,85 na u prosjeku 1,55...

Ja sam još pod dojmom Bebeka i one utakmice jučer :D

Osijek - Zagreb 1

Danas mi se sviđa oklada na Osijek. Koeficijent je u padu, i da nisu me impresionirali do sad i mislim da uz Istru i Zagreb igraju najlošiji nogomet trenutno međutim ako je Osijek loš, Zagreb je kriminalan.

Također, ako ste primjetili kretanje tečajeva u HNL-u je često jako dobar indikator, naravno ne uvijek, ali u velikoj večini slučajeva...

Sudi Bruno Maric, covjek za specijalne zadatke....

Dodao bi i Prevca... Koeficiejnt na pobjedu je 1.50.

Jučer je slavio i mislim da je za klasu iznad svih. U formi je i teško će danas kiksati...

Puno toga već je napisano u podforumu skijaški skokovi... Ovog vikenda završavaju zimski sportovi, ali počinje oktanski cirkus...

I evo jedna greška iz Hrvatske Lutrije, kod koje zbog MT-a i poreza stvarno rijetko igram...

Švedska - Meksiko (rukomet, žene)

Jasno je da će Švedska danas slaviti i samo je pitanje sa kojom razlikom. 

2016_03_18_11_43_39_bet365_Online_Sports

2016_03_18_11_43_46_Unibet_Sports_online

Bet365, unibet i drugi su hendikep stavili na 22,5 i koef. je gotovo jedna za oba scenarija.

Lutrija je pak stavila samo za gol manji hendikep, ali daje daleko prevelikih 2,80 da Meksiko neće izgubiti sa više od 21 gola razlike. Vjerojatnije je da hoće, ali koeficijent je nerealan, a i jedan gol na 20 golova u rukometu nije toliko velika razlika u margini...

2016_03_18_11_43_30_Hrvatska_Lutrija_Onl

Osijek - Zagreb 1

ovdje imamo pad sa 1,85 na u prosjeku 1,55...

Da se nadovežem...

Zagreb zadnjih šest utakmica Osijeku nije zabio gol

U tri međusobna susreta ove sezone Osijek je protiv Zagreba osvojio sedam bodova bez primljenog pogotka. Njima ovaj dvoboj puno više znači budući da su se gosti već oprostili od prvoligaškog statusa

Osijek je protiv Intera osvojio tri važna boda iako igrom nije nikoga impresionirao. Zabili su gol iz prve prave prilike i poslije toga se orijentirali na obranu vlastitog gola. S aspekta dojma im nije pomoglo ni isključenje najboljeg igrača Intera  Nestorovskog 20-ak minuta prije kraja. I u toj situaciji su bili mahom u podređenom položaju. Iako treba priznati da Inter u svoj toj inicijativi nije bio previše opisan.

Sada domaćine čeka novi težak ispit. Ne toliko zbog suparnika koliko zbog činjenice da su oni ti koji će morati napasti i koji imaju imperativ osvajanja bodova. Doduše ove sezone su protiv Zagreba osvojili 7 od mogućih 9 bodova, no sve ti utakmice su bile prilično izjednačene.

- Povratkom Šorše i Šarića poslije suspenzije smo bitno zaoštrili konkurenciju. Možda neki očekuju glatko pobjedu, no ja znam da će biti teško. Dolazi nam momčad koju su, unatoč bodovnom učinku, samo rijetki nadigrali. K tome, oni nemaju što za izgubiti i mogu odigrati bez ikakvog opterećenja - rekao je trener Zekić.

Zbog ozljede nema vratara Mikulića te suspendiranog braniča Lukića. Iako je riječ o dva potencijalna prvotimca, u kontekstu današnje utakmice to ne bi smio biti preveliki hendikep.

Od prve minute su najavljeni Perošević i Grgić u vršku napada, iza njih Vojnović, Šorša i Knežević. Čak je i napadač Roce predviđen na lijevom boku. Jasan je to znak kako će domaćini krenuti agresivno po sva tri boda.

Zagreb je odigrao vrlo solidnu utakmicu na Poljudu prošli vikend. Na koncu su izgubili poslije vrlo dvojbenog kaznenog udarca, no to je nešto što ih prati cijelu sezonu. Često su tu negdje, nadomak bodova, no uglavnom ostaju praznih ruku.

- Mi nismo opterećeni suparnikom, idemo pokušati ponoviti izdanje iz Splita. Nadamo se kako u ključnim situacijama sreća opet neće otići na stranu suparnika - rekao je pomoćni trener Madunović koji ima nezahvalnu ulogu zajedno s kolegom Medićem zadržati dobru atmosferu među igračima:

- To je u redu, međutim igračima je dosta pohvala za igre koje ne rezultiraju bodovima. Žele prekinuti taj niz.

Što se tiče sastava, nekih većih promjena neće biti. Nakon suspenzije se vraća Stepčić koji bi trebao u sastav uskočiti umjesto Šulca. Zbog kartona pak neće biti ni Mudražije. Bruno Boban i Stubičan su 'pomilovani' pa će biti u konkurenciji za nastup.

Iako je Osijek posljednjih sezona daleko od ligaškog vrha, Zagreb im nevjerojanto leži. U čak šest zadnjih utakmica nisu primili gol, a u pet posljednjih sezona s njima imaju omjer 9-2-1.

Izvor: dvoznak.com

Evo od mene danaa ovo:

Getafe - eibar 2.0,2.5 over @ 2.025

Susret momcadi u katastrofalnim formama.

Getafe bez pobjede 9 a eibar 5 utakmica. Eibar je 8 ali cisto radi rezultata iz prvog djela sezone, u drugom djelu su rezultati nivo ispod dna. Getafe je 17 i trazi bjeg s dna a ove dvije momcadi djeli samo 10 bodova, tako da eibar nije bas siguran jos u ostanak ako ovako nastavi

U zadnjih 7 medjusobnih omjera 5/7 puta je bilo 3+ golova a u 2/7 tocno dva gola.

Ovosezonski je zavrsio 3:1 za eibar ali to je bio drukciji eibar. Danas mislim da getafe moze i do pobjede pogotov jer eibar nekih problema sa ozljedama u obrani tako da to ide u prilog i 2 gola morala past jer i eibar sigurno moze zabiti, a getafe mora da bi pobjego u zonu spasa barem na kratko

Getafe je primio 51 gol u ligi a eibar 41 tako da mislim da ide tu na barem 2 gola

Sretno

Slaba ponuda danas, odigran NBA double koji sam objavio na NBA temi. Što se tiče dnevne ponude izabrao sam :

Telstar - Dordrecht oba daju gol @ 1.50

Obje ekipe igraju na velik broj golova, a iznimka nisu ni međusobni dvoboji. U zadnjih 5 međusobnih utakmica ove dvije ekipe palo je 22 gola odnosno 4,4 prosječno po utakmici. Ni jedna ni druga ekipa nisu u bajnoj formi, ali još gaje nadu za playoff te mislim da će obje ekipe ući napadački u utakmicu pošto im obrana nije jača strana (i Telstar i Dordrecht su primili više od 50 golova u 30 utakmica što ih stavlja među lošije momčadi u ligi što se tiče defanzivnih kvaliteta)

New York City - Orlando City oba daju gol @ 1.50

Prošla su 2 kola od početka MLS-a. Namjerno sam propustio prve dvije utakmice da vidim hoće li se nastaviti tendencija velikog broja golova u američkoj ligi, i izgleda da je sve po starom. MLS je po meni jedna od najzahvalnijih liga za klađenje kad su u pitanju golovi. Tako je recimo u prve dvije utakmice New Yorka palo 11 golova, dok je Orlando odigrao nešto ''slabije'' sa 6 golova. Do sada su se ove dvije ekipe susrele 4 puta i svaki puta do sada je ovaj tip bio dobitan ( 2:1, 5:3, 1:1, 1:1). Treba spomenuti da za New York igraju Andrea Pirlo i David Villa, s druge strane za Orlando će večeras od poznatijih nogometaša nastupiti Antonio Nocerino, dok će najbolji igrač Orlanda Kaka nažalost propustiti ovaj susret zbog ozljede.

Sretno!

Po meni za neki jači ulog:

Rio Ave - Maritimo 1 @ 1.90

kopirano sa betshoota, tekst na engleskom:

Rio Ave lost space to their hunt for a European ticket and they need to bounce back as soon as possible. They are coming from an away defeat (1-0) against Nacional, in a game where they played with then men from 25th minute. Although they played with ten men, they were very competitive but didn’t managed to take at least the point.

Anyway, this was the second consecutive defeat for Rio Ave, but they remain in 6th place to the league standings. Their goal is to win a European ticket and they will fight until the end for this. It is worth noting that they scored to 12 out of 13 games played at home ground. Experienced striker Helder Postiga (3 games, 2 goals) missed the previous game due to a problem of last minute, but now returns to the main eleven. Centre back Anibal Capela (11 games) is long term injured, while main keeper Cassio (25 games) is suspended.

Maritimo continued with another strange result, this time they lost at home 0:3 against Boavista, proving once again that they are not a stable team ta all. Their image in the field was unacceptable, especially in the second half where they received three goals within 25 minutes. It is necessary for them to change totally their image in relation to the game against Boavista if they are about to take something from tonight’s game. Remarkable fact is that to their last six away games from home they won only against bottom placed Tondela, while they received at least one goal to 12 out of 13 away games this season.

Sub keeper Alireza Haghighi (3 games) will miss due to national duty, key right back Joao Diogo (21 games, 1 goal) is suspended, experienced midfielder Eber Bessa (23 games) is suspended too. Reliable left back Ruben Ferreira (17 games, 2 goals), central midfielder Fernando Ferreira (5 games) and top scorer Dyego Sousa (22 games, 11 goals) will all miss the game due to injuries. Also captain of the team and right back Briguel (7 games) and striker Baba (13 games, 3 goals) will miss the game too.

Maritimo are undefeated in their last 9 away matches against Rio Ave in all competitions.

Although Rio Ave is coming from two defeats, they are surely a better and more stable team than Maritimo. They need the result tonight to continue their race for a European ticket and they can take advantage from the fact that Maritimo will miss some key players. I think that Rio Ave will score at least once and they will continue their excellent home offensive record. Only negative fact is the head to head record, I think it is time for an end.

EUROPA LIGA

Prolaz u sljedecu fazu:

Nisam siguran dali ovo spada ovdje ali evo, tu ce najvise ljudi vidit.

Braga - Shakthar braga to win the matchup @ 2.25

Stvarno ne razunijem ovoliko podcjenjivanje brage. U portugalskom braga drZi cvrsto poziciju koja vodu u EL sljedece godine i samo cudom ju mogu izgubiti, dok im porto koji je na poziciji koja vodi u ligu prvaka ipak bjezi velikih 11 bodova. Shakhtar sa druge strane ima jos velikoh posla u prvenstvu jer im rival dinamo kiev bjezi 3 boda i morati ce jako potruditi da osvoje naslov pogotovo jer je dinamo ispao iz LP i mogu misliti samo na prvenstvo.

Uzevsi to u obzir sigurno da se isplati probati bragu na ovaj kof

Izbjegajem danasnju ponudu,sutra imam jedan veoma dobar tip za jaci ulog..  

Kad je u pitanju njihov igrački profil, sve igračice Meksika imaju amaterski status. Dobijaju mjesečnu stipendiju u iznosu od sto pedeset dolara iz saveznog proračuna. Pola tima je na studijama, ostali rade, po riječima njihovog glavnog trenera, treniraju tri ili četiri puta tjedno u večernjim satima.

Svjesni smo naše razine i da moramo igrati protiv tri veoma kvalitetne europske selekcije koje se sastoje od vrhunskih rukometašica i pripadaju samom svjetskom vrhu.  U određenoj mjeri, došli smo u Astrahan učiti od velikih rukometnih sila, uz obećanje da ćemo nastojati da pokažemo dobru igru u svakoj od tri utakmice - riječi su glavne trenerice Meksika, Monica Pina.  

Meksikanke su u srijedu osjetile "dvoranu" u prijateljskom duelu protiv domaće Astrakhanochke. Utakmica je završena pobjedom petoplasirane momčadi u ruskom prvenstvu sa 38-25, nakon prvih trideset minuta rezultat bio je 18-12 za Ruskinje. 

Nadal - Nishikori, Nadal @2.11 marathonbet

Danas idem sa Nadalom protiv Nishikorija, nesto mi govori da je trenutno u nesto boljoj formi nego inace. Da je Nishikori nesto ubedljiviji bio verovatno bih imao dilemu da li uzeti ovaj tip ili ne, ali u trenutnim formama 2.11 na Nadala je dobra kvota. Nadal je slabo poceo ovaj turnir posto mu je bilo potrebno 3 seta da bi prosao preko Mullera, ali ja sam to i ocekivao posto mu je to bio prvi mec na hardu posle 2 meseca (Januar, Australian Open). Vazno je da se izborio i onda vec sledeci protiv Verdasca odradio dosta dobro i dobio u 2 seta. Mislim da je tu bilo nesto vise licnih motiva posto je upravo od Verdasca ispao sa AO. Zverev ga je posteno namucio u trecem mecu ali je iskustvo pobedilo mladost i energiju.Pre toga je imao zavidan niz pobeda na hardu i verujem da moze nastaviti taj niz, makar jos danas.

Nishikori sa druge strane takodje veoma dobar na hardu u novoj sezoni. U 2016-oj ima samo 3 poraza i 14 pobeda. Prva 2 kola na Indian Wellsu dobio u po 2 seta Kukushkina po Johnsona dok je sa Isnerom morao juriti rezultat posle izgubljenog prvog seta od cak 6:1. Ta 2 brejka Isnera su ono sto me brine kod Nishikorija, Isner nije tip igraca koji zna brejkati a ipak je taj set olako dobio. Nadal je puno bolji returner a i zna sa igracima poput Nishikorija. Takodje tu je H2H statistika koja je u Nadalovu korist. Od ukupno 9 odigranih meceva, Nadal je dobio 8, Nishikori jedan, onaj zadnji prosle sezone. Mislim da ce ovo stvoriti neki mali pritisak na Japanca, jer ipak igra protiv velikog Nadala i bez obzira na pad igre Nadala u zadnje 2 godine njegovo ime i dalje nosi neku tezinu.

Pospisil/Sock - Lopez/Lopez over 20.5 @1.727 marathonbet

Ovo bi moralo doci vise gemova. Radi se o jednom mecu koji je po meni egal mec. Lopez/Lopez su imali teze protivnike, no Pospisil i Sock su takodje odradjivali svoj deo posla veoma dobro. Nezahvalno je zaista prognozirati konacnog pobednika, a verujem da su dovoljno uigrani i da nece biti previse brejkova. Ovde nam i rezultat 6:4 4:6 odgovara i u tom slucaju je tip prolazan. Naravno, ocekujem nesto laganiji prolaz, i verovatno jedan TB.

Slaba ponuda danas, odigran NBA double koji sam objavio na NBA temi. Što se tiče dnevne ponude izabrao sam :

Telstar - Dordrecht oba daju gol @ 1.50

Obje ekipe igraju na velik broj golova, a iznimka nisu ni međusobni dvoboji. U zadnjih 5 međusobnih utakmica ove dvije ekipe palo je 22 gola odnosno 4,4 prosječno po utakmici. Ni jedna ni druga ekipa nisu u bajnoj formi, ali još gaje nadu za playoff te mislim da će obje ekipe ući napadački u utakmicu pošto im obrana nije jača strana (i Telstar i Dordrecht su primili više od 50 golova u 30 utakmica što ih stavlja među lošije momčadi u ligi što se tiče defanzivnih kvaliteta)

New York City - Orlando City oba daju gol @ 1.50

Prošla su 2 kola od početka MLS-a. Namjerno sam propustio prve dvije utakmice da vidim hoće li se nastaviti tendencija velikog broja golova u američkoj ligi, i izgleda da je sve po starom. MLS je po meni jedna od najzahvalnijih liga za klađenje kad su u pitanju golovi. Tako je recimo u prve dvije utakmice New Yorka palo 11 golova, dok je Orlando odigrao nešto ''slabije'' sa 6 golova. Do sada su se ove dvije ekipe susrele 4 puta i svaki puta do sada je ovaj tip bio dobitan ( 2:1, 5:3, 1:1, 1:1). Treba spomenuti da za New York igraju Andrea Pirlo i David Villa, s druge strane za Orlando će večeras od poznatijih nogometaša nastupiti Antonio Nocerino, dok će najbolji igrač Orlanda Kaka nažalost propustiti ovaj susret zbog ozljede.

Sretno!

Slazem se za amere. Odg3+ lutrija nudi 2,00 koef, dok u ostalim kladama od 1,75 pa samo na nize.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use